גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
כן - אני יודע שנגמר :-( אני זקוק לו דחוף - רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמה שבועות אחרי אחיו Poco X3 Pro, גם הדגם הבכיר של המותג הסיני העולה מבית שיאומי זמין עם כמות נדיבה של כוח עיבוד ושל אחסון ביחס למחיר - אבל גם גוון אחד ויחיד ללא אפשרות בחירה עבור הצרכניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התחזיות האפרוריות ביותר התגשמו במהירות - החברה הקוריאנית מכריזה על הפסקה מלאה של פעילותה בתחום המכשירים החכמים, בתוך כמה חודשים בודדיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מהתוכנה המקורית שלהם HotSync כבר מזמן התייאשתי, היא מייצרת בעיות על גבי בעיות \= מישהו מכיר תוכנה טובה שעובדת עם המכשירים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש הבדל בין 4G X60 ל-4G רגיל? (הכרטיס זיכרון)....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הכריזה רשמית על סמארטפון ה-Vibe X3 שלה, והוא מרשים אפילו יותר ממה שציפינו לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-vibe-x3-החדש-של-לנובו-הוא-סמארטפון-משתלם-עם/
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם יתכן שהסקירות על אייפד 2 ממומנות על גוף מסחרי, למה אני שואל, התחלתי לראות סקירות על אייפד 2 בYOUTUBE ושמתי לב שלמרות שהסקירות מבוצעות על ידי אנשים שונים הם פותחים את אותם אפליקציות, האם יתכן שזה מקרי או שגוף מסחרי עומד מאחורי זה, אם זה היה סקירה אחת ניחא, אבל כשאני רואה 5 או 6 סקירות שכולם מפעילים את GARAGE BAND (אני מקווה שאמרתי נכון) זה לא מקרי,
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי IRIVER E10 אך לאחרונה הוא עושה לי בעיות משונות - א) נניח אלבום חדש שהורדצתי אליו - של ניל יאנג - לוקח לו בין 5-10 שניות מהרגע שאני בוחרת שיר מהאלבום עד הקטע שהוא מתחיל לנגן.. ב) שמור לי בו אלבום, שהעתקתי ממחשב של מישהו אחר, של לד זפלין - ומשום מה אם אני רוצה להעתיק את האלבום מהIRIVER למחשב שלי זה רושם שנותרו עוד 218 דקות..... עוד ברצוני ליידע כי מכיוון שהעברתי את זה ממחשב של מישהו אחר אז העתקתי את זה לזיכרון של הIRIVER אבל בתכלס לא ניתן לשמוע את זה באייריבר עצמו כי הוא לא מוכנס לתיקיה (שבעבור זה צריך להשתמש בתוכנה IRIVER PLUS3 כדי להעביר מוסיקה לנגן עצמו) אגב, עשיתי RESET וזה לא עזר באף אחד מהמקרים מקווה שהייתי ברורה מספיק ומצפה לתמיכה :s05: :s05:…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מסתבר שיש כבר פלאפונים שזמן ההטענה שלהם פחות מ-10 דקות כמו Redmi Note 12 Explorer Edition. פשוט מדהים: https://www.youtube.com/watch?v=EpV3w_mr3dw קצת נתונים של הטענה והבטריה: 4,300 mAh battery It brings 210W charging — the fastest on any phone to date אציין שיש פלאפון של אופו שבדרך (אולי אפילו כבר יצא) שיטען עם 240W.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. משום מה בהצטרפותי לסלקום לא נאמר לי שהחבילה לא כוללת הודעות MMS, אז אני רוצה לברר אם שליחת תמונה ב-SMS נחשבת גם כשירות MMS. תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים אני מעוניין לקנות ZEN M 30GB צבע לבן, כנראה בארץ בגלל האחריות... מישהו מכיר מקום אמין ? איך KSP בעניין הזה ? להתרחק ? לקנות ? ואיך IVORY מתמודדים עם שירות לגבי נגן כזה ? אשמח לשמוע חוות דעת בעניין... והאם יש חנות ממש זולה בארה"ב ששווה להזמין ממנה את הנגן (מחיר מתחת ל-200$) בלבן ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-