עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...

2. Started by kletsman,

מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bati6,

מה זה תקן 802.11 ac? מה זה אומר על מכשיר שלא תומך בתקן הזה? מה ההבדל בין מכשיר שכן תומך בתקן הזה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by kile,

מבוא : אני רכשתי את הדגם V20 ואם לומר את האמת ששואלים אותי למה LG ? הבטחות ,אפשרויות באלמנטים שתמיד LG נותנת יותר מיצרנים אחרים . כגון מצלמה עם אפשרויות רבות , DAC מרובע לשיפור הקלטות קול, שיפור שמע , הבטחה ל- B&O certification וספק אם ישנו בדגמים שהגיעו לישראל ! מתנות ברכישה מוקדמת שהפעם היו מדהימות . הסאונד במוסיקה ב- G2 עם אוזניות LG TONE PLATINUM™ Wireless Stereo Headset נשמע מדהים ולא מצאתי איכות שמע דומה לצערי בסלולר אחר וכוותי שהדור הבא יביא שיפור . http://www.lg.com/us/lg-friends/lg-HBS-1100-Silver-tone-platinum הבעיות הרבות שהיו לי ב- G2 ו- G4 , תיקונים ארוכים לא הרתיעו אותי לרכוש שוב LG ושוב לאור האפשרויות הרבות שתמיד ב LG …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. גם הרשת החברתית שהחלה את דרכה בהתמקדות בתמונות בלבד נכנעת לטרנד, ותוסיף אפשרות לביצוע וידאו חי ומקוון בשיטה מעט שונה לכתבה

6. ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה

7. Started by bati6,

קראתי כתבה באתר שיהיו כרטיסי זיכרון חדשים עם מהירות גבוהה יותר ואפשרות לשמור שם אפליקציות, רק לא ככ הבנתי במה הם יהיו שונים חוץ ממה שהזכרתי מכרטיסי ההרחבה שיש היום, והאם אפשר לשים אותם בכל מכשיר או רק במכשירים שיצאו בעתיד?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kukishin,

חשובה לי העמידות לטווח ארוך, מצלמה טובה, ושמע טוב.

9. המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה

10. חנות ה-Google Play של פלטפורמת האנדרואיד מסכמת עוד שנה עמוסה לכתבה

11. חברת Mediatek ממשיכה להרחיב את ההיצע המתקדם שלה עם צמד דגמים חדשים לכתבה

12. Started by Nave Balastra,

שלום הזמנתי לפני יומיים את השיואמי , אבל כרגע שמעתי על הOP3T , מישהו יודע איפה מוכרים אותו ? והאם שווה להוסיף עליו מאה דולר מMI5S , הבנתי שיהיה לו יותר נגישות בארץ , ואיך הוא מבחינת החומרה ? ממש מתלבט כי זה השעות האחרונות שאני יכול לבטל את השיואמי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bati6,

המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roeesnir,

קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bati6,

מי היום 5 החברות המובילות בעולם? זה נכון ששיומי מקום רביעי?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. היי, חברים! לפני מס' חודשים קניתי Mini-PC מדגם Wintel Pro CX-W8 בכ75$ (היום נמכר בכ40-50$). המכשיר מגיע עם Atom X5 Z8300 מארכיטקטורת Cherry Trail, מוזמנים לקרוא את הביקורת המקיפה על שני אלה כאן: http://dannysolutions.tech/wintel-pro-cx-w8-ביקורת-מקיפה/ אשמח להגיב לתגובות, שאלות ותיקונים - דני

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני צריך אפלקציה לאיפון שתאפשר לי להעביר אוטומטית SMS שמגיע ממקור ספציפי לכתובת מייל או שתשלח אותו ב SMS למספר אחר. אני יודע לאנדרויד זה קיים אבל אני לא מוצא לאיפון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלישיית מכשירי ה-Galaxy A השלישית של היצרנית הקוריאנית נחשפה רשמית, הפעם עם מאפיין שעשוי להצדיק את תגי המחיר הגבוהים לכתבה

19. היי מדובר על מודל SM-J710GN. המערכת הפעלה באנגלית - ואני לא רואה אפשרות לשנות אותה לעברית. אשמח להכוונה קלה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

21. תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה

22. כן, בעקבות העניין הזה עם החמאס וצה"ל, סיקרן אותי, האם יש דרך פשוטה ולא יקרה לבדוק האם במקרה, מתישהו, איכשהו, מישהו השתיל לי איזה מן משהו כזה? לא שאני רואה סיבה, אבל זה העסיק אותי אז החלטתי לשאול

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים