עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות PSP מחר , אני לא ממש מבין בזה כרגע , הייתי שמח אם מישהו היה יכול להעביר לי "קורס מזורז" לגבי ה PSP , הבנתי שאפשר להתקין תוכנה אחרת על המכשיר שמאפשרת לו להפעיל משחקים ישירות מהכרטיס זכרון , יש איזה מדריך בעברית שאומר איך עושים את זה? וגם : האם הכרטיס זכרון הזה : http://www.moniline.co.il/product.asp?productid=49 יעבוד עם ה PSP (ואם כן אז איך הוא כזה זול יחסית לאחרים?) תודה על העזרה אחים שלי!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת כבלים טעינה למכשיר הנ״ל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by keewlngc,

נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by matanhh,

יש לי תנגן הזה ושאני בה להכניס דרך התוכנה של הנגן סרטים לנגן הוא מעברי לי אותם כ wmv למרות שהוא תומך ב avi איך אני מכניס סרטים ב avi שהוא יקרא אותם ולא כ wmv כי wmv יותר גרוע מ avi איך עושים שאני יכניס סרטים וזה ישאר כ avi ולא יהפוך wmv?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  5. יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  6. תקן ה-Bluetooth 5 נחשף רשמית, עם יכולות שיהפכו את עולם ה-IoT ליעיל ומתקדם יותר לכתבה

7. Started by Born2Kill,

יש חייה כזאת בדרך? ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

נתוני שוק הסלולר החדשים מציירים תמונה מסקרנת עם איום משמעותי של Huawei על מיקומה המכובד של אפל וחזרה של יצרנית סינית נוספת אל החמישיה המובילה לכתבה

9. Started by torrentspy,

אני מחפש נגן שעולה עד 200 דולר באמריקה לקנייה. קרוב משפחה שלי מביא לי אותו מאמריקה. אז אני צריך לדעת איזה נגן מתקדם בביצועים ושווה באמת להשקיע עליו עד 200 דולר אתם יודעים שיהיה חדש סאונד טוב אתם יודעים שיהיה איכותי. אני מבקש את עזרתכם בלתת לי שמות לנגנים טובים מה אתם הייתם קונים ב-200 דולר. תודה ואם אפשר תענו מהר!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. הקשיים הלוגיסטיים והחשש מהדבקה המונית בוירוס הקורונה הכריעו - תערוכת MWC הגדולה לשנת 2020 בברצלונה שתוכננה לסוף החודש לא תתקיים כלל לכתבה

11. Started by zabal12,

שלום , רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה עולה samsung galaxy s4 בברלין ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  12. חברת Mediatek מפתיע עם צמד דגמים חדשים שמיועדים בראש ובראשונה למערכת ההפעלה האחרת של גוגל - בהתבסס על תהליך הייצור המשופר הטרי של חברת TSMCלכתבה

13. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by J0n1,

אני צריך הצעה לאוזניות אלחוטיות BT, לא משהו יקר, אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. והאם יש דגם שהוא אלחוטי אבל אפשר לחבר לו גם כבל?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום חברים קוראים לי אסף אני לא בא מתחום פיתוח האפליקציות אבל אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני יודע שטלפון, לצורך העניין גלאקסי 5, מסוגל להוציא כ5 וולט ו250 מיליאמפר דרך שקע הטעינה. אני רוצה לדעת האם יש אפליקציה / קוד מסוים / דרך כלשהי להוציא את המתח הזה באופן שאפשר יהיה להפסיק ולהמשיך להוציא לפי הצורך? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכולנו שבת שלום :-)

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by nikf,

שלום, שאלה מוזרה אך לא מצאתי לה פתרון עדיין ואבקש את עזרתכם, (הבעיה מוזכרת פעמים רבות בחיפוש בגוגל אך ללא פתרון) בהעברת קבצי MP3 עם הסיפריה שלהם מתקבלת אחרי מספר קבצים הודעת שגיעה של WINDOWS path too deep שינוי השם לקצר יותר לא פותר את הבעיה, היו פתרונות של לפרמט את הזכרון אך מכיוון שיש שם קבצי מערכת אני לא יודע אם אני יכול לעשות זאת. לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה לנושא ,אם זה לא המקום אבקש להעביר לפורום המתאים. תודה אחרי ניתוק כבל אחר שלא היה מחובר לכלום ושינוי פורט USB הבעיה נעלמה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. אני מחפש כרטיס זיכרון למכשיר שלי Galaxy Note 2 מתלבט אם לקנות סאנדיסק אקסטרים וגם ראיתי כאלה של סמסונג אבו מה עדיף יותר? יש לי כרגע 16 ג'יגה של סאנדיסק אבל הוא ממש איטי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by BedB0y,

היי, אני מחפש משהו בסגנון קינדל (או קינדל עצמו) עד 800 ש"ח מה שחשוב לי: 1. תמיכה בקבצי pdf שיכולים להגיע אפילו עד 400 עמודים 2. העברת קבצי pdf מהמחשב עצמו, שאני לא אהיה מוגבל לרכישה באיזשהי חנות אלקטרונית. 3. שלא יעייף את העיניים כמו טאבלט, הבנתי שיש את השיטה עם הדיו האלקטרונית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, חבר נוסע בקרוב לבלגיה [בעיקר בריסל ואנטוורפן] ואמר לי [מאחר ואני מחפש סלולרי חדש ולא במחיר "של הארץ"] שאם אני יודע על חנות\מקום שיוכל לרכוש לי משם אז שאגיד לו אז... האם אתם מכירים חנויות\רשתות שמוכרות סלולרים לא נעולים [נראה לי שהחוק שם מחייב למכור מכשירים לא נעולים] במחירים אטרקטיביים יותר מפה? משהו בסגנון 30% פחות? תודה רבה מראש [לגבי איזה מכשיר מעניין אותי, למקרה שתהיתם, פרסמתי כבר פוסט ללא הרבה תגובות :-\ פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531728.0 ] תודה ושבת שלום =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  22. התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן חברים, אני מחפש את עזרתכם בהמלצה לטלפון סלולרי כאשר בעצם יש לי 3 דרישות שאני מחפש בו והשאר לא כל כך חשוב. 1. שיוכל לקלוט ולהתחבר לרשת אלחוטית. 2. שיאפשר התקנה ושימוש בסקייפ (או פרינג? האם זה בעצם אותו דבר?) 3. שלא יהיה טלפון סליידר. אין לי מושג ממש במחירים אז אני די גמיש במחיר, אני לא מחפש משהו נוצץ או יוקרתי אך גם לא זול ושביר. יש אפשרות לקנות בארה"ב, כך שלא צריך להגביל לאפשרויות המוצעות בארץ. ובכל מקרה, אם אני אקנה בארץ, אני לא מתכוון לקנות את המכשיר דרך אחת מספקיות השירות אלא דרך חנות פרטית. תודה רבה רבה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  25. עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.