גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
כמה חודשים אחרי ה-Galaxy Fold המעודכן יגיע אלינו גם מוצר הדגל החדשני של היצרנית הסינית - ויש אפילו תוכניות ליורש באופק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
מוצר הדגל הבא של היצרנית אשר אינה יודעת מנוח עם 5G, מצלמה חדשנית וטעינה מהירה במיוחד, עשוי להגיע כבר בחודש ספטמבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית המצליחה מבטיחה לעשות שימוש בעוד חיישן צילום עדכני ומתקדם מבית סמסונג בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב מבקש לרכוש טאבלט אשר ישמש גננת לאיחסון מוזיקה (חוקית שנרכשה ולא חו"ח הפרה זכויות יוצרים) ושידורה דרך בלוטות לרמקול נייד. הדגשים הוא נפח מספק, הוספה והורדה של שירים (ממחשב שולחני/נייד) קלה ומהירה ואם אפשר גם ניהול הרשימה באפליקציה נוחה וידידותית. מערכת הפעלה יציבה וטובה, כמובן תמיכה בעברית ומחיר זול ככל שאפשר. המלצות לגבי יצרן ודגם, דיס המלצות ודגשים או אינפוטים יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דגם ה-Mi 9T Pro עם שבב ה-Snapdragon 855 יחל את דרכו במערב בשבוע הבא עם עלות רשמית של 400 יורו - ויש כבר טיזר להשקה הישראלית המקומית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
יתכן כי החברה הטאיוואנית וויתרה כבר על עולם המכשירים החכמים באופן אישי - אך זה לא מונע מחברות אלמוניות אחרות לעשות שימוש במותג בעבורה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי meizu 16th עם מסך 2.5d (קמור קלות), ומסתבר שאין לו שכבת הגנה כמו גורילה גלאס. בגלל שזה חברה פחות מוכרת אי אפשר למצוא מגן מסך מסוג tempered glass מחברה מוכרת. יש רק זולים בעלי איכות לא ידועה באליאקספרס עם שלל ביקורות שליליות על כך שהמסך לא נדבק ולא מכסה את השוליים. נראה לי שהפתרון היחיד זה מגן מסך זול מאליאקספרס + נרתיק ספר, אבל אני מפחד שזה לא יספיק להגנה משברים כי אין גורילה גלאס. למישהו יש הצעה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מוטורולה מציגה דגם ביניים חדש עם מאפיין שאין לאף מכשיר אחר בסביבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני רוצה לחבר רמקול של חברת jbl ומקל סלפי של שיאומי דרך בלוטות' לoneplus 6. האם זה אפשרי לחבר את שניהם בו זמנית ולהשמיע סאונד דרך הרמקול ולצלם עם המקל סלפי? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
בעבודתי אני משתמש הרבה בטלפון , ולכן חשוב לי שישמעו אותי ברור . מחפש אוזניית בלוטוס עם איכות סאונד גבוהה ניסיתי הרבה אוזניות אבל בכולם הצד השני התלונן על קטיעות ודיבור מרוחק . כמו כן חשוב לי שכפתור ההפעלה של האוזניות יהיה מתג ,ולא לחצן שמצריך לחיצה ארוכה . מנסיוני לחצנים אלו אתה לא תמיד בטוח שהם נלחצו כמו שצריך וכו' ולפעמים בנעגה כשאתה מנסה לחבר את המכשיר הדבר מסורבל בשונה ממתג שנורא ברור האם לחצת או לא . אני לא מוגבל במחיר, אני מוכן להשקיע סכום יפה . תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כותרת. השמח למידע בנושא.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הזמנות למסיבת עיתונאים גדולה שתתקיים בקליפורניה בתחילת השבוע הבא לא משאירים הרבה מקום לספקות - מכשירי iPhone חדשים נמצאים בדרכם אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה את סמארטפון ה-Galaxy A90 5G עבור השוק המקומי שלה - עם שבב Snapdragon 855 עוצמתי וקישוריות סלולר מדור חדש כתוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה נראת פשוטה אך עד כה לא נמצא לה כל פתרון, והאמינו לי ניסיתי הרבה- יש לי צורך הכרחי להקליט כל שיחה בנייד אני פשוט בשום פנים לא מסתדר עם אנרואיד (קניתי 4 דגמים החדישים ביותר שיצאו בכל פעם בכסף טוב, זה הסתיים בזה שהמכשיר כמעט נזרק לקיר מעצבים) אז מה הבעיה ? איפון לא מקליט. בניגוד לאנדרואיד בו תוכל בקלות למצוא תוכנת הקלטה 99% מתוכנות ההקלטה בIOS הם תוכנות צד שלישי (לא נוח, לא עובד לא פרקטי). אותו אחוז אחד באיפון שמאפשר הקלטת שיחות זהה לגלקסי הוא טוייק שפיתחו Limneos בשם audiorec 2 הוא פשוט יושב על הרמקול של האיפון ומקליט כל מה שקורה. זה מצריך 1. איפון פרוץ 2. תשלום חד פעמי של 4 דולר להורדת הטוייק. פשוט מאד. הבעיה? זה דופק את הרמ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
בצל מלחמת הסחר בין סין וארה"ב והסנקציות שהוטלו עליה, היצרנית הסינית הגדולה מתכוננת למתקפה עם מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
שבבי ה-Kirin 990 נחשפו לעולם קצת לפני שיככבו בתוך מכשירי ה-Mate 30 – עם טכנולוגיית ייצור חדשנית מבית TSMC וליבה גראפית מוגדלת באופן משמעותי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון ה-Xperia 5 החדש מציע את החידושים הטכנולוגיים של מכשירי דגל גדולים - אבל מבטיח להיות נוח הרבה יותר לכל הצרכנים שעדיין מתגעגעים לדגמים הקומפקטיים מהעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
שיאומי מפתיעה ומכריזה על טעינה אלחוטית בהספק של 30 וואט שתחזיר 50 אחוזים מקיבולת הסוללה בתוך פחות מחצי שעה - ותערוך את הופעת הבכורה המסחרית שלה כבר בשבוע הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שסמסונג ו-Huawei נאבקות בחוקי הפיזיקה בנסיון ליצור מכשירים חכמים עם מסכים גמישים ומתקפלים - ב-LG מסתפקים בהשקת דגם דגל חדש שאליו תוכלו לחבר בקלילות מסך משני נוסף במידה ותזקקו לכך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית האייפון מצטרפת אל טרנד שירותי המשחקים ברישום חודשי קבוע - ותנסה להפוך אותו ללהיט גם עבור עולם המובייל עם מחיר קורץ ומגוון כותרים בלעדיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים בטאבלט של אפל במחיר מוזל? תוכלו למצוא אותו בחנויות, אך אל תופתעו אם לא תצליחו להבין בהבדלים בינו לבין קודמו מהשנה שעברה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-