גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה הכי כדיי?!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם קימת תוכנה שמתקנת עיניים אדומות בצילומים לsymbian הכוונה לתוכנה לסלולר שתתקן את זה ישירות על גבי הנייד ללא צורך של חיבור הנייד למחשב
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי יש לי מכשיר עם WINDOWS MOBILE 2005 (MIATECH) ויש בו תמיכה בבלוטוט' יש איזה תוכנה שאפשר להתקין ככה שאוכל להתשמש בה בתור דיבורית\חייגן פלאפון לרכב?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם כדור שלוחצים עליו ואז הוא מחפש פלאפונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה לניהול משק בית . הוצאות הכנסות וכ' למחשב כף יד אם קיים ?? היכן ניתן להשיג ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק עם הדרייברים של הסנסה נעלם לי, לכן אני צריך את התוכנה להעברת סרטונים לסנסה, יש למישהו ? למרות שהייתי מעדיף תוכנה אחרת מאחר והתוכנה שאתה מקבל עם הסנסה עושה בעיות .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לאמא שלי את הפלאפון סמסונג 770 מחברת פלאפון. והבעיה שעשיתי פורמט למחשב ונמחקה התוכנה שמעבירים בעזרתה שירים ואיבדתי את הדיסק ואני לא מוצא אותו .יש איזה מקום שאפשר להוריד אותה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה צד שלישי המאפשרת לצלם וידאו באיכות גבוהה יותר מזו המוצעת עם הטלפון (אשר צילום הוידאו דרכה זוועה ברמות שאי אפשר לשער) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אנסה להבהיר קצת מה אני מחפש - אני צריך אפליקציה לקריאת קבצי PDF שיש בה את האפשרות לסמן מילים ע"י לחיצה כפולה או לחיצה ארוכה (כמו שיש באקרובט רידר למשל) אבל שלא עובדת במסך מלא, ויש גישה מיידית לתפריטי הגלילה של הפלאפון/טאבלט. מדובר ד"א במערכות הפעלה של אנדרואיד. אם מישהו מכיר אני אהיה אסיר תודה! :jump:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם מישהו יודע על תוכנה כלשהי שאפשר להוריד למחשב ולשלוח SMS חינם לחו"ל לא למכשיר ישראלי??? אשמח לקבל תשובה :s05:
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אשר נמצאת ב appstore - מדובר בתוכנה של טלויזית almanar אישרתי לתוכנה הודעות push המכשיר היה באי שימוש של כמה דקות - ואז הופיעה הודעה (שלא הספקתי לצלם אותה) ונפתח דפדפן ה safari עם ההודעה שצירפתי האם עלי לבצע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אתר/ים לערכות נושא לנוקיה S40 ? (בגוגל מצאתי רק "דרק" ) וגם תוכנות java אני בעיקר מחפש תוכנה לMSN messenger או ICQ. ניסיתי JIMM ללא תוצאות. המכשיר המדובר הוא נוקיה 6288. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שתי שאלות. נתחיל בראשונה, יש לי את הפלאפון Nokia 6120 Classic שהוא סימביאני (S60). רציתי לדעת מה התוכנות המומלצות וגם איזה גרסא הכי טובה ומה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו למכשיר יותר טוב ? (כרגע הוא עם Firmware סטוק של אורנג'). תודה לעוזרים :] שאלה שנייה, בקשר ליציאה באייפוד. לחבר שלי יש iPod Video דור חמישי 30GB, והיציאה של האוזניות שלו נדפקה. אני יודע שיש דבר כזה שמחברים לחיבור USB וזה נותן יציאה נוספת לאוזניות. רציתי לדעת כמה דבר כזה עולה והאם זה שווה את זה? תודה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד... ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325 (כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003 בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלא תוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינט ואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה.. ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושיים תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-