גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר ואם כן אז איך אפשר להפוך את ה-ipad2 הישן והלא משומש שלי ללוח אלקטרוני לכתיבה עם סטיילוס או כל אמצעי אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטח מאחר קצת את הרכבת - אבל רק לא מזמן נחשפתי לזה וחשוב לי לברר כמה נקודות בנושא viber ו whatsapp... 1. עד כמה שאני מבין אין הבדל משמעותי בין שליחת הודעת SMS בVIBER לבין שליחה דרך whatsapp - נכון? 2. כדי להשתמש בתוכנות הללו יש צורך בחיבור לרשת האינטרנט - ואז ביצוע השיחות והעברת הודעות הוא בחינם לחלוטין, השאלה היא מה קורה כאשר לא מחוברים לרשת אלחוטית אלא מתחברים לאינטרנט דרך הרשת הסלולארית (יש לי מנוי של גלושה ללא הגבלה) - האם גם אז העברת הודעות וביצוע שיחות הוא חינמי לחלוטין? 3. מה קורה אם אני מנסה להתקשר או לשלוח הודעה למישהו שלא מחובר כרגע לאינטרנט - האם ההודעה תגיע אליו לאחר שיתחבר? האם יש אנדקציה ברורה בתוכנות למי מחובר ומי לא? 4. האם יש זליגה מהתוכנות…
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, כשאני משתמש ברשת wifi שאני קולט מהשכנים או בקניון וכו, אני עדיין מצליח להיכנס נגיד לגוגל או שההודעה שאני שולח מה-whatsup לא מגיעה ליעד. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בסמארטפון שלי נתמכים התדרים 2100/900, בלבד ב 3G. האם אני אוכל לפתוח בעזרת האפליקציה את התדר 850/2100? או שהדבר מוגבל חומרתית ואינו קשור לתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם דגם זה עובד היטב עם כרטיס הרחבה בנפח 64 גיגה ? אם מוסיפים כרטיס כזה, מחברים לחשמל ומצלמים ב full hd , מה אורך הוידיאו המקסימלי שניתן לצלם ברציפות ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לדעתכם אפשר להשתמש בסמארטפון (לא משנה איזה כרגע) עם סים של חבילת DATA בלבד בתור נקודת גישה אלחוטית? כלומר, בעצם להשתמש במכשיר אך ורק בתור Wireless Access Point, ללא שום צורך (או שימוש) בשאר הפונקציות שלו. האם תהיה בעיה מצד הסים ו/או המכשיר? על פניו נראה לי הגיוני שלא תהיה שום בעיה, אבל מצד שני... תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שימוש כזה אפשרי? האם אני זקוק לאי אלו וכנות? אם כן אז איזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סטרימר (MX10 של xiaomi) בעיקר לצורך צפייה ישירה בתוכן ברשת שמוצע לצפייה ישירה - למשל mako TV או תוכניות ב - nana10. הסטרימר הזה מיועד לקרובי משפחה שלי בעלי יכולות טכניות נמוכות, לכן אני רוצה לוודא שהשימוש בו יהיה פשוט. חיפשתי עליו ברשת ביקורות ואופן שימוש ולא הצלחתי להבין: 1. האם הממשק של הסטרימר מאפשר צפייה בתוכן שמוזרם בסטרימינג ברשת באופן פשוט? 2. האם יהיה אפשרי לתפעל אותו (לצורך שהצגתי - צפייה ישירה) רק דרך השלט שלו? או שצריך לעשות את זה דרך מחשב מחובר? בבית הרלוונטי יש נתב סטנדרטי התומך בתקן N, והסטרימר יהיה מחובר באמצעות רשת ה - WiFi.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי בחו"ל לכבות שיחות וגם לכבות דאטה ולהשאיר רק ס.מ.ס. באותו סים, באנדרואיד?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי חבר'וס, האם אתם מכירים אפשרות להשתמש בסמארטפון כמצלמת רשת? עדיפות לחיבור USB ולא ב ווייפיי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב כף יד באנגליה, וכמובן שקיבלתי ספק כוח עם מתאם אנגלי בלבד. רכשתי מתאם אנגלי-אירופאי (שמתאים לישראל), אבל עכשיו אני קצת חושש לחבר את זה לחשמל ולהטעין. אני יודע שמדובר במתחים שונים בשתי הארצות, ואני יודע שאפשר להטעין טלפון עם מתאם אנגלי במלון באנגליה בלי בעיה, אבל האם הפוך זה גם בסדר? אני חושש לפגוע במכשיר, ואני רוצה לוודא שאין עם זה שום בעיה. על המתאם האירופאי שרכשתי רשום "לשימוש זמני בלבד". אשמח לשמוע דעתכם, במיוחד אם יש כאן איש מקצוע שבקיא בנושא. תודה!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אנשים אקראיים באינטרנט לא רוצים להפסיק עם התיאוריה הטיפשית הזאת? כל עוד תשתמש בסמארטפון שלך בדיוק כמו שאתה משתמש באותו טלפון ישן (כלומר, לא מדליק אותו בכלל מעבר לשיחות, מבטל כל אופציה של אינטרנט/GPS וכו' וסוגר את כל התוכנות שרצות ברקע) - הוא יחזיק לך בדיוק אותו זמן ובמקרים מסויימים אפילו יותר. למעשה, המכשיר שלי למשל (htc desire s) צורך במצב idle בערך 10ma, מה שאומר שהוא יחזיק בין 6 ל-7 ימים על הסוללת המסכנה שלו של 1450ma. וזה כאשר ה-wifi מחובר ופעיל, ה-gps פעיל, ה-BT פעיל ומחובר, ויש לא מעט תוכנות שיושבות ברקע. בבדיקות שעשיתי בעבר כאשר הכל היה כבוי גם הגעתי לצריכה של 7ma בלבד. זה כבר כמעט 9 יום רצוף.
-
- 66 תגובות
- 8.8k צפיות
-