גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בלימודים בטאבלט Galaxy tab A with S pen שכמו שאתם מבינים או מכירים מגיע עם עט יעודי שממש אחלה אבל הבעיה שאחרי כתיבה מרובה של כמה שעות היד מתחילה לכאוב קצת כי העט קטן יחסית אני מחפש לקנות (מהארץ/מח"ול) עט שמתאים לטאבלט הזה עם ביקורות טובות, ניסיתי למצוא משהו בארץ אבל זה תחום שלא מפותח פה בעליל... אשמח להמלצות וקישורים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מציגה גירבה משופרת לשבב הביניים שעוד לא ממש זכינו לראות בפעולה ממשית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצלמה חדשה עדיין באריזה, מעולם לא נפתחה. 1800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי עדכון למכשיר והוא החליט שהמידע שלי נפגם ועשה factory reset... התקנתי את כל השיט מחדש אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד את המקלדת עברית שקיבלתי איתו (של המילטון). מישהו מכיר? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש מבצע לחודש מרץ בבאנג, ה-Lenovo ZUK Z2 נימכר כעת ב158$ בשימוש קופון Marchsale10 המעניק 10% הנחה על כל מוצרי החנות(פרט למחירי PROMO). מה דעתכם. המתחרה העיקרי מולו במחיר הינו REDMI 4 בעל מיפרט פחות מרשים, בנוסף המכשיר תומך בANDROID 7 (משופצר): http://www.gsmarena.com/chinese_zuk_z2_and_z2_pro_owners_to_get_zui_25_update-news-22873.php לינק: בנוסף עם הקופון הזה אפשר ליקנות גם את ה-LeTV LeEco Le Max 2 X829 5.7 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 820 ב180$. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות Gamepad למכשיר ה-LG V20 שלי. יש לי שתי שאלות: יש לי שעון LG Urban שמתחבר לטלפון ב-Bluetooth. חיבור ה-Bluetooth שבין הטלפון ל-Gamepad יפריע לחיבור שבין הטלפון לשעון? אני מתכנן לקנות Gamepad שה-Analog sticks שלו הם בשורה התחתונה (כמו ב-DualShock 4). אפשר לקבל המלצה לאחד מ-Amazon? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לאפשר גלישה ברכב גם על ידי מחשבים ניידים, טאבלטים (2 ילדים) וכל מכשיר אחר שיתחשק לי. אני שוקל את המכשיר הזה: http://www.cheaper.co.il/product/מודם-סלולרי-לרכב-הוט-ספוט-wifi-מיוחד-למערכות-אנדרואיד מישהו יכול להבין למה מוזכר שם אנדרואיד? הרי אם יש גלישה אני אמור לתקשר מכל מכשיר שהוא. זה נראה יותר זול: http://2-buy.co.il/p/נתב_אינטרנט_אלחוטי_לרכב_Huawei_CarFi_E8377_4G_חיבור_עד_10_מכשירים וזה נראה שקל להעביר אותו בקלות וגם באופן זמני מחוץ לרכב (נניח לפיקניק) http://www.gadgetdeals.co.il/Product/34911712/ZTE-MF910-4G-LTE-Mobile-Hotspot-מודם-סלולרי-מעולה הגלישה תהיה דרך הוט מובייל שמציעה את החבילה של 100GB https:…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יוצא למסע באפריקה וזקוק לטבלט לשים עליו מפות יעודיות ( tracks4africa ) זה צריך להיות טבלט עמיד יחסית עם מסך שרואים בו טוב גם באור יום , מבחינת גודל מסך ,סביב 9-10 אינטש יכולים להביא לי גם מארה"ב אם יש המלצה מאיפה לקנות אשמח אין ממש הגדרת תקציב תודה שי
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני חושב על להשתתף ברכישה המוקדמת של אתרים אמריקאים בקנייה של הS8 אבל לפי ההגדרה של סמסונג שיצרה 2 דגמים שונים לצורך תאימות בתדרים האם תהיה בעיה להשתמש במכשיר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות טאבלט בעיקר לשימוש של קריאת קומיקסים, ספרים אלקטרוניים, אינטרנט וצפייה בוידאו (נניח נטפליקס וכאלה). כמובן שהמטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר, אבל אני צריך שהמסך יהיה לפחות 10 אינץ' כדי שאני אוכל לקרוא את הקומיקס בקלות בלי להשתמש יותר מדי בזום ודברים כאלה. כרגע חשבתי על לקנות את הטאבלט הזה של לנובו - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00Y6LZM8O אחרי משלוח ומכס הוא יעלה לי 650 שקל. הוא אמור לעמוד בכל הדרישות שלי? יש משהו יותר טוב שאתם יכולים להמליץ? אני יכול לחרוג עד לבערך 800 שקל (170 ליש"ט בערך כי בביצוע הזמנה יורד חלק נכבד מזה). אני מעדיף לקנות מאמאזון בגלל המדיניות החזרה המאוד נוחה שלהם ככה שלמקרה שיהיו בעיות א…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט 2in1 כלומר טאבלט עם מקלדת. לטאבלט צריך להיות מקלדת שיכולה להתחבר ועם ווינדוס. המטרות של הטאבלט די פשוטות, כתיבת מיילים ושימוש בוורד. ראיתי את הטאבלט של אסוס - asus t100ha מה דעתכם עליו ? תודה רבה על העזרה. תקציב מוערך של אלף
-
אני מחפש אפליקציה שבה אני מתחיל הקלטה של סרטון וידאו ומראש מגדיר אחרי כמה זמן תיפסק ההקלטה באופן אוטומטי. מצאתי את האפליקציה Video Self Timer אולם פה אני יכול להגדיר מקסימום של 600 שניות ואני צריך בסביבות שעה. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, הכנתי סקירה (יחסית קצרה) על המכשיר החדש מבית LG, ה LG G6... מקווה שיעזור למי שמעוניין לרכוש או סתן סקרן לגבי המכשיר. ספויילר קטן, הוא לא מאכזב תהנו !
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי LG G2 D800 שאני מריץ עליו Cloudy G2 2.2 כבר הרבה זמן. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, ולא ברור לי אם זה אשמת המכשיר או הרום (בכל זאת, מוצאים באגים אחרי שימוש ממושך). יש למישהו המלצה לרום חלופי לרום הזה? זכור לי שהוא נחשב לטוב ביותר שיש כשהתקנתי אותו, אבל אולי צץ משהו חלופי. *אשמח לרום שגם בא עם תצוגת ממשק של G3, או יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בשביל האקספריה M5 שלי, אני צריך MICRO SD אני רוצה לצלם וידאו ותמונות וגם לאחסן שם שירים. אני מחפש קלאס 10 לפחות אבל יש ים של מוצרים ואני לא יודע איפה להתחיל. איזון בין מחיר לגודל? או ששווה כבר לקנות 256GB וזהו? ואיזה מהם? ואיפה? ואני גם רוצה מטען טורבו מקורי לפחות 2a וסוללה גדולה, כדי לצאת עם כל זה לצילומים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-