גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה קניתי מכשיר בסניף דינמיקה המכשיר הוא מוטורולה L2 עכשיו נשבר לי ממנו ואני מעוניין להחליף או לשדרג למכשיר ששמתי עליו עין...זהו SE K610I השאלה האם זה אפשרי להחזיר להם את המכשיר שיש לי כרגע ולשדרג למכשיר חדש?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב כף יד של חברת ASUS. מכל מני ביקורות שקראתי באינטרנט הבנתי שה- Windows 6 יןתר בעייתי מהגירסה הקודמת (5). האם זה נכון? האם משהו התנסה ויודע משהו לגבי זה? אם כן, אולי עדיף לי לחפש מכשיר עם גירסה קודמת... בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ממה שראיתי מדובר בקבל רגיל שמחבר כל נגן למערכת (aux), רק במקום שיהיה מורכב מ2 קבלים הוא מורכב מ3 (יציאה אחת לוידאו). לא שזה משנה באיזושהי צורה, פשוט יש לי כבר קבל כזה ולא בא לי להוציא סתם עוד 100 שקל. אז אם אתם מכירים את הקבל אני ישמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי סמארטפון (סיני, ויוסוניק) שאין בו מחוות מובנות. האם אפשר להתקין אפליקציה שתפתח את הטלפון בנקישה כפולה או את המצלמה כשמציירים את האות C? וגם עוד דבר קטן - למה מסך הפתיחה אף פעם לא יכול להיות במצב מאוזן? אני אגיד לכם מה הבעיה, יש לי מסך שבור בחלקו העליון ולכן אני לא יכול להשתמש בחלק הזה וגם לא להוריד את החלק העליון להגדרות. זה ממש מפריע ועד שאקנה חדש אני רוצה למצוא פתרון...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות אותו לפי המלצות פה ואולי 87584395374 ביקורות ביוטיוב ובאינטרנט בכלל אבל יש משהו שמדאיג אותי כרגע אני בכיתה ט' ואני לא רוצה להישמע גזען חס וחלילה כן אבל הילדים האתיופים כל הזמן גונבים דברים עכשיו אי אפשר להימנע מזה אתם יודעים אם הטלפון בתיק ואנחנו בשיעור ספורט למשל התיק שלי לא עליי בזמן שאני רץ זו סתם דוגמא כן ורציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפוך את הטלפון לGPS שכזה כמו שיש אפליקציות מיוחדות לאייפון שהופכות אותו למין מכשיר מעקב שכזה ואז אפשר לראות איפה המכשיר נמצא בכל זמן שהוא בעולם דרך המחשב דרך תוכנה שמתחברת למכשיר כביכול יש את זה לאייפון אני יודע אבל האם יש את זה גם למיילסטון במיוחד כי איבדתי כבר כמה טלפונים בחיים שלי אני מאוד רוצה להבטיח שהטלפון הזה לא …
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, אכשתי לאמא שלי את המכשיר הנ"ל חוץ מדבר אחד, היא רוצה שעון במסך מלא על ה מיני-תצוגה החיצונית ושיהיה קריא (גם במחיר הדלקה רציפה של המסך) מישהו יודע איך לעשות את זה? מכיר אפליקציה חינמית/בתשלום? כל דבר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אמ נגיד שומעים בו מוזיקה והשיר נגמר .. הוא עובר לבד לשיר אחר ? :
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני זקוק למטען microUSB סטנדרטי לרכב והאחרון שקניתי באיזו תחנת דלק פשוט שרף לי את שקע הטעינה של המכשיר הקודם (לא נטען יותר משום מטען). אפשרות אחת היא לקנות מטע "רשמי" במחיר מופקע מאורנג'/סלקום/פלאפון. מה האפשרות הבטוחה השניה? איך הוחרים מטען איכותי, עם הגנות מתח וכדומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מכשיר פלאפון של פלאפון עם סים. המכשיר כבר לא במיטבו. ורוצים לגבות עליו סכום לא הגיוני לתיקון. יש לי בבית מכשיר ישן של אחותי שהיה של אורנג'. ויש בו אפשרות לסים קארד. מה אני צריך כדי שהסים שלי יעבוד על המכשיר שלה? האם יש מגבלות כלשהם? שמעתי גרסאות חלוקות בנושא, שאם יש הבדל בין הדורות זה עלול לא לעבוד או משהו כזה. תודה..
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי היום פלאפון נוקיה N85 חדש בחנות שנקראת טופ סולולארי בהוד השרון. על האריזה של הפלאפון וגם על הפלאפון עצמו יש מדבקות של חברת פלאפון. האם חברות הסולולר רשאים למכור פלאפונים בעלות נמוכה לחנויות פרטיות? או שמע יש איזה שהוא סיכוי שרומתי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-