גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קנו לי אותו בתאילנד,עדיין לא קיבלתי אותו איך הוא ? איפה אפשר לצרוב לו עברית וכמה יעלה בערך ? כמובן שבאיזור המרכז תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לN73 יש יציאה חיצונית לכרטיס זיכרון שלו? כי ל6230I אין
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן PIXXEL I PIX 1GB ומאחרי ששדרגתי לו את התוכנה לפי ההוראות שיש באתר שלהם לשדרוג שיש באתר שלהם הנגן פשוט לא נדלק ולא מזוהה ע"י המחשב. אשמח לתשובה ועזרה בהקדם האפשרי =] הנגן שיש לי: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={8748F2DC-8EBE-412E-AFCF-9DF37F837D78}&details_type=1&itemid={5E7EEF2C-759D-4817-B46C-D7A18B471961} פה נמצא העידכון וההוראות: http://karat.pionet.com/?catid={BAC8552A-B4F8-4B2A-84F3-40ABFC64CB1F}
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובות. 1) למישהו יש מושג אם מייקרוסופט ישראל נותנת אחריות על הנגן? כלומר אם אני קונה אותו בחול, האם יש לו אחריות? 2) רק למען הסר ספק - אין בעיה לשים בו MP3 או סרטים שכבר נמצאים לי על המחשב (להמיר אותם לZUNE MARKET PLACE), נכון? 3) בהנחה שיש לו אחריות בארץ, איזה נגן הייתם קונים בNY שיש לו אחריות בארץ? (כרגע זה ZUNE מול IPOD והZUNE מוביל בגלל המסך).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות HS-23 ל6680..?? שומעים חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עכשיו כשיצאה לו עיברית רצינית סופסוף, הוא הפך למועמד רציני לקניה. אבל לפני יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות לראות קבצים לפי סידור התקיות במכשיר עצמו (כמו בנגנים הישנים של אייריבר) או שרק לפי טאגים כמו באייפודים? 2) יש מערכת דרוג? אם כן, יש תמיכה בפלייליסט חכמות (שלמשל אני יכול להכין רשימה שתשמיעה רק את השירים שמדורגים מארבעה כוכבים ומעלה)? 3) הוא מגיע עם מטען או שהוא נטען רק מהיואסבי? תודה=]
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושש שההשקה שלו תקח יותר ממה שאמרו מרץ אפריל בארץ
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
ובכלל, MIO או ASUS? מה עדיף ולמה !! ? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה בIRIVER H10 עשיתי לו פירמוט וכעט קבצי המערכת חסרים אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד . (חשוב לציין האייריבר מגרסא אירופאית.) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי סאנידסק e250 הוא משותק ,אי אפשר לכבות או לעשות ריסטרט ..לא ידוע לי על כפתור ריסטרט כמו שיש בהרבה מכשירים אחרים רק העיגול שליטה שלו עם אור כחול ואי אפשר לעשות עם המכשיר כלום זאת הפעם ה2 שזה קורה ועד עכשיו הפתרון היה לחכות עד שהבטריה תגמר ואז להטעין ראיתי כאלה שאומרים להוציא את הסוללה הסוללה במכשיר הזה ניתנת להוצאה אם פותחים תברגים ..כדאי? יש פתרון או ישר למעבדה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היום בלי שום סיבה ה-E280 בין יומיים שלי התפגר לו המחוגה דולקת באור הכחול שלה וזהו. שום דבר לא מגיב, ניסיתי ריסט, לחבר לUSB ושום דבר. פשוט שום דבר. אפילו להפסיק את האור של המחוגה אני לא מצליח יש לציין שעדכנתי לתמיכה בעברית והוא עבד בסדר - זה קרה ככה פתאום כשהדלקתי אותו מה עושים עכשיו?מישהו נתקל בזה?עדיין אפשר לממש אחריות? אובד עצות כבר :'(
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא מתאילנד איפה עושים למכשיר עברית ? שווה לקנות אותו ? מה האופציות שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי נגן IRIVER 512MB. ואני מצליח להכניס בתוכו מקסימום 100 שירים באיכות 192kbit/sec. יש הרבה שירים של פינק פלויד (שירים ארוכים) ולכן הם תופסים הרבה מקום. האם מומלץ להוריד את איכות הקבצים מ 192kbit לשניה לפחות מזה...האם זה יפחית את נפח השירים? כמה אני יכול להוריד מינימום כדי שישאר סאונד נורמאלי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.16-9.net/lens_tests/k800i/index.html בהחלט מרשים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-