עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. דגם הדגל שמבוסס על שבב ה-Dimensity 9300 כולל הרבה מאפיינים משוכללים ומחיר התחלתי קורץ - במידה ואתם מתגוררים בסיןלכתבה

2. Started by zam,

היי. יש לי חבר שיש לו כבר לנובו והוא מרוצה. הוא רוצה עכשיו לקנות אחד לאישתו. הוא ראה את הכתבה הזו: מישהו שמע עליו? קראתי עליו קצת פה ושם אבל לא ממש עזר לי להבין את החסרונות שלו (זה מה שאנחנו בעצם מחפשים לא?) ראיתי את המפרט שלו והתרשמתי באופן כללי כי את הרכיבים עצמם (חברות ודגמים) אני לא ממש מכיר. אז אם מישהו יכול לתת עליו מידע או להפנות אותי לאיזו סקירה, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש כל מני תוכנות נחמדות ל- K800i. שמעתי שאפשר להשתמש בו כשלט עם האינפרא אדום, שאפשר למדוד מרחקים בעזרת הפוקוס של המצלמה וכו'. למישהו יש תוכנה נחמדה שהוא מוכן לשתף? תודה מראש, מודי69.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כחצי שנה קנית את ה samsung gear 2 neo . אחלה שעון , גרם לי להבין איזה מוצר אדיר זה אבל קצת הפריע לי שהוא לא מריץ android wear והוא (בעקרון) מחייב אותי להיות עם סמרטפון של סמסונג שמריץ רום סטוק. בסופו של דבר נמאס לי והחלטתי שאני רוצה משהו חדש יותר וטוב יותר אז פרסמתי אותו למכירה , לא שהייתי לחוץ על למכור אותו או משהו... בכל מקרה , שבוע שעבר השעון נמכר וכבר אחרי דקה הרגשתי בחסרונו. העניין הוא שמחיפוש שטחי שביצעתי השעון היחיד שנראה לי הוא ה samsung gear s , הבעיה היא שאם אני קונה אותו אז לא עשיתי כלום , הוא גם מריץ טייזן וגם סמסונג עם אותו הסיפור. רציתי לבקש המלצה לשעון. דרישות : סמרטווטש אמיתי עם מסך צבעוני וטוב (לא pebble ) , מריץ android wear , עדיפות…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by hararim,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי N73 ויש לו כרטיס זיכרון 1GB של SAN DISK השאלה שלי זה האם לשנות אותו לNTFS או להשאיר אותו על FAT ? אם זה לא שייך לפה אז להעביר לאן שצריך.. תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 14:39:55 הסתדרתי תודה..זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by the_lighting,

מה הגרסא הכי מעודכנת לIGO8? כי שלי לא מעודכן בכמה מחלפים שיצא לי להיות עליהם!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. יש לי בעיה שכל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב הוא מקפיץ לי את השעה קדימה. חשבתי שזה סתם איזה משהו בהגדרות שאני לא עושה טוב אבל שחיפשתי בגוגל ראיתי תלונות של אנשים בלי סוף על הנושא הזה אפילו בפורומים רשמיים של אפל. ואף אחד לא הצליח לפתור את הבעיה. יש פה עוד מישהו שזה קורה לו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. המכשיר החכם החדש השלישי של אסוס הוא מפלצת אמיתית אשר מטשטשת עוד יותר את הקו המבדיל בין טאבלטים לסמארטפונים ה-Zenfone 3 החדש השלישי שהציגה לנו אסוס מזכיר במידה רבה את דגמי ה-Fonepad הבלתי רגילים של החברה משנת 2013, הרבה יותר מכל דגמם אחר שמשתייך אלמשפחת ה-Zenfone – אחרי הכל, לא בכל יום אנו נתקלים בסמארטפון שהוא יותר טאבלט עם יכולת קישוריות סלולרית מובנית, בעל מסך של 6.8 אינץ' (!). המכשיר העצום כולל מפרט ביניים לא רע בכלל, עם מסך IPS בגודל 6.8 אינץ' כאמור, בעל רזולוציה של 1080p, כיסוי של כ-95 אחוזים ממכלול הצבעים של תקן ה-NTSC, כיסוי של 79 אחוזים משטח הפנים של הדגם וגם חיפוי Gorilla Glass 4 מעל, כאשר בנוסף לכל אלו נמצא גם מנוע עיבוד תמונה בשם Tru2Life+ שמתיימר לספ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sundark,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18934 מה דעתכם על המכשיר? האם האחריות טובה? האם מערכת ההפעלה תתעדכן בתדירות? והאם ניתן יהיה לשדרג לאנדרויד 6?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה במדינתנו הצנועה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pooki_1,

שלום אני מנסה לנגן איזה קובץ MP3 באנדרואיד (שיהיה סתם ברקע של האפליקציה) הבעיה היא שאחרי 5 שניות הוא מפסיק (בדיוק באותו מקום) הקוד עצמו הוא נורא בסיסי private MediaPlayer mPlayer; protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.game_play); mPlayer = MediaPlayer.create(GamePlay.this, R.raw.intro1); mPlayer.start(); } אשמח לעזרה בתודה מראש :-)

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by mena,

הגלגלת נעשתה קשה והנגן נקנה בארצות הברית,מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by benor,

יש לי אותו כבר 3-4 חודשים אחרי שהקודם שלי C380 נהרס . הסוללה ממש לא מספיק לי לעומת הקודם, אני בקושי מדבר והוא מחזיק רק יום - יומיים גג והקודם ללא טעינה יכול היה להחזיק איזה 4- 5 ימים. (וזה ממש מעצבן) Orange סירבו להחליף לי אותו, האם יומיים זה בסדר או שמשהו בבטרייה לא בסדר? בדקתי באתר של Orange: זמן המתנה מירבי: עד 220 שעות אצלי אין סיכוי לזה, אני חושב שזה גג 40 - 50 שעות

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. המעבר להתבססות על תהליך הייצור של TSMC ב-7 ננומטר איפשר למפתחת הטאיוואנית לחזור לעניינים ובגדול בעולם הסמארטפונים - מה יוכל לעשות מעבר מוקדם לתהליך ייצור מתקדם עוד יותר של 4 ננומטר?לכתבה

17. Started by ziko,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם לדגם של טאבלט איכותי (אנדרואיד) 1- מסך לפחות 10.1 אינץ עם רזולוציה גבוהה של לפחות 2K. 2- עם סוללה חזקה 3- עדיף תמיכה סלולרית אם זה גולש מהתקציב ניתן לוותר. 4- תקציב 1500 ש"ח מעוניין לקנות בחודש הבא בלאק פריידי נא עזרתכם בבקשה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. האם אי-פעם שמעתם על חברת JLQ? גם אנחנו לא, אך הם הפכו לשותפים החדשים של Xiaomi בשוק הנמוך באופן רשמי, החל מרגע זהלכתבה

19. כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תואם ה-GTA שהפך חינמי, שני כותרי מלחמת הכוכבים שמגיעים ישירות מה-PC וגם קאמבק לרובוטריקים של פעם - זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-1/

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by bbking,

שלום לכם אני משחק כבר תקופה ארוכה במשחק והמשחק מתחבר לשרת ותוך זמו קצר הוא טוען ונכנס למשחק ומשום מה בשבוע האחרון הוא לא נכנס לי בכלל למשחק, ידוע לכם מה קורה? תודה לכם קישורלמשחק https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noumena.andorid.pocketfort.m1en.na

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש לקנות חלפים לאייפונים, מישהו אחד שמוכר מסכים רמקולים ספיקרים שקעי טעינה וכו וכו וכו. יש כל מיני באיביי אבל אחרי נסיון עם 2 שהסחורה שלהם בכלל בכלל לא משהו אני מחפש מישהו חדש, עם סחורה טובה מחירים טובים ומחיר שילוח סביר. תודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  24. טכנולוגיית העקיבה החדשנית שפיתחה Valve מוצעת למפתחי חומרה ללא צורך בתשלום, עם כוכבית אחת קטנה לכתבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.