עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by THE FOX,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Rubber Duckey,

אהלן, יש לי Iriver h340 מהארץ, אני אוטוטו עובר לקנדה. רציתי לדעת אם כדי לטעון אותו שם אני אצטרך לקנות טרנספורמטור או שאפשר יהיה לסתפק במתאם לשקע. תודה מראש, יאיר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sherlock1212,

כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haviv822,

באג, כן BUG מוכרת אותו ב 515 ש"ח. גם אני לא האמנתי כשחיפשתי את הנגן בזאפ. באג ממקומת שם ראשונה במחיר הנ"ל. ;D http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אני מעוניין בנגן, שיהיה מעל 10G, הכי חשובה האיכות, שיבוא עם אוזניות כבר טובות, לא רוצה לרכוש בנפרד, ומאוד חשוב שיהיה קטן (עדיפות לדק וגבוה על פני עבה ושמן). אם יציג ווידיאו מה טוב, אבל הכי חשובה האיכות.... לא באסים מטורפים או משהו, אבל שהשמע יהיה חד, נקי, ומפורט ככל האפשר. בתודה ענקית! גבריאל.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by taotao,

אנשים קניתי לא מזמן את הN73 אחלה טלפון..(במיוחד מערכת ההפעלה).. עכשיו לפי המפרט וכו המצלמה שלו היא אחת האיכותיות שיש.. אבל מישום מה אני לא הכי מצליח (יותר נכון חושב) להוציא ממנה את המיטב בצילומים שונים..(לילה/יום..וכו).. יש איזה עצות/טיפים לגבי צילום במצבים שונים.?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bd,

מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 500-600 שקל..אולי המחירים ירדו אז אם יש בפחות כמו ה SANSAE250 שלפני חודשיים עלה 650.. ומחפש מערכת לאוטו MP3 משו חמוד ב500-600 שקל.. צריך המלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by avnere,

אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי. בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני. עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?). לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים. בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת. דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת? לכל עזרה הערה או ה…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by gbox,

החלו לרוץ שמועות אודות מכשיר חדש בסידרת ה-N של נוקיה. על פי אותם השמועות יכלול המכשיר מסך בגודל 3 אינץ,מצלמת 5 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של 20 אינץ! כמו כן 20 גיגה של זיכרון פנימי וחריץ הרחברה תהנו! חדשות וסיקורים נוספים יפרסמו בקרוב באתר www.icell.co.il

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Noder,

היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by עוד מישהו,

רק עכשיו שמתי לב שיצא מכשיר חדש של I AUDIO של 4 גי'גה. מישהו שמה עליו? מה אתם חושבים עליו http://www.cowonglobal.com//

14. Started by Cyron,

שלום. אחותי נמצאת בתאילנד, בנקוק כרגע. ביקשתי ממנה להביא לי נגן MP3, אבל היא מצאה שם רק Ipod ואני מעוניין לקנות את ה-ZVM, מישהו מכיר\יודע\שמע על מקום בבנקוק שניתן להשיג נגנים של קריאטיב ??? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי PSP תקול, הוא פשוט לא עולה כשמדליקים אותו... המסך לא נדלק בכלל ורק הנורה של החשמל דולקת וזהו לאיפה הכי כדאי והכי זול לשלוח אותו? המכשיר לא נקנה בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eegg,

פתאום התוארה אחורית הפסיקה לעבוד צריך עזרה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by gbox,

בס"ד נתחיל עם ממשיכו של הN93 הלא הוא N93I היום התפרסם המפרט הטכני שלו: Size: 119 x 56 x 28 mm Display: 2.4" TFT display with 262.000 colors and a QVGA resolution Camera: 3.2 Mpixel camera with Carl Zeiss optics, auto focus, flash, optical zoom and DVD-like recording Memory: 50 MB + MiniSD memory slot Connectivity: Mini-USB port, Infrared, Bluetooth, GPRS, EDGE, 3G/UMTS, Wifi 802.11b/g Messaging: SMS, MMS, Picture messaging, Email Operating system: Symbian operating system with Series 60 3rd Edition user interface Miscellaneous: FM-radio, Stereo speakers, Video-out, Flight mode הסיקור הבלעדי כרגע המלא על הנוקיה N95 המהמם:http://soaileek.net/nokialist/20…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by דיוגנס,

שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by n9555,

אני ב ORANGE ואני שוקל אם לעבור למכשיר הנפלא שקוראים לו SE K800 . אני לא בטוח שזה יהיה שווה ברגע שה n series של נוקיה ישווקו בארץ. אני מעוניין בפלאפון עם יחסית הרבה פיצ'רים מצלמה טובה כמו ב k800 זמן בטריה סביר + מנגן סרטונים (וכמובן MP3 חח ) האם יש טלפון מהדגמים החדשים של נוקיה שיתאים לי? (ד"א יש לי פלאפון -samsung 855 מחורבן :-X)

• 57 תגובות
    • 6k צפיות
  21. יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by joel_p,

www.amazegps.com ה-url מוביל ל-http://dl.locationet.com/LNDownload/ אפשר לבחור משם גרסא לאירופה או לארה"ב (אין ישראל ) עכשיו אני רק צריך למצוא דרך להגיע לאירופה או ארה"ב ומשם אני כבר אסתדר! גילוי נאות: אני עובד חברת locationet.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gbox,

בס" הכירו את המלינדה כנראה k320 פרטים בהמשך http://2send.us/uploads/9934526e23.jpg

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cyron,

שלום אני ממש לא מתעסק בתחום הזה של הנגנים, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור... אני מחפש נגן עם נפח כמה שיותר גדול, אני מוכן להשקיע 250$, אפשר למתוח אפילו אם זה שווה את זה. הכי חשוב שיהיה סאונד איכותי, ותפריטים נוחים ומהירים, כמובן שיהיה מעוצב... תודה על כל עזרה מראש...

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by RobiNooB,

אני לא צריך את הג'יגה והג'יגה ייקר לי ! יש איזה מקום שמוכר בזול את החצי ג'יגה T10 ? או יד שניה במצב טוב

דיונים חדשים בפורומים