עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה

2. Started by cateye,

היי חברים, אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע) אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית) אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה? הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו? מישהו יודע במקרה? תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היצירה המרשימה של חברת Casio מקבלת גם מסך שלא תוכלו לשרוט בשום אופן לכתבה

4. השעון, שמכיל צג מסוג E-Ink על כלל שטחו (כולל הרצועה), פותח כפרוייקט צד סודי של החברה שבדק האם השוק ירצה שעון מינימליסטי ויקר - בלי המיתוג של חברה גדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94-e-ink-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%9c%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95/

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  5. גאוני או קריפי? אפליקצית שעון מעורר תבקש מאנשים זרים שאתם לא מכירים להעיר אתכם בבוקר. שעון מעורר… אולי האפליקציה הכי שנואה בטלפון שלכם. מה אם נספר לכם שיש לכם אפשרות להפוך את האפליקציה השנואה הזאת לאופצית הכרויות מעניינת שתגרום לכם להכניס את הדייט הפוטנציאלי שלכם ישירות למיטה? הכירו את WAKIE. איך זה עובד? בקלות: לאחר הפעלת האפליקציה מגדירים את מספר טלפון שלכם ואת שעת ההשכמה, והולכים לישון. למחרת בבוקר תקבלו שיחת טלפון מפתיעה מאחד מהמשתמשים האחרים באפליקציה, שהגדירו את עצמם כזמינים להשכמה. שיחה אמיתית, לא מוקלטת, של אדם בשר ודם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%9…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by euch,

שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב

7. Started by שניר בכר,

היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.

8. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by puvsc,

תאמת חיכתי לראות מה huawei יביאו - ואם יגיע עם המערכת של גוגל - לצערי לא... כרגע אני מתלבט בן: samsung watch vs huawei watch gt vs TicWatch Pro המלצות? נסיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש פתרון זול לריצה ללא טלפון. כיום אני רץ עם טלפון סלולרי כדי להיות זמין וכדי שיהיה לי מעקב אחר הריצות. ועם שעון דופק בכדי לרוץ בדופק מטרה. חשבתי לרכוש שעון ANDROID זול ופשוט נגד מים (זיעה) עם GPS ועם BT על מנת לחבר אליו רצועת דופק BT. מהנסיון שלי, רק רצועות דופק אמינות מבחינת ניתור דופק. חשבתי על KingWear GV08 GT08 KW18 KW88 שלמעשה מכיל את הכל אך אינני יודע אם הוא באמת יכול להתחבר לרצועת דופק BT פשוטה כלשהי... אשמח להמלצה לשעון כזה...

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. עדיין לא בטוחים שיש תועלת אמיתית בשעונים חכמים? ל-Ulefone הסינית יש הצעה שלא תוכלו לסרב לה לכתבה: http://hwzone.co.il/שעון-חכם-ראוי-בפחות-מ-100-שקלים-היתכן/

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  12. היי, כבר ףתחתי דיון בנוגע מציד רטט אבל אני מבין שאין היענות כי לא נפוץ בשוק מוצר אז שעון חכם. חשוב שאקבל ויברציה בזמן התראה בווטזאפ וכו'. זה סטנדרט לכולם ? כי אני יודע שבסוני אין את זה :/.. בכל אופן עניין הכי מהותי בשיבלי זה הדיבורית בלוטוס ברכב איך דואגים שהשעון לא יגנוב בלעדיות על חיבור הבלוטוס שלי בטלפון כך שהרכב בכל זאת יתחבר אוטומטי ? זה באמת על חשבון ? יש ףתרון.? זה תלוי דגם ?? אני לא כל-כך יודע באיזה מישור להתחיל לחפש את עצמי בתחום. הבנתי שגרמין ז הדיבור. מה יקרה עם הבעיות שלי מול שעון כזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מפתח התקין את מערכת ההפעלה ווינדוס 95 בת ה-20 על שעון, מסיבה כלשהי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-95-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8/

14. מישהו מכיר את השעון החכם martian notifier עכשיו ב 29 דולר ועוד 4 דולר משלוח בארצות הברית. אחרי זה צריך להוסיף משלוח לישראל האם יש מצב לקבל גם התראות בעברית? https://www.tanga.com/deals/c3deb1945ea1/martian-notifier-smartwatch?sdtid=8470495&affiliate_network=tanganetwork&click_id=624acb2caddfd9e7fe00df5ba944a790&affiliate=slickdeals&utm_source=tanganetwork&utm_campaign=slickdeals

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Jeka90,

תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איזה גאונים APPLE - המכשיר הכי מטומטם והכי מוצלח בעולם אה ? הוא לא שווה לתחת שעיר אם לא פורצים אותו ועושים לו TWEAKS. והנה מצאתי עוד "בעיה" איתו - היש שעון מעורר שעובד כאשר הוא כבוי ? או שרק טלפונים "נחותים" יותר מצליחים לבצע את הפעולה המורכבת ?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by kobibo,

האם יש דרך או אפליקציה של שעון מעורר שבה ניתן יהיה לשנות את עוצמת הווליום של השעון מזו של המכשיר ? לא רוצה לקום בבהלה כל פעם שהשעון המעורר פועל יש דרך להנמיך את העוצמה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש אפליקצייה או דרך לאנדרואיד שבה אני אוכל לבחור שהצלצול של השעון יהיה שיר רנדומאלי מכל השירים שיש במכשיר. לא רק אמן מסויים או רשימה מסויימת. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alexbmw,

אני משתמש סאמביאן כבר הרבה זמן ,אבל רק היום נידהמתי לגלות שאין שעון עצר בסאמביאן ,היתכן שלנוקיה מעפן s40 יש ולנוקיה מיתקדם עם מערכת פתוחה אין ? בקיצור יש למישהוא תוכנה של שעון עצר ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Spook,

שלום, קניתי מכשיר HTC Cruise אתמול. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב לסנכרון הוא עובר לשעה אחת אחורה. המחשב שלי מראה את השעה הנכונה ומסומן בו גם תיאום לשעון קיץ. נכון שמחר בערב זה כבר לא יהיה אקטואלי. אבל עוד חצי שנה שוב יגיע שעון קיץ ואני אתקל באותה הבעיה. אז האם יש למישהו פתרון? תודה

22. בלאק פריידיי כבר כאן: אמאזון גרמניה מציעה את השעונים Pebble ו-Pebble Steel במחירי מבצע מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שעונים-חכמים-של-חברת-pebble-במחירים-מדליקים/

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. היום התשיעי מתוך שנים-עשר ימי הדילים של ענקית הרשת כוללים כמה הזדמנויות מעניינות להתחדש ולהשתדרג לכתבה

24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברשותי מכשיר ניווט שמותקנת עליו תוכנת IGO 8, שמדברת בעברית ובנאגלית כי נקנתה בארץ. גם כאשר אני בוחר את שפת הממשק לרוסית, שפת הדיבור היא עדיין או עברית או אנגלית. האם ניתן להוריד ולהתקין מאיפהשהו קבצי שפה שידבר ברוסית? תודה לעונים. נ.ב. המכשיר הוא MIO 320 אם זה חשוב.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tommn_2000,

היי חברים, אני מנסה למצוא שקע חשמל בשליטה אלחוטית (WIFI או רדיו). מצאתי המון שקעים כאלו שאפשר להזמין מסין אך אני מחפש שקע שמתאים לתקן הישראלי, כלומר שלושה פינים (בחיבור לקיר). כמובן שהמחיר יהיה סביר ולא פי 5 ממה שאפשר להזמין מסין. זה כולל מגן ברקים ונפילות מתח. תודה מראש לעוזרים להלן מוצר דוגמה: http://www.dx.com/p/kankun-kk-sp3-wi-fi-smart-phone-app-wireless-remote-control-socket-white-au-plug-ac-90-260v-297707#.VC2QvfnV8mE [TABLE=class: t_info, width: 897] [TR] [TH=class: title, colspan: 2]General[/TH] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Brand[/TD] [TD]Kankun[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Model[/TD] [TD]kk-SP3[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.