גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית הגדולה והיוקרתית מכולן ממשיכה להכות את התחזיות ורושמת שיפור בכל המדדים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
פרטים מודלפים חדשים ממאגרים של מבחני ביצועים מעידים על כך שמעבדים ראשונים של אינטל שמשלבים ליבות Vega של AMD יגיעו דווקא אל העולם הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
שמענו עליהם עוד לפני ההכרזה הרשמית, אך דגמי ה-XA2 וה-XA2 Ultra של החברה היפנית הצליחו להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה לאשר שיש רדיו FM במכשירים שלא מהיבואן הרשמי? אני חייב לקנות היום או מחר וזה קריטי בשבילי.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הסמארטפונים המובילים של סמסונג יושקו בוודאות בחודש הבא - לפני דגם הדגל של היריבה העירונית LG לכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Vivo הסינית היא הראשונה להציג את הטכנולוגיה החדשנית מבית Synaptics, שכבר לא תיאלץ אתכם להתפשר בין מסך בעל שוליים מינימליים לסורק ביומטרי במיקום נוח במכשיר החכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה זערורית שניתן לשלב בכל זוג משקפיים היא הדבר הגדול הבא עבור חובבי הרשתות החברתיות? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Miix 630 של היצרנית הסינית מצטרף אל המחשבים מבית אסוס ו-HP, בתצורה שאמורה להתחרות (שוב) במוצרי ה-Surface Pro לכתבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
הם לא יוקרתיים כמו דגמי סדרה 9 החדשה, אך ליצרנית הקוריאנית יש ניידים מעודכנים נוספים שאמורים להיות תחרותיים ומשתלמים הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
שמועה חדשה מצהירה כי ה-Galaxy X הוא לא המצאה, אלא מוצר אמיתי שאף ערך הופעה בתערוכת CES 2018 - אבל בסודיות שתואמת את מעמדו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי כתבה לפני חצי שנה בערך, שיצא בקרוב מכשירים עם gps או בשם אחר שבמקום 5 מטר delay שיש היום, לא יהיה כבר delay בניווט. למשל שאנחנו ממש לפני פניה ולוקח זמן ל gps להגיב, ואז אתה לא בטוח אם זאת הפניה או לא.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים עבור שבב ה-Snapdragon 670 מציגים תוצאות מרשימות, אשר מקרבות אותו אל מוצר הדגל היוצא של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
פרטים חדשים אודות סמארטפון הדגל היפני שאמור להיחשף בתערוכת MWC בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-