גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,793 דיונים בפורום זה
-
אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיווחים והניבויים אודות דגמי הדגל החדשים של סמסונג לא מפסיקים לרגע, ומציירים לנו תמונת מצב מעודכנת מעניינת ומפתיעהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי ואני מפחד מגניבת השיחות כי בטלפון PANASONIC הישן שלי גנבו לי שיחות וגם אז אמרו שהוא מייצר הרבה קודים ואין סיכוי שיעלו עליו, האם DECT יכול להבטיח שלא יעלו לי על הקו? ???
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מבקש המלצה על אוזניות in-ear סיליקון רגילות עם חוט ולא אלחוטי בתקציב של עד 500 שקל כמובן מעדיף באזור ה100 או פחות חשוב באס איכותי וצליל נקי, מיועדות לספורט מוזיקה בלבד
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
- 1 follower
-
-
אומרים שהמכוניות החשמליות המודרניות דומות יותר למכשירים סלולריים חכמים מאשר למכוניות הבערה הפנימית המסורתיות - ובקרוב תהיה חברה שתנסה לבחון את התיאוריה הזו במו ידיה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט Garage, תוכנית המאפשרת לכל מפתח בחברה ליצור אפליקציות בזמנו החופשי, קופצת פלטפורמות ומגיעה לאנדרואיד ול-Android Wear לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a1%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לנובו חשפה לאחרונה סמארטפון שוק ביניים נאה במחיר משתלם בצורה חסרת תקדים - וכעת נראה ש-Xiaomi עומדת להחזיר מלחמה עם דגם סופר משתלם חדש ממשפחת ה-Redmi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-xiaomi/
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חוץ מלשלוט בעוצמות החשמל כדי לעשות אובר, מה עוד יש לי שם למעשה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 לאמא שלי ליום הולדת שיהיה עד 10 ג'יגה וקל לשימוש ותפעול. הכסף לא חשוב העיקר שיהיה נגן ממש טוב ובאיכות שמע מאוד גבוהה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Rome החדש של Umi הסינית הוא בינוני וסביר מבפנים ויוקרתי מבחוץ, בשילוב עם תג מחיר תחרותי במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-הסמארטפון-המתכתי-הקשוח-שיעלה/
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
גלקסי 3 של חזר מתיקון, החליפו לו המסך, רק עכשיו שמתי שהוא הגיע בלי המגן מסך המדבקה הזאת למרות שנתתי להם אותו עם, מהם גם קניתי אתהמגן . הסתכלתי על המסך ושמתי לב למטה לשריטה קטנה, זה לא מוזר שעל גוריל גלאס 2 אחרי יומיים תופיע שריטה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלוםץ יש לי מחשב כף יד של DELL מדגם AXIM X50. עם מערכת WINDOWS MOBILE 5 בויסטה, אין את התוכנה ACTIVESYNC,, כשמחברים מחשב כף יד, מותקנת באופן אוטומטי התוכנה , Windows Mobile Device Center ואחרי שהיא מתקינה את המכשב במערכ, הסנכרון אמור להתבצע דרך SYNC CENTER. הבעיה היא שהתוכנה הראשונה לא פועלת, היא מראה לי שהמכשיר מחובר, שאולת אם אני רוצה להירשם לנויזלטר, ואחרי שאני בוחר כן או לא, היא נסגרת ואין ממנה שום זכר. ב SYNC CENTER המכשיר לא מופיע. בXP צריך להוריד את התוכנה ACTIVESYNC, הורדתי אותה ובXP הכל ובד כמו שצריך. מה צריך לעשות? להוריד עדכונים לPDA? תודה מראש http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/f611d649-a80f-4172-bb98-ade6b6cf62801033.mspx#E3C לינק לאתר של MS …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום... קניתי סנסה קליפ, ועשיתיי עדכון לקושחה שלו כעת הנגן מציג תפריטים בעברית ואת שמות הקבצים בעברית לגבי קבצי WMA, אך לא לגבי קבצי MP3. לא בא לי להפוך את כל ה MP3 שלי WMA.... האם יש איזו אפשרות שהוא יציג את העברית גם ל MP3? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העדכון החדש לדפדפן של גוגל באנדרואיד מוקדש לניגון יעיל יותר של תכני וידאו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 630 וה-Snapdragon 660 המשופרים, אנחנו זוכים לדגם עממי והמוני עוד יותר אשר יזכה להנות מיתרונות תהליך הייצור העדכני ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה מפתיעה בהיקפה מעניקה לנו הצצה למכשירים עתידיים כדוגמת ה-Moto X5, ה-Moto G6 וכמובן ה-Moto Z3 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעתיק מחבר שלי את המוזיקה שיש לו מהאיפוד שלו למחשב שלי ואני לא ידוע איף... ראיתי כל מיני תוכנות כמו איפוד אקספלורר אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש בהם (רשיונות וכ'ו) יש למישהו שם של צוכנה שאולי כדאי שאני אברר עליה בכדי שאוכל להעביר את הקבצים למחשב שלי? תודה רבה! ד'א לבחור יש איפוד 80G מהישנים אם זה משנה הרבה...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המקלט הנ"ל, מקלט פשוט וזול שמתאים למה שאני צריך, השאלה שלי היא מה ההבדל בין: http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=45468654&Cat2Cat1ID=2994&Cat2ID=5143&aff=Zap〈=he ל - http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=176 כשהמחיר בשני הוא כפול מהראשון ועל פניו מדובר באותו מכשיר, מה פיספסתי? תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה מחו"ל בגלל המחיר (היקר) בארץ, ויש לי מספר שאלות בנוגע לתאימות ולתמיכה בארץ. 1. אחרי שאני מחבר אותו למפעילה הפלאפון אמור להתחיל לעבוד ישר, או שיש עוד איזה שהם דברים שהוא אמור לעבור לפני העבודה השטיפה? 2. הפלאפון יגיע בלי תמיכה בעברית מן הסתם, האם אפשר להוסיף לו? 3. האם אפשר לבטח את הפלאפון למרות שלא קניתי אותו מהמפעילה? אני מדבר על ביטוח נגד תיקונים וגם נגד גניבות. בקשר לפלאפונים... אני מתלבט בין 2. העיצוב והגודל הם קריטריונים מאוד חשובים לי. אני רוצה פלאפון רגיל (bar), וחשבתי על 2 דגמים. samsung p310i, וה samsung z370. מפני שה samsung x820 וה samsung z370 זהים מבחינת גודל ועיצוב, שמתי את ה z370 בהשוואה. ההבדלים היחידים בין ה x820 ל z370 זה התמיכה בדור שלישי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-