גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
שבבי ה-5G המשתלמים של המפתחת הטאיוואנית בדרכם לאירופה, ואולי גם לישראל - במסגרת הגרסה הבינלאומית עבור ה-Redmi Note 9 5G שעתידה לקבל הכרזה רשמית בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם העתידי אמור לכלול שבב Snapdragon 8 Gen 2 וגם הגנה מתקדמת בפני מים ואבק - אך עלול לאבד את יתרון הקומפקטיות המשמעותי של גלגוליו הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
כשמחקתי את הרוט עדיין לא היה לי עידכון אז אם אני אעשה גם איפוס הגדרות יצרן אז אחר כך יהיה לי עידכון ? OTA ? כי יצא למכשיר שלי אנדרואיד 4.4.2 לפני 3 חודשים ואני עדיין עם הגרסה 4.2.2 מכשיר: Lenovo S930
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף אני יכול להחליף פלאפון אני בסלקום ואני יכול משם איזה פלאפון שאני רוצה חוץ מn95 אז מה הפלאפון הכי טוב שיש בסלקום אחרי n95 ? אני צריך את הפלאפון בעיקר למוזיקה ואולי קצת צילום. בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-1330-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש נגן מוזיקה קטן (לא יותר גדול מ ipod classic), קומפקטי, שיהיה ק-ל לתפעול (למי שלא מבין כלום במחשבים גם), תומך בעברית ה IPOD TOUCH קורץ לעין, אבל קצת מבאס הצורך לפרוץ אותו בשביל עברית, בכל זאת, איך התמיכה שלו לאחר פריצה בעברית (למשל האם אפשר בעמוד הגלילה, לראות בצד את האותיות של הא"ב וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צרכים הם,מצלמה איכותית,סלוט זיכרון להרחבה,קריאת אימיילים נוחה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחרי 10 חודשים שאני סובל עם הקליטה הלא משהו שיש לי עם האייפון 4(זה לא רק אצלי יש לנו עוד מכשיר אייפון שנקנה כחצי שנה אחרי וגם הוא סובל מבעיות קליטה באזור שלנו) החלטתי ליצור הגברה לאייפון שלי, הזמנתי אנטנה מחו"ל עכשיו ממה שאני יודע אלומיניום זה החלק שיש באנטנה? זאת אומרת שאם אני מוסיף עוד כמה חתיכות אלומיניום אז האייפון יקלוט יותר טוב לא? איך האלומיניום יגיב עם הלחמה של בדיל הוא מסוגל לשבש לגמרי את הקליטה או שאינו מזיק?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מי שמעוניין : MX4 http://blog.meizu.it/mx4-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ MX4 PRO http://blog.meizu.it/mx4-pro-firmware-di-test-lollipop-internazionale/ אצלי עובד נהדר.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הניסיונות של Huawei ו-LG, השנה הנוכחית עשויה להביא לנו צמד מכשירי נקסוס חדשים דווקא מבית HTC הטאיוואנית נזכרים בערגה בימיה הגדולים של HTC, בהם הייתה נציגת האנדרואיד הבולטת וזו שסייעה לגוגל ליצור את מותג הנקסוס שלה עם ה-G1 Dream וה-Nexus One? אם להתבסס על מקורות עדכניים ברשת, השנה אנחנו עשויים לראות את השותפות הזו חוזרת לחיים. זוכרים את הצמד הזה? לפי מקור בפלטפורמת ה-Weibo הסינית, HTC תירש הן את LG והן את Huawei ותיצור סמארטפון עם מסך בגודל 5 אינץ', וגם סמארטפון עם מסך בגודל 5.5 אינץ'. מדובר בגדלים מעט תמוהים אם לוקחים בחשבון שצמד מכשירי הנקסוס הנוכחיים מציעים מסכים של 5.2 אינץ' ו-5.7 אינץ', אך כנראה שלא ניתן לשלול מראש את אפשרות ה'ריגרסיה'…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מבוא : אני רכשתי את הדגם V20 ואם לומר את האמת ששואלים אותי למה LG ? הבטחות ,אפשרויות באלמנטים שתמיד LG נותנת יותר מיצרנים אחרים . כגון מצלמה עם אפשרויות רבות , DAC מרובע לשיפור הקלטות קול, שיפור שמע , הבטחה ל- B&O certification וספק אם ישנו בדגמים שהגיעו לישראל ! מתנות ברכישה מוקדמת שהפעם היו מדהימות . הסאונד במוסיקה ב- G2 עם אוזניות LG TONE PLATINUM™ Wireless Stereo Headset נשמע מדהים ולא מצאתי איכות שמע דומה לצערי בסלולר אחר וכוותי שהדור הבא יביא שיפור . http://www.lg.com/us/lg-friends/lg-HBS-1100-Silver-tone-platinum הבעיות הרבות שהיו לי ב- G2 ו- G4 , תיקונים ארוכים לא הרתיעו אותי לרכוש שוב LG ושוב לאור האפשרויות הרבות שתמיד ב LG …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע ממשהו שמפעיל את המכשיר בישראל חוות דעת על המכשיר.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני טסה בקרוב לארה"ב ורציתי להתחדש במכשיר פלאפון חדש. בארץ אני בחברת הוט מובייל והבנתי שחשוב שתהיה תמיכה לתדר 850. ידיד המליץ לי על המכשיר lg optimus 4x hd הוא אומר שזה המכשיר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. רציתי לדעת אם באמת זה המצב או שזו הבחירה הטובה ביותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון עתידי של החברה הענקית מיועד לשמש כתוסף מושלם עבור צלמים מקצועיים והציוד שלהם - ועשוי לספק גם מהירויות תקשורת סלולר שעוד לא פגשנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
התאום המוזל של ה-OnePlus Nord מגיע לסיבוב הופעות מקומי, זמן קצר מאוד אחרי ההשקה העולמית הראשוניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת הביניים הפופולרית מתחדשת בפעם הראשונה לשנת 2022 עם מספר דגמים חדשים - שרק אחד מהם מרגיש כמו שדרוג לעומת הגלגול הקודם, והוא לא זה שהושק רשמית בארץ בתור מנת הפתיחהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בין 1500-2000 בערך (אפשר גם טיפה למעלה) (אני הולך לאילת אז מחירים באילת נחשבים) של סאמסונג או פיקסל, גדול (מעל 6.1 אינץ') הS22 PLUS היה נהדר אבל הוא עולה 2339 באילת, 2633 רגיל אז אני מחפש טלפון בכיוון שלו. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה רבה חשבתי על לעשות TRADE IN עם 2 טלפונים של סאמסונג בני 4 פלוס מינוס, זה שווה את זה? בכמה זה יכול להוריד את המחיר? האם אפשר לעשות תרייד אין באילת ואז אולי להביא את המחיר של הS22 PUS קרוב ל 2000? ( זה יהיה המקרה האידיאלי כי הS22 PLUS עונה על כל הדרישות שלי) יש לי את השעון החדש של סטמסונג ואת האוזניות החדשות שלהם, האם יש יתרונות אם יהיה לי טלפון של סאמסונג? למשל חיבוריות יותר…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שמועה חדשה מצהירה כי מוצר האולטרה-פרימיום של היצרנית הסינית הגדולה בדרכו לאירופה - עם מחיר שיהיה גבוה יותר אפילו מה-Galaxy S23 Ultraלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע איך עושים עידכון ROM מכרטיס זיכרון ולא מPC
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
זה המדריך הרשמי של הוט מובייל. http://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=9934955072676794310 רציתי רק להוסיף שמי שעשה בדיוק מה שכתוב במדריך ועדיין לא עובד לו האינטרנט כמו שלי קרה,תבדקו בהגדרה : APN PROTOCOL אצלי בברירת מחדל עמד על IPv4. תשנו ל IPv6 או IPv4/IPv6 והכל אמור לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה את הIPOD Nano החדש - דור 4. ואני מחפש לו משדר FM, כלומר משהו שאחבר אליו והוא ישדר לרדיו במכונית לתחנה מסויימת ואוכל לשמוע דרך זה את השירים.. הסתכלתי על זה קצת באינטרנט אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר ביצע קנייה כזו, או שמבין עניין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי 5800 וגילתי שכאשר משהו מצלצל ואני לא עונה מופיע לי שיש שיחה שלא נענתה אני לוחץ הצג ואז הוא רושם אין שיחות שלא נענו כלומר אני לא יכול לדעת מי צלצל מרגע שלחצתי הצג אין שום זכר לשיחה שלא נענתה האם זה באג?עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-