גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 600 צפיות

- 

- 

אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
- 

- 0 תגובות
 - 833 צפיות

- 

- 

שלום רב, במהלך שימוש רגיל ב-IRIVER H320 החדש שקניתי לפני 3 חודשים בניו יורק פתאום הוא נתקע כשאני מדפדף בהגדרות שלו ונשאר באותו מסך עד שכנראה נגמרה לו הסוללה והוא נכבה, אבל נכבה ומת לגמרי. ניסיתי לעשות RESET וזה לא עזר.ניסיתי לטעון כמה שעות דרך המחשב ודרך המטען.שום דבר.מת. יש למישהו רעיון? תודה, גיא
- 

- 0 תגובות
 - 966 צפיות

- 

- 

שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…
- 

- 0 תגובות
 - 785 צפיות

- 

- 

מישהו יכול בבקשה לאשר שיש רדיו FM במכשירים שלא מהיבואן הרשמי? אני חייב לקנות היום או מחר וזה קריטי בשבילי.
- 

- 0 תגובות
 - 981 צפיות

- 

- 

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה
- 

- 0 תגובות
 - 686 צפיות

- 

- 

חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

- 

- 

שבב טרי מבית MediaTek מציע דמיון משמעותי לשבבים בני שנתיים שהחברה הצליחה להניח בהצלחה במגוון דגמי ביניים בעברלכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 373 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

הי, אני מחפש כיסוי (מלא) + מגן מסך איכותי ל IPAD AIR 2. את המגן האחורי של אפל לא אהבתי - אני מחפש משהו יותר מסיבי שיעטוף את כול המכשיר כמו שצריך. מגן מסך - הבנתי שמגני זכוכית באופנה עכשיו. תקציב בערך 80 דולר (ebay\amazon) או בארץ. תודה
- 

- 0 תגובות
 - 991 צפיות

- 

- 

זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

היצרנית הסינית מתכננת לשבור את הסטנדרטים בשוק הסמארטפונים פעם נוספת, עם מכשיר מבוסס Sanpdragon 808 שיעלה רק קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הדבר-הגדול-הבא-מבית-xiaomi-יושק-בשבוע-הבא/
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני צריך למצוא לאבי מחשב כף יד בעל מקלט GPS, עם אפשרות להתקנת תוכנת GPS (לא צריך שהיא תהיה כבר מותקנת) המחשב צריך להיות עדכני, עוצמתי, בעל מערכת הפעלה עדכנית, מעבד חזק, וחשוב שיהיה גם WIFI מחיר המכשיר צריך להיות בין 1000-1500 ש"ח. זה דיי חשוב ומאד דחוף, אז אני מחכה לתגובות אור כהן ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7760 אבל אין לו GPS, אגב, מה זה מקלט GPS? כמה עולה ויפעל במכשיר הזה? אגב איך המכשיר הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10908 ASUS A696 חשוב שיהיה גם WM 6.0 אם אפשר, אני לא יודע המעבד שלו הוא רק 400MHZ זה לא חלש?
- 

- 0 תגובות
 - 774 צפיות

- 

- 

היי... קודם כל אפתח ואתנצל אם אני מפרסם לא בפורום הנכון פשוט לא מצאתי את המקום המתאים. ברשותי טאבלט 7" של TEAC....מערכת ICS 4.0.3 בכללי אני מרוצה מאוד מהמכשיר והוא עובד מצויין. רק בעיה אחת אני מוצא...לא ניתן להוריד יישומים למכשיר בנפח כולל של מעל ל-500MB...בי שום קשר לזיכרון המכשיר או ה-SD. יש דרך כלשהי או אפליקציה שבה ניתן לנהל את הקצאות הזיכרון למכשיר,להרחיב או להקטין. תודה רבה לעוזרים.
- 

- 0 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

היום קיבלתי את הקבל USB שקניתי בכמה דולרים לגלקסי NOTE שלי יש כבל כזה להרבה סוגי סמארטפוני אנדרואיד ,אז מי שרוצה שיקנה לדגם המתאים לו מה זה עושה אתם שואלים ? מאפשר לכם לחבר מקלדת\עכבר\גימפאד וכו לסמארטפון שלכם רק תבדקו לפני מאיזה גרסה הכניסו תמיכה שלי ICS ועובד מצוין בכל מיקרה אני לא הולך לפרסם חנות או כבל מסוים אבל כן יספר לכם קצת מה הספקתי לנסות עם הכבל שלי בהתחלה חיברתי גימפאד סאטורן SLS USB זה גימפאד שכימאת זהה לגימפאד סאטורן מודל 2 ,למעשה ההבדל העיקרי זה החיבור USB במקום זה של הסאטורן בגדול מאוד טוב למשחקי 2D הבעיה שלי עם הגימפאד הזה זה שכפתור אחד עשה פעולה של אחורה במערכת ההפעלה עצמה ככה זה כוון אוטומטית ,והיה די מעצבן אבל ניסיתי כל מיני משחקים ואמולטור S…
- 

- 0 תגובות
 - 951 צפיות

- 

- 

שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה ויש לי מספר שאלות לבעלי מכשירים זהים. 1. האם הוא תומך ב GPS Bluetooth .??? 2. האם ניתן להתקין עליו igo 8 ואו כל תוכנת ניווט אחרת ?? 3. האם בחוץ באור שמש רואים טוב איתו ?? המלצות כנגן שמעתי עליו רק טובות אם יש משהו מיוחד אשמח לשמוע .
- 

- 0 תגובות
 - 880 צפיות

- 

- 

קניתי 3 מצלמות Xiaomi MiJia 360° מgearbest. המצלמות מגיעות עם מנואל בסינית, הורדתי את האפליקציה ואני לא מצליח להתחבר למצלמות. יש רעיון למישהו?
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אהלן. אני טס לארה"ב בשבוע הבא, ואני רוצה לקנות לעצמי שם נגן חדש. אני רוצה שהוא יעלה בערך עד ה500 דולר (עדיף פחות). מבחינת וידאו, זה פחות חשוב לי מאיך שהנגן נראה נגיד, או מאיכות השמע שלו. הדבר שהכי חשוב לי, זה חיי בטריה. אני ממש צריך נגן שיוכל לעבוד לי הרבה זמן. בקיצור, אני אשמח להצעות. תודה רבה.
- 

- 0 תגובות
 - 721 צפיות

- 

- 

אני רוצה שבשירים ישמעו יותר חזק , אם יותר עוצמה תודה מראש......
- 

- 0 תגובות
 - 621 צפיות

- 

- 

- 

נכנסתי לתוכנה PCLINK כדיי להעלות כמה שירים.לחצתי על pc tho phone ואז התוכנה כתבה שתוך כדיי ימחקו דברים בפלאפון ואני ברוב טיפשותי לחצתי על אישור,מה שגרם לזה שכל ספר הטלפונים שלי נמחק. למזלי שמרתי לפניי כמה ימים "הורדתי" את ספר הטלפונים שלי לתוכנה.הבעייה שבגלל שכל השמות הם בעברית בתוכנה הם מופיעים עם סמני שאלה כגון: ?????. כאשר ניסיתי להעתיק מהמחשב למכשיר אז גם שם השמות הם סימניי שאלה. יש לי שתיי שאלות 1.איך אני בכל זאת יכול לשחזר בצורה תקינה את ספר הטלפונים שלי? 2.איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון בלי למחוק דברים? תודה לעזורים.
- 

- 0 תגובות
 - 600 צפיות

- 

- 

איפה יש באיזור ת"א חנות שבה אפשר לבחון את הטאבלטים הללו מקרוב? לצערי, למיקרוסופט עדיין אין חנות בארץ.
- 

- 0 תגובות
 - 772 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני עומד לקנות פלאפון חדש, יש לי תקציב של 700-1000 ש"ח, יותר 700 מ1000. הדרישות העיקריות שלי הן בעיקר נגן טוב ועמידות(סביר להניח שהוא יעבור הרבה) סוללה חזקה-יתרון חשוב. תודה
- 

- 0 תגובות
 - 794 צפיות

-