עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר היקר ביותר של היצרנית הסינית מציע מפרט מתקדם וינסה לבדוק את מעמדה בליגה של מכשירי הדגל המובילים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/mi-note-pro-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  2. סרטון חדש ומועיל מציג כיצד תוכלו להוציא החוצה את עט ה-S-Pen מבלי לפגוע בסמארטפון החדש והיקר שלכם, במידה והכנסתם אותו בצורה הפוכה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-כך-שולפים-את-עט-המגע-מה-galaxy-note-5-מבלי-לגרו/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avihy_1989,

היי אני מחפש טאבלט לשימושים של צפייה בסרטים/גלישה/ משחקים יש לי 3 דגמים שאני חושב שהם שהם הכי הרבה יכולים לספק אותי זה ה 1. asus MeMO Pad Smart ME301T 2. samsung note gt-n8010 3. asus Transformer Pad Infinity 64GB TF700T אני יודע שבאסוס-ים יש את המעבד tegra 3 ובשניהם יש רק 1 ג'יג'ה ראם בסמסונג יש 2 ג'יג'ה ראם ומעבד cortex המחיר של memopad מאוד קורץ , ואין לי צורך במקלדת כמו בטרנספורמר. והרזולוציה הגבוהה ביותר זה דווקא בטרנספורמר. לכן בכל דגם יש לו את היתרון שלו. לכן אני לא יודע במי לבחור , יש דגמים אחרים שיש להם שילוב של היתרונות של כולם ? (אני יודע שבאייפד הרזולוציות הכי גבוהות אני לא כבר מעדיף לא להתעסק עם המערכת הפעלה הזו) *האם שווה לחכות ל tegra 4 ואם כן מתי נראה ט…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by סל מיחזור,

יש לי כמה תחנות שנקבעו מזמן , אני מנסה למחוק אותן ולהוסיף אחרות וזה לא עובד. האם יש בנמצא מדריך טוב איך מבצעים את הפעולה הזאת? תודה רבה

5. דגמי ה-P30 וה-P30 Pro מצטרפים למאבק על ליבו של הצרכן הישראלי - עם שעון חכם מתנה למזמינים מוקדמים לכתבה

6. Started by yaniv_appX,

שלום,רציתי לקנות לחברה שלי ליומהולדת מסגרת דיגיטלית שהיא תוכל לשים שם תמונות שלנו ושל המשפחה שלה. יש המון סוגים ומפרטים של מסגרות ורציתי להתייעץ איזה מסגרת הכי טובה והכי משתלמת התקציב שלי נע בין 250-350 ואני מחפש אחת שהרזולוציה והמסך שלה טובים והתמונות יראו טוב אפשר עם רמקולים ורצוי עם usb ושיש לה גם מקום איחסון גדול יחסית אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by swg,

מצטער, אבל בגלל דעה שלי (לגבי שייכות של הנושא), הגעתי למסקנה שכדי יותר להעביר את זה לפורום משחקים. תודה וסליחה. לילה טוב.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אחד מדגמי ה-Snapdragon 750G הראשונים בשוק עדיין לא זכה להשקה רשמית בישראל - אבל ב-Banggood ישמחו להציע לכם אותו בעלות שאמורה להשאיר עודף מ-1,000 שקליםלכתבה

9. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. עשיתי בתמימותי update לגירסא 1.2.3, ולהפתעתי העברית נמחדה לי מהמכשיר.. ניסיתי להתקין שוב את העברית (של idigital 2.53) אבל בזמן ההתקנה נוצרת בעיה עם הקושחה. לאחר חיפושים ברשת מצאתי את המדריך הבא: עשיתי את הכל בדיוק כמו שרשום, אבל אחרי ביצוע הrestore אני עדיין בגירסא 1.2.3.. ניסיתי גם את התוכנה Ipod wizard שרבים ממליצים עליה, אבל יש בעיה עם הupdater.. יש למישהו מושג מה לעשות בנידון? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אחיו המוזל של ה-Poco M4 Pro 5G שכבר זמין בישראל עשוי לקבל תצוגה מתקדמת יותר לצד עיצוב מוכר - ומפרט שנראה בעל פוטנציאל להיות זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Redmi Note 11לכתבה

11. Started by tood24,

היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה

12. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט בגודל 9.7 אינץ׳ ומעלה שאפשר להריץ דרכו גם אנדואיד וגם וינדאוס פרו. אם יהיה לה חיבור למקלדת (כמו לטבלט של מייקרוסופט) מה טוב. אם לא, אז חייב בלוטות. התקציב הוא בסביבות ה300$. יש חיה כזאת בלי כל מיני חבלי לידה כמו של האונדה? האם telcast x98 air עונה על הצרכים ומומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Chymes,

רכשתי Clix 2, אבל לצערי לא היה נרתיק בבאג. הנגן כבר הספיק לחטוף חבלה רצינית. איפה אפשר לרכוש בארץ נרתיק מתאים?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by oz25,

אהלן אני מחפש המלצה לרמקול נייד. שיהיה זול, אמין, נייד, חזק בווליום ושיתחבר אלחוטית וקווית למכשיר טלפון.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by D-M-X,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם הנגן כל פעם שהוא מחבר אותו מופיעים לו קבצים לא קשורים שסתם תופים מקום והוא לא מצליח למחוק אותם... זה תקין או שזה בעיה? אפשר לעשות פורמט לנגן או שאחרי זה התוכנה תמחק ואי אפשר יהיה להתקין עדכון ולסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by erezo,

אני מחפש מכשיר סמארטפון שייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף, שיהיה לו GPS איכותי שעובד טוב ו WAZE לא יאבד כיוון, אבל שלא יחרוג מ 2000 ש"ח. אני מתלבט בין 3 מכשירים: 1. LG G2 2. SAMSUNG GALAXY S4 3. SAMSUNG GALAXY S3 המפרט הטכני והביקורות המחמיאות על G2 עושות רושם של מכשיר טוב, אך החסרון העיקרי שלא ניתן להרחיב את הזכרון ולא ניתן להוציא את הסוללה, מה שכמובן מרתיע אותי טיפה. בשתי המכשירים האחרים זה כן ניתן, להוציא סוללה ולהרחיב זכרון. שמעתי שיש ל G2 עוד גרסה קוריאנית שבה כן ניתן להוציא את הסוללה וכן ניתן להרחיב את הזכרון, והיא נמכרת במחסני חשמל בהנחה. אני משום מה לא מוצא את המפרט המלא של הגרסה הזו באתרים השונים, אלא רק את הגרסה הבינלאומית. מה שהכי חשוב לי היום שהמכשיר לא ייתקע, …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by joel_p,

Hi, Just bought a Nokia 5800 salesman offered me several different screen protectors and cases have any recommendations? which are preferred? ebay stores/deal extreme works for me. thanks, Joel.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם ברכישת טאבלט טוב, שאוכל להתקין עליו קודי, ומשחקים שונים לאחיינים. יש לי טאבלט אסוס אך חלש עם זיכרון קטן שלמרות הכרטיס הזיכרון הוא מיידע אותי כי נגמר הזיכרון... למרות שכל ההתקנות הינן על כרטיס הזיכרון. הסכום שארצה להוציא הוא בין 600-750 שח. גודל מסך כ10 אינץ. זיכרון נטו 16 ומעלה בלי כל "הזבל" שמלבישים עליו וכך נשארת עם 2 גיגה זיכרון. עם הרחבה ל64 כמובן. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סדרת ה-Note של היצרנית הסינית השאפתנית עתידה להשתדרג בחודש הקרוב לכתבה

21. Started by Ran Ventura,

ברשותי הנגן בגירסת ה2GB אני לוחץ על כפתור ההדלקה של הנגן אבל לא קורה שום דבר הוא לא מגיב המכשיר לא תקין או שאני עושה משהו לא נכון?? תודה לעוזרים *עריכה: זה הסתדר פשוט לקח לזה המון המון זמן משום מה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה

23. Started by rinsh,

שלום לכל הגולשים והגולשות אני מחפשת מכשיר הקלטה לשידורי רדיו. המכשיר צריך להיות עצמאי ושיקלוט טוב את תחנות הרדיו. עד עכשיו השתמשתי בטיפ קלטות ישן שהיה בבית, אבל יכולת העריכה מוגבלת והאיכות של ההקלטה יורדת מהר. יש משהו טוב שיענה על דרישותי?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by Nurit Cohen,

יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. מה שאני אוהב על אפליקציה זו זה מאגר עשיר שלה. מה שאני לא אוהב זה ניסיונות שלה להפוך לחייגן ושולח SMS ברירת המחדל. הממשק שלה עמוס בפרסומות ולא ידידותי מבחינת שימוש. מעבר לזה נמאס מהתראות של אפליקציה על שידרוג מנוי. מישהו יכול להמליץ על אפליקציה אלטרנטיבית? חשוב לי בעיקר מאגר וממשק טוב ללא בקשות שידרוג מנוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.