גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
בזמן הגלישה ב-ebay נתקלתי בתופעה של מכשירים עם bad esn שנמכרים במחיר הרבה יותר נמוך ממחיר השוק. הבנתי שמדובר במכשירים שננעלו על ידי הספקית בארצות הברית כי הם אבדו או נגנבו או ננעלו כי המנוי לא שילם וכו'. בארצות הברית מכשירים כאלה נכנסים לרשימה שחורה משותפת לכל ספקיות הסלולר ובעצם חסרי תועלת. אבל הבנתי שבחו"ל (כלומר בישראל ואירופה) אפשר להפעיל את המכשיר אחרי ביצוע מספר פעולות. האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שיומי, מה ההבדל בין יבואן רשמי ליבואן פרללי או מקביל איך שלא קוראים לזה, חוץ מהחיר כמובן, מה ההבדל במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם יצא למישהו להתקל במכשיר הזה http://www.ebay.com/itm/4GB-Google-Android-4-0-WIFI-WLAN-Smart-Media-TV-Box-Internet-TV-Player-1080P-HD-/110991329389?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item19d799486d וגם אם לא, אז תוכלו לחוות דיעה על המפרט שלו (במיוחד המעבד) תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חבר שלי רכש לא מזמן PS3 בגרסא יפנית Region 3 ורשום עליו את האות "A" אם זה אומר משהו. השאלה שלי היא אילו דיסקים שהם blue-ray ה PS3 יודע להציג כמו שצריך? ז"א NTSC? PAL? או שבבלו-ריי זה שונה לגמרי?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לשים " סים " לפלאפון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אם לדעתכם אפשר לשים " סים" לפלאפון samsung r500 או האם יש אפשרות כזאת . כי אני לא מצאתי את המקום בפלאפון היכן לשים את" הסים" בתודה מראש על העזרה ממני : FALKON5
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש קובץ קריאה שניתן להעביר לפלאפון ולקרוא אותו.. (word או כל דבר אחר) ואם כן אז איזה? זה דיי חשוב לי.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מכשיר בסניף דינמיקה המכשיר הוא מוטורולה L2 עכשיו נשבר לי ממנו ואני מעוניין להחליף או לשדרג למכשיר ששמתי עליו עין...זהו SE K610I השאלה האם זה אפשרי להחזיר להם את המכשיר שיש לי כרגע ולשדרג למכשיר חדש?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-