עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם ה-Nubia Red Magic 5G מקבל תגי מחיר בינלאומיים מומלצים שעשויים לקרב את נחיתתו בארץ - ויש גם את ה-Nubia Play 5G כאלטרנטיבה מוזלת שאינה מתפשרת על יכולות ייחודיות לכתבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. מכשיר האנדרואיד כפול המסכים המסקרן כמעט מוכן להשקה, כך נראה, עם נתונים טכניים מפורטים שדולפים לרשת - ואלו הן חדשות מעודדות לאור הדיווחים לפיהם דגם ה-Surface Neo העתידני נדחק ל-2021 לכתבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. ה-Nokia 6.3 עשויה להציע לנו שבב עיבוד מסוג Snapdragon 730 ומערך צילום ראשי מרובע, ממש כמו שניתן לצפות מסמארטפון בעל תג מחיר מומלץ של 250 יורו בשנת 2020 לכתבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. זמן קצר לאחר הצהרה על כך שממשלת ארצות הברית תאריך בשנה נוספת את החרם הנרחב שלה על יצרנית הסמארטפונים הסינית הגדולה - יתכן כי אנחנו חוזים בהתפתחות שתחסל גם את התחרותיות של משפחת שבבי ה-Kirin שלה לכתבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אנשי מבחן הביצועים הנפוץ למכשירי אנדרואיד מספקים לנו טבלה המאפשרת השוואה קלה בין שבבי העיבוד השונים הזמינים במכשירים חכמים כיום - בכדי שיהיה לכם קצת יותר נוח להתלבט ולהחליט במה לבחור לכתבה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. המחירים של היצרנית הסינית הפופולרית מוסיפים לתפוח, לצד הטכנולוגיות החדישות לכתבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. התעניינתם ב-Redmi Note 9S אך טרם הגעתם להחלטה הסופית על רכישה? עכשיו יש שתי גרסאות נוספות שיוכלו להפוך את ההתלבטות שלכם למאתגרת עוד יותר לכתבה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. הסמארטפון המוביל הבא מבית גוגל לא ינסה להתחרות עם הדגמים המפוארים ביותר מבית סמסונג ואפל, כך נראה - ובינתיים אנו ממשיכים להמתין לגרסה המוזלת של הדגמים המובילה מהשנה שעברה לכתבה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by Kukishin,

האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.

16. הדגם הבסיסי החדש של המותג המצליח מבית Xiaomi נחשף בבת אחת גם למזרח וגם למערב, עם שיפור גדול ברזולוציית התצוגה וביכולות העיבוד - וגם תג מחיר של פחות מ-600 שקלים עבור אירופה לכתבה

17. הסבר בקצרה: ישנה תמונה, לגיטימית ונקייה מוירוסים. כשהיא מוגשת לנייד בצורה המקורית שלה (RAW) בלי המרות למיניהם, היא יכולה להקריס את התוכנה שבאמצעותה היא נפתחה. במידה והצלחתם להגדיר אותה כרקע, אז כנראה שתצטרכו לאפס את הטלפון שלכם כי בכל פעם שתפתחו את מסך הנעילה, התמונה תופיע ותקריס את הלאנצ'ר. להסבר מפורט, מומלץ לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  18. משחקים בסגנון של סוניק שיכולים אולי לשפר את הריכוז... תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. היי חברים יש לי oneplus 7 pro android 9 רכשתי את האפלקציה הזאת. הלכתי ליוטיוב לראות סירטונים ועדיין אותה בעיה=אני שומע רק את עצמי בהקלטה. רכשתי אותה בעלות של 35 שקל לשנה וזה לא עוזר. אשמח לעזרה

20. דגמים נוספים מהסדרה המפתיעה לחיוב של חברת Mediatek זוכים להופעות בכורה אצל Xiaomi ו-Realme - אבל יתכן מאוד שתעדיפו להימנע מהם לכתבה

21. שלום חברים, יש לי מנוי טלפון סלולרי בסלקום וטלפון גלאקסי S4. כרגע הניהול של המשיבון מאוד מסורבל, יש מספר שאני צריך לחייב אליו בשביל לראות הודעות, אין לי שום יכולת להפנות את הטלפון למשיבון שאני לא זמין ואין לי שום שליטה על המשיבון. יש מישהו שיודע האם יש דרך טובה יותר לנהל את החשבון בצורה הבאה: 1) יכולת לשנות פתיח בקלות 2) יכולת לשנות מספר צלצולים עד להגעה למשיבון (או להפנות את המחייג למשיבון כאשר אני לא זמין) 3) יכולת לשמוע את ההודעות בממשק פשוט בלי כל הכאב ראש של חיוג למספר ייעודי וכל פעם לשמוע את ממשק הפתיחה אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ מה אפשר לעשות תוך כדי שמירה על המספר שבו אני משתמש אודה לכם על הסיוע תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום וברכה מבקש המלצה לטלפון לשימושים מינימאליים - ווצאפ מיילים גלישה בדפדפן וזהו חשוב מאוד שלא יהיה איטי אחרי תקופה.. לא מעניין אותי מצלמה כל כך.. חשוב שיהיה אנדרואיד נקי (לא גלקסי) הסתכלתי בינתיים על : Google Pixel 4 OnePlus 8 128GB 8GB RAM Xiaomi Mi Note 10 Pro 256GB 8GB RAM אבל הלכתי לאיבוד בדגמים אשמח להכוונה (כרגע עם שיומי נוט 4 ישן ואיטי..) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, יש לי one plus 6t שמעולה בשבילי, החיסרון שלו זה שאין לו טעינה אלחוטית, שוקל לקנות מתאם? כדאי? חברות מומלצות? למה לשים דגש?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Toom,

אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. זכוכית ה-Gorilla Glass Victus החדשה מבטיחה לשמור על המכשיר החכם שלך בצורה חסרת תקדים - ולא להתנפץ גם בנפילה מגובה הראש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים