עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nadnad,

היי, השלט שלי של ה iRiver נדפק (לא שומעים טוב), חוץ מזה הכל עובד... הבנתי איפה השלט נדפק, חשבתי לחתוך שם ולחבר את הכבלים ולסגור, אבל אז ראיתי את זה: http://www.misticriver.net/archive/index.php/t-4994.html (בנאדם שניסה ולא הלך לו משהו...) חשבתי רק לחשוף קצת ולראות איפה זה דפוק ואולי לחבר... או לקנות http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=215 אבל 220 ש"ח זה קצת הרבה בשביל השלט הזה... אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל אם למישהו יש פתרון \ חנות שמוכרת ביותר זול או משהו כזה, אני אשמח. בתודה, יוני.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Amit Bar,

אני לא מבין איך מכניסים משחקים לפלאפון דרך כבל ה-USB... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך לעשות זאת. ועוד דבר, אני צריך אתרי משחקים טובים לפלאפון שלי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by night-fire,

שלום , לפני כמה זמן קניתי את הסאנסה E250 ורציתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה בשבילו.. יש למישהו הממלצה על חנות שמוכרת ת'כרטיס זיכרון במחיר זול יחסית ולא מחיר גבוה? תודה רבה מראש.

5. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by manganga7,

שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by inon007,

היי, אני מחפש נגן עם איכות הסאונד הכי טובה שאפשר למצוא ורצוי חזקה. מקריאת מאמרים ראיתי שה zen vision: m וה H320 הם הנגנים המובילים בתווך המחירים שלי 1500-2000 ש"ח בקנייה בארץ. משהוא יכול להמליץ על נגן טוב יותר מהם במחירים האלו? ד"א, לחברת IAudio אני לא מתקרב, יש לי נגן U3 וחוץ מווליום גבוהה הוא לא שונה מנגנים נחותים יותר באיכות הסאונד. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by fanana19,

האם מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג תוכנות ומשחקים למחשב כף יד של מיו 168? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.

10. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Shlomi XD,

טוב, קודם כל מצטער על ההודעה הקודמת. ולנשוא שלנו. אני מחפש נגן איכותי בסכום של 800-1200 שקל. חשוב לי היופי האיכות וכמות האיכסון. אני אשמח לקבל הצעות.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  12. Started by avi2014,

חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…

15. Started by Shlomi XD,

אני רוצה נגן חדש.. יש לי בסביבות ה100$ (קונה בארץ) שזה איזה 430 שקל. חשבתי על הסאנסה E250 אבל אין לי מספיק.. כדי להשקיע כדי להגיע אליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם בקיץ אני ואחותי קנינו 2 מכשירי סמסונג 900 (D500) במסגרת מבצע ה 1+1. ביום שישי אחד הפלאפון של אחותי נגנב. לא משתלם לי לקנות חדש בסלקום (1700 ש"ח רק לפלאפון והתחייבות לביטוח למשך שנה), אז חיפשתי בזאפ וראיתי שמחירו בחנויות נע בסביבות 1200-1300 ש"ח. אבל ראיתי שבערך באותו מחיר בערך יש את הנוקיה 6230i (שיש לאבא שלי והוא מאוד מרוצה ממנו) ואת המוטורולה V3I. השאלה שלי היא במחיר הזה איזה מן המכשירים עדיף (או שאולי מכשיר אחר מומלץ)? זה הסכום המקסימלי שאנחנו מוכנים להשקיע (הרי אנחנו נמשיך לשלם גם על המכשיר שנגנב). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dm44,

חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gilloze,

שלום, אני מחפש נגן ואני לא יודע האם זה כדאי לקנות mp4 אני מחפש משו איכותי ו2 גיגה תקציב עד 500 600 בערך אני צריך משו מעולה שהוא שווה עלות ןהביצועים ולא אכפת לי mp3 צריך משו שיהיה מעולה זהוא עריכה: ואם אפשר כאילו זה ממש נחוץ שהיה אפשר לפתוח כמה תיקיות שאני רוצה ואם אפשר שהיה לו זיכרון כאילו sd אבל זה לא כל כך חשוב כי יש לי מצלמה דיגיטלית ואין לי זיכרון לסים בה תודה רבה רבה גיל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שני הנגנים מאוד דומים. האם הT10 עובד על חלוקת שירים בתקיות כמו הU3 או שזה רשימה אחת ארוכה? ועוד שאלה: האם אפשר להעתיק שירים ובכלל להשתמש בT10 כDOK בכל מחשב ללא התקנת התוכנה כמו בU3? לאיזה נגן מסך גדול יותר? ובאיזה נגן טוב יותר לצפות בסרטונים/תמונות? ובכלל על איזה מבין המכשירים אתם ממליצים? ושוב תודה מראש. זה קצת דחוף כי אני לפני נסיעה אז אשמח אם תענו..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by No_Man,

אני מחפש נגן MP3 (או MP4) בסכום של 350ש"ח, אני מוכן לחרוג ב-50 ש"ח (מקסימום) במקרים מסוימים הדגש הוא בעיקר על איכות . . . אבל גם העיצוב חשוב לי (לא משהו מיוחד, פשט שלא יהיה מכוער |: ). זה לא ממש משנה לי אם זה יהיה MP3 או MP4 העיקר שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה באיכות טובה (הכי טובה שאפשר להשיג ב-350 ש"ח |: ) ושהוא יחזיק לי לתקופה ארוכה (לא כמו הנגנים הסטנדרטים עם הכפתור המעצבן הזה שנהרס אחרי חודש). הערה: סוללה נטענת תיהיה תוספת נחמדה נפח: 1GB אני ישמח לקבל המלצות לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by עידו אהרון,

יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך

22. Started by slip,

לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  23. היי סרטון חדש וארוך מאוד, שאחד הבעלים היחידים בעולם של הN95 צילם. פשוט תראו את זה: http://www.youtube.com/watch?v=OMJg_duDfSw פלאפון מדהים! Install

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by n9555,

1)מצלמה טובה 2)נגן mp3 3)בטריה סבירה+ זה הסדר של האופציות. קודם כול צלמה טובה אח"כ נגן mp3 ואז בטריה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים