עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tomz,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  2. אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eliranl,

המכשיר http://www.divxplayer.co.il/ נראה קטלני השאלה אם שווה לקנות מה אתם חושבים עליו למישהו יש אותו? והבנתי שצריך לצאת גירסה משופרת עם HDTV לקראת ינואר בטח זה יעלה הרבה

4. Started by R9547655G,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 אני שוקל לקנות ---עריכה-- האוזנייות ישולבו עם נגן : CREATIVE C100 MUVO SPORT ---עריכה 2--- לא מצאתי אף ביקורת עלהן

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by T-Flash,

אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Pandiani,

יש לי סמסונג e720 ובמהלך השיחה אני רוצה לעשות רמקול (ספיקר) .. איך אפשר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aenima27,

נגמרה הסוללה לאייריבר h340 שלי (עקב שימוש מפגר שלי) ואני צריך להחליף אותה. מישהוא מכיר מקום טוב, איכותי וזול???? אשמח לפתרונות מכל הסוגים והמינים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם נתקפתי חשק עז להביא מכשיר gps לרכב ושיהיה בו wifi כדי שיהיה אינטרנט נייד וזמין התקציב הוא 2500 שח ,חשבתי בהתחלה על mio p550 והבנתי שיש לו בעיה חמורה ב gps אז חשבתי על ASUS MyPal A636 יש עוד משהו טוב בתקציב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל, דרישת חובה אחת היא שיהיה אפשר לבחור שירים לפי התיקיות והקבצים, ולא לפי הג'אנר, האמן, האלבום וכדומה.. אין ממש צורך בהצגת וידאו, תמונות זה סתם בונוס, אבל שניהם לא ממש עקרוניים לי, 6GB זה המינימום זיכרון שאני רוצה, עדיף מאוד שיהיה מטען חשמל ולא רק USB כי אני בצבא רוב הזמן.. ועמידות המכשיר גם די חשובה. גודל לא הכי משנה בעולם כל עוד הוא נכנס לכיס. הנגנים שביניהם אני מתלבט: Ipod Nano 8GB Iriver H10 6GB Iriver E10 6GB Iriver E320 (יכול להיות שאצליח לגרד טיפה את התקציב אם הוא שווה את זה) Creative Zen Microphoto 8GB Creative Zen vision M (שוב, חורג, ואלא אם הוא ממש יותר טוב מהאחרים כנראה אוותר) Iaudio X5 או X5L 20GB כל המלצה, עזרה, נסיון אישי יעזרו מ…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חבר שלי קנה אייפוד וידאו לא מזמן והוא קנה כבל שמצד אחד יש לו חיבור מיני ג'ק של 3.5 (כמו חיבור של אוזניות) ומצד שני שני חיבורי RCA שאחד מהם הולך לוידאו והשני לאודיו והבעיה היא, החיבור לטלויזיה מרוצד ולא ניראה טוב בכלל... יש איזה כבל מיוחד שצריך לקנות לזה או שכל כבל כזה רגיל אמור לעשות את העבודה כמו שצריך? או שצריך לדאוג להגדיר משהו באייפוד עצמו למרות שהוא אמר לי שהוא ניסה את כל האופציות

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by The Ball,

אני מחפש פלאפון חדש, והגעתי למסקנה שאני לא מבין בתחום הזה בכלל.. הבנתי שיש מספר אפשרויות של סוגים, דור 3, דור 2.5, דור 2. מה ההבדל בין כל אחד מהדורות האלו? הדבר היחיד שהבנתי פחות או יותר זה שבדור שלישי אפשר לדבר עם וידאו ולראות את הצד השני, זה נכון? אם זה ככה אני לא צריך את האופציה הזאת, איזה מכשירים מומלצים יש לשאר הדורות (2, 2.5)?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני והאם סים דור שני עובד בפלא דור שלישי? מה עדיף N73 או K800I? והאם שווה לקבל אותם בחינם ולתת לאח שלי את הW800I שלי? תודה מראש על העזרה

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by lmlm,

סוני ארקיסון הכריזה לא מזמן על Z558 עם מסך מגע ;D למפרט: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-1723.php ----------------------------------- נוקיה הכריזה היום על סדרת מוזיקה חדשה שהיו בה שלושה פלאפונים (אולי בעתיד יותר) 5300 XpressMusic 5200 ו 3250 XPRESSMUSIC. סדרת XpressMusic כנראה התשובה של נוקיה לWalkman של סוני אריקסון. הסדרה החדשה תציע כפורי מוסיקה לשימוש מהיר וקל לשלוט בתכונות המוזיקה. הסדרה ימכרו עם Nokia Music Manger Software שבקלות איתה תעבירו שירים בין המחשב לפלאפון. ספינת הדגל של הסדרה הוא כמובן 5300, איתה יבוא כרטיס microSD FMRADIO ומסך של 2 TFT עם רזולוציה של .QVGA מצלמה של 1.3 פיקסל, תמיכה ב EDGE,GPRS בלוטוט USB וימכר ב 250 יורו לפני מיס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alergic,

אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by GanJaval,

ראיתי שהפלאפון הזה הגיע לסלקום ... כרגע יש לי סמסונג s410 I והוא דיי נימאס עליי עוד חודש יהיה שנה כבר שאני משלם עליו אז אני רוצה לשדרג ל n73 אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג ? וכמה זה יעלה לי כי התקשרתי אליהם והם לא הסבירו את עצמם טוב אז אני לא רוצה לסוע לחברה סתם אז שווה לי לשדרג בעוד חודש חודש וחצי בערך וכמה זה יעלה ? ויש מצב יגיעו פלאפונים יותר טובים עד אז לסלקום ? אהה ו המסונג קניתי אותו 1+1 ואני רוצה לשדרג רק 1 מהם זה משנה לי משהו ? מפריע כאילו ? טוב תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alergic,

אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KoM,

אם עוד לא הספקנו לנוח מהשקת ה-N95\N75 אז לא יהיה לנו יותר מדיי זמן לנוח, נוקיה משיקה היום עוד מספר פלאפונים, חלקם חדשים לחלוטין חלקם גרסאות מחודשות, והפעם הנושא המרכזי הוא דווקא מוזיקה, תחום שעד היום הובל בעיקר על ידי סוני אריקסון עם מכשירים כמו W800\W900\W950. בסדרות החדשות נוכל למצוא את סדרת ה-N מתחדשת בגוונים חדשים (ירוק ושחור, מול הכתום של SE) ובזכרון פנימי מרשים ביותר לטובת יישום המוזיקה (N91 יגיע עם 8GB פנימי !!), בנוסף נוכל למצוא את ה-3250 הוותיק בגרסאות חדשות, וכמו כן פלאפונים חדשים, ייעודיים למוזיקה בשם 5200\5300. בהם נוכל למצוא תמיכה ב-EDGE, מצלמת 1.3 מגה פיקסל ועוד שאר הפתעות, לפרטים נוספים נא להכנס לקישור הבא : http://www.gsmarena.com/nokia_announces_music_ph…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dbzu,

יש לי נוקיה 6280 ורציתי להעביר סרטים לתוכו למישהוא יש תוכנה או קישור לתוכנה שאפשר להמיר איתה מ avi ל 3gp?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ראיתי שהנגן Archos 104 עם ה-8 גיגה זיכרון FLASH הגיע ארצה, איך הנגן הזה מבחינת איכות קול ואיכות מוצר ? האם הוא ברמה של חברות מסדר גודל של IRiver ו- IAudio ? http://www.usbid.co.il/viewproduct.aspx?product_id=234&category_id=6 תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים