עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Shadowman,

מוכנים לעזור לי קצת..? הבנתי שאין ממש הרבה תוכנות למכשיר כרגע בגלל המערכת הפעלה, והיא לא מסונכרנת עם הישנות יותר? זה נכון? ויישומים של כל סדרות ה N השונות אי אפשר להתקין עליו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אחי זכה בהגרלה בחו"ל במכשיר הזה והוא מתכוון להביא לי אותו http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=0 מישהו מכיר את המכשיר? איך התפעול שלו? איכות סאונד?

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by 8-Ball,

יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ido.K,

אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by galz,

יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחפש (עבור דוד שלי) מכשיר שישלב : ניווט לוויני - ( לוויני אמיתי GPS, ולא ניווט סלולרי כמו שיש למירס למשל) , מחשוב כף יד + אינטרנט אלחטי WIFI , טלפון סלולרי. בעלות של עד פחות או יותר 2500 שקלים. אם יש למישהו המלצות אישיות על מכשירים מסויימים, או מנסיון של מכרים, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ilai,

כמה בעיות שקשורות לIAUDIO U3 :האם משהו נתקל בבעיה שהנגן מנגן קבצי שמע עם רעשי רקע כמו עיוותים כאלה..? מה עושים לגבי זה?ולמה זה קשור? ולגבי התוכנה שממירה לוידאו JETAUDIO אני מנסה להמיר סרט אחרי ששינתי בהגדרות לU3 לוחץ STart ושום דבר לא קורה .משהו מכיר טוב את התוכנה ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cold fire,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855613001 נראה טוב לא רק 166$ יחסית זול

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Cyb3r,

בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tenana,

1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Iriver IFP1090 256Mb - ב - 394 Or Iriver IFP795 512Mb - ב - 399 Or Creative Muvo Slim 1GB - ב - 472 Or MZNE410 Sony - ב - 328 תקציב: 400-500שח רצויי פחות כדי שישאר לאוזניות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by deannahum,

http://english.chosun.com/w21data/html/news/200605/200605230009.html מישהו יכול לתת אישור לידיעה הזאת ? זאת כתבה ישנה שמצאתי..

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. היי אני מחפש את הנגן עם איכות ההקלטה ממיקרופון חיצוני הגבוהה ביותר, לא צריך קיבולת זיכרון גדולה שלא יהיה עדין מדי (ננו..) וזהו בעיקרון במחיר הגיוני .. תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ברצוני לקנות נגן שיספק לי את הדברים הבאים: איכות שמיעה טובה, נפח גדול, מציג תמונות (חשוב שיהיה אפשרות לעביר ישירות ממצלמה לנגן), וזמן סוללה טוב ממה שבדקתי שלוש הנגנים הנ"ל עונים פחות או יותר על הדרישות. מה לדעתכם עלי לבחור?

• 45 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים