גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם למישהו יש מושג האם ה-IPhone יצא גם בגירסת CDMA :s05: עודד
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
סמארטפון ביניים חדש של המותג הפופולרי יהפוך להיות הדיל הטוב ביותר בסביבה התמורה לסכום של כ-1,000 שקלים? יכול להיות שכבר מחר תהיה לנו תשובה רשמית לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
אפל החליטה להרחיב את טרנד המגרעות במסך אל מחשבי ה-MacBook Pro העדכניים שלה - וסמסונג מציגה עשויה לחתוך את המסך בטאבלט הגדול הבא מתוצרתהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש ברשותי נגן מולטימדיה שנטען דרך כבל USB. בקרוב אני נוסע לחול לכמה שבועות ואני די בטוח שלא יהיה באפשרותי להטעינו דרך USB. ראיתי לפני כמה ימים אצל מישהו מתאם מ USB למתח - מותר המאפשר לחבר את הכבל USB לשקע בקיר ולהטעין מכל שקע סטנדרטי. יש לכם מושג אפא רוכשים מוצר שכזה? אני מדבר על מוצר כזה: http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=usb++power+adapter&btnG=Search+Images
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הלכה לי המע' סטריאו של הרכב, ואני שוקל בכובד ראש לקנות רדיו דיסק DVD או רדיו דיסק רגיל לרכב. ראיתי בזאפ את הדגם הזה: DALCO SE 9450 שמחירו 1540 שח. לינק: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=10446 ורדיו דיסק של סוני מדגם: MEXBT2500 לינק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=580558 מה מומלץ ??? מה אתם ממליצים משני הסוגים ? (עד 2000 שח'). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני לפני רכישת טלפון חדש ומתלבט אם לחכות להשקה של האייפון 6 או לרכוש את הHTC M8 ראוי לציין שאני מחזיק באייפון כבר יותר מ5 שנים ואני אוהב את הטלפון. שמעתי ביקורות מעולות על HTC כחברת טלפונים בכלל ועל הM8 בפרט בקיצור - מה עושים? איך המצלמה של הHTC? שמעתי שהיא עם 4 מגה פיקסל ,זה מספיק להוציא תמונה איכותית? אנא עיזרו לי , תודה רונן
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ראוי לשלם יותר מ-3,500 שקלים עבור מכשיר חכם עם 128GB של נפח אחסון בלבד, כאשר לוגו התפוח של אפל לא מעורב בסיפור? מוזמנים לשפוט בעצמכםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם המרוענן מבית MediaTek ינסה להיות הבחירה המועדפת עבור כל מה שנמצא מתחת לרמת ספינות הדגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב! ברצוני לקנות סמסונג גלקסי S2 מחנות פרטית.נמאס לי לשלם יקר לחברות הסלולריות. האם אפשר לקבל בבקשה המלצה על חנות אמינה וגם עם מחיר סביר? תודה רבה, ליאור
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשבר לי הנקסוס 4 ואני רוצה להחליף מסך/טאץ לא יודע איך זה עובד הLCD נדלק המגע לא עובד. אפשר בבקשה קישור של מה שאני צריך להזמין מאיביי? עדיף מקורי!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לכיסוי איכותי ל sgs2 ? אני צריך משהו שיתן הגנה בסיסית נגד שריטות ומכות קלות. ושיגרום לזה שכשמניחים את הטלפון על משטח חלק (שולחן..) המצלמה והמסך לא יגעו במשטח. נא לתת המלצות מניסיון בלבד... תודה
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם אני רוכש מכשיר מפלאפון (שמגיע עם כל הbloatware שלהם), אני יכול להתקין גרסא נקיה מבלי לפגוע באחריות (יצרן) ושיהיו לי כל הפיצ'רים של הגלקסי 6 אדג'?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון המתקדם של אסוס נוחת בארצו של הדוד סם ועושה זאת בסטייל - עם מחירים מומלצים לצרכן של 200 או 300 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94-zenfone-2-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מידע כללי תדרים: החברה עובדת עם תדר UMTS 2100Mhz בפריסה עצמאית ובנוסף יש לה הסכם נדידה פנים ארצי עם רשת פלאפון. מלבד זאת הרשת תמשיך לעבוד עם טכנולוגיית iDEN העתיקה של מירס. בשורה התחתונה- הרשת תעבוד בתדרים UMTS 850 / 2100 Mhz. ע"פ מנכ"ל החברה, יעקב נדבורני, עד סוף השנה החברה תגיעה ל-50% פרישה עצמאית, כאשר פרישה של 100% מוגדרת כ-2500 אתרים בכל רחבי הארץ. כרגע, ע"פ ההערכות לחברה יש כבר פרישה בכמה מאות נקודות ברחבי הארץ. ע"פ הערכות הם צפויים לסיים עד סוף השנה או בתחילת שנה הבאה (לדעתי האישית יקח קצת יותר). מהירויות: החברה מספקת קצב הורדה של עד ל- 42Mbps (בטכנולוגיית Dual Cell HSDPA), כאשר בחבילת ה-"ללא הגבלה" לאחר 3GB תואט הגלישה לכדי 512Kbps. המהירות ההתחלתית של משתמשי …
-
- 295 תגובות
- 154.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי S2 מסלקום (לא שלי), בהגדרות של המכשיר כתוב "גרסאת ליבה:2.6.35.7-i9100tjkj1, ואז גרסת Build:Gingerbread.jikj1. מה צריך להתקין בישביל לגרום לו להריץ ICS?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-