פורסם 2005 באפריל 520 שנים לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו:היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת.chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה.מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה.אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף.אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.
פורסם 2005 באפריל 620 שנים מחבר מסתבר שיש לשנות זאת גם באפליקציות מבוססות opengl, כמו doom3 ... כל מי שיש לו geforce fx 5200/5600 אני ממליץ לו בחום להתקין את rivatuner, ואז: 1. driver settings / direct draw and direct 3d settings / shaders / force 1.4 בשני האופציות. 2. driver settings / opengl settings / compatibility / opengl verison string override / 1.5 זה ישפר את הביצועים בכרטיס המחורבן שלכם
פורסם 2005 באפריל 620 שנים טריפל פוסט להבא תשתמש בכפתור "העריכה" להודעה שלך אם אתה רוצה להוסיף/לשנות מידע. רצוי גם שתקרא את חוקי הפורום. נעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.