עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לצד האייפון המוזל, באפל חשפו גם אח קטן למכשיר ה-iPad Pro האימתני, אשר יירש את קו הטאבלטים הראשי של החברה עם תג מחיר מוגדל כמו ההשקה של האייפון החדש והמוקטן, גם השקתו של ה-iPad Pro החדש והמוקטן, אשר מחליף את ה-iPad Air 2 (וככל הנראה מוציא את המותג 'iPad Air' כולו לגמלאות), לא ממש הפתיעה אותנו – ותאמה באופן די טוב את מה שדיווחו ברשת במהלך השבוע החולף. למרות זאת – הטאבלט החדש של אפל הוא מכשיר מרשים מאוד, אשר מתיימר לשלב את הטוב ביותר מאחיו הגדול יחד עם המיטב שקיבלנו במכשירי האייפון העדכניים של החברה. ה-iPad Pro החדש (שאותו נצטרך להתרגל לכנות iPad Pro 9.7) מציע מימדים זהים לאלו של ה-iPad Air 2, עיצוב זהה כמעט לחלוטין ומסך IPS באותו גדול של 9.7 אינץ' ובאותה רזולוציה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by m.l,

חייב עזרה ממכם, עידכון תוכנה לMP3 עצמו כי הוא לא נידלק אחי שאחי הקטן מחק את המכשיר, אני יודע שזו הבעיה אז אני מאוד צריך את העידכון, חיפשתי ולא מצאתי לבד מקווה שתעזרו לי, יום ראשון אני חוזר לבסיס. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AreaDooM,

אני חשבתי על קניית אוזניות אלחוטיות כאלה : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=401643 שיתחברו אל הטלפון שלי(שמשמש גם כMP3 ) דרך BLUETOOTH.קודם כל האם זה כדאי (מכל הבחינות איכות וכו') ? דבר נוסף: עכשיו אני קראתי שיש מכשירים שתומכים בA2DP ויש כאלה שלא (ממה שהבנתי זה תקן של קידוד שמשפיע על איכות השמע) יש לי N73ME ואין לי מושג האם הוא תומך בזה , ובאתר של NOKIA לא רשום על זה כלום רשום רק שהוא תומך תמיכה מלאה בBT 2 זה אומר משהו ? דבר נוסף שרציתי לשאול הוא איזה DONGLE יתאים לי אם אני ארצה לחבר אוזניות כאלה גם למחשב כיגם שם לא כולם תומכים בזה... ושאלה אחרונה היא האם אני יכול להשתמש באוזניית BT עם מיקרופון רגילה (כמו של פלאפון) כדי נניח לדבר בSKYPE או …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Doron.C,

אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by leoleo,

שלום לכולםהחלפתי מחשב וכעת אני נתקל בבעיה כיצד להזין חזרה את השירים שיש על האייפוד חזרה למחשב דרף ה-ITUNS? אמנם אני רואה את השירים דרך ה-ADNISTRATOR אך הם מופיעים בנפרד ולא כחלק מהספריה. אפרופו, אשמח לקבל הפניה לתוכנת התמיכה בעברית. המכשיר נרכש בחול. שנה טוב.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Nikiller,

היי! אני רוצה לקנות נגן חדש.. ואני ממש אוהב את IRIVER כי עד עכשיו כל הנגנים שלי היו שלהם ואני אוהב את הסאונד שלהם ואת האיכות.. אני מתלבט בין הU20 (או Clix Gen 2) : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c2379/10285.php ובין הE100: http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=689 תקציב של כ650-700 אוזניות אני לא צריך.. תודה מראש.. NIKILLER

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by fr0z1k,

היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. אבל שיהיה גם אמין, ולא איזה זבל סיני... אני זקוק למטען אחד רגיל כמו זה שמקבלים עם האייפון ויהיה אצלי קבוע ברכב, ומטען נוסף שישמש לבית. תודה!

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. היצרנית הסינית מציגה שיפור נוסף של טכנולוגיית הטעינה שלה במסגרת מותג ה-Redmi לכתבה

12. Started by I7210I,

איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. אהלן, המלצה לנגן MP3 בנפח של לפחות 40GB. משום מה הייתה לי את ההרגשה שמספר האופציות הצטמצם משמעותית בזמן האחרון. יש לכם המלצה לאחד טוב עם איכות שמע טובה? אני חושב שה-MS ZUNE II דווקא יכול להיות טוב. יש למישהו נסיון איתו? והאם יש בו את את החרא הזה עם זכויות יוצרים או שכבר לא? אממ בקשר למחיר...אין הגבלה משמעותית...אני חושב שהוא ירכש מחו"ל גם ככה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. משפחת ה-P8 של היצרנית הסינית שומרת על רזולוציה לא יומרנית, משדרגת את המצלמה ומציעה, דרך ה-P8max, שטח מסך עצום וסוללה בקיבולת אדירה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9c%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%9d-%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gildan39,

שלום וערב טוב לכולם יש לי גלקס 3 neo ואני עידכנתי את העידכון שיהיה בפלפון,ואני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה הקודמת. איך אני עושה את זה? בתודה גיל

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by Mike_M16,

שלום, רציתי לקנות MP3 חדש, אני חושב ללכת על Sansa Clip Plus(אם למישהו יש הצעה טובה יותר אני אשמח לשמוע), ורציתי לקנות גם כרטיס זכרון של 32GB ולהוסיף לו. השאלה שלי היא האם ניתן בכלל להוסיף כרטיס זכרון של 32GB למכשיר או ש-16GB לדוגמא זה המקסימום. אני לא ממש בקיא בכל עניין ההרחבות. עוד שאלה, נתקלתי בשני כרטיסי זכרון - שניהם של 32GB, כפי שציינתי אני לא מבין גדול ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם ואיזה כרטיס עדיף לקחת. אולי אחד מהם מתאים לדברים אחרים ולאו דווקא ל-MP3. אז פשוט רציתי להתייעץ לפני שאני מבצע קנייה. הנה שני הכרטיסים: הראשון, והשני. תודה מראש, מיקי.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by ddjjsegev,

שלום, בזמן האחרון מכשיר הנקסוס 4 שלי עושה בעיות: נכבה, לא ניתן לענות לשיחות, עושה איתחולים וכדומה. יש לציין כי בעיות אלו קורות רנדומלית בערך פעם ביום יומיים. כרגע המכשיר עם אנדרואיד 5.1 והרום המקורי. חשבתי אולי לנסות להחליף רום. האם מומלץ? אם כן איזה רום מומלץ היום (בעיקר חשוב לי יציבות, השאר לא כזה משנה) תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=869 רציתי לדעת אם אפשר גם לחבר אותו ישירות לחשמל (אם אין מולי מחשב במצב מסויים), תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. כ300 של IRIVER E100 של 2GIGA כ250 לMEIZU M3 כ300 לMEIZU M6 (מחירים בבאג, מבצע חדש)

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין להתקין את התוכנת ניווט IGO 8,אך אין לי מספיק מקום בתוך המכשיר. שאלתי היא כיצד אפשר לפנות מקום במכשיר{לא דרך הוספה/הסרה},שאוכל למחוק תוכנות שבהם אני לא משתמש{אך שעדיין אוכל להתקין אותם מחדש פעם אחרת אם ארצה},והלתקין את התוכנה החדשה שברשותי?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה ZVP ויש לי שאלה לגבי מטען לחשמל. מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ במחיר נורמלי? ראיתי בחנות שנקראת imtech במשהו כמו 170 ש"ח וזה נראה לי יקר מאוד. יש לי בבית מטען כזה שהשתמשתי בו לנגן אחר, הוא מוציא 5V וזרם של 700mA, אבל הבנתי שהנגנים של creative צריכים את המטען שלה. השאלה שלי אם הנגן יכול להיפגע אם אני אנסה לטעון אותו בעזרת המטען הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  25. היצרניות הסיניות מתחרות ביניהן על הפתרון הטכנולוגי הממותג הבלעדי המרשים ביותר - ואילו מפתחת שבבי ה-Snapdragon שואפת לפתרון אחיד ונפוץ שיספק 50 אחוזי טעינה בתוך חמש דקות בלבד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.