גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, לא שיחחרתי פוסט כמעט שנה נראה לי. זה עדיין הפורום הכי סבבה שאני מכיר אז יש לי כמה שאלות בקשר לZUNE שקניתי לא מזמן (680 שקל, שחור חדש מ-EBAY). אגב זה מכשיר מושלם, השתמשתי הרבה זמן בIPOD VIDEO דור 5, ואני הרבה יותר מרוצה מהZUNE מבחינת איכות בניה, ממשק וסכ"ה מגניבות וביחד עם הAKG K81DJ שלי הוא מפיק עוצמה ואיכות מצוינות. ואם יום אחד יפרצו את הWIFI והפכו את המכשיר לדפדפן הוא יהיה בכלל מושלם, החסרון העיקרי היא התוכנה שלו. דבר ראשון אני רוצה לדעת עם יש עוד בעלי ZUNE בארץ, ואם כן מאיפה אתם, אולי נראה אתכם בWIFI (: אולי זה רק המחשב העתיק שלי אבל התוכנה של הZUNE כבדה ואיטית בצורה מעצבנת, גם לכם יש בעיות איתה? ואני רוצה לדעת איך אתם מכניסים ווידאו למכשיר, כי כשאני מש…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
על פני כדור הארץ, ולא ביקום מקביל, יצור מיסטי יוצא דופן משוטט בינינו: אוזניות חוטיות לאייפון שדורשות חיבור Bluetooth על מנת לתפקד באופן בסיסי. כן, קראתם נכוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה בפלאפון עוצמת רמקולים סבירה מצלמה טובה כלומר 3.2 ומעלה נגן טוב בלוטוס מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי את הנגן של microsoft zune חיברתי למחשב עם מערכת הפעלה vista heb המחשב מזהה חומרה חדשה אבל לא מצליח להתקין את התוכנה מהדיסק המצורף הורדתי דריוור מהאתר של מיקרוסופט וגם אתו לא הצליח להתקין את התוכנה יש לציין שבלי התוכנה אין גישה לנגן חיברתי את הנגן למחשב השני עם xp והותקן ללא בעיות
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר עמיד ותכליתי כמו שהמוטו G היה לפני שנתיים וחצי. כלומר סוללה טובה, עמיד, ושיוכל להריץ אפליקציות סנטדרטיות (ווייז, וואטסאפ, וכו') בשנתיים הקרובות לפחות. עדיף מסך לא גדול מדי ואם יש כזה שבו הממשל הסיני לא מאזין מה טוב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?.....אני בעיקרון שומע לרוב רדיו מאשר MP3 אבל בגדול מי מהם יותר איכותי ולמה? עכשיו הכי חשוב לגבי הרדיו מי מהם נותן קליטה יותר טובה של הרדיו והאם אפששר לכוון מונו או סטראו או שזה אוטומטית ?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה האופציות העומדות לפני לאחר שהאייפוד הזון והקריאיטיב אינם עומדים בקריטריון? אני לא ממהר לשום מקום, וכנראה שכרגע האופציה הכי הגיונית בעתיד תהיה ה X7 של איאודיו. יש עוד אופציות? אילו עוד חברות תמכות בניווט שכזה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את צליל השעון המעורר במכשיר נוקיה 6085?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אירוע ההכרזה המהודר של ענקית הטכנולוגיה סיפק לנו אישור למרבית ההבטחות של המדליפים הבולטים ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית מרחיבה את מותג ה-UltraGear שלה - וצוללת אל אחת מהקטגוריות הרותחות ביותר של עולם ה-PC בשנים האחרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם זה חדשות ישנות כבר או לא אבל היום עדכנתי את הסנסה שלי וסוף סוף יש תמיכה בעברית דרך אגב הנגן כבר מעל שנה בשימוש עצלי וזה אחת הקניות הטובות שלי בחיים תאמינו או לא אבל מבחינתי זה אפילו קניה טובה יותר מהWII ואתם יודעים כמה אני אוהב את נינטנדו מה לעשות נגן ב330 שקל שמחזיק יותר מישנה ועדיין מצוין ועכשיו גם עברית -בקיצור נגן תקציבי מצוין
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%94-gear-vr-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-200-%d7%93%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מביאה לרשת מספר סרטונים רשמיים חדשים שמפרטים ומסבירים את המאפיינים המובילים של מכשיר הדגל שזה עתה נחשף אחרי שסיפרנו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת אודות ה-G5, הגיע הזמן לעבור לשלב הצפייה. ב-LG ארה"ב פירסמו שבעה סרטונים קצרים אשר מציגים חלק מהיכולות הייחודיות של הדגם. רוב הסרטונים מתרכזים ביכולות המצלמה (עליה לא דיברו יותר מדי במסגרת מסיבת העיתונאים עצמה), ואחרים מתפארים בגישה הקלה לסוללה ובחריץ ה-microSD, שנותר גם הוא במכשיר על אף המעבר למעטפת מתכתית מלאה שקצת פחות ידידותית למאפיין. כל הסרטונים הם על רק אתריה הפופולריים של העיר ברצלונה, אשר מארחת את תערוכת ה-MWC, באופן די טבעי. לקינוח, הנה סרטון מהא…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה שאני מבין שההבדל המשמעותי בין המכשירים הוא הדיבורית בלו טוס ב 555 וזה ממש לא מעניין אותי . מאידך אני רואה זהזיכרון הפנימי של ה 505 גדול יותר ( 4g לעומת 2 ב 555) אבל לשניהם 128m זיכרון פנימי ( אגב בחוברת הסברים של המכשירים רשום של 505 יש רק 64m למרות שב Wallshpos רשום 128m ... ) . בהנחה שאני הולך לעבוד עם I-go Primo מה עדיף ?? מה מהשמעות של הזיכרון הפנימי ?? האים יש הבדלים נוספים בין המכשירים ?? ניסיתי לדבר עם ח.י. אבל נראה שהם בעצמם לא יודעים לתת תשובות .. אצל מי כדאי לקנות באיזור חיפה ?? אני פשוט יחסית חדש בתחום ואחרי כמה מחקרים הגעתי למסקנה שאלו המכשירים הכי טובים בארץ כיום .. אם למישהו כבר יש את אחד המכשירים אשמח לשמוע ביקורת עליו . תודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש איזו תוכנה שאפשר בעזרתה את מצב הסוללה בסמארטפון בין עם IPHONE או אנדרואיד? בסגנון של HWMONTIR שמציג את כאשר מותקן על מחשב נייד מציג את ה mAh המקורי של הסוללה ואת המצב הנוכחי של הסוללה. יש דרך דומה או כלשהי לבדוק את הסוללה בעזרת המחשב או בדרך כלשהי? (בלי כמובן לפרק הכול ולחבר לאי אלו מכשירים? חיצונים) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני משיג עדכונים לאייפוד נאנו? אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש וגם בנוסף לזה עדכון לעברית לאייפוד ואותו דבר לגבי הIAUDIO אם יש לו עדכונים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כן אני מדבר על אותו פלאפון מסורבל שהיה מהראשונים בארץ שתמכו ב- 3G. העניין הוא שאין לי כרטיס סים שתומך ב3G (יענו usim) אלא סים רגיל מפלאפון ישן שלי. ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות אבל ללא הועיל... מישהו יודע בדיוק איך מגדירים אותו כך שיפעל על אינטרנט בחיוג (לא GPRS)? תודה, מיכאל.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-