עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שר התקשורת מכריז על רפורמה חדשה שתצא לדרך תוך שבוע-שבועיים: מקורות: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-981d9e4a53f4731018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229327,00.html מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. תאריך ההשקה הינו 14.3 בנתיים הודלפו תמונות ראשונות לנט (נראות אותנטיות) - http://bbs.52samsung.com/thread-695291-1-1.html וידאו - אז מה היה לנו, מבחני ביצועים של מעבד ה- Octa וסקירות של הדגם I9500. כאן - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Freview%2Fsamsung-galaxy-s4.shtml וכאן - http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fhabrahabr.ru%2Fcompany%2Fnomobile%2Fblog%2F174559%2F יש לנו כבר מחיר להזמנה מוקדמת (ספולייר: יקר מאוד) - http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s4 תוספת של כמעט 60 פאונד על ה- HTC…

• 63 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. תת המותג הטרי והאולטרה-משתלם של שיאומי צובר תאוצה מבטיחה לכתבה

4. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dans41,

שלום יש לי 2 בעייות שאני חושב שניתן לסדר: 1) כשהייתי בגירסה 4.1 הייתי יכול לצאת מנגן הסרטים ולהשתמש בוא כנגן מוסיקה כלומר אני יכול להמשיך לעבוד רגיל במכשיר, עכשיו אני אם 5.1.1 ולא ניתן לעשות זאת. האם יש תוסף הסידיה שיכול לסדר את זה או תוכנה שיכולה להמיר לי את הסרטונים מ MP4 ל MP3 ? 2) איפה אני יכול להשיג dock אוניברסלי מקורי של אפל במחיר זול (יד שניה גם תופס) ועוד שאלה קטנה יש אולי דרך לשים קיצורים ב nofitication bar כמו לכבות ולהדליק את ה wifi או מד בהירות וכדומה ?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. 1. זה נכון שצריך להטעין את הסלולרי כמות קצרה של זמן? נגיד משהו כמו שעתיים? בגלל שסוכן מכירות של פלאפון אמר לי שעדיף להטעין כל יום שעתיים ולא להחזיק את הטלפון בטעינה כל הזמן כי כשהטלפון והמטען מתיישנים אז יש שם איזה דיודה במטען שלא מגינה מהחשמל והטלפון ממשיך להיטען אחרי שהוא כבר מלא והסוללה יכולה אפילו להתפוצץ. זה נכון? 2. אותו הסוכן אמר שהמכשירים של פלאפון, יש להם הרבה פחות קרינה מהמכשירים של אורנג' וסלקום, בגלל שהמכשירים של פלאפון מתקשרים עם אנטנות, והמכשירים של החברות האחרות מתקשרות עם הלווין, ובגלל זה אצלם הקרינה יותר גבוהה. זה נכון?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by NDR,

אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. Started by Omerole,

היי, יש לי אייפון ברשת AT&T,ואני רוצה את האופציה לכתוב בעברית עליו,הבנתי שזה אפשרי עם "פורצים" אותו כדי לאפשר לאפליקציות צד שלישי לרוץ עליו. השאלה הראשונה שלי היא האם זה פוגע במכשיר בדרך כלשהי? או יכול לפגוע בו? שאלה שנייה,אם הבנתי נכון,יש לעשות Jailbreak ויש Unlock והם לא חייבים לבוא ביחד,אבל Unlock תלוי לגמרי בJailbreak. אבל רק לעשות Unlock מוציא את האחריות..זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by הטכנאי,

ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by Kukishin,

האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by okit83,

1. כשאני מצלמת התמונה מופיעה עם ריבועים על הפנים. אם אני לא רוצה לתייג איך אני מעיפה את זה כדי שאוכל לראות את התמונות עצמן בלי הריבועים? 2. קראתי שיש אופציה שהגלקסי מזהה שמסתכלים על המסך וככה הוא לא נכבה אוטומטית. איך מפעילים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sepsis,

אהלן, אני חושב לקנות אייפון בזמן הקרוב. ויש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר אליו אוזניית BlueTooth? 2. בתור מכשיר GPS - האם קיימת אפליקציית GPS שלא מחייבת שימוש באינטרנט אוןליין? ז"א, שהאפליקציה מגיעה עם מפות (או שניתן להוריד מפות באופן חד פעמי) מבלי לקבל עדכונים און ליין? תודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Dr__MIKO,

הי השבוע התחדשתי לי באייפוד עם מסך מגע ויש לי שתי שאלות. האם אני יכול להתקין ישומים שנועדו ל-iphone? ומישהו מכיר אתרי הורדה לתוכנות למכשיר? (חוץ מאפל)

15. לאיזה פלאפון יש את המצלמה הכי אייכותית? ולאיזה פלאפון יש ספיקר הכי חזק(עם הפשרות להשמיע קבצי MP3)?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by The Dom,

במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים: XIAOMI Redmi 2 PRO XIAOMI Mi4 היכן הכי מומלץ לרכוש? DX EBAY חנויות סיניות? בארץ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  19. ברוכים הבאים לדיון הרומים המומלצים, בו ניתנת לכם הבמה להמליץ על כל רום שאהבתם או התרשמתם ממנו למכשיר שלכם (או של חבר). כדי לשמור על הסדר בדיון, בעת פרסום רום אנא וודאו להמליץ ע"פ הטופס הבא: * כותרת או שם הרום * מכשיר * גרסת אנדרואיד * הערות והארות (בעצם כל מה שיש לכם לומר על הרום- דברים טובים, רעים, באגים ידועים, פיצ'רים מגניבים..) * לינק (בבקשה גם תכללו את הכותרות של הטופס בפוסט שלכם) נשיקה ווירטואלית (או חיבוק לבחירת המשתמש) יינתן לכל ממליץ שיפרסם הודעה אסתטית, מסודרת, ארוכה, מושקעת ואיכותית, כמו שאני אוהב. רצוי עם צבעים (ולא הצבעים של העורך), הדגשות, קווים תחתונים, כוביות או רשימות וכיו"ב. מי שיוסיף תמונות יקבל גם דובון פנדה. דרכים לשמח אותי: * פלטה מרעננת: …

• 9 תגובות
    • 15.2k צפיות
  20. לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by meirdor,

שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gabrielf,

האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by nemy,

שלום, האם המכשיר Samsung Galaxy Young 2 G130M מתאים לאפליקציות הנ"ל. זה כל מה שדרוש לי. לא רוצה משחקים. לנוחותכם המפרט: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 60%, align: right]כולל FOTA[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 60%, align: right]G130M[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 60%, align: right]1.0GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תקשורת[/TD] [TD=width: 60%, align: right]דור 2: 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 דור 3: 3G Network HSDPA 900 / 2100[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תצוגה[/TD] [TD=width: 60%, align: right]סוג: TFT capacitive touchscreen, 256K colors גודל: 320x480 p…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.