עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. הדגמים הראשונים שזמינים לרכישה בשוק המקומי באופן רשמי הם הדגמים עם תצורות הנפח המתקדמות - וגם המחיר שתידרשו לשלם עליהם התנפח בהתאם, עד למרחק נגיעה מ-5,000 שקליםלכתבה

3. לא שאנחנו מופתעים במיוחד, אבל ממש כמו אפל וסמסונג מפתחת LG שבב SoC בייצור של TSMC שיתחרה עם שבבי ה-Exynos וה-Snapdragon לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%a7-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%92%d7%9d-lg-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by srulzucker,

שלום, קניתי דרך האינטרנט אוזניות Philips in ear עם הקשת מאחורי הצוואר. אחרי מספר שימושים לריצה אני כמעט לר שומע באוזן שמאל. רצוי לציין שאני מזיע מאד וגם ששמעתי טוב במהלך הריצה עם הזיעה הפסקתי לשמוע והייתי צריך להרחיק את האוזניה מהאוזן כדי לשמוע טוב יותר. ניקיתי מלכלוכים את יציאת האוזניה אבל גם בלי הכיסוי עדין לא שומעים. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  5. שלום, התוכנה בעיקרון היא קליינט של איסיקיו ולא אחד מהמוצלחים שבהם לפי דעתי,מכיוון שיש לו בעיה להציג שמות אנשי הקשר(של ICQ) בעברית. אבל היחוד של הקליינט הספציפי הזה הוא האפשרות לשלוח SMS כמו דרך ICQ רגיל, פשוט בוחרים מישהו מרשימת אנשי הקשר שיש מספר פלאפון בפרטים שלו או לחלופין יש אופציה לבחור מרשימת הטלפונים שבטלפון שלכם. התוכנה עובדת על DATA כול SMS הוא בערך לפי המונה של התוכנה הוא 1KB ככה שגם אם אתם לא נמצאים בשום חבילת DATA אתם תשלמו אגורה אחת לSMS דיי משתלם. אז מי אמר שSMS צריך לעלות חצי שקל. *לכול משתמש שתפתחו בICQ יש 20 הודעות ופה אני לא מחדש שום דבר, בתוכנה יש אופציה להחליף בין פרופילים שונים ככה שאין הגבלה על כמות החשבונות שאתם מחזיקים ומשתמשים. בתאוריה אתם יכולים …

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  6. שלום! במקום העבודה הקטן שלי בצפון הארץ ישנו רכב הסעות שיוצא מהמרכז ובו רק תשעה מקומות. שמירת המקום בהסעה נעשית על בסיס תפיסת מקום מראש עד יום קודם, ברשימה שמית בפנקס שנמצא ברכב. אני אשמח להעביר את הפרוצדורה לסמרטפון או לאינטרנט ולהעביר את מקום העבודה למאה ה-21 אפליקציות למציאת טרמפ דוגמת קרמה אינן מתאימות כי הן פתוחות לקהל הרחב. אני מעוניינת באפליקציה עם רשימה שמית סגורה (והרשאות אדמין לעדכון) ובה אפשר להזמין מקום על הרכב פר יום עד שהמכסה מלאה. מישהו מכיר אפליקציה כזו או יכול להמליץ על אפשרות פשוטה לפתח אותה? (אני מפתחת ++C ופייתון, אבל מוכנה ללמוד). תודה, תמר

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by hannan2,

האם יש אפשרות להתקין במכשיר רדיו FM אמיתי? יש לי רום hebmiui מהגרסה האחרונה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by Pilp3l,

שלום רב, קניתי השבוע sony xperia z5, אחת הסיבות לקנייה היא שהטלפונים של סוני מצטיינים באופן יחסי בצריכת סוללה (פרמטר מאוד חשוב לניצול אייפון 4s כמוני), אבל אני מרגיש שהפלאפון שלי צורך סוללה באופן הרבה יותר משמעותי ממה שציפיתי (הסוללה בת כמה ימים ומחזיקה בערך 12-18 שעות ולא יום וחצי כמובטח, אני לא עושה בפלאפון שימוש רציני כגון משחקים, רק גולש באינטרנט ומשתמש בוואצאפ ובכל פעם שאני פותח את המסך אני רואה את האחוזים יורדים. השאלה היא האם הדבר נורמלי? כיצד ניתן למזער את צריכה הסוללה של המכשיר? האם יש אפליקציות מומלצות בתחום? שואלה נוספת יש במכשיר הגדרות של stamina וultra stamina , האם מומלץ להשתמש בהן או שהן פוגעות באורך חיי הסוללה (לאורך זמן)? תודה רבה מראש לעונים ולקוראים ,…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. מבקש המלצות מאנשים שיצא להם כבר להזמין.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. היי, לפני כמה ימים נפל לי האייפון וכתוצאה מכך נשבר המסך, יותר נכון לומר שהמסך התחיל להתפורר. לקחתי אותו לתיקון ואכן קיבלתי את המכשיר עם מסך שנראה תקין. לאחר יום הטאצ' עבד לסירוגין, החזרתי את המכשיר לאותו מקום, הוא אמר שהיו שם כמה רכיבים רופפים והוא חיזק אותם. עכשיו שוב פעם הטאצ' לא עובד תקין. מה אפשר לעשות? האם אתם מכירים חנות אמינה לתיקון אייפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by מיה16,

או הדגם שסלקום ואורנג' מוכרים אך ורק עם עברית או 8300 אגב אני אך ורק באימייל לא בודקת פה הודעות yakor@013.net.il תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by joniar,

יש לי בעיה עם הגלקסי ס2 שלי א. לחצן הבית שלי נדפק ולא מגיב-לא ממש בעיה בשימוש יומיומי כי יש אפליקציה שמדמה את לחצן הבית ב.הבעיה הגדולה היא שאני רוצה להיכנס למצב DOWNLOAD MODE אז אני לא יכול כי לחצן הבית לא עובד. הפתרון שמצאתי לזה הוא לקנות JIG שמכניס אותו למצב הזה ג. הבעיה הגדולה והעיקרית אני רוצה לעדכן רוט להעביר קבצים מהפון למחשב ולהפך והמחשב לא קורא את הפלאפון כלומר המחשב לא מרגיש בחיבור הפלאפון וכן הפלאפון לא מרגיש. חוץ מזה שהוא נטען ככה. ניסיתי להתקין דרייברים KIES. PC STUDIO ולא מצליח עדיין ליצור קשר וחיבור. ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה דרכים. ולא עובד.. אז אם מישו יודע משו או איך שהוא לעזור.. אשמח

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה

14. שלום רב לכל באי הפורום המכובד ברשותי נגן MP3 SANSA CLIP בנפח 2 GB שרכשתי לפני שבועיים [ 170 ש"ח ] http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676681 בכללי אני מרוצה מהנגן, איכות סאונד טובה, תצוגה ושליטה נחמדת וגודל מזערי. הבעיה היא הנפח הקטן שלו מלחיץ אותי כי יש לי די הרבה מוסיקה אשר תשמח להיות בתוכו. אופציה 1אז ככה: חשבתי לשדרג ל 4 GB. להוסיף 119 ש"ח ולקבל את אותו הנגן רק בנפח גדול יותר [ 4GB] אופציה 2מצד שני, יש אופציה להוסיף כ 150 ש"ח ולרכוש את המוצר הזה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410695 של SANDISK בנפח 4 GB עם אפשרות הרחבת זכרון בעתיד וגם ניגון וידאו. [ MP4 ] למי מכם יש את המכשיר הנ"ל ? MP3/MP4 Sandisk Sansa e260 4GB http://www.zap.co.il/compMod…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by BlackBird71,

אני יודע שקיימת תבנית לבניית אפליקציה כמו של AppTrailers אני צריך תבנית כזאת או דומה לה שבעצם אני מזכה את המשתמש בנקודות עבור כל הורדה של אפליקציה בפנים או בכלל עבור כל פעולה שארצה להגדיר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by TGA,

שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,איך הדגם K800I של סוני אריקסון?הוא משתלם או שעדיף את K610I? והאם ידוע שצריך לצאת דגם חדש של סוני אריקסון עד לדצמבר?

18. הסמארטפון הנוסטלגי המדליק עם המסך הגמיש זוכה להמשכיות עם מעט מאוד שינויים משמעותיים לנוסחהלכתבה

19. Started by AsD[eyal],

קיבלתי את הפלאפון הזה מתנה לא משהו של פלאפון אבל מצלמה נחמדה האם אפשר לעשות איתו משהו מעניין?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. דגם ה-Poco האחרון (?) לשנת 2020 ינסה למצוא לעצמו מקום נוח בשוק מתחת ל-Poco X3 NFC, עם סוללה בקיבולת גדולה במיוחדלכתבה

21. Started by ramila,

אני רוצה להוריד סדרות ולראות אותם בטלויזיה והבנתי שיש אפשרות לקנות סטרימר ואז אפשר לראות בטלויזיה כל מה שמורידים. ראיתי כמה דגמים של סטרימרים נגני מדיה SanDisk באתר של אייבורי מחשבים ורציתי לדעת אם זה מתאים גם לטלויזיה כי הם מציינים שזה רלוונטי להזרמת מידע לטאבלטים, סמארטפונים ומחשבים. מישהו מבין בזה? חוץ מזה יש שני דגמים: 32GB ו-64GB . האם מספק ה-32GB? זה פער של משהו כמו 100 ש"ח ביניהם. ואם זה לא הפתרון למה שאני מתאר, מישהו יוכל לכוון אותי למה צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by supercars,

אני רוצה למכור אותו ורציתי לדעת מהו שווי המכשיר הנ"ל שמגיע עם נרתיק וכבל USB בלבד. המכשיר היה בשימוש לא מעט. שפה אנגלית. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. מציע למי שמזמין לדעת שהם לא שולחים לישראל. כלומר אתם צריכים קרוב משפחה בארהב או באירופה שיביא לכם.

24. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. בעוד חודש מהיום, בעיצומה של תערוכת ה-Mobile World Congress בברצלונה, נגלה האם המתנה של שנה וחצי למכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית הייתה מוצדקת אוהבים סמארטפונים סיניים תחרותיים, ואת הסמארטפונים של שיאומי (Xiaomi) בפרט? כדאי שתכינו את עצמכם נפשית ל-24 בפברואר, אחרי שבחברה אישרו רשמית שזה יהיה התאריך שבו יחשפו לנו סוף סוף את ה-Mi 5 המסקרן. למי שלא ממש עקב אחר ההתפתחויות הרבות, ה-Mi 5 יהיה התוספת החדשה לסדרת מכשירי הדגל המקורית של היצרנית הסינית העולה, אשר לקחה הפסקה ארוכה בשנת 2015 עם דגמי ה-Mi Note שהיוו מעין אלטרנטיבה ונסיון לרענן את הנוסחה, ויורש ישיר ל-Mi 4 אשר הושק אי שם ביולי 2014. תמונה עדכנית של איך שמיועד להיראות ה-Mi 5, לכאורה אין …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.