עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Googleness,

גיסי קיבל רכב מהעבודה (שברולט משהו) ויש לו שם לדבריו מין מחשב מובנה עם מסך מגע די גדול בתוך הדשבורד והוא מתעניין בלהכניס שם איזה מערכת GPS כלשהי. אז איך מוודאים מה מתאים ואיפה קונים דבר כזה? יש אופציה להתלבש על המחשב הזה עם WAZE?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Googleness,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול מכשיר מדגם Samsung Galaxy Tab 2 בגודל 10.1 אינץ'. המכשיר מריץ Android 4.1.2 בגרסה של חברת אורנג' (אשר ממנה נרכש המכשיר). המכשיר עבר איפוס מלא ועדכונים לאחר מכן. תקלה 1: אני מנסה להפעיל את האפליקציה outlook.com אולם מרגע שאני מסיים להתחבר עם שם וסיסמה התוכנה קורסת ואני יכול לאשר או לדווח, נסיון לפתוח את התוכנה מחדש מראה קריסה מיידית. תקלה 2: כאשר אנימנסה להפעיל את האפליקציה Google+ אני מקבל הודעה שהתוכנה שלי לא מעודכנת ועליי לגשת לתפריט עדכון תוכנה תחת תפריט "אודות הטלפון", אולם כאשר אני ניגש לשם אני מתבשר שמותקנת כבר הגרסה האחרונה. תודה מראש עריכה: חזרתי הביתה וקראתי קצת, ממה שהבנתי גרסה 4.4.2 מציגה שיפורים משמעותיים לעומת מה שמותקן לי כרגע, כ…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה LG G4 ב2800 עם אחריות של יבואן רשמי, או לקנות עם אחריות של יבואן פרטי ב2100, שניהם לשנתיים - מה ההבדל בין האחריות הפרטית לרשמית? מה יותר כדאי? קראתי שהיבואן הרשמי זה רונלייט, כשחשבתי שזה LG, ושהוא לא עושה עבודה מהירה ובכל מקרה עדיף את האחריות הפרטית, זה נכון? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by token_toker,

אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  5. ניסיתי להוריד עברית וזה רשם לי את זה ניסיתי להוריד ערכות נושא וזה רשם לי את זה משחקים תוכנות כל דבר

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. המכשיר החכם החדש של היצרנית הסינית שבולטת בנציגותה בשוק הישראלי נחשף, ומהווה מימוש של כל מה שקיווינו לו עבור שבב ה-Helio P10 החדש של Mediatek ה-Redmi 3 וה-Redmi Note 3 (על שתי גירסאותיו) מבית Xiaomi הם סמארטפונים משתלמים ביותר שקשה מאוד למצוא להם תחרות ראויה, גם בשוק העמוס והרווי של היום. עם זאת, נראה ש-Meizu לא נבהלה מהמצב ויצרה מתמודד מעניין מאוד משלה – עם ה-m3 Note החדש. ה-m3 Note מהווה יורש ל-m2 Note הפופולרי, ובדומה למכשיריה העדכניים של Xiaomi הוא מציג קפיצה משמעותית קדימה ברוב המאפיינים – מעטפת אלומיניום מתכתית בעובי סביר של 8.2 מילימטרים מחליפה את הפלסטיק הבוהק, שבב ה-Helio P10 מתומן הליבות העדכני של Mediatek אמור לספק שיפור קל לביצועים לעומת ה-MT6753 ושי…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by dimster32,

הS3 מת בשיבה טובה, איתי עוד מהצבא ומה שאהבתי בו שלמרות הרבה נזקים הוא אף פעם לא נשבר ושהוא עבד מהר והריץ גם משחקים חדשים מהר. אני מחפש השקעה טובה לטווח הרחוק וחשבתי בבאנליות על הS7 בהנחה שה4 RAM יתן לי עוד זמן. יש אלטרנטיבות יותר טובות? (אופציה להרחבת זכרון היא קריטית כמובן)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by orzilca,

האם גרסת iGo 2008 תעבוד על על Mio C350 ? אם כן האם יש דרך להכניס את התוכנה למכשיר ? (הרי המכשיר לא מתפקד כמחשב כף יד.. איך ניתן לעשות זאת)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. בוקר טוב אני רציתי לקנות איייפון חדש מחו"ל חיפשתי וחיפשתי ומצאתי 2 אפשרויות הראשונה http://www.good2gomobiles.com/apple-iphone-16gb-unlock16.html והשנייה http://phoneassureltd.com/apple-iphone-1616.html עכשיו הענייו הוא שהשנייה המחיר עוד נראה בהתאם אבל השני המחיר נורא זולזה האייפון האמיתי או חיקוי ואם כן למה כזה זול? למישהו יצא אולי לקנות מהחנות הנ"ל או שמע עליה? תודה אם יש עוד חנויות לקנייה מחו"ל זולות אשמח

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by J0n1,

שיעבוד עם Bluetooth סוללה טובה קליטה מהירה תאימות ל LINUX+MAC+PC+Symbian אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חברת Mediatek משיקה רשמית את דגמי ה-Helio P23 וה-Helio P30 שלה, ומקווה לשפר את המעמד שלה בקרב העלות-תועלת שאותו היא מנהלת מול קוואלקום לכתבה

12. Started by The Dom,

הוא מתמלא בזיעה... (מה לעשות...)

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by 00Amir,

יש לי איפון 4 והדיבורית שלו (אוזניות) לא נוחות לי באוזן... האם יש אוזניות InEar שהם גם דיבורית? או שפשוט לקנות אוזניות איכותיות בלי דיבורית? יש לי אח שכרגע בארה"ב וחוזר עוד שבוע אז אפשר לתת הצעות גם שאין בארץ... סתם בלי קשר - קניתי עדשה רחבה לאיפון תראו איזה חזק! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שותפות חדשה תאפשר למותג מהעבר לנסות את מזלו פעם נוספת בשוק, כבר במהלך השנה הנוכחיתלכתבה

16. Xiaomi ממשיכה את הרחבת ההיצע במותג הצעיר שלה, בסיוע משבבי הביניים המחוזקים של Mediatekלכתבה

17. שיתוף פעולה מוזר ולא צפוי עשוי להיות זה שיוביל את הדרך אל אחד הגימיקים הפופולריים הבאים של שוק הסמארטפוניםלכתבה

18. שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע בקטגוריית הבינוניים והחזקים כגון רדמי נוט 11 T כמעט שקניתי את המכשיר הנ"ל אלא שיש בו חסרון בשמע של הספיקר כמו מה שיש בכל מכשירי שיאומי למינהם שהשמע של הספיקר מאוד נמוך. מישהו יודע אולי איזה מכשיר סיני מומלץ עם נתונים דומים? הוואן פלוס מומלץ? איך החברה בכללי? ואיזה דגם מומלץ באזור ה-1500 ש"ח ואיך השמע של הספיקר שלו? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by alex542,

אחרי שנדפקתי עם xiaomi 10400mAh מזויף אני צריך המלצה על power bank מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%9e%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9b%d7%a0%d7%92%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  21. היי יש לי את המכשיר הנ"ל Palm Tungsten E http://www.palm.com/us/support/tungstene/ ביקורת http://www.the-gadgeteer.com/review/palm_tungsten_e_review הייתי רוצה להסיר קבצים מתוך הPalm כמו תמונות ושאר דברים שהכנסתי לשם ואינני יודע איך...

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Gyro,

שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. נראה כי מכשיר הדגל (או מכשירי הדגל, אם לדייק) הבא של סמסונג אכן יתבסס גם על שבב ה-Snapdragon 820 העוצמתי וגם על שבב ה-Exynos 8890. לצרכנים תהיה אפשרות בחירה? רבים משוכנעים שה-Galaxy S7, עם שניים או שלושה גדלים שונים ועם וריאציות Edge קעורות מסך לכל אחד מהם, יחשף ויושק רשמית כבר במהלך החודש הבא – במסגרת תערוכת MWC 2016 בברצלונה או באירוע חגיגי נפרד בסמוך אליה, כשעיני כל עולם הטכנולוגיה מופנות על חזית המכשירים החכמים למיניהם. אנחנו לא יודעים עד כמה ההערכות האלה מדויקות ותואמות את המציאות (היו גם מי שדיברו על השקה בתערוכת CES 2016, שלא הגיעה כמובן), אך נראה שכעת מתקבל חיזוק מסויים לעובדה שמכשיר הדגל החדש כמעט מוכן, וכבר מבצע בדיקות אשר נקלטו במאגר הנתונים של אפליקצ…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  24. מישהו ברשת הצליח למצוא לעצמו את המכשיר החדש של הענקית הקוריאנית לפני שהוא נחשף, וגם תיעד אותו ואת מערכת האנדרואיד מרשמלו העדכנית שלו האם יש עוד פרטים אודות צמד ה-Galaxy S7 שאנחנו לא יודעים? בהתבסס על כמות ההדלפות והדיווחים האינסופית במרשתת, התחושה הכללית שלנו היא שלא. אחרי שקיבלנו אישור למפרט הטכני וגם אימות לדיווחים על תגי המחיר המיועדים של ה-S7 וה-S7 Edge – מגיע סרטון של משתמש YouTube בשם Lordy Sarita martinez (יתכן שמדובר בהעלאה מחדש של סרטון שהופץ מוקדם מהמיועד בערוץ אחר), ובו תיעוד מתוך תערוכת MWC 2016 בברצלונה של דגם ה-Galaxy S7 Edge, סופי, אמיתי ופועל. הסרטון בספרדית ועל כן לא ממש עוזר לנו לקבל פרטי מידע חדשים (דוברי הספרדית מוזמנים לתרגם ולשתף את כו…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. רצוי מעל 5 ג'יגה עדיף זיכרון פנימי ולא הארדיסק רוצה משהו איכותי ולא סתם זבל איכות שמע טובה שתהיה מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.