עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by גל עודני,

שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…

2. שמועה חדשה מצהירה כי מוצר האולטרה-פרימיום של היצרנית הסינית הגדולה בדרכו לאירופה - עם מחיר שיהיה גבוה יותר אפילו מה-Galaxy S23 Ultraלכתבה

3. Started by chadash,

מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. זה המדריך הרשמי של הוט מובייל. http://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=9934955072676794310 רציתי רק להוסיף שמי שעשה בדיוק מה שכתוב במדריך ועדיין לא עובד לו האינטרנט כמו שלי קרה,תבדקו בהגדרה : APN PROTOCOL אצלי בברירת מחדל עמד על IPv4. תשנו ל IPv6 או IPv4/IPv6 והכל אמור לעבוד.

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by arad gonen,

שלום אני מחפש לקנות GPS עם תוכנה של ישראל וארצות הברית בתקציב של עד 800 ש''ח... תוכלו לעזור לי? תודה ארד גונן

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by meir1234,

שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

11. לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by dark_zero,

אוקיי תראו שאני עושה פלייליסט נגיד 14 שירים הוא לא עושה פלייליסט מלא אלה רק של נגיד פעם 10 פעם 7 אבל לא את כולם ניסיתי לשנות שמות ולא יוצא כלום מה לעשות??זה מטריף אותי תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by elad1905,

אני מנסה לעזור לחבר בעניין הזה. חיברתי את המכשיר למחשב והאנטי וירוס זיהה וירוסים במערבת ומחק את כל קבצי המערכת. הורדתי את העדכון האחרון, אך אחרי שהדלקתי את המכשיר כדי לבצע את העדכון, הופיעה התמונה הבאה. אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אודה לו. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by The Red Panda,

מישהו יודע האם ומתי גלקסי a80 מגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Gamer-Emperor,

מחר אני נוסע לצפון לטיול בעקבות הלוחמים עם הבית-ספר.. בקיצור, הנסיעה ארוכה לאללה, ואני נתקעתי בלי MP3. אז אני קונה היום, אפשר להגיד ברגע זה ממש MP3, אז לפני שאני אלך לקנות, תביאו לי כיוון, מה לקנות, איזו חברה. היה לי עד עכשיו של TREKSTOR 512 מגה והייתי מרוצה כמובן שהיום אפשר לקנות עם יותר מקום בפחות כסף P: אז מה לקחת? אני עכשיו קופץ לACE יש שם שקם אלקטריק ממה שזכור לי ויש להם מבחר, אז תביאו לי המלצות מה כדאי לי לקנות (שהגיוני שיהיה שם, משהו נפוץ שכזה) אני מחפש משהו עם מספיק מקום, לא יותר מדי משהו די סטנדרטי כמו ג'יגה או 2. המחיר בערך 300 ש"ח פלוס מינוס אפשר לחרוג ל2 הצדדים P: החברה לא משנה לי, אבל משהו שאתם יודעים שהיא אחלה ומרוצים מאוד. האיכות שמיעה מאוד מאוד חש…

17. שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by moshe_5,

האייפון 4 שלי פתאום התחיל לרטוט והוא לא מפסיק (זה מגיע בקטעים כמו שמתקשרים אליך) המסך לא נדלק ואי אפשר לעשות כלום מה לעשות?!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. היתי רוצה שמישהו יעשה קצת סדר בכל המושגים הקשורים להגנות יוצרים במדיה הדיגטלית אני מכיר המון רסיסי מידע אבל לא כ"כ מבין את התמונה הכוללת מה זה נז"ק מה זה DRM מה זה FairPlay איזה טכנולוגיות יש איזה נגנים לא מנגנים מה מיהם השחקנים הראשיים , סוני , אפל , מיקרוסופט , RIAA ? מי נלחם במי אילו אתרים בתשלום יש , מה ההבדלים במודלים העסקיים שלהם, מה ההבדל בין iTunes ל- napster מה רוצה סטיב ג'ובס מחברות התקליטים ? מיהם המרוויחים ומיהם המפסידים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הנוקיה 6680 שברשותי אני מעוניין לשדרג את התוכנה הפינמית וזה מפנה אותי לאתר העולמי ששם מציע גרסת תוכנה לפלאפון יותר מתקדמת מהנוכחית שלי השאלה היא האם הגרסא בעיברית??? כי גם באתר הישראלי זה מפנה לעולמי לשידרוגי תוכנה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oren99,

האם אפשר לקנות מחו"ל וזה יעבוד פה? (תדרים וכו)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Bear Cub,

אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO G3 רק מספר שאלות: 1. האם דגם האוזניות המתקבל הינו אכן סנהייזר MX500 כמו שפורסם פה? http://hwzone.co.il:80/reviews/iaudio_flash/3/ 2. איזה אוזניות כדאי לי לרכוש עד 150 ש"ח?. חשוב אוזניות כפתור שלא יפלו מהאוזן במהלך ריצה, ואיכותיות כמובן.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. שלום, אבא שלי רוצה לקנות טאבלט לבית. סתם כדי שיהיה לו עם מה "לשחק" בזמן שהוא רואה טלויזיה. ולכן הגדרת התקציב היא באיזור ה-1000 שקל. לא חובה (ואף מומלץ) לא להשתמש בכל התקציב הסתכלתי (בעקבות הכתבה בנושא) על Vi10 ועל Cube i10 (הסתכלתי קצת באתר gearbest - אין לי בעיה להזמין מחו"ל). אני לא יודע כמה קריטי ה-dual bot אבל זה נראה לי משהו נחמד. כנ"ל לגבי כיסוי הכולל מקלדת... מה דעתכם בנושא..? אגב, לא בא לי שהטאבלט יהרס אחרי שבוע-שבועיים. ככה שאם זה המקרה עם הטאבלטים הסיניים, זה דיל ברייקר מן הסתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היצרנית האמריקאית חוזרת בסערה לשוק הסמארטפונים עם מכשיר החלונות 10 המרשים ביותר שפגשנו עד כה ברשת אפשר למצוא מגוון רחב של דיווחים אודות מצבה העגום של מערכת החלונות 10 הטרייה בגירסה הניידת שלה, אשר מיועדת למעבדים מבוססי ארכיטקטורת ה-ARM בכלל ולסמארטפונים בפרט. עם זאת, נראה שלמיקרוסופט יש עוד כמה שותפות שמאמינות בקונספט – ואחת המפתיעות שבהן אשר נחשפה כעת היא HP, שעבורה זו חזרה לשוק הסמארטפונים חמש שנים לאחר הכשלון שלה עם תחייתה של Palm ומערכת ה-WebOS. הסמארטפון החדש קיבל את השם Elite X3, ואנחנו בהחלט לא נתנגד לראות גם גירסת אנדרואיד שלו מתישהו בעתיד הלא רחוק – משום שמדובר באחד מהמוצרים המתקדמים ביותר שראינו בתחום עד היום. תמצאו בו מסך Super AMOLED בגודל 5.96 אינץ'…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.