גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שני המכשירים הראשונים עם שבב Exynos 1080 לא מגיעים אלינו סמסונג עצמה, למרבה הפלא - אבל עוזרים לנו להבין מה ניתן יהיה לקבל בשוק בפחות מ-2,000 שקלים בשנה שלפנינולכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
מספר הדלפות שונות מתיימרות לנבא כמה יעלו לנו ה-Galaxy S21, ה-Galaxy S21 Plus וה-Galaxy S21 Ultra הבכיר אשר יוצגו בתוך כשבועייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
ZTE הסינית מצליחה לקצור לעצמה את תואר המחדשת המצטיינת במצלמות סלפי לשנת 2020 - אך מהרשמים הראשונים עולה כי איכות התמונה שנפגעת תתקשה להצדיק את השכלוללכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
המחליף של ה-Redmi 9 מבצע מעבר מ-Mediatek אל Snapdragon ומוסיף עוד כמה שיפורים משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
שבבי ה-5G המשתלמים של המפתחת הטאיוואנית בדרכם לאירופה, ואולי גם לישראל - במסגרת הגרסה הבינלאומית עבור ה-Redmi Note 9 5G שעתידה לקבל הכרזה רשמית בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
לא פשוט להתחרות בעולם הטאבלטים שמבוססים על מערכת אנדרואיד בימים אלו - אבל יצרנית המחשבים הסינית מאותתת כי היא מעוניינת להמשיך ולנסות את כוחה בתחוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מרעננת את ההיצע של תת המותג הצעיר שלה עם צמד חדש במחירים של פחות מ-1,000 שקלים - ומביאה את בשורת שבבי ה-5G התחרותיים של Mediatek לאירופהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
גרסת ה-Lite המוזלת של מכשיר הדגל תפנק עם תצוגה בקצב רענון של 120 הרץ מצד אחד, אך תסתפק בשבב עיבוד וותיק יחסית עם תמיכה עד לדור הרביעי בלבד מהצד השנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט זול ופשוט לצורכי העבודה. המטרה העיקרית של הטאבלט היא להראות ללקוחות את האתרים של החברה שבה אני עובד, כיוון שלהעביר מחשב נייד בין כל הלקוחות זה מסורבל מידי. אני צריך שהטאבלט יהיה עם כרטיס סים, על מנת שלא יהיו בעיות אינטרנט במקרה ולא יהיה וויפיי במקום. הגודל צריך להיות סביר (רק לא קטן מידי, אחרת מה ההבדל בינו לבין הפלאפון). ואמינות סבבה ומערכת הפעלה נוחה ולא איטית להחריד, על מנת להראות ללקוחות שהאתרים עולים מהר. כרגע התקציה הוא 300 ש"ח אבל אפשר להתפשר עד 600 ש"ח (זול אמרתי?). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון שמיועד ללוות צלמים מקצוענים מגיע באיחור, עם חומרה מהשנה שעברה - ותג מחיר שיגרום גם לדגמי ה-iPhone וה-Galaxy היוקרתיים ביותר להרגיש כמו דיל מדהים באופן יחסילכתבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
דיברתי עם מישהו שמוכרת GALAXY S20 ULTRA קנדי SM-G988W יש סיבה לא ליקנות אותו? משהו לא יעבוד כמו שצריך? איך אפשר להבין את זה?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
- 1 follower
-
-
שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Galaxy F62 נחשף רשמית בתור התאום המסתמן של ה-Galaxy M62 - והוא עשוי להיות רלוונטי מאוד לכל מי שמייחסים חשיבות עליונה עבור חיי הסוללה שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה יהיה מכשיר הדגל המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית לשנת 2021 - והאם הפעם נראה השקה בינלאומית שלו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-Galaxy A52 וה-Galaxy A72 מסתמנים בתור שדרוג חשוב לעומת הקודמים להם מתחילת השנה שעברה - בעיקר בגרסאות ה-5G שצפויות להיות אלו שינחתו בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר דגל תחרותי במיוחד מבית אחד ממותגי הבית של Xiaomi יוצג רשמית בתוך כמה ימים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
הטיזרים מקבעים את ה-4 במרץ בתור תאריך השקה בינלאומי רשמי לסדרת הביניים החדשה מבית Xiaomi - וההדלפות מנבאות לנו שלוש גרסאות בתור סיפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Huawei Mate X2 נושא תג מחיר יוקרתי במיוחד - ומאמץ את השיטה של המתחרה העיקרית עם מסך שמתקפל כלפי פנים, במקום כלפי חוץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים החדש של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר ממשיך לעשות רושם טוב לפני ההכרזה - עם תמורה רשמית המאשרת מאפיין שהיה זמין רק בגרסאות יקרות יותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-