עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה

2. היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה

3. Started by ivey,

האם כדאי להתקין מגן מסך למכשיר זה? אם כן, איזו חברה / דגם מומלצים?

• 0 תגובות
    • 247 צפיות
  4. Started by ilanb0,

מה השם ה"מקצועי" של אוזניות עם קשת קטנה מעל האוזן למניעת בריחה של האוזניה מהאוזן? האם יש משהו מומלץ?

5. Started by sayroni,

היי, מישהו יודע מה ה-סמסונג עם NFC במחיר המשתלם ביותר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 293 צפיות
  6. Started by iSolt,

רוצה להזמין טאבלט בשביל נטפליקס מתלבט בין teclast m50hd או t50hd אם יש דגם טוב יותר בתקציב של עד 700 אשמח לשמוע

7. האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה

8. אחסון פנימי מהיר בנפח של טרה-בייט מגיע אל שוק הביניים, באדיבותה של Realmeלכתבה

9. ASUS משתפת פעולה עם Microsoft ו-Qualcomm כדי לספק למשתמשים את חווית הבינה המלאכותית הטובה ביותר עם מחשב 15.6 אינצ' דק וקל במיוחדלכתבה

• 0 תגובות
    • 240 צפיות
  10. כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה

11. על פני כדור הארץ, ולא ביקום מקביל, יצור מיסטי יוצא דופן משוטט בינינו: אוזניות חוטיות לאייפון שדורשות חיבור Bluetooth על מנת לתפקד באופן בסיסי. כן, קראתם נכוןלכתבה

12. גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה

13. Started by maor7583,

צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?

14. פרצת אבטחה בשבבי הטלפונים הנפוצים חושפת מיליוני מכשירי אנדרואיד לסיכון פוטנציאלי. Qualcomm ויצרניות הסמארטפונים פועלות לתיקון המצבלכתבה

15. לקחנו לסיבוב את מחשב ה-G6X של GIGABYTE עם מעבד Core i7 בדור ה-13 יחד עם ליבה גרפית מסוג RTX 4060 - האם התמורה עבור המחיר הוגנת?לכתבה

16. Started by iveco,

אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?

17. אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)

18. סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה

• 0 תגובות
    • 200 צפיות
  19. הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה

20. Started by yonatan.mendelson,

האם המותג האהוב מתחילת המילניום עומד לחזור לחיינו פעם נוספת, הפעם בתור סדרה של מכשירים חכמים מבוססי אנדרואיד? תיעוד בארגוני התקינה מצביע על כך שזה יקרה בקרוב מאוד לכתבה

21. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

22. בסמסונג משיקים פרסומות הומוריסטיות חדשות שמטרתן לצחוק על חשבונה של אפל - בזמן שהמתמודדת מהמזרח Huawei מנסה להגחיך את ה-Note 9 עצמו לכתבה

23. ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מפתחת השבבים האמריקאית ממשיכה לשדרג את ההיצע שלה בשוק הבינוני-גבוה, שכבר היום יש לו מעט מאוד מתחרים אמיתיים בתחום לכתבה

25. מגרעת קדמית עגולה וקטנה וגם מערך צילום אחורי מאסיבי שמסודר בריבוע - הדגם החדש של הסינית המובילה כבר כמעט מוכן לקרוא תיגר על ה-Note 9 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים