גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
המכשיר התעדכן לאדרואיד 10 ומאז לא מקליט. יש איך להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Realme X50 Pro 5G יציע החל משבוע הבא את שבב העיבוד המודרני המוביל של קוואלקום, טעינה מהירה במיוחד ועוד בונוסים - במחיר התחלתי של 2,700 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בזמן שסנקציות אמריקאיות קשוחות חונקות את יכולתה לפתח ולייצר מכשירים חכמים מתקדמים ותחרותיים - נראה כי חברת הענק הסינית ומותגי הבית שלה מגבירים את המיקוד בעולם ה-PC עם כניסה אל קטגוריות פופולריות חדשותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון ישן של סוני שאני רוצה להשתמש בו כדי להקליט כמה סרטונים קצרים, לא משהו ריציני (לא בקטע של בלוגינג). והמיקרופון הזה הוא "ישן" רק מהבבחינה שיש לי אותו מלא שנים. למעשה הוא במצב "חדש" מפני שבקושי השתמשתי בו ואז שמתי אותו במחסן. לא יודע כרגע איפה בדיוק דחפתי אותו. בגלל זה, לפני שאני מתחיל להפוך את כל המחסן, אמרתי אני אשאל אם הוא בכלל יהיה לי טוב למה שאני רוצה לעשות איתו. הטלפון הוא שיאומי MI A3 והמיקרופון כמו בתמונה בדיוק. יש הרבה זיופים אבל שלי זה הדבר האמיתי. לכן, שווה לי לשאול לפני שאני הורס אותו בטעות. זהו ידע כללי שיש צורה לחבר ציוד אלקטרוני. ולחבר מיקרופון ליציאה של אוזניות זה נשמע לי בעייתי, גם אם אנחנו ב-2020. המכשיר שלי ידע ש…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה צמד דגמי ביניים חדשים שמצרפים אותה אל אחוות ה-5G - עם די הרבה מאפיינים אשר בולטים בחסרונם לעומת לא מעט דגמים אחרים זולים יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד הסמארטפונים המתקדמים החדשים של השחקנית הסינית מציעים תצוגה בקצב רענון גבוה של 144 הרץ במחיר הנגיש ביותר עד כה - ביחד עם שבבי Snapdragon 865 ותמיכה ברשתות 5Gלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם המעודכן קלות של היצרנית הסינית הפופולרית יגיע ללא תגבורת של אח מתקדם ויוקרתי יותר, אך ימשיך את מגמת ההתייקרות הרציפה במוצרי החברה אשר מלווה אותנו מאז 2014לכתבה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
אירוע ההשקה של אפל עבור דגמי דור ה-iPhone 12 יתקיים בתוך קצת יותר מיממה - ואמור לספק לנו לא פחות מארבע גרסאות שונות להתלבט ביניהןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
- 1 follower
-
-
הגרסה המשופרת עבור ה-OnePlus 8 הפופולרי לא כוללת שינויים יוצאים מגדר הרגיל - אך תודות למחירים של בין 600 יורו ל-700 יורו שזולים ב-200 יורו מאלו שהובטחו לנו בחלק מההדלפות אינה זקוקה להם על מנת להיות רלוונטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מצליחה לכופף את חוקי הפיזיקה עם טעינה מהירה בהספק שיא של 80 וואט - ללא צורך בחיבור חוטי ישיר של המכשיר החכם אל המטעןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי טאבלט Blaupunkt 32GB דגם BP-6010. המצלמה הקדמית שלו גרועה מאוד (0.3m) ואי אפשר להשתמש בה לשיחות זום. האם יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית? לטאבלט יש חיבור בלוטוס עבור מקלדת אלחוטית. האם אפשר להשתמש בחיבור גם למצלמה? יש גם כניסת מיקרו usb. האם אפשר לחבר מתאם USB to Micro USB, ולחבר את מצלמת האינטרנט ל USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב מסתורי בעל שם הקוד Lahaina שובר שיאים במאגר של מבחן הביצועים Antutu וגורם לרשת לגעושלכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתוף פעולה פולני-סיני מעניק לנו את המהדורה המיוחדת של הסמארטפון הטרי - עם עיצוב בהשראתו של המשחק Cyberpunk 2077לכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Realme 7i החל להימכר בחנויות בתור הקדמה אפשרית להשקות של מכשירי ה-Realme 7 וה-Realme 7 Pro - עם מסך בקצב רענון משופר וסוללה גדולה במחיר משתלם עבור כל הצרכנים שלא סומכים על שבביה של חברת Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג ה-Nova הצעיר של היצרנית הסינית ממשיך את השימוש בשבבי Dimensity יעילים של Mediatek כתחליף לאתגרי הייצור העצמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן התרגלנו לשלושה או ארבעה דגמים חדשים בלבד, נראה כי ב-OnePlus החליטו לשנות גישה בגדול - ולהציף את השוק במתחרים בקצב מסחררלכתבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
- 1 follower
-
-
-
עתידות - Redmi Note 9 5G ו-Redmi Note 9 Pro 5G עתידים להפוך למכשירי הדור החמישי הזולים ביותר בישראל בתוך כמה חודשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לענקית הקוריאנית יש תהליך ייצור שבבים פורץ דרך משלה שיתחרה בזה של TSMC הטאיוואנית - וה-Exynos 1080 אשר מחליף את ה-Exynos 980 יהיה המוצר הראשון שלה שיתבסס עליולכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-