עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Rockstatement10,

זו שאלה מוזרה אבל כן מעניינת אותי. אם יש לי סמארטפון כלשהו עם כיסוי די קשיח, אז המכשיר יפול הרבה פעמים וכנראה לא יפגע מבחינה חיצונית. אך האם הוא יפגע מבחינה פנימית? זה אפשרי בכלל? לדוגמה - רכיבי החומרה יזוזו או אני לא יודע מה.. או שזה מוברג בצורה ממש טובה והכל? האם יכול להתרחש נזק אם אין נזק חיצוני? כי לדעתי כל נפילה מזיקה איכשהו לפלאפון גם אם לא שמים לב. אחרי הכל זה מכשיר אלקטרוני.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. Started by Kukishin,

חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?

3. Started by lev-27,

היי, קניתי לאמא שלי Galaxy S3 והמכשיר ז-ו-ח-ל. לא ראיתי דבר כזה. פשוט מצגת שקופיות. עשיתי פורמט, החלפתי רומים ואין שיפור. מדובר במכשיר פגום או פשוט דגם לא מוצלח?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by devilduck,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נכנסתי לכאן, וראיתי שהמכירות מתחילות מ1 ש''ח. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-269-3318 השאלה שלי, איך זה עובד? איך נקבע בסוף המחיר? אם נרשמים לאחד מהמכשירים בקנייה, איך זה הולך ? זה מחייב בסוף לקנות ? איזה דגם הכי עדיף שם?

6. Started by sheva23,

הדגם של המכשיר HP TouchPad FB454UT WebOS Tablet יצא חדש מאריזה מנסה לטעון אותו עם USB מהחשמל, רואים על כפתור הCENTER שמתבצעת טעינה אממה, לא מצליח להדליק את המכשיר בשום דרך. 1. ניסתי לרסט אותו כמו בMANUAL ...עי לחיצה 15 שניות על POWER+CENTER 2. ניסתי להוציא מהטעינה ולהדליק לבד, כלום לא עוזר. 3. ניסתי לחבר לUSB של הלפטופ , הוא ממשיך לטעון אותו עם מסך שחור אבל במחשב אין תגובה בכלל שנכנס אליו התקן כלשהוא. האם המכשיר תקול? נ.ב אני מבקש ממי שלא מכיר את המכשיר טוב לא להגיב כדי לא לבלבל עוד יותר. זה קצת דחוף כי עוד שעה+ הבוסית שלי הולכת הבייתה עם המכשיר הזה ומחר הם יסעו להחזיר אותו לחנות (ביקשה ממני עזרה ללמד אותה איך משתמשים בו...היא אפילו לא ניסתה להד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ac1240,

האם בגירסה הראשונה שלו יש אפשרות לשים GPS עם מפות של ישראל?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by neogod,

האם יש אפשרות לשים כרטיס זכרון גדול יותר מ 1GB במכשיר? אם כן האם זה ישפיע על המהירות שלו? והאם ישנם הבדלים במהירות בכרטיסי הזיכרון מסוג memory stick micro ? ואיזה ממולץ לרכוש בשביל ה 610I ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shlomishlomi,

אני מעוניין לקנות את הפלא הנ"ל. רציתי לדעת אם יש צפי למכירה שלו בארץ? צפי למחיר? והתאמה לתדרי 4g בארץ? ראיתי את המכשיר ב clove. uk , ושמתי לב שיש רק גירסא של 8 ג'יגה, תיהיה גרסה של 16? הוא עולה כולל משלוח ומנסים סביבות ה 1100 מעניין אותי לדעת אם שווה להזמין משם או לחכות שיגיע כבר לארץ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ComputerExpert,

אני רוצה לקנות MP3 חדש, ויש לי רק 150~200 שקל. אני כנראה הולך על זה: http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=676681 או זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693374 שהשני זה אותו נגן רק עם כפול זכרון. P: זה נחשב נגן טוב? ואם כן, האם כדאי לי לקנות מאייבורי? אני מודע לזה שזאת חרא חברה, אבל האם הם באמת יכולים להתעסק עם MP ולהרוס אותו? או שזה בא חדש מהחברה? כי אני באמת לא רוצה לקנות MP ושהוא ידפק. ואני אפילו יותר אשמח אם מישהו שקנה כבר משם MP יוכל להגיד לי האם הכל בסדר. (:

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ac1240,

נכון יש את הקיצורי דרך במסך (בערך 6 סמלים) איך אני מעיף את זה זה מפריע לתמונת רקע תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by raniAA,

האם הוא יצא כבר?? והאם הוא מושק בארץ, ואפשר כבר לקנות אותו בחברות? וכמה הוא עולה הn97 בשקלים? תודה למי שיענה על השאלות הנ"ל.. :] ממני רן אונגו..

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום לכולם! ראיתי שאפשר לשים את התוכנה skype ב psp slim. השאלה שלי היא האם גם בpsp הרגיל(לא ה slim) אפשר להפעיל את ה skype? ואם קונים psp, מה עדיף לקנות את ה slim או הרגיל? מה ההבדלי ביניהם?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by T1000,

היי יש לי את המכשיר דרך סלקום ואין להם תמיכה כל כך טובה (או ביכלל), יש לי כמה שאלות 1: אם אפשר לעדכן את הרום של המכשיר בלי למחוק את התמיכה בעברית 2: איך אפשר לעדכן לwm6.1 ושוב, להשאיר תמיכה בעברית 3: קראתי שיש בעיה של דריבר של המאיץ הגראפי, איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by amit_amit,

שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. אהלן, בדקתי בחנויות מסויימות את האופציה לרכוש את ה LG G2 ,וכל חנות מבלבלת תמוח עם האחריות שהיא מקנה לרוכש יחד עם הטלפון. יש כל מני סוגי אחריות שאינני מבין גדול ואשמח אם תעזרו לי להבדיל ביניהם: 1.אחריות על יבואן רשמי. 2.אחריות של יבואן מורשה. 3.אחריות. ( החנות מפרסמת פשוט שיש שנה אחריות\שנתיים אחריות). שווה להוסיף כסף ולקנות יחד עם אחריות יותר "טובה"? שווה להוסיף כסף כדי לקבל שנתיים אחריות? או שזה לא משנה והכל חרטא?

19. Started by ran1809,

אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום שיצא העידכון ל 2.2 האם העברית שכרגע זמינה ברשת תעבוד על הגירסא החדשה או יהיה צורך בפריצה חדשה ועברית חדשה מה שיקח זמן? האם העדכון ל 2.2 הוא חינם? האם יש הבדל בין גרסאות שנמכרות באירופה במדינות שונות או פשוט המכשיר תומך בכמה שדפות וטהלעביר למשל מאנגלית גרמנית וכו' זה רק עניין של הגדרה? האם בעברית שיש לאנדרואיד 2.1 יש מקלדת עברית גם או רק היא מאפשרת לקרוא פונטים עבריים?

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by MODI,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הגלאקסי 7 מאמזון. מצאתי את זה: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Factory-Unlocked-Phone/dp/B01CJU9126/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1467377366&sr=1-1&keywords=samsung+galaxy+s7 האם יש בעיות עם הדגם הזה בארץ? (רשתות וכדומה), והאם זה הדגם שנמכר בארץ עם המעבד Exynos 8890 Octa ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by t-macc,

האלן אני לא יודע איזה נגן לבחור יש את ה U20 שמצד אחד אין את גרסאת הא 8 גיגה אז זה בעייתי לי.הוא היה מושלם מכל הבחינות. אני קונה נגן לסאונד נטו,השאלה איך ה U20 ביחס ל D2 מבחינת גודל. ועוד שאלה אני חייב ללחוץ עם המקל על המסך כדי להעביר שירים ? תודה

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dragonaire,

שלום, רציתי לשאול אם לZVM יש גירסאות כמו שלאייפוד יש 5 ו5.5 , כי אני רוצה לדעת שלא מוכרים לי בחנות גרסה ישנה שלו (אם יש כזה דבר לZVM)... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.