עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ohad5g,

אתמול הייתי בחברת hotmobile (עברתי מחברת מפלאפון להוט מוביל ) החלטתי ללכת על איפון שזה יוצא 3500 שקל וזה לא 4s בקיצור הם אמרו שזה עולה יקר בגלל שזה תוצרת אוקראינה ומה שמוכרים בחניות זה תצורת סין מישהו יודע אם יש באמת הבדל באיכות ? ועוד משהו איך אני מעביר את המספרים מטלפון שהיה לי לאיפון לא היה לא סמרטפון לפני זה ? (וכל המספרים נמחקו ניראה לי שיהיה לי גיבוי פלאפון אבל אני לא משש זוכר מתי עשיתי גיבוי ) ?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי למי שקנה את המכשיר הוא יש לו וניסה לשדרג והצליח לו שיעזור לי התקנתי את התוכנה של ondasuites התוכנה זה בסינית של Onda קשה להבין מה לעשות שם אבל זאת הדרך היחדה לשדרג התוכנה מזהה את המכשיר במחשב לוחץ על השידרוג ופשוט הטלבט מתכבה ראית בפורמים שתצריך ללחוץ על מקש + כפתור הדלקה ויכבוי תראו את הקישר למטה אולי אני לא עושה משהו טוב עזרו לי . ממליץ לכם לא לקנות טלאבט סיני רעיון גרוע תוסיפו עוד קצת כסף ותקנו משהו נורמלי אם מישהו בל זאת רוצה לקנות אותו יתן לו את זה במכיר עלות שזה 650 שקל נימאס לי כבר מהחרא הזה בקישור הזה יש הסבר אבל אני לא מצליח !! 0 http://www.ondaforum.com/topic/2765-989-air-core8-v106-20150612-firmware/Quote

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום אני מחפש את הטלסקופ הכי טוב שאפשר למצוא עד מחיר של 600 שח, אני לא מבין בנתונים טכניים ודברים כאלה אז אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום אשמח לעזרה בבקשה אני רוצה (לשם הלמידה) לערוך קובץ apk(אפליקציה כלשהי למשל ווטסאפ) ולשנות הגדרות הפרטיות שלה . התחלתי להתעסק בעורך apk בשביל לשנות את האפליקציה אבל אני לא מצליח. אשמח לעזרה ומדריך בנושא תודה😀

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by amit2792,

רציתי לדעת מתי ה n96 מגיע לסלקום אני ישמח לשמוע

8. http://www.bhphotovideo.com/c/produc...c_android.html http://www.bhphotovideo.com/c/produc...dle_white.html מה עדיף/ממולץ? מבחינת חומרה שם אחריות אמינות וכו.. ***קונים לי אותו מארה"ב***

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. נקסוס 7 וכמובן שיהיה מערכת הפעלה עדכנית ואני מדבר על אנדרואיד

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  11. ככה אני בטיול שנתי שומע לי נהנה פיתאום הוא מפעיל את עצמו מחדש מאז הוא לא עלה יותר בהתחלה הוא היה מציג רק את הפתיחה של הסאנסה ניסיתי איזה 1000 פעם להפעיל אותו מחדש בפ1000 הוא עשה לי מסך לבן אם סימן של נשיקה בצבע שחור כאילו המסך הפנימי שבור רק ניראה ככה זה בעצם מישחק אם הצבעים הנגן לא נפל פעם אחת בטיול=/ האם יש דרך לסדר את זה? מבלי לישלוח לאחריות? אם אני מוציא את הבטריה ומחזיר פגה לי האחריות?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  12. ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by amit2792,

שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני לקוח ברשת סלקום ואני תקוע עם מה שללא ספק הפלאפון הכי גרוע שאי פעם נוצר שזה כמובן ה-6280 השברירי פלאפון ה3 חלקים ונופל המקשים עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא צריך הרבה מהפלאפון שיהיה חזק פשוט אני מעדיף בלי סליידרים צדפות וכדומה ודק. שיטטתי לי באתר של סלקום וראיתי כמה אפשריות ועכשיו נאי מביא את זה אליכם שתעזרו לי להחליט, אז האפשריות הם: 1) Nokia 6500 Classic 2) Sony Ericsson T700 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson W902 עכשיו אף פעם לא היה לי סוני ארקיסון אך המכשירים שלהם? מבחינת הנוחות הממשק העמידות קרינה וכדומה. אם כמובן אתם מכירים מכשירים נוספים אשמח לשמוע על רעיונות נוספים תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. שלום לכולם, הכנתי סקירה קצרה על שני הטלפונים החדשים מבית סמסונג : הגלקסי S8 והגלקסי S8+ , מקווה שיעזור למי שמתעניין לרכוש אחד מהשניים או סתם סקרן תהנו!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10

17. שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by m31115,

הורדתי כמה אפלקציות חדשות למשל סקייפ + וויבר + ערוץ 2 + פייסבוק + דפדפן גוגל כרום ויש עוד... בקיצור.למה זה קורה שיש אתראות מודיעה יש עידכונים חדשים למשל פייסבוק או סקייפ או דפדפן גוגל כרום או משהו אחר. זה תמיד חוזר הודעות עיכונים קורה בפעם בחודש או חודש וחצי.האם צריך לעדכן עידכונים שקייימים אצלי בגלאסי 4S? האם זה בסדר לעשות כל הזמן עיכונים חדשים? אני לא מעדכן הרבה עידכונים בכל סוגי אפלקציות אחרים.רק מה שחשוב לי כמו פייסבוק או סקייפ או וויבר או דפדפן גוגל כרום זהו מספיק.האם אני עושה נכון? קראתי באינטרנט יש פריצות דרך "חנות פליי" שמחפשים אפלקציה חדשה או עידכונים חדשים מה שקיים אצלי בגלאסי חדש. איך אידע שעידכונים חדשים או אפלקציה חדשה זה חשוד ופריצה? מישהו יסביר לי איך ליבדו…

20. אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אנו גאה לשתף אתכם במחקר שפורסם אתמול הקובע כי האייפון ברשת פלאפון הינו המהיר ביותר בעולם. פרסום זה מוכיח פעם נוספת כי יש לנו את הרשת המהירה ביותר גם בהשוואה בינלאומית. המחקר נערך ע"י חברה אמריקאית אשר בחנה את מהירות הגלישה באייפון ב-104 מדינות ברחבי העולם. אנו מאמינים שגם בעתיד נמשיך להוביל את השוק ולעמוד בראש החזית הטכנולוגית ומודים לכולכם על תרומתכם לפעילות. למידע נוסף אודות המחקר שפורסם הינכם מוזמנים להיכנס לקישור הבא- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=am20110220_45784

22. פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. שלום לכולם! עוד מעט אני אהיהי רכוש צה"ל ואני חייב להשיג נגן טוב לנסיעות הקשות שצפויות לי. אני רוצה נגן טוב, איכותי ואמין בלי כל הפונקציות. שיהייה מסודר לפי התיקיות, שלא יתקע, לא אכפת לי שיהיה בלי מצלמה או ווידאו, רק שיהייה טא'ץ שהתיקיות יהיו מסודרות טוב ויהיה נוח לשימוש. הדבר הכי חשוב זה הבטרייה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: 300-500 ש"ח תודה מראש,אלמוג

24. בעיקר בשביל OUTLOOK, WORD אני לא ממש צריכה GPS. עדיף שיהיה קטן ולא שוקל הרבה, כי אני לוקחת אותו בתיק שלי כל הזמן וגם שלא יעשה לי HARD RESETS (זה היה קורה לי עם ה MIO הישן, אם לא הייתי טוענת אותו זה היה מפרמט אותו ועצבים)... וגם מאד מאד רצוי שיהיה בו אפשרות לעשות GOOGLE SYNC לOUTLOOK שלי... כי אני לא מביאה אותו לבית כל פעם בשביל לעשות סינכרון, אני הרבה לא נמצאת בבית אניי המלצות? תודה רבה גאונים שכמותכם! :D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כרגע יש לי פלאפון דור 2 , פלאפון גרוע ברמות אבל עושה את העבודה. בגלל שאני סטודנט קיבלתי הצעה שמבחינת הוצאה חודשים תהיה זהה למה שאני מוציא היום ככה שאם אפשר לשדרג, למה לא. ההצעות שקיבלתי הן לא מהטופ של הפלאפונים בגלל החבילה הדלה שלי. האפשרויות הן: סמסונג וויב NOKIA-E5 NOKIA-E72 NOKIA C7 IPHON 3GS אמרו לי שכרגע אין את הגלקסי ואת האייפון החדש, ובלי שום קשר בגלל שאני בוחר בחבילה של 150 שקל אז לא אוכל לקבל את המכישרים האלו. מבין כל המכשירים שמתי עין על הוויב, אבל הבנתי שיש לו מערכת הפעלה על הפנים. מזה אומר בדיוק? בסך הכל אני לא מעוניין ביותר מידי אפשרויות, אני לא אשב כל היום על הפלאפון הזה ולא נראה לי שאני צריך את כל האופציות שיש באייפון הישן. הדרישות שלי: סוללה סבירה ומעלה. מ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.