גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי בארץ מחנות פרטית גלאקסי 3 גרסת אנדרואיד הנוכחית היא 4.0.4 האם יצאה גרסה חדשה יותר? אם כן, האם כדאי לשדרג? אם יצאה גרסה חדשה אני לא אמור לקבל על כך הודעה במכשיר עצמו? תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הטלפון הנוכחי שלי(לא משהו טוב - בקושי מסתדר אפילו עם ווטסאפ) התקציב כמו שרשמתי למעלה הוא 1500 שקל(אבל גמיש למעלה למטה אם יש הצעה ממש משתלמת אשלם קצת יותר בערך 500 שקל ואם יש משהו מספק בפחות מעדיף) שימושים עיקריים בעיקר ווטסאפ גלישה באינטרנט אשמח להמלצה לטלפון אמין ומספק בתקציב הזה תודה רבה
-
- 34 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם יש כיום בשוק מכשיר ששווה שדרוג מה-G2? אני לא מדבר על הצרכים האישיים שלי, פשוט מתעניין באופן כללי.
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום לקנות סוללה ספייר? או אולי גדולה יותר? יש גם אפשרות למודים אם מישהו מכיר?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום , החלטתי להתקדם אחרי חמש שנים עם מכשיר גרוע .. הדרישות מהמכשיר : * נגן מוזיקה איכותי ( עם חיבור לאוזניות רגילות ). * wifi * מצלמה * עדיף שיהיה gps מובנה שניתן להפעיל ללא צורך בחבילת גלישה אני כרגע לקוח פלאפון cdma ללא כרטיס סים , אני לא מעוניין לכלול חבילת גלישה ושיחות אלה לקנות מכשיר בלבד . אשמח לקבל המלצות למכשירים העונים לדרישות ובנוסף היכן הכי משתלם לרכוש מכשיר זה ( חנות פרטית , דרך החברה הסלולרית, )? תודה מראש למגיבים ..
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לקראת התחלת שדרוג המכשירים לעובדי המדינה פורסמו עקרונות השדרוג: https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CILRsI0N בגדול מדובר בתהליך שיחל בתחילת ינואר ויימשך עד אמצע פברואר. (מתקיים מו"מ לגבי תוכנית למשפחות עובדי מדינה ולעובדי מדינה שאינם זכאים לתנאי חשכ"ל.) עקרונות (דרג ג'-לעובדים רגילים, לא שרים/מנכלים ועובדים בכירים אחרים): - המכשירים הבסיסיים: LG Popcorn, SE Cedar ללא תוספת עלות. - תעריפים כפי שכבר פורסמו (7.1 אג' לדקה, 10.9 ל-SMS ו-32 ש"ח לדמי מנוי +50MB). - שדרוג בעלות 30 ש"ח ל-30 חודשים למכשירי דרג ב - נוקיה X3, מוטורולה XT5, מוטורולה Char, או LG Thunder). - ניתן לשלם בתשלום אחד 900 ש"ח. - שדרוג לאייפון בעלות 59 ש"ח לחודש, ל-BB בעלות 100 ש"ח. - אם החשבונית …
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני לקוח של סלקום, וביררתי איתם את המחיר לשדרוג לגלאקסי 2 החדש. ההצעה שהם נתנו לי היא כזו: 200 שח על 500 דקות ו-SMS וגלישה ללא הגבלה + 50 שח שזה כולל הזיכויים על המכשיר, יוצא 250 שח בחודש.. לטעמי זה יקר מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם, והאם אתם מכירים אפשרות זולה יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-