עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...

2. Started by x-boy_24,

שלום יש לאמא שלי את הפלאפון סמסונג 770 מחברת פלאפון. והבעיה שעשיתי פורמט למחשב ונמחקה התוכנה שמעבירים בעזרתה שירים ואיבדתי את הדיסק ואני לא מוצא אותו .יש איזה מקום שאפשר להוריד אותה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. http://www.gsmarena.com/htc_announces_evo_3d_with_3d_screen_evo_view_4g_tablet-news-2446.php נראה מכשיר חזק מאד. שיצא בגירסת GSM ועם מחיר שפוי ואני מחליף ת'נקסוס

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by sebi,

הייתי בטוח שהבעיה בתוכנה שהייתה לי אבל מצאתי תוכנה חדשה ואני עדיין לא יכול להעביר סרטים, פעם האייטונס שם לי את הסרט בmusic אבל עם סמל כזה של טלוויזיה בצד ועכשיו בגרסא החדשה הוא שם לי את הסרטים בmovies אבל לא מעביר אותם לאייפוד, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by timac,

האם הוא יכול להוציא וידיאו לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. דגם מוזל במעט של ספינת הדגל הקוריאנית, אשר לא מוותר על שימוש ב-Snapdragon 855, ינסה לאתגר את ה-Galaxy S10e הפופולרי בשוק המקומי לכתבה

7. יש לי חבר שטס לקייב, ויש לי חבר אחר שרוצה S2 וישמח לקנות מחו"ל בזול. למישהו יצא להתנסות בזה? חיפוש בגוגל לא מוביל למשהו מועיל במיוחד.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by PuG3o6,

שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. אבקש פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי, דקה אחת אני צריך בדחיפות בקובץ PDF או תמונה את דף האינטרנט הזה https://www.playbuzz.com/hotvod10/a-10-7-2015-8-57-58-am אני ממש ממש אודה למי שיכול להעלות כקובץ מצורף תודה ובוקר טוב! (מנהלים יקרים, פליז למחוק רק אחרי שיעזרו לי! זה דחוף לי להיום בערב לעבודה)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. הוספתי כמה דברים לתוכנה שכתבתי מלפני שנתיים ואני זקוק לבודקים. כל מי שמעוניין נא להשאיר מייל כאן או בפרטי או שניתן גם להוך לבודק דרך הקישור הזה קישור לגרסה הקודמת:

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מחפשת מכשיר עד בערך 1000 ש"ח. מה שחשוב לי: מצלמה (לא סלפי..האחרות), סוללה, *עמידות יחסית* כי אני שוברת הכל בערך.. שלא יהיה מהמכשירי ענק הכבדים שכואב להחזיק. מבחינת זיכרון שיהיה גדול או אופציה שתהיה להוספת זיכרון בעתיד. ראיתי שיש את הOPPP, רמבלה והשיאומי 10 והפוקו.. התבלגן לי השכל מהגרסאות של כל אחד (S, PRO, XXX וכו'.. לא מבינה מה ההבדלים ומה כדאי בתכלס (לא מחפשת הסבר, אלא המלצה מהמומחים והמנוסים כאן גיליתי שיש דבר כזה תמיכה ב5G. לא ברור לי האם זה משמעותי או לא.. מתנצלת על החפירה תודה רבה על הסיוע בתקווה שתצילו אותי *אציין שברור לי שאין מכשיר מושלם שיענה על כל הדברים במחיר כזה ויש צורך בפשרות:) לכן פונה לעזרתכם- להבין אילו אופציות קיימות שהכי מומלצות ומה החול…

• 0 תגובות
    • 342 צפיות
  14. שלום לכולם אני יודע שזה מסוג השאלות שהתשובה אליהן היא אי אפשר לרקוד על שתי חתונות אך אנסה. אני מחפש המלצה לסללור- תקציב עד 1500. איזה מכשיר בתקציב הנ"ל יש לו את יכולות הצילום הכי טובות. לא חייב להיות מכשיר מהשנה האחרונה. אני מניח מכשיר קצת יותר ישן שפעם היה יקר ייתן תמורה עדיפה על מכשיר חדש שהוא מלכתחילה LOW BUDGET

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תמונות וסרטון חדשים מציגים לנו את המראה הסופי והרשמי, לכאורה, של מכשיר הדגל המסקרן מהיצרנית הסינית אנחנו שומעים עליו כבר מעל לחצי שנה, אך בשבועות האחרונים נראה שכמות המידע הזמין צומחת במהירות, וההשקה המעשית קרובה יותר מאי פעם. אחרי כמה שמועותאודות המראה, המפרט והמחיר – אנחנו מקבלים עכשיו תמונות יח"צ רשמיות לכאורה של ה-Xiaomi Mi 5, והוא נראה לגמרי לא רע. אם לשפוט לפי התמונות, הסמארטפון המוביל החדש של שיאומי יהיה זמין בארבעה גוונים שונים לכל הפחות, כולל ורוד בהיר שמזכיר במידה את ה-Rose Gold של אפל שהחל את הטרנד הנשי הזה, אך בוהק אפילו יותר. בנוסף אליו ישנם השחור והלבן המוכרים, וגם את המוזהב שהופך לאט לאט לסטנדרט במכשירים מתכתיים או על אלמנטים מתכתיים – כשבמקרה הזה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by RonCohen,

בא שלי קיבל אסוס טרנסופר פד אינפיניטי אז יש קצת שאלות 1.איך אני עושה שבSuperNote יהיה יישור לימין? גם כשאני כותב על המסך ולא משתמש במקלדת 2.ואיך אני מוסיף תמיכה של פלאש אני על ICS עדיין 3.יש דרך להתקין את האפליקציות של גלקסי נוט 10.1 של הS-pen האפליקציה של הNOTE נראת ממש טובה? 4.מתי האינפיניטי יקבל עדכון לJB? 5. איזה אפליקציות אתם ממליצים לשימוש בטאבלט הזה או כל טאבלט(אפליקציות שהייתם אומרים שהם חובה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by N0mad,

וגם אינסטגרם, למרות שאני מבסוט באופן חסר תקדים מהפלאפון, אני לא ממש זקוק לכל האפליקציות הללו. אז למי שחיכה בסבלנות, הנה ההמתנה שלכם הסתיימה. כמה מילים למי שברשותו נוקיה לומיה 920: קרה לכם שהפלאפון נתקע אחרי הטענה ארוכה?, והיה צריך ריסט בכדי להפעיל אותו, יש פיתרון. לפני כחודש צרבתי מחדש על הפלאפון גירסה קושחה חדשה(שאמורה כבר להופיע כעידכון לפלאפון), והענין נפתר לתמיד, כל מי שלא קיבל הודעה על העידכון בפלאפון(יוצא בזמנים שונים בכל מדינה ומדינה) ורוצה לצרוב לעצמו כבר עכשיו לפלאפון, שיגיד, אשלח לו מדריך. מלבד השיפור ביציבות, יש שיפור גם בחלקות של המערכת(שכבר לפני כן הייתה הכי מהירה וחלקה בשוק.) הם גם שיפרו את האיכות מצלמה, שגם לפני זה הייתה הטובה ביותר בשוק, עכשיו היא לא …

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by zaphod,

אהלן האם ניתן להתקין בצורה קלה מקלדת אחרת ו/או מערכת הפעלה על שפה אחרת לא מדובר בעברית אלא בשפה מבוססת LTR

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  21. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. אני לקוח בהוט מובייל עם 100GB גלישה, שמתי לב לאחרונה - כשאני מנסה לראות סרטון 1080p60 כשאני על סלולר LTE, הוא לא מצליח להריץ ומוריד מיד ל480p. אם אני חוזר ל1080 מצליח להריץ כל פעם איזה 3 שניות ואז נתקע ל10. לא זז כשאני מחבר את הטלפון לוויפי בבית הסרטון רץ בלי בעיה. הקטע, שלפי Speed Test הטלפון שלי מהיר יותר מפי 2 מהוויפי בבית. בטלפון אני מקבל מהירות הורדה 80, ובוויפי 40, ומהירות העלאה גם גבוהה פי 10 בטלפון. אז איך יכול להיות שהוא לא מצליח להריץ יוטיוב? ההסבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהוט מגבילים בכוונה את יוטיוב ספציפית. מישהו יודע אם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כעיקרון אני מחפש את כל מה שיש בו. אני קונה דרך סלקום ב- 36 תשלומים. האם יש מכשיר אחר המומלץ יותר? העדיפות היא סלקום אבל לא משנה לי חברה אחרת. השימושים הם משרד מוזיקה ותמונות. אני אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. ה-Oppo A93 נחת רק לאחרונה בשוק הישראלי בתור גשושית ראשונה עבור היצרנית הסינית הצומחת - ועכשיו יש לו כבר יורש ישיר בדמות ה-A94לכתבה

25. ראיתי שהתחילו להתעניין בנושא של הרוקבוקס אז הבאתי לכם כמה אתרים ,עדכונים וכו: 1.http://www.my-audio.net ,האתר מספק מדריכים והסברים על התקנת הרוקבוקס על מכשירים שונים . 2.התקדמות בתכנות של הרוקבוקס על סאנסה : http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/SansaE200Port#Rockbox (כרגע אין תמיכה בחיבור למחשב,רדיו ומיקרו SD . 3.הורדת רוקבוקס למכשירים שונים: http://build.rockbox.org 4.התקדמות התכנות הרוקבוקס על מכשירים שונים (תחת קטגוריה פורט ) http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/WebHome לפני כמה זמן נערכה פגישה בין מפתחי רוקבוקס למפתחת הצ'יפ אודיו בסאנסה וכרגע יש תמיכה באודיו של Sansa אך יש תקיעות ובאגים,אני מניח שזה יתוקן במהרה ,לפי המפתחים ההתפתחות מואצת . הוראות הת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.