עבור לתוכן

2-3-2-5 בהשוואה ל 2-2-2-5

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראה עם אתה כ"כ רוצה OC חזק יש את הזכרונות של OCZ שלפי דעתי הם הכי סוסים (OCZ PE EL 2-2-2-5 REV 2) .

בקשר למעבד חכה לסאן דייגו.

ובקשר למארז יש אחד שלהם שנקרא GANDALF או משהו כזה...הוא סוווס...או ה COOLERMASTER STACKER גם חבל"ז.

וספק תקנה בנפרד אנרמקס/אנטק.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחלה מפרט :xyxthumbs:

העיקר שיש לך ספק חזק?

קשה להגיד למה ה4000+ יגיע, יש מעט מאוד תוצאות שלו ברשת

ואם על סטוק אז עוד יותר שווה לחכות לסן דיאגו

פורסם

יש לי תקציב עד 1800 דולר כל המערת עולה לי 1700 איפה עוד הוצאות מס ואני לא יודע מה ככה שהתקציב שלי 1700-2000 דולר לכן אני לא יכול להפריז בהוצאה. המארז שהבאתי עולה 190 דולר כולל ספק 430 של אנטק אני יודע שהמארז מצויין והספק יעשה את העבודה אני מאוד מטלבט לגבי מעבד וזיכרון על כל השאר אני סגור. לגבי זיכרון ראיתי שהמליצו על הg.skill ועל הocz אתם יכולים לציין מה היתרונות של הg.skill/ocz אחד על השני?

מה לגבי הספק יחזיק מעמד או ללכת על איזה enermax חזק?

פורסם
  • מחבר

OCZ פשוט יותר איכותי.

לG.SKILL אין יתרונות עליו כי אין מה להשוות יחסית לטווחי המחירים.הOCZ צריך לעלות בסביבות ה300$ לגיגה.

והייתי ממליץ שתוסיף לקניה את המוצר OCZ DDR BOOSTER....פשוט דבר סוס לOC.

פורסם

למה שאני יצטרך בוסטר עם לוח dfi?

לגבי הזיכרונות שניהם עולים 230 דולר..

פורסם

סליחה שאני משנה את הנושא אבל אני לא יפתח על זה דיון כי זה שאלה קטנה אני קונה מחשב חדש מחו"ל בקרוב

amd 4000

dfi sli dr

ocz rev2

x850xt

הקירור סטוק של המעבד יחזיק מעמד בינתיים או שאני יצטרך להחליף קירור?

אני חייב לציין שזה היה ממש חצוף מצידך.

שאלה קטנה שאלה קטנה אבל כל שאר ה 3 עמודים של התרד עוסקים רק בשאלה הקטנה שלך במקום בשאלה המקורית!!

פעם הבאה גם אם השאלה נראית לך מאוד קטנה, אם היא לא קשורה לנושא(אם היא קשורה אבל שונה קצת אז עוד ניחא) בכלל אז תפתח תרד חדש...

פורסם

אחי אתה צודק 100% מרוב תשובות כבר נסחפתי אני יפתח על זה דיון...:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים