גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
צריך רצועת דופק כי גם מתאמן על אופני כושר. הבעיה? על האופניים הוא לא מודד צעדים. לכן אם יהיה מד דופק זה אולי יפתור את הבעיה כי הוא ימדוד לפי דופק ולא צעדים. לא? אשמח לדעת על ההתלבטות שלי חסרונות ויתרונות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי-פון היא חברה לצעירים מבית פלא-פון, כאשר פלא-פון מוכרת חבילה ביותר מ- 103₪, היי-פון מוכרת חבילה לצעירים בלא יותר מ 59₪ עם 6 ג'יגה גלישה, כלומר: 29₪ לשנה הראשונה, 39₪ החל מהשנה השנייה ולתמיד ב- 59₪, מגיל 25 או סיום הלימודים האקדמאים תוקטן חבילת הגלישה ל 5 ג'יגה. זה כולל Super TV, שיר בהמתנה, מוזיקס, Cloud ועוד... (למשל: בעונות של האח הגדול אפשר לצפות בשידור חי רציף ולבחור את המצלמה שמצלמת דרך Super TV). https://hiimobile.co.il/מידע-נוסף-hii-mobile-51/
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הS3 מת בשיבה טובה, איתי עוד מהצבא ומה שאהבתי בו שלמרות הרבה נזקים הוא אף פעם לא נשבר ושהוא עבד מהר והריץ גם משחקים חדשים מהר. אני מחפש השקעה טובה לטווח הרחוק וחשבתי בבאנליות על הS7 בהנחה שה4 RAM יתן לי עוד זמן. יש אלטרנטיבות יותר טובות? (אופציה להרחבת זכרון היא קריטית כמובן)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
היי שוקל לרכוש מכשיר אייפון בסין. הבנתי שאני צריך לבקש גרסא מסוימת ומהאתר של אפל לא הצלחתי להבין כלום. אם מישהו יוכל לעזור לי בדגם הספציפי שצריך לבקש שם ממש אודה :-) מתכנן לרכוש את אחד הדגמים הבאים: iphone 6s plus 64gb iphone 6s plus 128gb בנוסף, אם אפשר לדעת אם קיימת בעיה עם האחריות בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
חברה אמריקאית הודיעה כי רשמה פטנט שמאפשר למכשירים חכמים להטעין את עצמם על ידי המרה למתח חשמלי של גלי רדיו הנפלטים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הפאבלט של סמסונג מתקרב במהירות אל החנויות, אך העלות גבוהה יותר מאי פעם בעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טכנולוגיית העקיבה החדשנית שפיתחה Valve מוצעת למפתחי חומרה ללא צורך בתשלום, עם כוכבית אחת קטנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מדבר על זה: חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזו בהגדרות. אני משתמש בגירסה האחרונה תחת אנדרויד 5.1.1. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק מחירים באתרים סינים שמחזיקים סלולרים תוצרת סין היה מובן לי שהמחירים יהיו כל כך נמוכים , שכדאי לקנות להפתעתי התברר שיש מסע על ידי הרשויות בסין ובעלי האתרים למנוע ככל הניתן למכור סלולרים מבוקשים ישירות מסין דוגמא AXON 7 : http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160810002556&isPremium=y&SearchText=zte+axon+7+phones ותאריכים הספקה 47-63days בארה"ב אותו מוצר 399$ , אספקה עד 3 ימים תלוי באתר בארה"ב ( ונחטף ויש ביקוש גבוה מהיצע ) סלולרים של יצרן ועוד מהדגמים החדשים Xiaomi ששאלתי את המוכרים מדוע הם עושים את הכול לפגוע במכירה במחירים מגוחכים ויקרים עם משלוח ארו…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
חברת הזנק ישראלית נוספת נהנית מהצלחה גדולה בפלטפורמת מימון ההמונים הגדולה ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebay יותר ארוך ונועד להטענה מהירה. איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Huawei Mate 8 הושק בישראל באיחור כרגיל , במחיר 2800 ש"ח לא מבין למה יהיה כדאי למישהו כדאי לקנות היום סלולר סיני שיש NOTE 8 והמחיר לא כל כך נמוך לסלולר הסיני . Huawei Mate 8 6 " , Huawei Mate 8 , זיכרון RAM בנפח 3GB, סוללת 4,000mAh, רכיב אחסון בסך 32 גיגה-בייט ומצלמת 16 מגה פיקסל ראשית. http://www.gadgety.co.il/164063/huawei-mate-8-israel/ 7 NOTE מביא ליגה בפני עצמה מחיר בסלקום 3650 ש"ח +מטען אלחוטי מתנה +128 GB כרטיס SD+ , שווי מתנות 800 ש"ח שלא לדבר יתרונות רבים יותר בכל דבר , חוץ מגודל מסך 5.7 ושלא לדבר על +, 64 GB אחסון , 4 RAM .... מישהו מצליח לראות איזה יתרון לקנות את הסלולר הסיני ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מתלבט לגבי קניית אנדרואיד חדש. הפרמטרים החשובים - 1. מחיר - 1000-1200 ש"ח, אפשרי להזמנה מחו"ל 1. מצלמה איכותית 2. זכרון מובנה 32/16 + אפשרות הרחבה 3. זמן סוללה ארוך, עדיפות לטעינה מהירה 4. מסך לא ענק (4.7-5.5 אינץ', בעדיפות ל5.2). 5. תמיכה באנדרואיד 6 6. לא משחק בפלאפון אז לא מחפש מפלצת חומרה, אופציונלי אך לא נדרש. 7. עדיפות ל- USB Type C אשמח ל-2-3 המלצות, אפשרות לקנות סיני.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-