עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום! יש לי NOTE 4 עם אנדרואיד 5.1.1 . כשאני לוחץ על ה-Home Button עולה כל הזמן הבקשה שאפשר לראות בScreenshot שצילמתי. איזה בחירה שאני לא בוחר מבין השתיים, למרות שאני בוחר "תמיד" - זה ממשיך לחזור. למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  2. ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. הדור הראשון של מוטורולה תחת לנובו מציע קונספטים מעניינים מאוד, שגם מבהירים לנו שמודולריות היא הטרנד החם החדש של השוק שיתוף הפעולה בין לנובו למוטורולה החל רשמית עם הצגתם של שלושת דגמי ה-Moto G החדשים בחודש שעבר, אך נראה שהעידן החדש והמעניין הזה החל באופן מעשי רק עכשיו – כשהצמד חשף את מכשירי ה-Moto Z וה-Moto Z Force, שהם צמד סמארטפונים עם חומרה מתקדמת מאוד ומודולריות שמהווה תחרות ישירה לזו של ה-LG G5. ה-Moto Z הסטנדרטי הוא הישג הנדסי מסחרר,עם מעטפת מתכתית בעובי של 5.2 מילימטרים בלבד (לא כולל בליטה משמעותית עבור המצלמה האחורית) שמאכלס מסך Super AMOLED בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציית QHD עם חיפוי Gorilla Glass 4, שבב Snapdragon 820 (יהיה מעניין מאוד לראות כיצד מכשיר דק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אם יש לכם חבר שמטייל בהודו - זה הזמן לנצל את המצב. הזמנה מוקדמת דרך Amazon הודו: http://www.amazon.in/dp/B01DDP7UQ0 המחיר בהמרה גסה: 416 דולר - מדובר בגרסת ה-6 גיגה בהצלחה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by Skymace,

שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. יש ברשת לא מעט הוכחות לכך שאפילו סמארטפונים עדכניים עם 6GB של זכרון RAM מתקשים להביא אותו לידי שימוש וביטוי משמעותי, אך לפי הדיווחים זה לא ממש מפחיד את היצרנית הסינית העולה LeEco, אשר לכאורה מתכננת להשיק סמארטפון עם 8GB של זכרון LPDDR4 עוד השנה - ממש כמו שתוכלו למצוא במחשב נייד קומפקטי מודרני. אנחנו לא מכירים אף יצרנית שמציעה נפח שכזה עבור סמארטפונים כרגע, אך סביר להניח שאם זה אכן יקרה תהיה זו מובילת התחום, סמסונג, שתגרום לזה להפוך למציאות. גימיק מיותר לגמרי, או צעד נוסף אל העתיד הבלתי נמנע שבו סמארטפונים יוכלו להחליף באופן מלא את המחשבים האישיים? https://goo.gl/8t5PLH

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  7. מאוחר מדי ויקר מדי? ארבעת הסמארטפונים החדשים של סוני, שמגיעים תחת מותג ה-Xperia X המעודכן (ה-X Performance המתקדם מכולם, ה-X, ה-X הקומפקטי בעל שבב ה-Mediatek וה-XA Ultra גדול המימדים), זמינים סוף סוף לרכישה מוקדמת במספר רשתות בארצות הברית וכמו כן במגוון מדינות באירופה, בדרך לזמינות רשמית בסוף החודש הנוכחי ובתחילת החודש הבא. עם זאת, במחירים גבוהים יחסית שנעים בין 280 דולר ל-700 דולר ואיחור של כמה חודשים לעומת מכשירי הדגל של רוב המתחרות הבינלאומיות, האם באמת יש להם סיכוי כלשהולהפוך להצלחה הגדולה שלה זקוקה באופן נואש היצרנית היפנית? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/a4IL8V

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. היצרנית הסינית ממשיכה את המתקפה שלה על השוק המערבי עם דגם חדש שנראה כמו שילוב בין ה-Honor 5X ל-P9 Lite אפשר להתווכח על השיטות וההחלטות שלה, אבל אי אפשר לטעון שב-Huawei הסינית לא יודעים ליצור סמארטפונים כדאיים לשוק הביניים – בין אם דרך מותג הבת Honor שכבר הפך לאחד מהפופולריים ביותר במדינת המוצא, ובין אם תחת השם Huawei בכבודו ובעצמו. עתה אנחנו מקבלים הדגמה נוספת לכך, עם ההכרזה על גירסה בינלאומית לסמארטפון ה-Honor 5C, שיחל להימכר בקרוב בבריטניה ומדינות אירופאיות אחרות, דרך אמאזון וחנויות מקוונות נוספות, עם תג מחיר (כולל מע"מ מקומי) של 150 פאונד או 200 יורו בהתאמה, כלומר כ-850 ש"ח בלבד. ה-Honor 5C דומה לסמארטפון ה-Honor 5X הבינוני שכבר החל להימכר בארצות ה…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. החומרה המתקדמת שמציעים טובי הסמארטפונים בשוק נכון לעכשיו עדיין לא מרשימה אתכם? ה-LeEco Le Max 2 Pro עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי בשבילכם LeEco, לשעבר LeTV, הפכה בתוך קצת יותר משנה לאחד מהמותגים הפופולריים והמצליחים ביותר בסין, ועם שאיפות להתרחבות בינלאומית שלכאורה יכנסו לפעולה כבר בחודשים הקרובים. אחת מהדרכים הטובות ביותר להשיג הכרה בינלאומית שכזו, כך נראה, היא על ידי יצירתם של גימיקים ותקדימים טכנולוגיים – ואחרי שסמארטפון ה-Le Max Pro של החברה כיכב על הבמה בתערוכת CES 2016 בתור מכשיר ה-Snapdragon 820 הראשון בשוק כולו, נראה שאנחנו עשויים לראות שיחזור של המהלך בקרוב מאוד עם דגם חדש ועם שבב ה-Snapdragon 821 המשודרג. תמונת טיזר שפירסמה החברה מבטיחה השקה של סמארטפו…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. אני לא משתמש בנייד הרבה קיבלתי עכשיו שיחה ממספר פרטי ובמקביל המצלמה הקדמית פעלה והייתה לי אפשרות ללחוץ "HIDE ME" לא עניתי לשיחה אף פעם לא קרה לי שהמצלמה מתחילה לפעול בשיחה נכנסת כאילו לא ברור לי במידה והייתי עונה הייתה מתבצעת שיחת וידאו והצד השני היה רואה אותי? אולי כל הזמן אפשר לראות אותי דרך המצלמה בכל מקרה? איך מתקשרים למישהו בשיחות רגילות מחוץ לתוכנות של שיחות וידאו וגורמים להפעלה של המצלמה.. שוב אני בקושי משתמש בנייד אבל זה לא מרגיש לי טוב שהמצלמה ככה בשליטה של הצד המתקשר בזמן שהוא בכלל מספר חסוי כיסיתי את המצלמה בטייפ גם ככה אני לא משתמש אגב איזה 80%+ מהשיחות שבכלל מגיעות לנייד ש…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  12. המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Googleness,

שלום חבר'ה, הפתיעו אותי במתנה של Lumia 950XL (גרסת הדואל סים). מכשיר מאוד חמוד סך הכל קינפגתי כל מה שאני צריך שם מה שחסר לי כרגע זאת אפליקציה אחת בודדה של קריאת ספרים אלקטרונים (בד"כ ePub ו Mobi). על האנדרואיד השתמשתי ב moon+ reader אולם היצע האפליקציות ל Windows Phone 10 די מביך. יש מבחר לא רע של אפליקציות בסך הכל הבעיה שלי היא שאף אפליקציה לא מאפשרת להגדיר תיקייה אשר כל מה שנמצא בה יהיה בספרייה אוטומטית ככה שאני צריך בצורה ידנית אחד אחד להוסיף קובץ קובץ וזה די מעצבן. כדי לעקוף את זה אני פשוט ניגש מספריית הקבצים ופותח את הקובץ שמזניק את האפליקציה אולם זה לא יעיל כמו Moon+. מישהו מכיר אפליקציה נורמלית שמאפשרת לקרוא מספר נרחב של פור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yarin153,

רצועה חכמה עם סטופר ? יש חיה כזאת? סה"כ אני מאוד אוהב את הקונספט של רצועה וזה מצוין לי לאימונים אבל הייתי רוצה למצוא משהו שיכיל גם סטופר בשביל המנוחה בין סטים בחד"כ. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ramos,

שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. רכשתי מגן lifeproof nuud לטלפון גלקסי 3. המגן בא עם פריט שמדמה את הטלפון שאותו מכניסים למגן ובודקים אם המגן עמיד נגד מים. אחרי שבדקתי את זה(התוצאה הייתה חיובית, שמתי אותו בדלי של מים למשך חצי שעה ובסוף שחכתי ממנו והוא נשאר כל הלילה בפנים חחחח), הוצאתי את המגן ונסיתי לפתוח אותו ופשוט אני לא מצליח..! כל המשפחה שלי ניסתה לפתוח וזה לא נפתח, אני כבר נואש! מה אני יכול לעשות? מכירים את החברה? למישהו היה כבר את המגן? מישהו יכול לעזור לי?? סתם זרקתי כסף..

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Knopix,

אנטיוירוס מאתר את זה כ: AdDisplay.Ewind.AE מישהו מכיר את זה? עדיף להמנע מלהשתמש במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  18. הקאמבק של חברת HTC אל זרועותיה של גוגל מתקרב, והנה הם הפרטים הראשונים של מה שצפוי לנו משיתוף הפעולה המחודש והמסקרן הזה לכתבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  21. השאלה בכותרת, יש לי ASUS 5 והגוגל כרום לפעמים נתקע או מגמגם, איזה דפדפן עדיף עליו? פיירפוקס, אופרה או משהו אחר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אני רוצה לקנות סטרימר לבית ושימוש המשפחה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. ישמח שהמערכת תיהיה פשוטה וקלה לשימוש שכל אחד יוכל לתפעל.. השמח לקרוא את המלצות לקניה #הטלויזיה היא FHD ויהיה חיבור קווי לאינטרנט..קונה באילת אז אין בעיה במחיר עד 700 שקל

24. שלום אני מעוניינת להחליף את הפלאפון הישן שלי ולקנות חדש. כרגע אני עם אייפון 4s עם 8GB שבקושי אפשר לזוז בו מבחינת איחסון ומקום של 8GB אני מעוניינת לקנות סמסונג גלקסי 6 edge ולא גלקסי 6 הרגיל. מעדיפה יותר את המראה של הEDGE למרות שאני יודעת ששני המכשירים אותו דבר לגמרי חוץ מהמראה שלהם. אצל היבואן הרישמי שזה סמסונג 32GB עולה 2500 ו- 64GB עולה 2700. השאלה שלי שווה להשקיע 200 ש"ח נוספים ולקחת את ה64 או ש-32 זה מספיק ? יש לקחת בחשבון שצריך גם מגן מסך וכיסוי שזה הוצאות נוספות של בערך 250 ש"ח, אבל אם זה שווה לקחת את ה64 אז אין ברירה. מה אתם אומרים ? אני לא ממש מבינה בזה וגם היות והאייפון הישן שלי לא באיכות טובה ולא של HD מלא כמו של הגלקסי, ולכן א…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by E33,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים