עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. דגם ה 4 שיצא, שמחירו רק 100 ש"ח יותר (בארה"ב) הבנתי שהוא מאוד מאוד מומלץ, מה הגודל שלו במציאות... בערך קופסאת סיגריות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by מורן_ב_85,

יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by IG,

אני מעוניין לדעת מה המידות של הDOK הזה, אם הוא מהיר יחסית לאחרים ובמה הU3 מועיל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3364 תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם אני משלם על הנגן מעם ומיסים? איך אפשר להיתחמק מתשלום? מאיזה אתר כדאי לי לקנות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לקנות אוזניית BT לטלפון הנייד שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה קישורים לאתרים שנותנים סקר והמלצות על אוזניות, או להמליץ בעצמו על דגם טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  10. התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Vidati,

יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה

12. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

13. Started by yamedi,

שלום לכולם, ביום שבת, קיבלנו חוברת של החנות BIGBOX עם העיתון, וראיתי שם מוצר שסיקרן אותי, משקפי itrix, לפי מה שכתוב בחוברת מוצגת תמונה בגודל של 50 אינץ. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את המוצר ? יודע עליו עוד פרטים טכניים ? או כל חבת דעת אחרת עליו ? מצאתי באתר הבא גם את משקפי ה-itrix : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=1305 תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by XMB,

טוב תראו תאמת נזכרתי בזה לאחרונה אחרי שלא נגעתי בו דיי הרבה זמן כי מסיבה פשוטה הוא ... ,מת מת הכוונה כשאני מדליק אותו יש דילאי רציני של 5-7 דקות עד שהוא בכלל נפתח(מראה את הלוגו של החברה ונתקע שם ) , לאחר הזמן הזה הוא נכנס למצב הפעלה המקשים לא מגיבים כאילו הוא באמת תקוע לגמרי... לעדכן קושחה בלתי אפשרי הוא עושה failed כי הוא לא מגיב , לפעמים הוא בכלל לא מגיב כשמחברים אותו לממחשב וצריך לחבר 400 פעם... לכונן עצמו דרך המחשב בלתי אפשרי להיכנס הוא גם לא מגיב כשפותחים מאחורה ומוציאים את הסוללה הנטענת מריחים ריח של שרוף(עדיין אחרי שהוא הלך לעולמו כבר יותר מחצי שנה) בקיצור אני אבוד עצות וחשבתי ללכת למשהו שיתקן לי אותו כי חבל המכשיר עלה לי לפני כ שנה+ כ-220$ בחו"ל ...(קניתי רק…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הפלאפון שלי (הוא כבר ענתיקה) והבנתי שכדאי ועדיף לקנות את המכשיר לא דרך החברה (סלקום אורנג') אלא דרך מקומות כמו EBAY ןכאלה יש לי כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לקנות? כדאי מהארץ או מחו"ל? (יש לי אפשרות להביא מארה"ב בקרוב) 2. אם אני קונה בEBAY או בחו"ל איך אני מתגבר על כל הקטע של חוסר עברית במכשיר? 3. איזה מכשיר הכי כדאי? (ראיתי את סוני אריקסון W810i ב200 דולר כולל משלוח) האם יש מכשיר יותר טוב ולא יקר יותר? 4. דרך איזה חברה כדאי לי להתחבר ?(אני כרגע בפלאפון אבל נראה לי שאני יתנתק מהם) תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by shibby15,

היי אני מחפש נגן מ"הדור החדש" עם יציאת אוזניות כמה שיותר חזקה. כרגע אני מסתכל על ארקוס (604/504/404) סןדיסק סנסה 8 גיגה אולי קריאייטיב VM וכם אני יודע שיש לי פה שלוש קטגוריות שונות לחלוטין של נגנים (מפלאש, להארד דיסק ל PMP), אבל מה הכי חזק ביציאה של האוזניות? או שבכלל נגן אחר? תודה רבה לעונים מראש. רום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  21. Started by soprno,

טוב, אז הטיול השנתי מתקרב ובא ואני מצאתי את עצמי בלי שום נגן... אני מחפש נגן טוב ואיכותי(כמובן) שיהיה בעל 30gb ומעלה. אני רוצה נגן בעל איכות סאונד גבוהה :DJsmile:, ושיהיה לו מסך גדול איכותי, מכיוון שאני מתכונן לראות בו סרטים בעיקר. חשוב לי שיהיה לו גם סוללה שתשרוד כמה שעות טובות יהיה נחמד גם אם הוא יהיה עמיד לזעזועים ודבר אחרון חביב(הרבה דרישות יש לי...), יהיה נחמד אם הוא יראה טוב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sof,

היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים