עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aurora Borealis,

אני מחפש נגן בערך במחיר הזה (בלי חריגות משמעותיות). אני מאמין ש2 ג'יגה יספיקו לי. ואינ צריך אותו כמה שיורת קטן/דק. כמה שפחות להרגיש אותו בכיס שלי.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. בעיקרון הציעו לי שלושה נגנים מסויימים. אם יש איזשהו נגן שהוא עדיף עליהם אני אשמח לשמוע ואיזה הכי טוב מבין השלוש. בקיצר איזה נגן לקנות במרחב התקציב שלי. אני כרגע הכי נמשך לזה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7213 ההצעות האחרות הן http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=765 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=13375

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Roshos,

במהלך גלישה קצרה באינטרנט ראיתי שנגן ה-*zen v החדש של קריאטיב הגיע לארץ השאלה שלי היא האם שווה לחכות לדגם עם הווידאו או לקנות עכשיו את הדגם בלי אפשרות הווידאו...? *לא ה-zen vision:m אלא ה-zen v קישור: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15283&nav=1

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Skid,

טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by neogod,

האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. http://www.vr-zone.com/?i=3928 יפה אה :alcoholic::jump1: מעניין אותי יש יותר טוב? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. אני רוצה לרדת יום ראשון להחליף פלאפון.. אני די נעול על הV3 בינתיים.

• 44 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. Started by darkie,

קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Skid,

מבין כל המכשירים שיש לסלקום,[כולל הדור השלישי,שהוא קצת מיותר כרגע,אבל אתם יודעים אולי זה ישתנה],מה לקחת?

• 35 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by emil57,

מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by K_D,

אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה

12. חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by -sHUz-,

אני רוצה לקנות נגן שישרת אותי הכי טוב שאפשר מבחינת ויידאו וקבצי מוזיקה. חשבתי לקנות את ה IRIVER אבל אז ירדתי. (חוסר תמיכה בקבצים). לאחר בדיקה, אני חושב לקנות את אחד מהדגמים של IAUDIO מסדרת ה- X5. רציתי שמישהוא שמבין יספר לי מה ההבדלים בין כול ה X5, X5L וההבדלים בין הנפחים השונים (60,30,20)- חוץ מהגודל הפיזי ? חשוב לי מאוד שאם אני קונה אותו מ ארה"ב לא תיהיה לי בעיה עם ה DICK ON KEY ושהם יביאו לי הכול בחבילה כמו חבילה אירופאית.

• 52 תגובות
    • 8.6k צפיות
  14. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Yonatan-A,

אני מחפש נגן, והגעתי למסקנה שהX5L ישרת אותי הכי טוב שאפשר. מישהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות נגן כזה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by emperor,

שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מתלבט בין שני הנגנים האלו, מה עדיף לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by malcolmx9,

יש לי אפשרות לרכוש את הנגן ממוחזר דרך איביי, עם משלוח יצא 180 שקלים. השימוש בו יהיה לחדר כושר. ללכת על הקניה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אני מדבר על Archos 604/404 . ממה שהבנתי ה404 ממש קטן וצפוי להיותר זול יחסית... ה604 הוא כבר פלא טכנולוגי.. מסך מעולה 4.3" רחב .. תומך WI-FI ומאפשר גלישה ברשת דרכה . הוא ניראה טוב.. יגיעה בנפח מקסימלי של 160 גיגה : : וקטן בטיפה מAV500 ודק ממנו בהרבה .. http://www.t3.co.uk/news/247/entertainment/personal_media_player/hands_on_with_the_archos_604 מתי הם אמורים להיות מושקים ? אחרי כמה זמן בארץ ? וכמה נגן שעולה 500 אירו (המחיר של ה604) עולה בארץ ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני מעוניין לנצל את יכולת הישומי JAVA שלי במכשיר ה LG, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה ליצור לי קבצי JAR שיפעלו בטלפון סלולרי - כל מה שאני רוצה זה שיהיה טקסט על כל המסך של הטלפון עד שאני לוחץ ואז תהיה גלילה למטה.... לצורך העניין אני רוצה להכניס מילים של שיר מסויים את כל השיר ואז לגלול אותו מתי שאני רוצה... זה חשוב לי מאוד... האם יש תוכנה שאני יכול לתת לה קובץ טקסט והיא תיצור לי קובץ כזה? האם יש פה מישהו שמבין (זה לא נראה לי מסובך, סה"כ טקסט)... ויכול לעשות את זה? האם בכלל אפשר לתכנת לסלולרי או שאני הוזה? תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום חברים, יש לי שאלה קצת מוזרה, הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לכתוב תוכנה בשפת JAVA למשל, בתור תוספת למכשיר הפלאפון הרגיל שלי, לדוגמא אם אני יריץ את התוכנה אז היא תשנה את הפלאפון שלי ממצב רטט לצילצול. השאלה שלי היא באיזה תוכנה עליי להשתמש ואיך אני מכניס את התוכנה עצמה לפלאפון שלי? מקווה שהסברתי את עצמי נכון. גל

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים