עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני מחפש שלט אוניברסלי ללא סוללות ! השלט ניטען על ידיי סיבובים של מנגנון מכני שמותקן על השלט. מצאתי רק דגם אחד של שלט כזה הבעיה איתו שהטעינה מחזיקה רק שבעה ימים (כל שבוע לטעון מחדש) ואני מחפש טעינה שתחזיק זמן ארון יותר. מישהו ראה דבר כזה באיזשהו אתר ברשת העולמית ? אשמח לכל לינק

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by bneli,

האם יכול להיות שהשלט הזה יעבוד גם לטלפונים אחרים? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Control-Multimedia-Camera-Shutter-for-iPhone-4S-iPad-3-M891-/380495497328?pt=AU_Electronics_Accessories_Remote_Controls&hash=item58974c8870 אני פשוט צריך שלט לטלפון שלי שאני יוכל להעביר שירים בזמן שאני משדר לרדיו עם טלפון שירים זה יכול להתאים לN8? כי סך הכל זה אביזר בלוטוס תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  3. אני משתמש באנדרואיד שלי כנגן מדיה באוטו, הוא מחובר ב AUX למערכת שלי ואני מנגן ממנו. זה לא הכי בטיחותי להעביר שירים בטאצ' סקרין תוך כדי נהיגה, אז חשבתי אולי יש כזה דבר שלט BT פצפון שאפשר להדביק להגה, שיאפשר לי לשלוט על נגן המדיה האנדרואידי שלי (להעביר שירים אחורה וקדימה, לנווט בתיקיות ולשלוט על הווליום). מישהו מכיר כזאת חיה? הפכתי את DX ולא מצאתי דבר כזה, מפתיע משהו לא?

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. ניסיתי להתקין את SmartTouch ביחד עם python - באותו כונן - ואני עדיין לא מצליח להפעיל את התוכנה בפלא. מישהו מכיר תוכנה נוספת ? אפילו בתשלום ?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

מזה עושה? ואיך אני משתמש בזה? תודה.

6. Started by J0n1,

לאחרונה מספר השלטים אצלי בחדר ובבית בכללי גדל, המחשב,טלוויזיה,DVD,מזגן וכדומה, נמאס להסחב עם מלא שלטים, להפיל,לשבור,לאבד ומה לא... לכן חשבתי על האופציה של שלט חכם, כדוגמת סדרת ההרמיוני של לוג'יטק. אבל אני לא יודע למה משמשים השלטים האלו, ואם הם יוכלו לעזור לי, לכן הכנתי מקבץ שאלות קטנות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: בשאלות אתייחס לשלטים כדוגמת הLogitech Harmony 895 1. איך השימוש הכללי בשלט כזה? נוח? אפשר להשתמש רק במסך במקום בכפתורים? זה נוח בלילה... 2. כמה שלטים אפשר "להכניס" לתוכו? איך אני מלמד אותו? 3. אני מרבה להשתמש בפונקציות שבד"כ יחודיות לשלט המקורי, כמו כיוון ערוצים,שליטה על עוצמת האור,וכדומה, האם זה מופיע גם בשלט החכם? 4. מה לגבי חברות שכוחות אל? לדוגמא מזגני א…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by slassaf,

יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ha,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]חיפשתי ברשת אך לא מצאתי פתרון לבעייה שיש לי. יש לי טלפון של נוקייה מדגם 3710 עם חיבוריות BT, הטלפון לא מריץ אנדרואיד. בנוסף יש לי טבלאט של B&N מדגם NOOK HD+ עם חיבוריות BT שמריץ אנדרואיד. כל הפתרונות שראיתי לשליחה של הודעת SMS מהטבלאט דרך הטלפון דורשות התקנת תוכנה גם טבלאט וגם בטלפון (שאמור להריץ אנדרואיד). ישנה דרך אחרת בה ניתן לשלוח הודעת SMS מהטבלאט בשימוש בטלפון כממסר בלבד? [/TD] [/TR] [/TABLE]

9. Started by Jeka90,

שלום. יש לי לK800I ו-V6 ברשת סלקום. אני נוסע לחו"ל שבוע הבא ולוקח איתי K800I. כדי לשלוח SMS מחו"ל לישראל למכשיר V6 אני צריך לפתוח איזשהו קו חו"ל לשני המכשירים? אני יודע שבאורנג' אפשר לשלוח דרך מכשיר דור שלישי SMS לחו"ל ולקבל מח"ל ללא צורך בפתיחת קו. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bennybl,

שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mxh,

אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.

13. ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by oded6188,

יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shloogy,

הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! חבר שלי אמר לי שאפשר לשלוט על מכשירי חשמל כמו DVD, טלווזיה, וידאו, ומקרן וכו' דרך הבלוטוט' דרך שלט רחוק או משהו כזה. רציתי לדעת איך עושים את זה אם צריך איזה תוכנה ואם אפשר בכל סלולרי אם בלוטוט'. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. מישהו הצליח לשלוט על הממיר של YES עם אפליקציית השלט רחוק של הגלקסי S5? אם כן אשמח לעזרה. תודה נדב

19. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy81,

יש לי קובץ אקסל עם 3 עמודות שם חברה , שם מוצר , מחיר. אני רוצה לעשות טופס עם 3 שדות : spinner - ישאב את הנתונים משם החברה spinner-ישאב את הנתונים מ"שם המוצר" editText.-יתמלא באופן אוטומטי לאחר מילוי השדות הקודמים ע"י מציאת התא המתאים בטבלה ממנו עליו לקחת. יש אפשרות לעשות דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. יום אחד בלבד נותר להשקה הגדולה של אפל לשנה הנוכחית - וברשת רבים כבר משוכנעים כי מצפים לנו להיטים שיוכלו לקרוא תיגר אפילו על היקפי המכירות של סמסונג לכתבה

22. הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה

23. שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה

24. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.