עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tmpusr,

אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by SilentBob,

פלטפורמת הפיתוח לשבב הדור הבא של קוואלקום הגיעה לידיהם של עיתונאים, ומספקת לנו מבט רשמי ומלא ראשון על הביצועים הצפויים לנו במסגרת הקפיצה הגדולה ל-14 ננומטר יכול להיות שיהיו שבבי סמארטפונים עוצמתיים ממנו בעולם הסמארטפונים של שנת 2016, אך כבר עכשיו נראה שיש משהו ברור מאוד – ה-Snapdragon 820 החדש של קוואלקום הוא אכן שיפור גדול מאוד לעומת קודמו, כמעט בכל פרמטר אשר ניתן להעלות על הדעת. השבב של היצרנית האמריקאית, שכזכור חוזר לארבע ליבות בלבד (בארכיטקטורה ייעודית ומותאמת אישית) וקופץ לתהליך ייצור LPP ב-14 ננומטר אצל סמסונג, הגיע אל אנשי האתרים tomshardware ו-anandtech בתצורה של פלטפורמת פיתוח לסמארטפונים, ואנחנו קיבלנו תוצאות מבחני ביצועים מקיפות שמציירות תמונה חיובית …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!

4. היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amitr,

היי מה נשמע. אני רוצה לעבור לגולן מתוך עיקרון. ואני עוזב את החברה הגדולה שאני נמצא בה בגלל הסיבות הידועות שכולם כבר מכירים ושונאים. בנוסף בגלל שאני יודע שאם לא גולן עוד הייתי משלם על חבילה 200 שקל לחודש כמו פראיר. קניתי את הפלאפון שלי NOKIA 100 מאופיס דיפו. לא יודע לאיזה רשתות הוא פתוח, לא מבין בזה כלום למען האמת. 1) אני אוכל להשתמש בו בגולן טלקום ? 2) יש דרך לבדוק? 3) מה הדרך הנכונה להתנייד כדי לא לאבד את המספר שלי ? 4) היום עוד יש בעיות התניידות מאוראנג' לגולן כמו בעבר?, אני זוכר שפעם מנעו מאנשים להתנייד ועשו להם תמוות . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. כמו שידוע לכם מתרד קודם רכשתי את שני המכשירים האלו לאבי ולי ואני מאוד התרשמתי לחיוב מהנוחות של הE65 ומהעובי הקטן מאוד שלו אבל יש חסרון שהוא לדעתי ענק והוא המצלמה (רק 2מגהפיקסל) זה ממש ממש קצת ובאסה לי מאוד לא מושך אותי לצלם תמונות כמו שהייתי איזה יומיים עם הN המלצמה משכה אותי לצלם תמונות פשוט..בE אני כבר מכיר את האיכות ככה שזה לא מושך ובכללי פלאפון כזה בלי מצלמה עם איכות רצינית זה פשע!!! יש לי עוד שבועיים להחליט אם אני רוצה להחזיר אותו או לא.מה אתם אומרים עליו כי לפי דעתי הוא מאוד נוח ומרשים רק המצלמה מבאסת טוטאלית את המכשיר!!! והאם כדאי להחליף אותו לN השחור שמגיע עם1גיגה זיכרון לעומת הE???

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מתלבט בין Ainol Flame לבין Nexus 7 Ainol Flame 155$ אחרי מיסים ושילוח לארץ Nexus 7 8GB 285$ אחרי מיסים ושילוח לארץ נקסוס היתרונות של הנקסוס שהוא כמובן שהוא מגוגל (עדכונים רשמיים) ,קהילת מפתחים גדולה, מוצרים משלימים. החסרונות של חוסר MHL/HDMI . Ainol Flame היתרונות 16GB , 5000MAh (וכמובן כל התכונות של ה Nexus) . החסרונות - חוסרתמיכהעתידי (עכשיויש 4.1 אבל בעתיד אף אחד לא מבטיח) , ובאגים וכו' (עדייןזה ספק סיני ) , חוסר GPS . כל היתרונות והחסרונות הנ"ל נוגעים אליי (לא אכפת לי שיש מעבד יותר טוב בנקסוס . אני במילא לא הולך לשחק איתו). השאלות שלי : האם יש סיכוי באיינול …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה מאחר ואני יודע כבר איזה מכשיר אני רוצה לרכוש (נקסוס 6P) אבל כרגע אני מחפש את החנות שממנה ארכוש אותו. עד היום קניתי את המכשירים שלי מVMOBILE שאת המכשירים שהם מייבאים והם אלה שנותנים את האחריות עליהם לא היתה בעיה לבצע רוט (וגם לא היה צורך להסתיר את זה). הבעיה שלי כרגע שאין להם במלאי את דגם ה-64 ג'יגה בכלל ובצבע שחור שאותו אני רוצה לרכוש בפרט. מתייעץ איתכם פה כדי לבדוק האם יש עוד חנויות כמו VMOBILE שאיתם אוכל לבדוק את המלאי. חשוב שהם לא מבטלות אחריות בביצוע רוט באופן מוצהר ומנסיונכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by xtract1,

מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם: Samsung c130 או Motorola W220 מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. נתונים עדכניים מצביעים על שליטה מוחלטת של החברה הקוריאנית בשוק, גם בתחום היקר וגם בתחום המוזל לכתבה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 00Amir,

יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה

17. Started by bennyye1,

מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  18. האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  19. תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רוצים להפוך את מכשיר האנדרואיד שלכם ל-iPhone X או ל-Essential Phone בלחיצת כפתור אחת? עכשיו זה אפשרי, בעיקר אם אתם לא באמת מתלהבים מהם לכתבה

21. שלום לכולם. עד היום היה לי מכשיר של נוקיה 6233. מכשיר בובה אבל מתחיל לגמגם והגיע הזמן לשדרג. רציתי לבחור מכשיר שבו תיהיה חומרה חדשה ושהתפעול של המכשיר יתבצע בצורה חלקה וללא לאגים מיותרים (כמו שעובד באייפון לצורך העניין). מומלץ שלמכשיר יהיה GPS, ספיקר טוב מערכת הפעלה שלא תתקע אותי עוד שנתיים ואם אפשר כמותרות גם זמן סוללה טוב. עשיתי בדיקה קלה וראיתי חומרתית שיש כמה מכשירים דומים ואני דיי אובד עצות. אני חושב על מכשיר עד 2.3K לערך. הכמשירים שראיתי הם : HTC HD7 SGS HTC DHD HTC DESIRE (הבנתי שהוא חלש משמעותית מבחינת חומרה מה HD) SAMSUNG S8500 WAVE (כנראה האוופציה האחרונה בגלל ה BADA) …

• 48 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. הי אני חדש בגלקסי. האם מומלץ לעדכן את הקושחה דרך samsung kies? זה עלול לשנות את השפות? מדובר בקושחות שאושרו ע"י היבואן בארץ או שזה מסמסונג העולמית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה

24. Started by shibie,

שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by Rami0786,

שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.