גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה.. =] התיחסות בעיקר למצלמה MP3 וצורה כללית.. חח תודה =]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלהבים מהנגן החדש של Microsoft, ה-Zune? תראו את זה: "יצרתי שיר, הוא שייך לי. למה כשאני רוצה לשלוח אותו בצורה אלחוטית לבחורה שאני רוצה להרשים, לשיר יש הגבלה של 3 ימים או 3 ניגונים? שאלה טובה. כרגע אין דרך לדעת מה אתה שולח, לכן אנחנו עוטפים את הקובץ ב-DRM (מנהל זכויות יוצרים, או - Digital Right Managment). אנחנו לא יכולים לדעת אם אתה שולח שיר של להקה כלשהי להקלטה בביתך לכן יצרנו את זה על מנת לבטח את קידוד השיר. וחוץ מזה, היא תבוא לשמוע את השיר שוב 3 ימים אחר כך..." מקור: http://www.zuneinsider.com/2006/09/answers_to_some.html זה אומר שאפילו אם ה-Zune שלכם מלא בשירים שאתם יצרתם, לא תוכלו לשלוח אותם בלי שהנגן יעטוף אותם אוטומטית ב-DRM. כן, זה אומר שהנגן נועל את הקבצים שלכם א…
-
- 60 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שמתי לב שהוא הגיע לארץ לא מזמן ואני מאוד רוצה לקנות אותו פשוט אני מתלבט בינו לבין הIAUDIO 6, לאיזה מהם יש איכות יותר טובה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זאת הבחירה האחרונה שנשארה לי במסגרת תקציב נורמלי איך הם? מבחינת מצלמה, מסך, סוללה וכו'....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי נגן creative microphoto של 8 ג'יגה אחרי התלבטויות רבות ולקראת נסיעה לטיול ארוך למזרח שמאד חשוב לי שהמוזיקה שלי תבוא איתי אליו. המוכר בחנות הבטיח לי שלמרות שהנגן בא ללא מטען חשמל הוא יעבוד עם מטען מתאם לכבל USB. המתאם הזה אכן מתחבר לכבל שסופק עם המכשיר והנגן אפילו עושה סימן של "מטעין", אבל בפועל הוא בחשמל כבר 8 שעות (העברתי אותו בין תקעים) ומצב הסוללה עדיין מוגדר קריטי- זאת אומרת שלמרות שהוא מסומן כמטעין, בפועל הסוללה לא מתמלאת. הייתי קונה מטען מקורי, למרות ההוצאה הלא מתוכננת של עוד כמעט מאתיים שקל, אבל פשוט אין לי זמן- אני ממריאה ביום רביעי בבוקר ואף חנות בירושלים לא מוכרת אביזרים כאלה (בקושי מצאתי חנויות שמוכרות נגנים בגודל כזה). בעיה מרגיזה אחרת שהת…
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. בימים הקרובים אני מתכוון להחליף את מכשיר הסמסונג הישן שלי (ששרד איתי 3 שנים), במכשיר חדש.. חשוב לי שבמכשיר תיהיה אפשרות להעברת קבצים בבלוט'ות, נגן MP3 איכותי(גם באוזניות וגם ברמקולים) עם אפשרות להרחבת הזיכרון, מצלמה לא ממש חשוב, אבל עדיף שתיהיה. על איזה מכשיר אתם ממליצים....?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו עם סלולרי של SE יכול להגיד לי האם קיימת אפשרות לקבוע קבוצות משתמשים בספר הטלפונים ? הכוונה היא להכניס מספר אנשים לקבוצות שונות ("משפחה", "חברים", "עבודה" וכו') וע"י כך בין היתר לאפשר חיפוש מהיר יותר לפי קבוצות, ולמשל לקבוע לכולם צלצול משותף עפ"י הקבוצה שלהם, כאשר אם למישהו ספציפי יש צלצול ייחודי הוא כמובן גובר על הצלצול של הקבוצה.. אני יודע שלגבי הצלצול אפשר פשוט לקבוע צלצול לכל האנשים, אבל: א'. זה סרט, ו-ב', זה לא יאפשר לי להחליף את הצלצול לכל הקבוצה בשינוי אחד. "שיחקתי" קצת בסימולטור של ה-K800 (באתר שלהם, שווה לנסות), ולא ראיתי בכלל שום אפשרות לניהול קבוצות בספר הטלפונים.. פספסתי משהו? אולי זה פשוט לא קיים בסימולטור? מי יכול לאשר? כמו כן, אם יש פה בטעות מישהו …
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מוצע באחת הרשתות המוכרות אבל לא מצאתי קישור ליצרן מבחינת פונקציונליות שלו היתי מגדיר אותו כ-"כרטיס לכידת ווידאו נייד" האם אתם מכירים גאדג'טים מקבילים אחרים ?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אחות של חבר שלי במיאמי!! הוא שאל אותי אם אני רוצה שהיא תקנה לי PSP!! מה אתם אומרי כדאי לי?? הוא עולה 200$ בערך! ולפי מה שאני יודע יש משהו במשחקים שלא יעבדו לפי הגירסה של המכשיר משהו יודע על זה משהו??
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם.. בהמשך לת'ראד שפרסמתי לפני 3 ימים יש לי שאלה חשובה כי אני נוסע עוד פחות משלושה ימים ראיתי שיצא נגן חדש לארכוס, ה- Archos 404 עכשיו, מבחינת נתונים הוא אמור להיות קטנטן עם מסך 3.5 אינצ' (עצום יחסית לגודל שלו..) השאלה עכשיו מה עדיף?? 1. Ipod Video 30G הקלאסי 2. Creative Zen Vision:M 3. או הארכוס 404 החדש??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי אייפוד וידאו של 30 ג'יגה שמלאתי אותו במוזיקה וסרטים וכרגע המחשב שלי אחרי פרמוט. אחרי הפרמוט התקנתי את אייטונס וחיברתי את האייפוד, יש דרך לגרום ל - Library של האייטונס להתמלא מהאייפוד כדי שאני לא אצטרך למחוק את כל תכולת האייפוד ולשים עליו הכל מההתחלה? יש לי עוד שאלה: איפה אני יכול למצוא לינק ל - iPod HE? ידע הורידו אותו מהאתר שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם!! הנושא הזה דיי מציק לי, אני אסביר. כשמבקשים המלצה לנגן MP3, רוב הזמן דורשים שהוא יתמוך בעברית, כלומר שיציג את השמות של השירים בעברית. עכשיו מה שמעצבן אותי זה שאני לא מסוגל להבין למה! למה זה כל כך חשוב? מקסימום שבמקסימום, לכתוב את שם השיר באותיות אנגליות או באנגלית. או שאולי יש עוד איזה סיבה שלא חשבתי עליה?? :
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני משתדרג בשבוע הבא מה3100 שלי (יברך שמו, שירת אותי כמו גדול שנה, ושרד את הצבא והטירונות שלי איתי, אני אזכור אותו עד יומו האחרון) עכשיו עם הקולקציה של 2007 אין לי מושג מה לבחור, קשה לי במיוחד שתקציבית זה הגזמה רציתי ללכת על הN73 החדש אבל זה מחיר מטורף יחסית אני מחפש משהו שיוכל לשמש גם כMP3 נורמלי (לא נורמלי אבל סביר) מצלמה זה בונוס מבורך אני חושב על ה6280 או על 3VX למרות שאני חסיד של נוקיה תעזרו לי... אני חייב לבחור
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברה אני צריך נגן איכותי בתקציב של 900-1000 שקל, הכי חשוב לי איכות סאונד כל השאר לא משנה בכלל. נפח הזיכרון הוא בין 2-4 ג'יגה תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304246,00.html לדעתי נראה הרבה יותר טוב מהאייפוד, מעניין האיכות. לי אישית אין נגן מסוג כזה.. אבל את ה ZUNE הייתי מאמץ בכיף.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-