גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 ואוזניות בנפרד. התקציב הוא 1600 ש"ח. ההודעה הזו פורסמה גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. מהפורום כאן הייתי מעוניין בהמלצה על נגן, אך אם מישהו יודע על שילוב טוב במחיר הזה, אשמח לשמוע. יש לי כעת IRIVER IFP800 עם אוזניות סנהייזר PX100. אני דיי מרוצה (הקנייה הזו היא לא בשבילי). הייתי רוצה משהו בסגנון הזה. כמובן שלגבי הנגן, כמה שיותר מקום יותר טוב, אך לא על חשבון איכות. תודה...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! אני ממשיך בחיפושי אחרי נגן MP4 דק ומעוצב בנפח של 16GB עם איכות סאונד גבוהה, ממשק נוח לשימוש וזמן סוללה גדול, ושכולל תמיכה בשמות קבצים בעברית (לא הפוכה). נתקלתי בנגן Philips Aria 16GB. מישהו יודע אולי אם הנגן הזה תומך בקבצים עם שמות בעברית (לא הפוכה) ויכול לתת לי חוות-דעת כללית על הנגן?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הדרך של היצרנית הסינית המובילה אל מכירות שנתיות של 200 מיליון מכשירים תהיה תלויה בפאבלט משוכלל וגדול מאי פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקציב 2000- 3000 אייפון או גלקסי, לא מכשירים סיניים, מצלמה מעולה וסאונד איכותי, מהירות, תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEOX7mini.html
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי Redmi 9A 32GB. זה סמארטפון חלש ולכן הוא מתקשה לעשות פעולות עם כל העידכונים של שיאומי (כשקניתי אותו הוא עבד די בסדר). אני מחפש רום (אין לו כבר אחריות) קל ונקי מכל התוספות ששיאומי/גוגל מוסיפה. המטרה שלו זה רק שיחות (אפילו לא וידאו) ו-whatsapp.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי IPOD CLASSIC 80G , השבוע כשהדלקתי אותו עלתה לי הודעה "use itunes to restore", כשאני מחבר אותו למחשב ומפעיל את הITUNES עולה לי הודעה שיתכן שיש צורך בRESTORE AND UPDATE מה שימחק את הקבצים מהמכשיר ויחזיר אותו להגדרות יצרן, אני לוחת אוקיי, הוא מרית את התהליך ולאחר כמה דקות מעלה הודעה שהוא סיים ועכשיו הIPOD יאתחל את עצמו ואז יהיה אפשר להשתמש בו, רק שהאייפוד לא מאתחל את עצמו, אם אני עושה EJECT אז תקועה לי הודעה על הIPOD של SAFE TO DISCONNECT, אני מנתק אותו והוא נשאר ככה, עשיתי RESET לאייפוד עצמו (לחיצה על הכפתור העליון והאמצעי יחד ל10 שניות) הוא עושה RESET ושוב עולה לי הודעה של connect itunes to restore, ה itunes גם שוב נותן את אותה הודעה כשהוא מתחבר. ניסיתי להרי…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חשבתי על לרכוש LG G3 או 1+1 או שבכלל כדאי ללכת לכיוון אחר ? אשמח לעזרה ושיתוף מידע
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תקשיבו שניה, אני צריך מדריך איך להעביר שירים לפלאפון שלי(W910I) אבל לא סתם להעביר אותם, להעביר אותם ושאני אוכל "למיין" אותם דרך הSENSE ME, הצלחתי להעביר לפלאפון עצמו, אבל הם לא מופיעים בSENSE ME , אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
צמיד ה-Microsoft Band שהוצג בסוף השנה שעברה החל להימכר בארצו של הדוד סם בהנחה של 25 אחוזים מן המחיר המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצמיד-החכם-של-מיקרוסופט-מקבל-קיצוץ-במח/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסופו של דבר הצלחתי למצוא סמארטפון טוב. בגלל לחץ זמן לא יכולתי לחכות לתשובה. אם יש דרך למחוק, לא מצאתי אותה. מתנצל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הפאבלט העצום של היצרנית הסינית יציע מפרט טוב יותר מהמשוער, במחירים נהדרים כמיטב המסורת זו הפכה להיות קלישאה לעוסה, אך נראה שאנחנו נאלצים לחזור אליה גם הפעם – Xiaomi הסינית ממשיכה להמציא מחדש את המונח 'משתלם' בשוק הסמארטפונים עם כל השקה של מוצר חדש, והפעם הכתובת היא שוק הפאבלטים, אותם מכשירים שמיועדים למי שמעוניינים לטשטש באופן כמעט מוחלט את ההבדל שבין טאבלט לסמארטפון. ה-Xiaomi Mi Max הושק רשמית, ולמרות ששמענו מספר גדול של דיווחים אודותיו במהלך השבועות החולפים – התוצר הסופי בכל זאת נראה מרשים ומשתלם עוד יותר ממש שהערכנו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וגם אתר עם הורדות לN95 ואפליקציה שמגדילה את הפונטים בE65
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת ואם אפשר אתר וואפ שאפשר להוריד את התוכנה משם אני ישמח כי אני מחובר מהפלאפון כי אני בבסיס ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי Xiaomi mi5 וחשבתי לקנות עדשת טלסקופ שתיתפס עליו על מנת לשפר את הצילום.רציתי לשאול:1. האם למישהו יש ניסיון עם אביזר כזה, האם הוא פועל טוב ואם יש המלצה על דגמים מסוימים?2. האם לעדשות כאלה מפתח צמצם גדול יותר מה שישפר את הצילום בתנאי חושך?תודהאיתי
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-