dolev16
-
הצטרפות
-
ביקר לאחרונה
הודעות שנפתחו על-ידי dolev16
-
-
היי חברים,
נקלעתי לסיטואציה בה גר בקיבוץ שלא מוכן להתקין תשתיות אינטרנט (סיבים או ישנות) באזור הספציפי בו אני שוכר. זו ההחלטה ולצערי אין לא יכולת להתערב בה כיוון שבניגוד לעיר, איני יכול פשוט לשלם לספק כלשהו ולעשות כרצוני.
משיטוט בצ'אט הבנתי שדי אכלתי את הלקרדה ובהינתן המצב הזה- נותרו לי רק נקודה חמה או נטסטיק במחיר מופקע (שלא יועיל כיוון שגם הקליטה הרגילה פה איומה ביותר).
רציתי לבדוק מולכם האם כן ניתן לעשות משהו בכל זאת?
תודה. -
פורסם ·
נערך על-ידי dolev16
ציטוט של A-10 אבל זה באמת המצב.
הניידים ב - KSP נבדלים רק במערכת הפעלה.
כלומר באחד היא מותקנת ובשני לא.
לפעמים / לרוב, אפילו צבע של הנייד נותן "דגם" שונה.
תודה. מעריך שזהו בול אותו ההבדל במחסני חשמל בקישורים ששלחתי?
למשל- אייבורי ובאג מוכרות רק את הדגם העיקרי מהשניים ה-K3605VC-RP377W.
-
פורסם ·
נערך על-ידי dolev16
היי רבותיי,
אז אכן נבחר הדגם וחיכיתי למבצעי הבלאק פריידי. רק סוגיה- מנסה להבין כבר דרך כמה סניפים של מחסני חשמל, נראה שמעסיקים רק ערסים דפ״רים שלא רק שלא מבינים כלום , כועסים עליי שאני בכלל מתקשר ושואל (את הכסף שלי הם לא יקבלו כבר)- נראה שיש 2 דגמים שהמפרט זהה, לא מצליח להבין כל-כך מה אני מפספס ואם יש הבדל בניהם..
ב-KSP טענו על אותה שאלה שההבדל הוא ״רק מערכת הפעלה״. לי נשמע לא סביר שדגמים עם מספרים שונים לא יכילו שום הבדל.
מצרף קישורים:
https://www.payngo.co.il/364922.html
https://www.payngo.co.il/354622.html
-
ציטוט של A-10 כאן, הכל אותו הדבר -
נראה שצדקת והמוכר האהבל בחנות הטעה אותי.. המסך חלש ולא נראה שיש אלומיניום בחלק העליון ב-Vivobook 16, לפחות בגרסה הזו הזולה שאינה oled.
-
ציטוט של A-10 קוראים בביקורות באתרים הרלוונתיים ...
סיכוי קלוש שזה אלומינים
זה מופיע יותר בדגמי הזנבוק היקרים.
אוקיי אז תתפלא אבל נתונים רשמיים מבאג:
100 dci-p3 100
3200 רזולוצייה
חלק עליון משולב אלומיניום
נשמע לי הרבה יותר טוב מהמצופה לא?
-
ציטוט של A-10 נראה לי עדיף על הקודם, בגלל סעיף הזיכרון.
המסך אותו הדבר ( מבחינת איכות ).
אבל, הנייד יכול לעבוד עם 32 גיגה זיכרון, והיה ותצטרך.
הבנתי אז הם זהים מבחינת חומרה רק שבדגם הזה ניתן להוסיף זיכרון ובשני לא? (אגב, איך למען השם בודקים אם יש אלומניום בדגמים? ניסיתי להתקשר ליבואנים, פורומים בחו״ל, זה הזייה שאין מידע כזה חשוף באתר אסוס)
-
ציטוט של A-10 בוקר טוב !
על פי רוב, כן, אבל לא בהכרח.
לדוגמה יכול להיות מעבד יותר צנוע ומסך יותר טוב.
המממ
עם כל החרמות שלך, זה די נראה ככה ...
קישור בבקשה, שנדבר על אותו מחשב.
כי גם הוויובוק יכול להגיע עם מסך OLED.
בגלל זה אני צריך קישור לדגם המדויק.
אני מבין/ חושב שמסך זה מהדברים הפחות חשובים בסדר העדיפויות לשימושיי לא?
הדגם של ה-V16 הוא:
Asus V16 V3607VJ-RP095W
Intel Core 7 240H
RTX 3050
1TB SSD
16GB RAM -
ציטוט של A-10 טוב, הנה -
https://pc-online.co.il/product/asus-vivobook-16x-k3605vc-rp377w/?srsltid=AfmBOorQ2Sp08bZ59u90xgNiIlvAefH5GAzsEguwLLLV-Syfbvwh7LB_גם תחסוך מאתיים שקלים וגם ...
זה מאשש מה שחשבתי - המסך לא איכותי, על גבול גרוע.
נו כן, ללימודים זה יספיק.
בקשר להזרמה -
יש לו יציאה מתאימה ל - 4K, לא צופה בעיה מהבחינה הזו.
נראות - ברשת דווקא מופיע שהכל פלסטיק,
אבל כאמור זה מה יש.
עמיד - רק בתקן צבאי, אז רד מזה.
שום נייד מהשנים האחרונות לא בכיוון.
יציאה לא עוזרת לי אני משדר אלחוטית ללא כבלים.
מסך- כל מחשב ב-4 אלף יהיה די גרוע בפן הזה לא?
מעבר לזה- בתקציבי וצרכיי זו האופציה הטובה ביותר?
מה דעתך אגב על המקביל שלו לגיימינג- V16?
-
ציטוט של A-10 ב"בעיות" אני מתכוון במתן שרות.
לגבי הנייד שבקישור -
שוב, לא חובה 32 גיגה, זה מאוד תלוי מה זה "המון טאבים" וגם איזה אתרים ( כבדים, קלים ).
הבעיה בנייד שגם אם מחר תרצה להרחיב את הזיכרון - לא תוכל.
כי המקסימום שלו זה 16.
כלומר, גם אם תשים סטיק של 16 גיגה, אולי יעבוד וקרוב לוודאי שלא.
גם מסך שלו לא נראה הכי איכותי מבחינת צבעים, אבל את זה צריך לבדוק,
ובכל מקרה זה יביא לחריגה בתקציב.
לכן כתבתי שזה מה יש בתקציב.
השאלה מה הכי חשוב לך .
הכי אקוטי ולא גמיש- היכולת לאחסן ולשדר למסך oled חיצוני עתידי באיכות הגבוהה ביותר שניתן, דרך סטרימר/ או שלא, קבצים במשקל עצום ובאיכות 4k. לימודים- מניח שכל מחשב פשוט יעשה את העבודה זה סהכ טקסטים והתואר הומני (לא?). השני בסדר עדיפויות- מחשב שלא נתקע, רותח וקורס עם ריבוי חלונות אינטרנט, מיציתי את זה עם הxps. מעבר לזה זה ענייני נראות- שיהיה יפה וחזק ואמיד ולא פלסטיקי זול ולא צבע כסף בהיר, העדפתי מתכת מלאה כמו מחשבי הפרימיום, אבל כאמור לא בתקציב.
-
ציטוט של A-10 או קיי
בהינתן התקציב, לא ממש יש לך מי יודע מה אפשרויות.
אולי תמשוך עד סוף החודש לראות אם יהיו מבצעים כלשהם.
אההה, עוד דבר - ה"לא מוכן להתקרב ל ..." - ומה נראה לך,
ש - ASUS חפים מבעיות ?
בכל מקרה, מה שיכול להגביל את השימוש שלך בנייד
זו המגבלה על כמות הזיכרון המירבי.
בימינו, "המון טאבים" ו - 16 גיגה ראם זה פתח לצרות.
זהו אני תוהה עד מתי לחכות, מתי לדעתך יתחילו מבצעי הבלאק פריידי?
ו16 זיכרון לא מספיק? חובה 32?
לכולם יש בעיות. אבל לא חוזר למה שכבר מכיר..
תוכל להרחיב לגופם של הדגמים שציינתי?
-
ציטוט של A-10 אההה, זה קישור שם ?
אני רגיל לכזה ^^^^
טוב, לענייננו - מה התקציב ?
מה חוץ מזה חשוב לך ? גודל ? משקל ? קשיחות ?
תן פרטים, כאן זה לא עולה כסף ...
רשמתי מה הצרכים. משקל לא מעניין אותי. גודל חובה 15 לפחות. חיפשתי דגמים שגם נראים טוב בעייני, וגם טובים לצרכים שרשמתי (לצערי זה מזערי מהדגמים הזולים) , רציתי לקנות את HP הדגמים היוקרתיים אבל לא בתקציבי (3-4) ללנובו ודל לא מוכן להתקרב. השאיר לי את אסוס ואייסר, הדגם הזה ודגם ה-V16 הכי נראים לי.
-
ציטוט של A-10 תן בבקשה קישור נורמלי לנייד ....
לא כל-כך יודע איך בכנות , אבל זה הדגם בארץ-
K3605VC-RP377W.
-
פורסם ·
נערך על-ידי dolev16

מחשב נייד 16 אינץ ASUS Vivobook 16X – מעבד Intel Core i7-...
היכנסו לקניית מחשב נייד 16 אינץ ASUS Vivobook 16X – מעבד Intel Core i7-13620H – כונן 1TB – זכרון 16GB – כ.מסך GeForce RTX 3050 4GB – צבע שחור ברשת אייבורי בפריסה ארציתלא מצאתי מענה בשום מקום ברשת בארץ ובחו״ל- צ׳אט ג׳יפיטי טוען שהחלק העליון עשוי אלומניום? האמנם?
בנוסף- מה דעתכם על המחשב? צרכים - הורדה וצפייה מסיבית של תכני 4K כבדים דרך PLEx , סטרימר וכו׳, לימודי חינוך באקדמיה ופתיחת המון טאבים יחד (מתלבט בינו לבין V16 עם מפרט דומה).
תודה 🫶🏻
-
ציטוט של dolev16 אני בטוח. רוצה להשאר נאיבי ולקוות שלחברה במערב יש פחות עניין ויכולת חוקית לפגוע בי מאשר לקומוניסטים, אבל לא נכנס לזה. מעבר לזה- אני באמת אידיאולוגית לא מעוניין לתמוך בכלכלה הסינית , כמה שזה בכלל בשליטתי כיום ולזה אני מודע.. 🤷🏻♂️ נראה לי ממש לגיטימי. זה כולה מחשב, מאמין שאני אמצא אחד מספיק טוב גם ב-HP.
מצרף לך קישורים, אם מבין נכון אלו הדגמים שמתחרים ראש בראש:
https://www.bug.co.il/brand/hp/color/shadowblack/aluminum/omen/gaming16/wf1012nj/a1sh5ea

מחשב גיימינג נייד 15.6 אינץ HP Victus - מעבד Intel Core i...
היכנסו לקניית מחשב גיימינג נייד 15.6 אינץ HP Victus - מעבד Intel Core i7-13620H - כונן 1TB - זכרון 16GB - כ.מסך GeForce RTX 4050 6GB ברשת אייבורי בפריסה ארציתפתאום מוצא עוד כל מיני דגמים.. בטווח ואולי חזקים יותר?
-
ציטוט של A-10 באילו דגמים בדיוק מדובר ? (תן קישורים )
ו .... לא רוצה א' ולא סובל ב' וכו' - הלוואי ויכולתי להראות לך
מה גוגל ושות' , שלא לדבר על מיקרוסופט יודעות עליך.
אתה לא מעניש אף אחד חוץ מאת עצמך ...
אני בטוח. רוצה להשאר נאיבי ולקוות שלחברה במערב יש פחות עניין ויכולת חוקית לפגוע בי מאשר לקומוניסטים, אבל לא נכנס לזה. מעבר לזה- אני באמת אידיאולוגית לא מעוניין לתמוך בכלכלה הסינית , כמה שזה בכלל בשליטתי כיום ולזה אני מודע.. 🤷🏻♂️ נראה לי ממש לגיטימי. זה כולה מחשב, מאמין שאני אמצא אחד מספיק טוב גם ב-HP.
מצרף לך קישורים, אם מבין נכון אלו הדגמים שמתחרים ראש בראש:
https://www.bug.co.il/brand/hp/color/shadowblack/aluminum/omen/gaming16/wf1012nj/a1sh5ea

מחשב גיימינג נייד 15.6 אינץ HP Victus - מעבד Intel Core i...
היכנסו לקניית מחשב גיימינג נייד 15.6 אינץ HP Victus - מעבד Intel Core i7-13620H - כונן 1TB - זכרון 16GB - כ.מסך GeForce RTX 4050 6GB ברשת אייבורי בפריסה ארצית -
ציטוט של A-10 היי
מה הקשר בין השימושים שציינת למחשב נייד שבחרת ?
אין חיה כזאת כרטיס גרפי שאפשר להחליף.
גם בסגמנט הזה זמן סוללה הוא קצר.
בדגמים החדשים יש טעינת USB - C אבל היא מספיקה
לשימושים לא כבדים.
בקיצור, חזרה ללוח השרטוט !
ציטוט של A-10 היי
מה הקשר בין השימושים שציינת למחשב נייד שבחרת ?
אין חיה כזאת כרטיס גרפי שאפשר להחליף.
גם בסגמנט הזה זמן סוללה הוא קצר.
בדגמים החדשים יש טעינת USB - C אבל היא מספיקה
לשימושים לא כבדים.
בקיצור, חזרה ללוח השרטוט !
תודה, אבל התייעצתי כבר עם צאט גיפיטי והסתכלתי על ביקורות ביוטיוב ובאתרי המחשבים המובילים. אין לי אלטרנטיבה כיוון שלא מוכן לחזור לדל לאחר חוויה קשה מאוד, לחברות הבאמת מעולות אין פה שוק והעלויות הזויות (טושיבה, סמסונג, LG והאמריקאיות שמורכבות לפי דרישה) אפל אני לא סובל, לחברות סיניות או טאיוואניות טהורות לא מוכן להתקרב אידיאולוגית ובטיחותית. זה מותיר לי בארץ את HP, בתוך HP הכי טובות הן הסדרות העסקיות- לא בתקציבי, נשארנו עם 2 הסדרות שציינתי והיתר חלשות מהן שלא רלוונטיות.
שוב, המחשב לא מיועד רק לסטודנט, אני אדם שזז המון, גם עולמית, המחשב הקודם סבל מזה מאוד, לא אדם ששומר על הלפטופ מידי אז הוא גם רוב הזמן על משטחים לא מתאימים וכו׳- צריך עמידות גבוהה יותר מהרגיל, בקיצור. לא צבאית מלאה כמובן. בנוסף צורך גם המון המון תוכן כבד וטאבים מרובים כפי שציינתי, גם עם זה - הXPS שלי לא התמודד.
ממה שאני מבין אלו הסדרות עבורי בהתאם לדרישה הספציפית, כאשר חובה ללכת על מעבד 7, כרטיס מסך מתקדם, זיכרון 16 כאשר ניתן להרחיבו ו-1TB.
הפער בין אותו מפרט ב-2 הסדרות נראה כ-1500-2000 ש״ח, אני תוהה אם שווה. -
ציטוט של kuku100 יש לי Victus. יש בו שני כרטיסים גרפיים: אחד, של אינטל, שהוא מובנה, והשני 3060 של אנווידיה. בדקתי במעבדות טובות, כי רציתי לשדרג את הכרטיס של אמווידיה לאחד חדש יותר ועם יותר זיכרון - אי אפשר. מסתבר שזו גרסה שמיוחדת שמחשב הזה והיא מולחמת ללוח. עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק את החיבור של המחשב לחשמל. אצלי הטעינה מתבצעת דרך כבל שבקצהו יש חיבור עגול - לא יואסבי. לאחר כשנתיים שימוש בהן המחשב כמעט כל הזמן מחובר לחשמל, משהו בחוט השתבש והיו הפרעות בטעינה שממש הפריעו. מאחר והיו 3 שנים אחריות הם החליפו את הכבל בלי בעיות, מה שפתר את הבעיה לעוד שנתיים, אבל עכשיו כבר אין אחריות ממש לא נוח להסתדר עם זה. עבור מטען (חיבור חשמל) חדש רצו ממני 600-700 ש"ח, כמובן שזה לא שווה את זה. אני הייתי מעדיף חיבור USB, שלפחות קל מאד למצוא ולא יעלה כ"כ הרבה להחליף.
עוד נקודה למחשבה: כדאי לך לבדוק היטב את זמן הפעולה על סוללה. הנסיון שלי הוא שזמן הפעולה על סוללה הוא קצר מאד, אולי פחות משעה. אני ממש לא יכול לעבוד על המחשב הזה כשהוא לא מחוב לחשמל, ובגלל הבעיות שיש לי עם הכבל, קורה לא פעם שהוא כבה באמצע העבודה. מעצבן. קח בחשבון שכנראה זה יהיה המצב אם תקנה ויקטוס.מעניין תודה. זה רלוונטי לכלל הדגמים שלו? כי ראיתי ביקורות והשוואות בארה״ב שממליצות על הדגם בסך הכל למעט כמה חסרונות ונראה שהפער לא עצום מאומן (הדגם הפשוט של אומן כמובן) היית הולך על אומן ושם עוד 1500-2000? באמת שהצרכים שלי מאוד ספציפיים.
-
פורסם ·
נערך על-ידי dolev16
היי חברים,
לאחר ניסיון גרוע עם XPS הבנתי שחומרה עדיפה בהרבה על נראות. אני מחפש מחשב סוס עבודה שבנוי לחום, משטחים לא אידיאליים וגם להמון תנועה בין מקומות ומדינות וכו׳, כך שעליו להחזיק בתנאים קשים.
אציין שאני משתמש במחשב לצורך לימודים אקדמאיים הומניים, והצורך הגדול ביותר - הורדה, צפייה ושידור דרך Plex של תכני 4K רבים וכבדים ופתיחה של המון טאבים בדפדפן. אין צורך בגיימניג, גרפיקה או תכנות, כן צורך במחשב עם רכיבים שניתן לשדרג, GPU נפרד וכו׳- הבנתי שזו בעיה קשה שהייתה לי ב-XPS. הגעתי לשני הדגמים הללו לאחר שבחרתי ראשית חברה ותקציב. תוהה אם ה-Omen שווה את הפער עבורי.
אשמח לעצות 🙏🏻
-
ציטוט של A-10 שבוע טוב !
למה להיעלב מ"אתה חי בסרט" ?

מנסים לתת לך תמונת מצב אמיתית, וכאמור, אתה מנסה
למצוא דברים שמה לעשות ? לא קיימים במציאות בארץ.
אז אם אתה רוצה תשובה שמתאימה לך בסגנון " כולם יריבו על מתן שרות עבורך",
לא נראה לי שמישהו רציני יתן לך אותה.
המציאות עגומה, תתמודד עם זה.
המציאות היא בסדר גמור. יש דרך להתבטא בצורה מכבדת איש לרעהו, אנחנו לא בשוק. כל מה שאתה והחבר היקר אמרתם אפשר ואף רצוי להגיד- בלי עקיצות ביניים אישיות, לא רלוונטיות לשיח ולשאלה וסתם מיועדות לנסות ולהקטין. שאלתי שאלה מאוד עניינית וניתן לענות עליה כך. הלוואי והייתה במדינה הזו תרבות שיח, היינו במקום אחר כחברה.
-
ציטוט של yoavke דעתי שאתה חי בסרט . זה לא דבר רע , זה נשמע כמו סרט די אופטימי במציאות די עגומה .
בכל מקרה , עד כמה שאני יודע , שניהם לא מייבאים מחשבים של אסוס.
https://www.ivory.co.il/as.html
למשל , הרחבת האחריות מתבצעת באתר חיצוני שבו אתה מכניס קופון שמראה שרכשת את המחשב באיבורי וזאת על מנת לקבל 50 ש"ח הנחה בעלות הרחבת האחריות.
שניהם מפסיקים לדבר איתך כשבועיים לאחר הרכישה. בדיוק כמו "סמי מחשבים, בורקס וירקות טריים " במרכז לוד .
האמת שאם סמי מכיר אותך טוב אז יש סיכוי שהוא יתן לך יותר יחס מאשר איש המכירות של אייבורי שמתחלף פעם בחודש.
שבועיים זה הזמן שבו יש קשר בין המוכר לקונה, אם במהלך שבועיים ( יכול להיות שיותר כיום או יותר אצל חלק מהחברות , בכל מקרה לא יותר מחודש ) יש תקלה במחשב, אז אתה מקבל אישור מהמעבדה הרשמית שהמחשב הוא DOA ואז אתה יכול לחזור לחנות ולהחליף אותו .
בסעיף הזה יש חנויות שהן יותר עוזרות עם קבלת אישור ה DOA אבל בכל מקרה צריך לדבר בטלפון עם נציג תמיכה טכנית של מעבדת השירות .
עד כמה שאני יודע , אייבורי מייבאים את MSI . השירות ניתן במעבדות סרבפרו , למיטב ידיעתי . אין לי ניסיון איתם .
לא יודע מה רמת היחס שאייבורי נותנת ללקוחות שרוכשים מחשבי MSI לאחר רכישה.
מדוע הצורך בהקטנה ובהשפלה במשפט הראשון? באמת שאלתי בתמימות לדעתך. אגב- על פי אסוס עצמה- בניגוד לרוב החברות, יש מספר יבואנים רשמיים שגם משווקים בארץ, לא 1, KSP ובאג בניהן, אני עכשיו מנסה להבין דרכם מה זה אומר והאם יפנו אותי לאותה מעבדה פח גדולה כמו כולם, או שאני יכול להכנס ולקבל שירות בכל חנות באג דרך מעבדה שלהם ממש (שוב, מה זה אומר והאם עדיף אין לי שמץ).
-
ציטוט של yoavke השירות לא ניתן על ידי היבואן .
את השירות אתה בכל מקרה מקבל דרך CPM בלי קשר למקור הרכישה ( אלא אם זה יבואן מקביל ולא רשמי או מחודש וכו' ואז המצב אולי עוד פחות טוב)
מבין שלך אישית הייתה חוויה רעה עם DELL אבל ברמת הכלל , מבחינה סטטיסטית , ל DELL יש שירות יותר טוב.
מעניין , כמה תלונות חדשות קיימות שם מהשנה האחרונה ? קח בחשבון שבכל שנה בממוצע נמכרים בארץ למעלה מ 750 אלף מחשבים ניידים . ( יש שנות קורונה שנמכרים הרבה יותר ואז אחרי זה נמכרים פחות יש שנות מלחמה שיש עצירה ואז קפיצה )
ואסוס חולשת על בערך 10% מהשוק שזה אומר למעלה מ 75 אלף מחשבים שנמכרים בשנה . זה אומר שבמצב תקין וסביר לפחות 2000 אמורים להיות עם תקלה .
כי 97% אחוזי תקינות של מוצר שיוצא מהמפעל זה מצב טוב מאוד , העלייה ל98% תקפיץ לך את המחיר של המוצר בחנות בעשרות אחוזים .
עכשיו מתוך ה 2000 האלה , כמה לקחו את הזמן להתלונן בפייסבוק ? האם כל התלונות שלהם נראות לך מוצדקות ב 100% ? מריפרוף אני יכול לראות כמה שבפירוש לא .
לפעמים מספרים נותנים תמונה יותר טובה מאשר אנשים מתוסכלים שצועקים חזק ,זה לא אומר שהם בהכרח צודקים .
וואו, תגובה מקיפה, אהבתי. אז אתה טוען למעשה שדווקא עדיף להשאר עם ה-״שירות״ הרשמי של אסוס? כי אני חשבתי ללכת
לראשונה על האופציה השנייה, למשל- חנות ענקית שהיא גם היבואן וגם נותן השירות כמו באג/ אייבורי וכו׳ דעתך?
-
היי יקרים,
לאחר חוויה נוראית מול דל והבנה שכלל היבואנים בארץ שאינם אפל (כנראה) נותנים שירות מזוויע, החלטתי ללכת על לפטופ של אסוס. הבעיה שאני ממש רואה שנפתחה קבוצה גדולה בפייסבוק של תלונות+ כתבות באינטרנט כל תביעות רציניית ושירות מחפיר. הבנתי שיש בארץ 3-4 יבואנים, אולי אחד מהם כן מספק שירות נורמלי?
אציין שההתלבטות שלי היא בין אסוס ל-MSI. כאשר שירות ומחיר נגיש חשובים לי.
-
ציטוט של ClassMulder לא הצלחתי לאתר מחשבי MSI באתר של הייטקזון, אבל אישית אני אוהב את המחשבים הניידים שלהם. אין לי מושג איך התמיכה שלהם בארץ.
זה הדגם הכי זול שלהם בזאפ. הוא מתאים לדרישות שלך, וקליל מאוד, אבל הוא מגיע ללא מערכת הפעלה (למעשה, עם DOS), ותצטרך לקנות מפתח של חלונות 11 ולהתקין לבד.
תודה! האם ידוע לך על חנות בארץ שניתן לקנות בה את המחשבים, אבל תשלום בהוראת קבע/ צ׳קים? אין לי אשראי.
-
היי יקרים,
לאחר ניסיון מזעזע בקורונה לייבא דל XPS 15 מארה"ב ישירות, בסכום עצום, שהגיע תקול והינו כך בכל רובד אפשרי מאז ועד יום זה- החלטתי לרכוש מחשב חדש בארץ. אציין שהשימושים שלי הם- צפייה והורדה של תכני 4K רבים, גלישה באינטרנט ותחילת לימודים אקדמאיים חברתיים (חינוך ונוער בסיכון).
לא מוכן לגעת בדל שוב, שירות מביש, כנ"ל לנובו ו-HP. מבחינתי הדגשים הפעם הם- שירות טוב של היבואן בארץ ו(אל תסכלו אותי) לא חברה סינית. הייתה לי שאיפה ללפטופ אמריקאי לחלוטין אך זה לא בתקציבי. אז שמעתי על חברה עם כביכול שירות אמין בארץ ומוצרים סולידיים- MSI, דעתכם?
אגיד שהתקציב גם נמוך, איזור 3K. יש לי מועדון הייטקזון ומאמין שאקבל גם תעודת סטודנט בשלב מסויים, אם זה מקנה הנחות שוות על משהו.
תודה מראש.



פתרון לאינטרנט בקיבוץ ללא אפשרות כלל
ב רשתות ואינטרנט
פורסם
לא ביקשתי אפילו סיבים או לבחור חברה, אלא פאקינג תשתית נחושת עלובה של מישהו חח גם את זה אין. ונשמע שהשירות של מאסק גם יקר בצורה חולנית וגם עם ביצועים מביכים מבחינת מהירות. כרגע ההוטספוט עובד לי, הוא פשוט לא רציף כמו אינטנרט רגיל ומניח שיעלה לי הרבה גם להגדיל חבילה. הקליטה פה מזוויעה ובושי מקבל 3G.