עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yaniv8,

שלום,רציתי לשאול מה ההבדל בין טאבלט 7 אינץ ב200-250 לבין טאבלט בסביבות ה800-900 , ברור שהרמקולים והמצלמה יהיו יותר איכותיים אבל לשימוש אינטרנטי רגיל ואוזניות מה יהיה ההבדל? אני גם חושש לריגול וחדירה קלה באמצעות מערכות מפורסמות כמו גוגל ואחרות,מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by ccc,

לפי מה שאני רואה, כל הCLONES הסינים הם טלפונים פשוטים ביותר עם מצלמה, דואל סים, ומסך מגע.. אין בהם יותר שום דבר חוץ מזה. השאלה שלי מה הוא הCLONE המוצלח ביותר ? (כזה שמכיל GPS+WIFI ) (כן גם לי יש דוד בסין) תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. שלום אני טס חודש הבא לארה"ב ואני רוצה לקנות מכשיר פלאפון מה ההמלצה שלכם עד 500 דולר כיום יש לי SONYERICSON K700i של אורנג' (דור שני) ושאני אוכל להכניס לו את הסים מהמכשיר הקיים שלי וזה יעבוד בלי בעיה וגם שאני אוכל לעדכן לו עברית למכשיר

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. היצרנית הסינית מציעה את סמארטפון הביניים הטוב ביותר שלה, בתוספת שעון חכם, במחיר של 300 דולר בלבד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ל-alcatel-יש-צמד-מכשירים-חכמים-במחיר-מבצע-מרש/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קיוויתם שדגם ה-Premium החדש יביא לתמחור נמוך יותר עבור ה-Xperia Z5 וה-Xperia Z5 Compact? לפי המידע העדכני המגמה היא הפוכה, למעשה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחירים-האירופאים-של-מכשירי-ה-xperia-z5-מאשרי/

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום אני עומד לסיים את ההתקשרות עם גולן -6gb ראתי מבצע ב- 019 http://www.kamaze.co.il/Deals/36136/Telzar-019/unlimited-36-months איך חבילת התקרות ב- 019 או להישאר בגולן תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. חשבון טוויטר שמתמחה בהדלפות מעולם הגאדג'טים משתף אותנו במספר תמונות ראשונות ופרטים טכניים אודות הסמארטפונים שאסוס תחשוף בעוד כשבוע מאמינים שלאסוס יש את מה שצריך על מנת להצליח בשוק המכשירים החכמים, גם ללא סיוע משבבים של אינטל? הכתבה הנוכחית היא כנראה עבורכם. חשבון טוויטר שעונה לשם המוזר משהו krispitech שיתףכמה וכמה פרטים חדשים אודות משפחת ה-Zenfone 3,אשר לכאורה תוצע בלפחות שלושה גדלים שונים עם דגם 4.5 אינץ' עבור כל מי שעדיין לא מוכנים להתחבר אל טרנד מסכי הענק, גודל של 5 אינץ' שיהיה הדגם הסטנדרטי לצרכן הממוצע ועוד דגם עם מסך שבין 5.5 אינץ' ל-6 אינץ', שיקרוץ ככל הנראה לחובבי הפאבלטים בעיקר. המכשירים החדשים יתחברו אל הטרנד הבולט בעולם הסמארטפונים ויתבססו על מעט…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  10. אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה

12. Started by or2077,

מישהו יכול בבקשה בבקשה להביא ערכות נושא לסמסונג E250 לא חשוב איזה צבעים ועל מה זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yaniv,

מחר אני באילת ואני מעוניין לקנות את הGalaxy S8 לאחר שנתיים וחצי שהייתי עם LG G3 הגיע הזמן להחליף. עכשיו אני באמת מתלבט אם להוסיף 300 ש"ח לאחריות של סאני שהיא רק 12 חודשים ולא 24 חודשים כמו שפעם היה נהוג. האביזרים (מתאמים, אוזניות) לפי מה שהבנתי מגיעים גם בייבוא מקביל חוץ ממטען לא מקורי.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  14. נכון שיש בשבועות האחרונים בלאגן בכל הרשת על המסך של הפיקסל 2 XL (הגירסה המוגדלת), אבל עד שלא רואים את זה בעיניים קשה להבין מהטקסט בכתבות ברשת עד כמה המצב באמת גרוע. LG (שמייצרת את גירסת ה-XL, בניגוד לגירסה הרגילה שמיוצרת ע"י HTC) הצליחה לתחמן את גוגל ולמכור להם מסך גרוע כלכך, שלדעתי הם הרגו את הפיקסל 2 XL. רק עיוור יקנה אותו עכשיו... הדגמה של אריקה גריפין של שני (!) פיקסל XLים שמראה את המסך המזעזע ש-LG דחפה למכשיר הזה:

15. Started by DXter,

שלום. (אם אין לכם כוח לקרוא את כל זה דלגו לסוף השתדלתי לכתוב את השאלות במשפט או שתיים. אבל רצוי שתקראו שתבינו מה הבעיה שלי שתתנו לי את התשובה הכי טובה) רציתי לבדוק מזה MASS STORAGE MODE אז חיברתי למחשב ובחרתי במצב הזה ואז ראיתי שזה מחק לי את כל התמונות שהיו לי תחת באפליקצייה של "תמונות" תחת תיקיית "צולמו". לאחר כמה זמן גיליתי שזה לא מחק את התמונות לגמרי והם עדין על הטלפון אבל במקום אחר וזה העביר אותם ל"הורדות" תחת אפליקציית "תמונות". בקיצר הMASS STORAGE הזה עשה לי בלאגן שלם בכל התיקיות על הטלפון עם התמונות והקליפים שצילמתי אז אמרתי שכל פעם שאני אצלם תמונות אני אעשה MASS STORAGE ואז זה יעביר לי את הכל ל"הורדות". אז אתמול עשיתי את זה ואחרי כזה זמן שיניתי את המצב חיבור כדי ל…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות מתאם לשלט PS3 או XBOX360 (לא משנה לי) שיחליף לי את השליטה של הtouchscreen במשחקים בGalaxy S4. יש את: http://www.amazon.com/MOGA-Mobile-Gaming-System-Android/dp/B0096L2SJ0/ref=pd_cp_cps_1/190-2613180-9942050 http://www.amazon.com/Gameklip-Controller-Mount-Samsung-Galaxy/dp/B00BK1RE0M האם יש עוד מתאמים? איזה הכי כדאי לקנות? תודה! עריכה: חשוב לי שהמתאם יתחבר עם USB

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  17. חברי הפורום היקרים! עבר לא מעט זמן מאז הגרסה האחרונה שהוצאנו. כעת חנות המחשבים ויקטוריה פיסי גאה להציג את הרום החדש בגרסה 2.3.4-JVP. ביצענו בו שינויים רבים שלקחו לא מעט זמן ואנחנו שמחים לשתף אתכם במדריך הוידאו. לסרטון הוידאו וקישור ההורדה כנסו ללינק הבא: http://www.vicpc.co.il/Article.aspx?id=42 בהצלחה ותתחדשו!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  18. ה-Nokia 6.3 עשויה להציע לנו שבב עיבוד מסוג Snapdragon 730 ומערך צילום ראשי מרובע, ממש כמו שניתן לצפות מסמארטפון בעל תג מחיר מומלץ של 250 יורו בשנת 2020 לכתבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. היצרנית הסינית משפרת את המכשיר המתקפל שנועד להיות מתאים יותר עבור קהל עממי עם השבב המתקדם ביותר של קוואלקום וסוללה נדיבה יותרלכתבה

20. Started by Asafc,

צהריים טובים חברים, בהמשך לקבוצת רכישה קודמת שהקמתי ביתוף היבואן הרשמי של HTC בארץ - טאצ'גרופ, אני פועל בשיתוף איתם למכירת 2 מכשירים נוספים - HTC Desire EYE ו- HTC Desire 820. מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו שם מרוכזים כל הפרטים הנוספים בכתובת https://www.facebook.com/groups/TouchGroupDeals/ בקרוב מכשירים חדשים! (גם הm9 כמובן ) יום טוב, אסף

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  21. האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  22. אחרי ה-Snapdragon 620, גם מוצר הדגל העתידי של קוולאקום עובר במבחן הביצועים Geekbench ושופך קצת אור על היכולות הצפויות לנו לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-820-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%91/

23. שבב ה-Helio X20 החדיש של מפתחת השבבים עושה שרירים במאגר של מבחן ה-Geekbench הפופולרי שנת 2016 תהיה מעניינת מאוד בעולם המכשירים החכמים לא רק בשל המאבקים הסטנדרטיים בין היצרניות למיניהן, אלא גם בשל התחרות בין אסכולה שגורסת כי כל המרבה בליבות עיבוד רק משבח, לבין זו שמכוונת למספר מצומצם של ליבות עיבוד איכות ומתקדמות – במילים אחרות, תחרות בין Mediatek לקוואלקום ולאפל. אנחנו לא יודעים מי ינצח בהתמודדות, אך כבר עכשיו אפשר לראות שלשני הצדדים יש טיעונים לא רעים בכלל. את הביצועים הראשוניים של ה-Snapddragon 820 מרובע הליבות כבר ראינו, ועכשיו עולה גם תוצאה של שבב ה-Helio X20 בעל עשר הליבות של Mediatek אל המאגרשל מבחן הביצועים Geekbench – עם ציון של מעל ל-2,000 נקודות לליבה …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני מתכנן להביא מארה"ב GPS GARMIN 780 (או 770 שזה אותו הדבר למעט תכונה אחת שרלוונטית רק לארה"ב) ורציתי לדעת איך והאם אפשר לשים על המכשיר מפות של ישראל (בין אם להוריד תוכנת ניווט מקומית או לרכוש פה מפות ישירות למה שבא מובנה..) אשמח אם מישהו יוכל להפנותי לחומר בנושא או לפזר קצת את הערפל בכמה משפטים.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.