גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מנוי בחברת אורנג', ותמיד בצד שמאל יש את שם הרשת שלהם IL ORANGE, ואני מנסה כבר שעות להעיף את הדבר הזה, אבל ללא הצלחה. המכשיר שלי הוא V3x, ומצאתי את הדריך הבאה: http://www.moto-il.net/moto/index.php?option=com_content&task=view&id=568&Itemid=28 במדריך כתוב שצריך לערוך את הקובץ plmn_text_table.bin, אבל יש בעיה אחת... אני לא מוצא את הקובץ! :-[ חיפשתי בכל התיקיות ולא מצאתי. משהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בינתיים, לפי מה שראיתי, זה האומניה.. http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php למרות שגם יש את הXPERIA והDIAMOND... מה אתם אומרים? אה, ואפשר להתקין עליהם (בייחוד על האומניה) Android? ועוד שאלה - מה הקטע שהרבה מאוד חברות עושות מסך עם רק 64K צבעים? לא מעט? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחד מהדגמים המשתלמים ביותר של היצרנית הסינית מאז ומעולם זמין כעת באמאזון במחיר מעולה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Samsung Rugby די דומה ל-DEFY רק עם מעבד חזק יותר (1.4GHZ) וזול בהרבה - בערך 270$ חדש. http://goo.gl/8OemN ה-SONY ACRO S הוא כבר ליגה אחרת אבל יקר כמעט פי 2... יש עוד דגמים מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בקניית אחד משני המכשירים האלה, שניהם נראים מעניינים תודה והמשך שבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי שאלה קטנה - האם ניתן דרך אפליקציה לשלוט על משהו מרחוק? סתם דוגמא, לסגור/לפתוח מעגל חשמלי כלשהו שהוגדר מראש. ואם כן, איזה איש צוות פיתוח בעצך אחראי/מומחה בדברים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות את הסמארטפון הראשון שלי התקציב שלי הוא 200 עד 250 דולר. והדרישות העיקריות שלי מהמכשיר הם גלישה בפייסבוק וב whatsapp שימוש יחסית אינטנסיבי בGPS ומצלמה קידמת באיכות יחסית טובה. אני כרגע מתלבט בין Newman N1 ל Sony Xperia sola את שניהם אני יכול לקנות פחות או יותר באותו מחיר. התלבטות שלי הוא עם המסך של הסוני לא יהיה קטן מדי עבורי? למי בין שני המכשירים יהיה עדכוני תוכנה עתידים ותמיכה יותר טובה מהקהילה? והאם יש לכם הצעות אחרות לפלאפונים ? תודה רבה מראש חיים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אחרי מס' שנים עם הLG G2 הוא כבר עומד להחזיר את נשמתו לבורא, וחשבתי לשדרג מכשיר. תקציב הוא עד 1,200 שקל, גמיש רק ברמת ה100 שקלים צפונה. מן הסתם פתוח למכשיר סיני ולהזמנה מחו''ל. לא מעוניין בלהגדיל תקציב בשביל הS7\ מכשיר אחר של LG דרישות: -מצלמה טובה, ושאני אומר מצלמה אני לא מתכוון רק למפרט הטכני (לG2 יש מצלמה מצוינת באופן תיאורטי שמצלמת תמונות באיכות גרועה), אלא לאופן בו יוצאות התמונות. - GPS יציב (בG2 ובMeizu של אבא שלי הGPS מאבד את עצמו). - אנדרואיד הכי עדכני שיש וחברה שתומכת בעדכון גרסאות, או לחילופין טלפון שאפשר להחליף לו רום בצורה נוחה יחסית. - בטריה חזקה\ מכשיר עם ניצול יעיל של זמן בטריה. - לפחות 32 GB, * עמידות למים\אבק\ בקטריות וכל מיני…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח. לא מזמן הייתי בארה"ב, ולמרות שהיה לי סים אמריקאי ניסיתי להפעיל את הסים הישראלי של 012 כשהייתי שם, אבל הוא לא עבד. בשבוע הקרוב אני נוסע שוב ובשביל שיהיה לי סים למקרי חירום החלטתי לנסות לפנות ל 012 ולראות האם ישנה חסימה כלשהיא. בצ'אט התמיכה באתר שלהם אמר לי הנציג שאכן יש חסימה, והוא יפתח אותה מיד (כמובן שעל הדרך הוא ניסה למכור לי חבילה מסוימת לשימוש בחו"ל). כמו בכל חברה אחרת שהיה לי בה קו בעבר (סלקום, אורנג', פלאפון וכו'), ביקשתי ממנו גם לחסום כל אפשרות לגלישה בחו"ל מהסים הזה בשביל הצד שאני אשכח לכבות את הגלישה במקרה ואני אצטרך להכניס את הסים למכשיר. הוא הלך "לבדוק", ואחרי 15 דקות בערך חזר ואמר שאין בעיה לחסום אבל ה"שירות" הזה (חסימת המכשיר לגלישה בחו"ל נחשבת …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, כיום יש לי את note ואני הולך לשדרג היום ל-note 2. השאלה היא כזאת: אני רוצה למחוק כל תוכן אפשרי שהיה ב-note ולהעביר את כל המספרים, הטלפונים, ההודעות וכו' לטלפון החדש. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אוקיי תראו שאני עושה פלייליסט נגיד 14 שירים הוא לא עושה פלייליסט מלא אלה רק של נגיד פעם 10 פעם 7 אבל לא את כולם ניסיתי לשנות שמות ולא יוצא כלום מה לעשות??זה מטריף אותי תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. קניתי מכשיר GPS מסין דרך איביי. המכשיר הגיע עם תוכנת iGo מעודכנת, יש לו כניסת AV (נראה לי mm2.5), כניסת USB, כניסת אוזניות וכו'. בתוך תוכנת ה IGO ישנו חלון של TMC שאחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שזוהי מערכת מוסימת להתראה על פקקים ודיווחי תנועה שונים. עוד התברר לי, כי האופציה הזו לא עובדת לי במכשיר מכיוון שאין לי אנטנה מסוימת שמתקשרת לשירות ה TMC או משהו כזה. מכיוון שאין לי במכשיר אנטנטה שכזו, ואין ברצוני לקנות מכשיר נוסף שבו כן יש, חיפשתי באיביי האם ישנם אנטנות חיצוניות בלבד למכירה ומצאתי אחת. שאלתי כרגע - האם אני אוכל לחבר את האנטנה למכשיר וזה יתפקד כמו מכשיר שהגיע עם אנטנה מובנית? איך עובד בכלל השירות? אני משלם עליו כמו שמשלמים על שירותי סלולר לסלקום וכמו אינטרנט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בעניין הזה. חיברתי את המכשיר למחשב והאנטי וירוס זיהה וירוסים במערבת ומחק את כל קבצי המערכת. הורדתי את העדכון האחרון, אך אחרי שהדלקתי את המכשיר כדי לבצע את העדכון, הופיעה התמונה הבאה. אם מישהו יוכל לעזור, אני מאוד אודה לו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מצאתי את זה איך הוא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377686
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מחר אני נוסע לצפון לטיול בעקבות הלוחמים עם הבית-ספר.. בקיצור, הנסיעה ארוכה לאללה, ואני נתקעתי בלי MP3. אז אני קונה היום, אפשר להגיד ברגע זה ממש MP3, אז לפני שאני אלך לקנות, תביאו לי כיוון, מה לקנות, איזו חברה. היה לי עד עכשיו של TREKSTOR 512 מגה והייתי מרוצה כמובן שהיום אפשר לקנות עם יותר מקום בפחות כסף P: אז מה לקחת? אני עכשיו קופץ לACE יש שם שקם אלקטריק ממה שזכור לי ויש להם מבחר, אז תביאו לי המלצות מה כדאי לי לקנות (שהגיוני שיהיה שם, משהו נפוץ שכזה) אני מחפש משהו עם מספיק מקום, לא יותר מדי משהו די סטנדרטי כמו ג'יגה או 2. המחיר בערך 300 ש"ח פלוס מינוס אפשר לחרוג ל2 הצדדים P: החברה לא משנה לי, אבל משהו שאתם יודעים שהיא אחלה ומרוצים מאוד. האיכות שמיעה מאוד מאוד חש…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
נגיד ניקח גלקסי 2 או 3 אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר. כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו? והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו? הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-