גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הזמנתי מAMAZON טאבלט HP Stream 7. אתחיל מזה שאומר - אין לי נסיון עם טאבלט עם מערכת הפעלה מלאה של Windows. ולכן נשאלת השאלה - אם על הטאבלט יש Win 8.1 רגיל כמו במחשב, אז זה אומר שתהיה לי אפשרות לשדרג לWin10? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אך האם אוכל לצפות בנטפליקס דרכו? הבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרכו בטלויזיות ישנות בגלל בעיית DRM או משהו כזה... יש לי טלויזיה 37 LCD אינץ של סמסונג FULL HD משנת 2012.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש תוכנה שניתן לראות כאשר יש שיחה שלא נענתה את השם של מי שהתקשר עוד לפני שלוחצים על "הצג"? פשוט אצל אשתי יש נוקיה 3120 ואצלה זו אופציה מובנית. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לשאול: אני מאד מעוניין לרכוש את המכשיר שבכותרת, שכבר נמכר במספר חנויות. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי התמיכה של המכשיר בתדרי דור 3 (ספציפית אצל המפעילה הסלולארית שלי - פלאפון). הרשת מפעילה תדרי דור 3 ב-850 וב-2100. בחלק מהמקומות ראיתי שהמכשיר תומך בתדרים אלו (למשל כאן וכאן) אבל בחלק מהחנויות ראיתי שהמכשיר תומך רק בתדרי 900 ו-2100 (למשל כאן וכאן). מה שכן, המכשיר תומך בתדר ה-850 בדור 2. אמ;לק - וכאן שאלתי: מאחר ופלאפון לא משתמשת בתדר הזה לדור 2 אלא מקצה אותו להפעלת דור 3, האם המכשיר יעבוד בשני התדרים (850 ו-2100)? כלומר האם 850 של דור 2 יכול לעבוד ב-850 של דור 3?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רצית לשאול כמה יכול לעלות הלוח האלקטרוני שיש למצלמות וידאו של SONY? הלוח הזה זה איפה שיושבים בחיבורים כמו FireWire... המצלמה היא של SONY Mini-DV אני לא יודע בדיוק את הדגם... מישהו יודע על מה אני מדבר? וכמה הסיפור הזה יכול לצאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
ישנה גירסת winndows 8 Pro שלפי מיטב הבנתי היא מערכת חלונות כמו במחשב שולחני או נייד שרצה על מכשירי טאבלט. כלומר, מערכת הפעלה שניתן להתקין בה תוכנות ולא רק אפליקציות מהחנות. שאלתי, קודם כל האם זה מדויק ? כמו כן, האם יש הבדל מהבחינה הזאת אם המכשיר הוא טאבלט שמריץ windows 8 pro כמו של asus או מכשיר surface של מיקרוסופט ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות k610i מיד שנייה. עכשיו הסתכלתי באתרים וראיתי שיש מכשירים שרשום עליהם "פתוח לסלקום" ויש מכשירים שרשום עליהם שהם מיועדים לאורנג'. זה אומר שאם אני קונה מכשיר כזה ממישהו אני מחוייב לאותה רשת? יכול להיות שאני אהיה מחוייב גם לאיזשהו מסלול? ועוד שאלה - אם אני קונה מכשיר חדש בחנות (במזומן) אני יכול לבחור כל אחת משתיהן?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם מישהו ניתקל בבעיה כשניסה להכנס לניהול של האפליקציות?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך אני יודע שזה מקורי מיוצר בפינלנד ולא איזה ילד בן 6 מסין הרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי לאמא שלי Galaxy S3 והמכשיר ז-ו-ח-ל. לא ראיתי דבר כזה. פשוט מצגת שקופיות. עשיתי פורמט, החלפתי רומים ואין שיפור. מדובר במכשיר פגום או פשוט דגם לא מוצלח?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-