גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נעילת iPhone 8 נעול 256GB חדש: פריט חדש לגמרי, לא משומש, שלא נפתח ולא ניזוק באריזתו המקורית (כאשר האריזה תקפה). האריזה צריכה להיות זהה לזו שנמצאת בחנות קמעונאית, אלא אם הפריט הוא בעבודת יד או ארוז על ידי היצרן באריזה לא קמעונאית, כגון קופסה לא מודפסת או שקית ניילון. עיין ברישום של המפיץ לקבלת פרטים מלאים. דוא"ל ;: jrsumuall@gmail.com Whatsapp: +16012728182
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט לילד בן 6 בתקציב של 600 - 800 ש״ח מהארץ ולא מחו׳׳ל טאבלט מבוסס אנדרואיד שיאפשר להוריד ולשחק במשחקים מ Google Play ( עם גרסת אנדרואיד עדכנית ) ולצפות בסרטים אשמח להמלצות מאנשים שקנו או שמעו על טאבלטים מתאימים בתקציב הזה תודה ושבוע טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הסלולארי החדש של סוני נחת בארץ הקדש באיחור אופנתי והגיע הישר לידיו של הטק פלקון. כמו ספינת דגל אמיתית רק בגרסא קומפקטית. קבלו פתיחת קופסא וסקירה של כל התכונות של המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסמסונג לא ממתינים להשקה הרשמית של ה-Galaxy S9 וכבר בוחנים את הדגם המוביל הבא, כך נראה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הסמארטפונים החדשים של סמסונג כבר החלו להימכר בחנויות ברחבי ארץ הקודש - ואלו הם המחירים הרשמיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם לפני כמה ימים ראיתי אצל מישהו דגם של Xiaomi מלפני שנתיים בערך, ה-Redmi 4X. מאד חיבבתי את הגודל של המכשיר, וגם את המחיר - הם נמכרים במחיר סביר מאד היום - 500שח בערך. אני מתכנן לקנות אותו, ורציתי לשאול אם יש משהו אחר שכדאי לי לשקול, שהוא באותו גודל מסך, ובאותו איזור מחיר. אין לי צורך בטלפונים עם SnapDragon מהסדרה 800, אני לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר CPU Intensive עם הטלפון. כמו כן מסך מעל ל-5.0" יהיה לי גדול מידי. זו בעיה כי היום רוב המסכים הם מעל 5.0", למעט במקרים כשיש גרסאת Mini לדגם מסוים מהסיבה הזו ה-Xiaomi Mi A1 לא יתאים לי, וחבל, כי הוא עם אנדרואיד נקי. אודה לכם…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכנתי עבור האנשים שביקשו מדריך אז בבקשה פרגנו בלייק זה בחינם
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האוזניה שלי מדגם H730 של מוטורולה שבקה. מחפש משהו על אותו עיקרון- אוזניה שניתן לקפל לחסכון בחשמל. אני לא מאלו שהולכים עם האוזניה תקועה באוזן כל הזמן, אלא משתמש בה בעבודה רק לניהול שיחות על מנת להשאיר הידיים פנויות להמשך עבודה במחשב. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מנצלת את הברית שכרתה עם חברת קוואלקום בכדי להציע לנו מוצר רלוונטי ותחרותי עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הקודם מפסיק להימכר בשווקים מסויימים והדגם החדש זוכה לפירוט רחב מאי פעם - האם אנחנו רגע לפני חשיפתו של סמארטפון Snapdragon 845 חדש? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי LG G5SE שהיה אמור לקבל עדכון נוגט (7.0) שנה שעברה אבל עדיין תקוע על 6.0.1. פניתי לרונלייט והם אמרו שזה לא אחריותם אלא של היצרן. חיפשתי וראיתי שבאירופה בערך כל הG5SE כבר עודכנו. אז האם אכן לנציג המקומי אין שום קשר לעדכון גירסת אנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחד המכשירים החכמים היקרים ביותר שיצרה שיאומי אי פעם מתהדר במצלמות איכותיות ומסך גדול ונאה - אבל אנחנו ממשיכים להתגעגע למשהו שהיה בדור הראשון ונשחק מאז לכתבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ההפעלה המשנית של גוגל מתרחבת אל עולם הטאבלטים, באמצעות מכשירים מעניינים ראשונים מ-HP ואייסר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ZTE הסינית משיקה סמארטפון ביניים טרי ותחרותי ביותר, אשר עשוי להלחיץ גם את המלכה הבלתי מעורערת של יחסי העלות-תועלת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טאבלט עם מערכת הפעלה אנדרואיד, 2 מצלמות ובגודל 10 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים עדכניים ברשת אודות שבב ה-Surge S2, אותו מפתחת בימים אלו חברת שיאומי בשיתוף עם חברת TSMC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
באג חדש שהתגלה באפליקציית המסרים, ולא רק בה, מאפשר להביא לקריסה שלה ואף של המכשיר החכם כולו בנגיעה בודדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
השנה הקרובה עתידה להעניק לנו משפחת של דגמי Redmi Note 6, סדרת S טרייה, דגם Mi Mix נוסף - וגם גרסת Lite של מוצר הדגל Mi 7 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקציב עד אזור ה 2000 - 2500. מצלמה מהירה וטובה עדיף עם ois חיישן אינפרא אדום כרטיס זכרון, עדיפות לאחד עם יציאה 3.5 וסוללה נשלפת.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. Apple iPhone X 256GB and Samsung Galaxy S9/9Plus Available. Apple iPhone X (64/256GB) $550 Samsung Galaxy S9 64Gb/S9+ 128Gb $550 Sony Playstation 4 PRO 1TB $230 Dji Phantom 4 Pro Plus $400 EVGA GeForce GTX 1080 Graphics Cards $250 Brand New (Factory Sealed) If you have any questions or concerns, please feel free to contact Us! Thank you Call.Text and Whatsapp : +256704096518 / +1 613-706-5737 Bazarphones@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הדגמים העדכניים של Mediatek יהיו אלו שיפעילו את המכשיר החכם הקומפקטי והתקציבי מבית היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
היי איך אני מנקה ומחטא אוזניות גדולות שמכסות את האוזן. האם אפשר לנקות את הפלסטיק וגם את העור שמסביב החלק של האוזן במגבון אלכוג'ל של סנו אנטיבקטיראלי, או שזה יהרוס את הציפוי / עור של האוזניות ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-