עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lamer4ever,

ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?

2. Started by lmlm,

אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bykeking,

מחר בבוקר אני מקבל את ה-N73 החדש שלי ()!! אז ככה, אני צריך כרטיס זיכרון בשביל כל התוכנות, המשחקים, המוזיקה, התמונות והווידאו שאני הולך לשים עליו. אני רוצה לקנות כרטיס של שני ג'יגה (כי זה המקסימום עד כמה שידוע לי) אבל אין לי מושג של איזה יצרן כדאי לי. חשבתי על אחד של sandisc. איך הם? ואם לא של san אז אני צריך המלצה לאחד אחר. אם יש בארץ זה גם נחמד למרות שאני חושב שאני פשוט יזמין אחד מאיביי כי זה יוצא בסביבות 40$ כולל משלוח. תודה וחג שמח ד"א, ביקורת קצרה + תמונות של המכשיר יגיעו מחר בערב או ביום שני.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by intel suck,

יש לי בעיה בנגן המחשב לא מזהה אותו והוא תקוע שום כפתור לא עובד והוא לא עובד מה לעשות? נגן בן שלוש שבועות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MDK,

למה יש בזאפ כאלה הבדלים? מה, יש ביניהם הבדל מוצדק כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jammblues,

במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

היי הגעתי למסקנה שדור 3 זה פשוט גועל נפש, אני מחפש מכשיר דור 2 עם דגש על היתרונות הבולטים שבדבר - סוללה נורמלית וגודל פיזי קטן.. אז קודם כל, יש מקום כלשהוא שאפשר לקנות בו w800 שחור? כי לקנות k750 ולצרוב אותו זה לא בא בחשבון (שמעתי סיפורי זוועה). מעבר לזה, מי המתחרה המרכזי של ה-w800 מבית נוקיה ? האם יש מכשירים נוספים ששווה להשוות אליו ? יש לציין שאחד הדברים הבודדים שהפריעו לי ב-w800 (מלבד הצבע המכוער) הוא הספיקר החלש שלו, בזמן שיחה (mp3 לא מעניין אותי), וזה בערך הדבר היחיד שמונע ממני לבחור אותו בלב שלם. 10x

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by david_borohov,

שלום. ידידה שלי טסה לארה"ב בחודש הקרוב ושקלתי לבקש ממשנה לקנות לי נגן חדש (שלי הלך לעולמו). אני מוכן להשקיע עד 130 דולר (בערך 550 שקל) אני לא בקטע של IPOD (מעוניין רק ב- Drag&Drop, תוכנות לא עושות לי את זה). ניגון וידאו לא ממש מעניין אותי (אם אפשר למה לא, אם לא, לא משנה), מסך צבעוני יהיה נחמד. אני מעדיף ממדים קטנים (עד גודל של פלאפון ממוצע), זמן סוללה סביר, ואם אפשר גם רדיו. ממשק לא מסורבל זה חשוב. תודה רבה, דוד.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pika007,

שלום כולם D: אחרי ציפיה דרוכה, היום סוף סוף קיבלתי את המכשיר! קטן ומהמם ביותר (בצבע שחור-ירוק) באנדל מכובד, וקופסה זעירה יחסית. (למי שתוהה איך אני יודע שזה הראשון- חרשתי שעות על גוגל, אם זה לא הראשון- זה לפחות הראשון המדווח) כרגע הוא בטעינה, עוד פרטים+תמונות בהמשך D:

• 49 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by MDK,

אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Access Denied,

יש לי תקציב של עד 300 דולר לקנות נגן חדש במקום האיפוד מיני בארה"ב.. אני צריך מכשיר טוב ל-80 אחוז מוסיקה וקצת סרטים (אני חייל אז מדי פעם ברכבת זה נחמד) מי משני הנגנים Zen Visio:M או Archos 404 עדיפים?? הזן טוב מבחינת המוסיקה אבל לארקוס מסך 3.5 אינצ'.. מי לדעתכם קנייה טובה יותר?

15. Started by ilan_fix,

שלום.. אני הולך לשדרג את המכשיר שלי בפלאפון, והמועמד הטבעי הוא הסמסונג 770. אבל מסקירה קצרה באינטרנט (גם פה) נראה שיש איתו בעיות... האמת שלא ממש אכפת לי שאי אפשר להעביר קבצים בBT.. גם צלצולים של קבצתי MP3 לא משנים לי, בכל מקרה אני אוהב רק צלצולים רגילים, לא מנגינות.. ובדרך כלל מסתפק במה שמגיע עם המכשיר.. לפי מה שקראתי פלאפון משנים את ההגדרות האילו, ובין השאר, חוסמים את האפשרות להשתמש במכשיר כ disk on key רגיל, ובעצם מחייבים שימוש בתוכנה המיוחדת. בנוסף, העברת הקבצים היא איטית מאוד. האם הדברים האילו נכונים? הגיע על שמועה (לא מבוססת במיוחד) שפלאפו יוציאו עידכון גרסה למכשיר שכן יאפשר, לפחות חלק מהדברים האילו... מישהו שמע על זה? ובשורה התחתונה, שווה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. השאלה בכותר. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GB איך הנגן הזה? ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב? ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by Spirit Crusher,

מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה

20. Started by Axel Foley,

מישהו יכול להראות לי בבקשה איזה כרטיס זיכרון צריך ל-V3X. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by tenana,

האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  22. עקב "דיל לא רגיל", אני נאלץ להחליף את המכשיר שלי (שאותו החלפתי לפני כחודש וחצי - 6230I , ואני מאוד מרוצה ממנו, בייחוד עם דיבורית הBT ) שאלתי היא כזאת - מה המכשיר המתעלה על הנוקיה שלי (מת על נוקיה, אבל ה"דיל" לא מותיר לי ברירה..) BT חובה הגדלת זיכרון חובה MP3 עם ספיקר חובה רצוי ללא אנטנה חיצונית\צדפה, סליידר ושאר ירקות.. אם אפשר להזדרז - אודה לכם, אני צריך לסגור את העסקה עוד כמה שעות

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by omer1789,

אני מחפש MP3 עד 300 שקל של 1 GB (לא פחות). על איזה נגן אתם ממליצים לי? חשוב לי שתיהיה איכות שמע טובה+, וגם אפשרות לסדר שירים בתיקיות. תודה וחג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by parker,

אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים