גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ענקית התוכנה הודיעה על רכישתה של חברת Swiftkey הבריטית בעבור סכום של כ-250 מיליון דולר האם אי פעם תהיתם כמה שווה המקלדת הוירטואלית שבה אתם משתמשים במכשיר האנדרואיד או ה-iOS שלכם? ובכן, אם המקלדת הזו הייתה במקרה של חברת Swiftkey הפופולרית, התשובה היא רבע מיליארד דולר, מסתבר. מיקרוסופט הודיעה כי תרכוש את החברה הבריטית שקמה לפני כשמונה שנים, ומתמקדת בפיתוח של מקלדות תוכנתיות ייעודיות עבור מכשירים חכמים, בסכום של כ-250 מיליון דולר במזומן – מה שיעניק לה דריסת רגל משמעותית נוספת בעולם התוכנה של אנדרואיד ו-iOS (ב-Swiftkey מצהירים על מעל ל-300 מיליון משתמשים במקלדות שלהם), ואולי גם טכנולוגיה בשלה עבור המקלדות הוירטואליות שלה במערכת החלונות, הן למחשבים אישיים והן למובייל…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר כף יד עם gps של חברת asus ואבד לי הכבל של המטען שלו! כמה דבר כזה אמור לעלות? ואיפה אפשר להשיג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש מחשב כף יד בטווח התקציב בכותרת, אפשר חריגה לא רצינית אם יש משהו ששווה להשקיע בו חשוב שיכלול GPS מובנה ללא טלפון
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אם אני עושה root לטלפון, זה לא מסכן אותי יותר מפני וירוסים ופרצות אבטחה בתוכנות מוכרות? בגלל ההרשאות המלאות למערכת ההפעלה - שאז התוכנה הזדונית יכולה לעשות יותר לעומת הגירסה המקורית שההרשאות שלה היו מוגבלות
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברה מצאתי את הנגן הזה והמסך שלו שבור השאלה שלי אם יש אפשרות לתקן את המסך ואם כן כמה יעלה לי?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דגם ה-Xiaomi 13 Ultra יוצג לעולם בתוך פחות משבוע, כאשר הפעם הוא אמור להיות זמין באופן בינלאומי נרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה מתוך בורות מוחלטת בתחום: באילו יישומים ניתן להשתמש ללא חבילת גלישה, עם/בלי wi-fi? להוריד אפליקציות אני מניח שחייב גישה לאינטרנט אבל מה לגבי שימוש שוטף? למשל ב- WhatsApp או ב- waze?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש נגן MP4 שייעודו העיקרי הוא שמיעת מוזיקה אבל גם תמונות ולעיתים גם סרטים (דגש על לעיתים) בגלל שאני לא מחפש נגן במיוחד לסרטים אז האיכות של הצג לא כזאת חשובה... מה אני יכול למצוא עד 400 ש"ח? והאם משם כך אני יכול להרשות לעצמי מוצרים שהם לא של סן דיסק וכו' אודה לכם אם תוכלו לענות בהקדם ,אני צריך אותו לשבוע הבא תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הדור החמישי והשישי של הכרומבוקים מבית היצרנית האמריקאית מגיעים ללא יומרות, אך מיועדים לשרוד גם את סביבות השימוש האכזריות ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
https://hwzone.co.il/main-tech/טעינה-אלחוטית-מרחוק-מסתבר-שיש-דבר-כזה/
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מכשיר בסניף דינמיקה המכשיר הוא מוטורולה L2 עכשיו נשבר לי ממנו ואני מעוניין להחליף או לשדרג למכשיר ששמתי עליו עין...זהו SE K610I השאלה האם זה אפשרי להחזיר להם את המכשיר שיש לי כרגע ולשדרג למכשיר חדש?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מוטו W375 מרשת סלקום ברצוני לרשום את שמי על המסך ראשי במקום השם של cellcom, בסלקום אומרים שאין להם איפשרות, אבל ברשתות האחרות יש אפשרות דרך תפריט התאמה אישית. למי שיש ידע הנדון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי כמה טיזרים שעוררו את הסקרנות שלנו, יש תאריך הכרזה - דגם ה-Wing כפול המסכים הייחודי יוצג רשמית לעולם בעוד כשבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
צילומים נוספים מגיעים אל הרשת ומציגים את המכשיר החדש של סמסונג בצמד גוונים שעדיין לא ראינו עבורו עוד יום עובר – והנה אנחנו מקבלים עוד תמונות וצילומים של מכשירי הדגל הטריים מבית סמסונג, שיוצגו לעולם ב-21 בפברואר, כלומר בעוד כשבוע וחצי. התמונות החדשות מציגות את המכשיר בצבע אפור-כסוף ובצבע מוזהב, ומצטרפות אל הצילומים הקודמים שכבר ראינו לדגם בצבע כחול כהה או שחור. הצבעים והתיעודים החדשים ברורים יותר מאלו הקודמים, וללא ספק מציגים את מכשיר הדגל באור חיובי יותר – עם מעטפת מסך מזערית וצד קדמי שמזכיר במידה מסויימת את ה-One M9 וה-One M8 של HTC. התמונה והתצלומים החדשים הצליחו להפתיע אותנו לחיוב האם מעבר לחיי סוללה נהדרים וביצועים מובילים, מכשירי ה-Galaxy S…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מבקש עזרה כיצד ניתן לפתוח קבצי משחק שהורדו למכשיר Cowon Q5 ולא נפתחים??
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון בר(לא סליידר,לא צדפה) ולא מסך מגע, ומה שיותר קטן. קיים טלפון שאפשר להתקין בו תוכנת ניווט כמו שאפשר ב- iphone? (עם מפות של ישראל, כדי שלא אצטרך לשלם לספקית) אם לא אולי אני אשכול לקנות iphone למרות שהוא רק דור 3.0 וגם קצת גדול פיסית.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה המספר שאני צריך להתקשר אליו כדי לשמוע מה היתרה בחשבון הBig talk שלי? (ORANGE) תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-