עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Electric Boom,

שלום זונים וזונות מה שלומכם ? אחרי שהפסדתי במאבק להשמצת פלאפון וגישת ה - "היי, אני לא מאמין שאפשר ליצור אש מחיכוך שתי אבנים זו בזו" השדרוג שלי הוא בתוך הרשת מבירור קצר האופציות (המוגבלות,אני יודע) שעומדות בפניי הן :770,E815 ו-V3]C[. כרגע ה-E815 מסתמן כמועמד לכתר, אבל הבנתי שמכשירים נוספים אמורים להכנס לרשת אוטוטו, דוגמת ה-Q. כמובן שזה היה NB אם ה-Q היה חלק קבוע בקטלוג אבל הוא לא.עדיין. :-\ מה אתם ממליצים? בהנחה שמדובר באידיוט שמעריך קודם כל פיטצ'רים ונותן מעט מאוד קרדיט,אם בכלל, לעיצוב...

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. (התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Shadow223,

שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by inon007,

היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

היי אני קונה יום ראשון את ה-M250 בכללי איך הוא ? ולא הבנתי, הנגן ממש ממש תומך ב-ID3 כאילו אני יכול לסייר לפי אמן למשל שיש לי בטאגים של השירים(אצלי הם דיי מסודרים) ? עכשיו לגבי הסוללות, AAA זה הקטנות יותר כן ? P: וכדאי לקנות נטענות ? אם כן משנה איזה חברה או משו ? ושאלה אחרונה- אני רואה הרבה מדברים על העמידות המעולה של הנגנים של ריו אבל אחרי כל גם הסאנסה זה פלאש- אז לא יהיו בעיות גם בריצות וכאלה כן ? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

אז כמו שכתוב בכותרת: האם יש יותר מתקדם מה-V3x בסדרת V3?..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by i.k,

אני רוצה להוריד עידכון לנגן שלי דרך sandisk.com והאתר לא עובד. מישהו מכיר דרכים נוספות לעדכון הנגן ? אני צריך את העדכון שמוסיף תמיכה בעיברית לנגן. תודה מראש

19. Started by bneta1,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לנגן להראות שמות של שירים בעיברית? אני יודע שהוא תומך בעברית ב WMA אבל כותב אותם הפוך ושאפשר לשנות את הסדר של השם ככה שזה יכתוב בנגן נורמאלי, אבל א. זה די מעאפן ב. זה לא פותר את הבעיה לקבצי mp3 אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו תודה

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by yaron_26,

אני מחפש תוכנות לסים פרי והכנסת שפות ל: K JAM I-MATE SUMSUNG הדור החדש (X) ואם יש מדריכים לנושאים הללו.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by yaron_26,

מישהו יודע איך אני מכניס סימניות לזיכרון הטלפון או כרטיס הזיכרון ...

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  22. Started by zorgi,

שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש

23. Started by idg83,

טוב נו לא בדיוק אבל אחותי כן נוסעת לשם.... ואני הולך לקנות שטויות אבל אני לא יודע מה בדיוק אולי אתם יכולים לעזור לי אני מחפש פאלפון אפשרות עם MP3 כדי שאני לא יצטרך לקנות MP3 נייד גם מחפש מצלמה אם אתם מכירים אתר אני שטויות שיש בהונג קונג אני ישמח מאוד אנא עזרו לי לא כול יום נוסעים להונג קונג

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by habarbash,

בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. יש לי נוקיה 3100 וכבל DKU 5 לא מקורי של חברת edisonsoft וחסר לי דרייבר מתאים כי הדרייבר של נוקיה לא מתאים עשיתי מלא חיפושים בגוגל ובפורומים שונים ולא מצאתי שום דרייבר שמתאים לכבל הזה... מדובר באיזה usb to serial דרייבר אבל משהו שיתאים לכבל המעאפן הזה מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים