גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת כמה דברים: 1. הוא מגיע בקופסה עם מטען ישיר לחשמל (נגן-כבל-תקע) ואם כן יש לכבל איזה ממיר מגושם או שהכב קומפקטי? 2.האם הוא תומך בתרגם בעברית בסרטים\סדרות? 3.האם המגן מסך שמתאים לA2 מתאים גם לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שעות רבות של קריאת חומר רב על כל הנגנים המובילים נראה לי שהגעתי להחלטה לבחור ב CREATIVE ZEN Vision M האם איכות הקליטה של הרדיו אכן מספיק טובה והרדיו אכן שימושי ? איך איכות הוידאו במכשיר ? איך תצוגת העברית במכשיר ? אני יודע שהוא לא תומך בעברית אך בכל זאת איך שיר בעברית מוצג שם ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני פתיחת הפורום הזה לא הכרתי את האתר GSMarena, אתר העוסק בסקירות וחדשות על מכשירים סלולאריים. האתר מאוד איכותי, יש בו כמעט את כל המידע על כמעט כל מכשיר קיים, אתר מאוד מומלץ! לאחרונה הופיעו 2 מכשירים חדשים בקטלוג, אלו הם ה K618 וה Z610 של Sony Ericsson. הדברים המשותפים הבולטים ביותר הם ששניהם תומכים בדור השלישי ולשניהם יש את אותה המצלמה - המצלמה האיכותית של SE עם 2MP שיש להרבה מכשירים חדשים של החברה. קודם כל ה K618: פלאפון זה הוא הגרסא החדשה של ה K608 שלא מוכר כל כך בארץ, אבל יש לו "אח גדול" ומוכר בשם K610. המכשיר הזה (והמכשירים הקודמים, ה K608 וה K610) מיוחד בזכות העלות הנמוכה שלו (יחסית) ותמיכה בדור השלישי. והמכשירים האלה בעצם מביאים את הדור השלישי גם במחירים…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בגודל של גיגה זיכרון (עדיף עם אפשרות להרחבה בכרטיס) עכשיו הדברים שאני רוצה שיהיו בו זה תמיכה בעברית רגילה לא שצריך להשתמש במשהו כדי שזה יפעל רגיל , רדיו , איכות צליל טובה , ממשק יפה וטוב , אם אפשרי אז גם נרתיק טוב שיש אפשרות לקנות בנפרד זה בסדר אבל לא חובה שיהיה, שלא יהיה מכוער, אבל חובה שיהיה אפשרות לסדר בתיקיות ושיהיה בקלות לעשות את זה ! ואני רוצה לא מחיר גבוה עד 350 שקל בערך זהו תנו המלצות!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש ערכות נושא\ כל מיני "תוספות" למכשיר שלי למי שיש - אודה לו מאוד (עד גבול החוקיות כמובן..)
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שלום! רציתי לשאול את דעתכם, איזה מבין 2 הנגנים יותר טוב ואת מי הייתם קונים, בתשובתכם אל תשימו את ניגון הווידיאו המצוין של האייפוד כפרמטר, וגם לא את העיצוב, בהם ברור שIPOD לוקח, נא התייחסו רק לדברםי החשובים....(איכות שמע, באנדל, אפשרויות, תוספות) *ד"א , זה לא למטרת קנייה, אז מחיר גם לא משנה, כמו שאתם רואים למטה את הבחירה שלי אני כברעשיתי.... (iriver!! )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף הגיעו המכשירים החדשים, מגיע החלק האהוב עלי- לבחור אחד ולקנות אותו (לשלם עליו זה לא אחד מהחלקים האהובים). אז ככה, אני יודע שהיה פה דיון על ה-N73 אבל לא היה שום דבר בקשר לאיך הוא לעומת הSE. בהתחלה חיכיתי שיגיע ה-K800i אבל אני די נוטה לעבר הנוקיה. מה שאני מחפש בפלאפון זה עיצוב, עיצוב, עיצוב, נוחות שימוש (עוד סיבה לנטייתי לעבר הנוקיה), מצלמה איכותית (יש לשניהם) ונגן MP3 שאני מקווה שיהיה ברמה טובה בשביל לא להתמש בנגן הפלאש שלי. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אייפוד דור חמש, אבל אין סיכוי שאני אעשה את זה בלי רוקבוקס. מישהו יודע מה המצב של הפירמוואייר לדור חמש? הוא כבר בשלב שהוא מתאים לשימוש יומיומי?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל קצת רקע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198644.msg1753771#msg1753771 אז היום הגיע סופסוף הזמן המתאים וקבלתי את הV3 ויצא לי לשחק איתו לא מעט. אוקי אז ככה, הציפיות שלי מהפלאפון היו גבוהות- ולמרבה הפלא הן התממשו! הפלאפון עצמו מגיע בבאנדל די מקיף שכולל אוזניות, נרתיק, כבל, עוד סוללה וכו' וכו' וכמובן חוברת הוראות מפורטת. ממממ מה יש עוד להרחיב, השימוש עם הפלאפוןמאוד נוח, ניכר כי יחסית לשאר הV3ים שאני מכיר זמני התגובה השתפרו מאוד. כרגע עברתי מסמסונג למוטורולה, ואני מרגיש שהממשק נוח ומסודר יותר אם כי יש עדיין להתרגל לדברים מסויימים שבמוטורולה החליטו ליישם קצת אחרת. נקודה נוספת היא שלמרבה ההפתעה אין יותר מדי חסימות בפלאפון, ולא נתקלתי בבאגים מיוחדים כר…
-
- 35 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפלאפון E815 של פלאפון.. איך הוא? שווה תכסף??
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים אני מעונין לקנות את ה n73 יש מצב אני ייקנה אותו השאלה האם הוא כדאי כי אני משיג אותו במחיר של 48 ואולי אפילו יותר זול פלוס ועוד לא דיברנו על מסלולים והכל זה יוצא מחיר מאוד מטורף. השאלה האם הוא שווה את הכסף הזה? איך המלצלמה שלו ראיתי שהיא 3.2 מגהפיקסל האם זה ייתן לי איכות גבוהה יותר איזה יתרונות יש לו על פני מכשירים אחרים בארץ והכי חשוב מה החסרונות שלו.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה לפלאפון חדש עם MP3 ומצלמה טובה ושיתמוך ברשת אורנג' עד 1500 שקל כי זה לא נקנה ברשת תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה נתקלתי בנגן PMP הזה, Cowon A2 30G. מבחינת מחיר - 2600 בבאג זה הכי נמוך שמצאתי. מבחינת נפח - 30G, לא רע, מניח את הדעת. מבחינת תפעול - המסך נראה די טוב, התפעול נראה די אינטואיטיבי. מבחינת זמן בטריה - נראה די טוב, 18 לאודיו ו-10 לוידאו. מבחינת באנדל - אני לא ממש יודע, הוא נראה די יסודי מלבד אולי האוזניות שייתכן שאחליף. מה דעתכם עליו? אני שוקל אותו די ברצינות, הוא נראה כמו מוצר ששווה את הכסף...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-