עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by משה משהו,

האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה

2. תת-המותג של חברת Oppo עבור השוק ההודי הצומח מצליח להפתיע פעם נוספת לכתבה

3. חברת Oppo מיצבה את עצמה בתור אחת המובילות הטכנולוגיות בטעינה מהירה של סוללות מכשירים חכמים - ומתכננת לשמור על המעמד היוקרתי עם פיתוח חדש לכתבה

4. הגרסה המערבית של דגם ה-CC9 מבית החברה תתומחר ב-320 יורו לכתבה

5. Started by שניר בכר,

היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.

6. מכשירי הדגל החדשים של היצרנית הסינית הגדולה מביאים איתם חומרה מרשימה, אך נאלצים להתמודד גם עם אתגרים בלתי צפויים בשל החרם האמריקאי לכתבה

7. הדגם הראשון של היצרנית הענקית עם מודם 5G מובנה בתוכו עשוי להופיע בתוך סמארטפונים ממשיים רק בשנה הבאה לכתבה

8. טיזר רשמי עבור שירות ה-Google Play Pass עולה לרשת - בינתיים ללא פרטים נוספים אודות התוכנית לתחרות הן מול ה-Apple Arcade והן מול שירות ה-Stadia המבטיח של גוגל עצמה לכתבה

9. נו אז מה שהדגם הקודם הוצג לפני פחות מארבעה חודשים? זה ממש לא הולך להיות מה שיגרום ל-Xiaomi להאט לכתבה

10. המכשירים החכמים החדשים מבית גוגל ינסו לחטוף את כתר ביצועי הצילום בעוד מספר שבועות - הפעם עם מערך צילום ראשי משולש במראה המזכיר את דגמיה החדשים של אפל לכתבה

11. הסמארטפון שמוכר במערב בתור ה-Mi 9T Pro זוכה לגרסה משופרת עם נפחים גדולים במיוחד של זכרון ואחסון לכתבה

12. עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה

13. Started by י ו ל י 1,

שלום, גיליתי שבגלקסי החדשים (8 ומעלה) אי אפשר להקליט שיחות לשני הכוונים. המליצו לי לקנות שיאומי NOTE 7 כדי שהפונקציה הזו תעבוד כמו שצריך. שאלתי בחנות סלולר, והמוכר אמר שהשיאומי מגיע עם אנדרואיד 8.1 אבל אמרו גם שיכול להיות מצב שעדכון עתידי של גרסת אנדרואיד יכול לחסום לי את אפשרות ההקלטה לשני כוונים. האם זה נכון? האם חסימת כוון הקלטה קשור לגרסת אנדרואיד? אשמח לתובנות והסברים ממבינים בעניין. תודה.

14. המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה

15. מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה

16. המכשיר המשתלם החדש שהוצג עם שבב Mediatek משוכלל יזכה ככל הנראה גם לגרסה המבוססת על Snapdragon 730G בהמשך לכתבה

17. מתלהבים מה-Redmi 8A אבל זקוקים לזכרונות בנפחים גדולים יותר? יש פתרון גם לכם לכתבה

18. Started by cateye,

היי חברים, אני מאוד הייתי רוצה שתהיה לי את האפשרות של הECG (הבדיקה של הלב כששמים את האצבע על השעון) אבל עדיין את האופציה הזאת בישראל (האפליקציה הזאת פשוט לא תופיע) אז יש לי עכשיו מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לי את השעון החדש iwatch5 ושם האופציה הזאת כן עובדת! (לא שהוא קנה את זה בינתיים, פשוט לפי האתר זה יעבוד בארצות הברית) אז מה שאני שואל בעצם זה איך אני גורם לזה לעבוד גם פה? הוא צריך להפעיל אותו שם או משהו? מישהו יודע במקרה? תודה רבה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החיישן החדש והמשוכלל מבית סמסונג נכנס לראשונה גם למכשיר חכם מתוצרתה לכתבה

20. צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה

21. יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה

22. Started by Evil,

אשמח לשמוע ביקורת חיובית / שלילית ואיפה ניתן לרכוש במחיר הזול ביותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. גוגל החליטה לוותר על סורק טביעות האצבע בעבור טכנולוגיית זיהוי פנים מתקדמת שמבוססת על מערך של ארבעה חיישנים שונים - אבל העדויות הראשונות לא מעניקות לנו בטחון גדול בטכנולוגיה לכתבה

24. Started by Ramboli,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים