עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yigal33,

שלו לכולם ברשותי HP IPAQ 2200 ולאחר התקנת IGO 08 שעוברת חלק בהפעלה מופיע ההודה הבאה fatal error fatal erroroccurred thread address:0x0000000 exception:0xc00000005 ההתקנה עוברת חלק אחרי שאני מנסה להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת? מערכת הפעלה 2003 מזה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אחרי ההשקה של ה-Pro 7 הטרי בעל מסך הסלפי האחורי, אנחנו מקבלים פרטים ראשוניים אודות דגם מסקרן נוסף שעשוי לכלול מסך משני עגול לכתבה

3. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128gb+3G רכשתי אותו לפני כשנה באילת כולל כיסוי של griffin survivor ב-4000₪ עכשיו יצא האייפד אייר ואני מעוניין לשדרג לאותו דבר האם השידרוג מצדיק את עצמו כי כואב לי לשים כמעט 5000₪ שרק לפני שנה רכשתי את האייפד שלי או להישאר עם האייפד 4 מה אתם הייתם עושים?

4. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי יש לי כרגע את הסוני אריקסון הw910i ואני רוצה לשדרג לנוקיה 5310 האקספרס מיוזיק? אני קניתי את הסוני מאורנג ואני עדיין מחוייב אני רק מחליף את הסים והכול יעבוד?! והיה דיון פו ראיתי משו על הדור ה3 לא הבנתי בדיוק מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by gkman,

התקנתי את הרום של AOKP ואני לא מצליח למצוא באינטרנט שום פתרון ל2 בעיות שיש לי: 1. לפני השדרוג היה לי עדכונים אוטומטיים לכל האפליקציות חוץ מכמה בודדים. עשיתי את זה דרך הפלייסטור והורדתי את הv לעדכונים האוטומטיים מהעמודים שלהם בפלייסטור. עכשיו אני לא מצליח לעשות את זה.. 2. אני מצליח לחבר את הפלאפון למחשב רק כאחסון חיצוני. הצלחתי לחבר את זה כmtp פעם אחת כשחיברתי למחשב בפעם הראשונה. אבל אז החלפתי לאחסון חיצוני (mass storage ) ומאז לא הצלחתי לחבר שוב כmtp. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. לחברי הפורום שלום. חיפשתי נושא דומה ולא ממש מצאתי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי פחות מסוכנת לעדכן גרסה מ 4.4.2 KITAT ל 5.0.2 LOLLIPOP עם עברית מלאה וללא הסתבכויות וסיכונים מיותרים? גיביתי את כל המידע מהמכשיר שלי ואני מתכנן להשתמש בתוכנה של LG FLASHTOOL 2014 שנראית לי פשוטה לתפעול והתקנתי את כל הדרייברים במחשב והטלפון מזוהה כמו שצריך במחשב. מע' הפעלה במחשב WINDOWS 7 מסיבה שאינה ברורה לי היבואן הרשמי לא משחרר עדכונים לאוויר ואני רוצה לעדכן ידנית מהתוכנה, אך מחיפושים בפורום ראיתי שיש בעיה שהמכשיר לא מגיב והתהליך לפעמים נתקע. אני מעוניין לעשות זאת בדרך הכי פשוטה ונכונה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by liorw13,

שלום, האם כדאי לשדרג אייפון 4s מ-ios5.1.1 לios8 (הגרסה החדשה ביותר) ? המכשיר הינו פרוץ, ישנה גרסה ספציפית של ios8 מומלצת ? תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by matan13,

יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ORBIT,

רכשתי בארץ מחנות פרטית גלאקסי 3 גרסת אנדרואיד הנוכחית היא 4.0.4 האם יצאה גרסה חדשה יותר? אם כן, האם כדאי לשדרג? אם יצאה גרסה חדשה אני לא אמור לקבל על כך הודעה במכשיר עצמו? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yaloner,

המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by id3232,

שלום!ברשותי מכשיר SGS עם רום של PERSEPTION וקרנל SPEEDMOD כל זה בגרסא 2.2 של אנדרואיד.ברצוני לשדרג את האנדרואיד לגרסא 3 החדשה ביותר.האם זה בכלל כדאי מבחינת ביצועי המכשיר?ואם כן אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לעשות את זה בלי למחוק כל מה שיש לי על המכשיר?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לשדרג את הטלפון שלי (סוני אריקסון אקספריה X10 ) מהגרסה הנוכחית 2.1 לגרסה החדשה 2.3 בעברית כמובן האם מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת? חנות או אדם פרטי אני צריך המלצה לאדם שיודע את העבודה. בתודה מראש FireFlash

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה

16. שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה

17. Started by samitc,

שלום, אני רוצה לשדרג את הטלפון הנוכחי שלי(לא משהו טוב - בקושי מסתדר אפילו עם ווטסאפ) התקציב כמו שרשמתי למעלה הוא 1500 שקל(אבל גמיש למעלה למטה אם יש הצעה ממש משתלמת אשלם קצת יותר בערך 500 שקל ואם יש משהו מספק בפחות מעדיף) שימושים עיקריים בעיקר ווטסאפ גלישה באינטרנט אשמח להמלצה לטלפון אמין ומספק בתקציב הזה תודה רבה

• 34 תגובות
    • 7.4k צפיות
  18. שלום. אני רוצה לקנות פלאפון חדש מהפלאפונים החדשים של חברת פלאפון. בינתיים, זה שהכי משך אותי הוא הסוני אריקסון C905. אני מתלבט בינו לבין ה-OMNIA של סמסונג וה-E66 של נוקיה. למישהו יצא להכיר את המכשירים האלה? איך כל אחד מהם והאם הם נוחים? תודה!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

האם יש כיום בשוק מכשיר ששווה שדרוג מה-G2? אני לא מדבר על הצרכים האישיים שלי, פשוט מתעניין באופן כללי.

20. Started by DUDEnamE,

פלאפון סמסנוג i600 black jack עוד בעיה משומה הוא לא נותן לי לפתוח קבצי SIS... הוא רושם שחסר קובץ

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by swisaman,

כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Kataklystic,

כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jungle-man,

הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה

24. המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shimon-med,

שלום, יש לי מחשב כף יד של פוג'יטסו סימנס LOOX N560, עם מערכת הפעלה WM5 האם אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה ל WM6 או WM6.1? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.