גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת האיכות שמע ואיכות וידאו(וגם איכות שמע בוידאו)?? ipod touch או iphone?? או שאין הבדל? ולמי יש מסך איכותי יותר? (יותר צבעים וכו'..)
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם אפשר לראות את כל התמונות,שיחות ווצאפ,פתקים וכו' דרך האייטיונס על המחשב עצמו? פשוט להיכנס לאייטיטוס במחשב ולראות את הנ"ל? כמו בתיקיה רגילה? כנ"ל דרך האייקלאוד? ערן
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תקציב גג אלפיה. אני מחפש פלאפון שישמש אותי בעיקר לשמיעת שירים וחשוב שתהיה לו סוללה חזקה. רזולוציית מסך צריכה להיות 320X240 ומצלמה באיכות 2MP. מכשיר סליידר או לבנה צריך גם שיהיה תומך ג'אווה ובלוטות' להעברת קבצים. האם הנוקיה 6120 עונה על הצרכים שלי? יש לו סוללה חזקה? עד כמה זיכרון הוא תומך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים להפוך את מכשיר האנדרואיד שלכם ל-iPhone X או ל-Essential Phone בלחיצת כפתור אחת? עכשיו זה אפשרי, בעיקר אם אתם לא באמת מתלהבים מהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. עד היום היה לי מכשיר של נוקיה 6233. מכשיר בובה אבל מתחיל לגמגם והגיע הזמן לשדרג. רציתי לבחור מכשיר שבו תיהיה חומרה חדשה ושהתפעול של המכשיר יתבצע בצורה חלקה וללא לאגים מיותרים (כמו שעובד באייפון לצורך העניין). מומלץ שלמכשיר יהיה GPS, ספיקר טוב מערכת הפעלה שלא תתקע אותי עוד שנתיים ואם אפשר כמותרות גם זמן סוללה טוב. עשיתי בדיקה קלה וראיתי חומרתית שיש כמה מכשירים דומים ואני דיי אובד עצות. אני חושב על מכשיר עד 2.3K לערך. הכמשירים שראיתי הם : HTC HD7 SGS HTC DHD HTC DESIRE (הבנתי שהוא חלש משמעותית מבחינת חומרה מה HD) SAMSUNG S8500 WAVE (כנראה האוופציה האחרונה בגלל ה BADA) …
-
- 48 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הי אני חדש בגלקסי. האם מומלץ לעדכן את הקושחה דרך samsung kies? זה עלול לשנות את השפות? מדובר בקושחות שאושרו ע"י היבואן בארץ או שזה מסמסונג העולמית?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אחים שלי, אני מחפש טלפון סלולרי בתקציב 2200+-ש"ח אני רוצה שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מצלמה עם פלאש, ומסך איכותי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
- 1 follower
-
-
האגדות היו נכונות - חברת הענק מציגה מכשיר אנדרואיד חדש משלה, עם קונספט בלתי רגיל וזמינות מתוכננת רק בעוד יותר משנה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין בנגן mp4 וחושב לקנות iriver cowon a3 אבל האם יש מישהו שהתנסה כבר ב myvu ויכול לתת חוות דעת :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
גם משפחת ה-Razer Blade Pro 17 זוכה לרענון לרגל השנה החדשה, עם הכרטיס הגראפי המעודכן המוביל של NVIDIA ומסכים בקצב הרענון הגבוה ביותר שזמין בתחום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא השתמשתי המון זמן בנגן, היום החלטתי לשים עליו שירים ומשום מה נראה לי ש-6 דקות בישביל להעביר 800 מגה זה המון. זה הגיוני או לא? זכור לי שהיה לוקח ל 3 גיגה להעביר 6 דקות, יש מצב אני טועה?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/yahoo_launching_an_android_phone_in_japan-news-3024.php
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
השקתו של אחד המתמודדים המובילים לתואר הסמארטפון הכי מעניין בשנת 2020 מתקרבת, וכעת יש לנו יותר פרטים על הדרך שבה הוא פועל ועל תג המחיר המיועד עבורולכתבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב : 700 חריגה : 300 רוכש בארץ תאריך רכישה: השבוע מפעילה סלולרית: פלאפון המכשיר: שיהיה לא גדול, עמיד, ושיהיה נוח למוסיקה וגם מצלמה נורמלית לא תזיק אבל לא חובה. לא חשוב לי ממש גלישה ומשחקים אפליקציות וכו... חברה אני לא מחפש להוציא הרבה כסף אם יש משהו זול יותר זה יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עדיף עם אפשרות לשידרוג הפירמוור, למרות שלא חובה על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשירי ה-Snapdragon 865 המוזלים החדשים עומדים לספק תחרות בריאה - בעיקר למכשירים ממותג אחר של אותה יצרנית סינית מפורסמתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש מכשיר שיתן לי מענה לצרכים הבאים: (אני לא יודע אם זה אמור להיות Mobile internet device, מחשב כף יד, נגן מתוחכם או לא יודע מה) - לא גדול - חשבתי על מסך של 5 אינצ' לכל יותר - מסך מגע - נגן סרטים \ מוזיקה - בתקווה שיהיה טוב מספיק לחווית צפייה בסרטים -אפשרות להתקנת pdf reader - חשוב מאוד. - אפשרות ל wifi - עם גלישה באתרים וכו'. בימים האחרונים עברתי על הרבה ביקורות בהרבה מקומות, וזה רק בלבל אותי יותר ??? ראיתי את ה smartq 5 שהוא ממש לא יקר, אבל אני לא יודע איך הוא יתמודד עם סרטים (הביקורות בעניין הזה לא כל כך בעדו) וראיתי עוד הרבה מאוד מכשירים נוספים - ולי נוצרה ההרגשה שאין מכשיר שיאחד את כל התכונות.. אשמח להמלצות... (כולל גם באיזה קטגוריות כדאי לי לחפש - האם מכשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, עקב הניידות אני רוצה לעבור מחברת פלאפון לאורנג' או סלקום, בעיקר להנות קצת מהמכשירים של GSM. חשוב לי פלאפון כמה שפחות מורגש בכיס (דק, לא ארוך או רחב מדי), שיראה טוב ומספיק יוקרתי ולא זול וילדותי מדי וכמובן שיהיה נוח לשליטה עם אופציות נוחות. מצאתי את הW880 של סוני אריקסון שדי עונה על הדרישות אבל הבעייה שהוא מאוד יקר כשקונים חדש - לכן כזה משומש נכנס לתקציב (ראיתי שמשומש נמכר באיזור ה1000-1200 ש"ח). השאלה שלי היא איך בדיוק קונים פלאפון משומש ?: מה בודקים? איך בודקים? ממה להיזהר ומאיזה תרמיות להיזהר ? הדגשים שחשבתי עליהם: - איזה דברים צריך בשביל בדיקת תקינות (דברים שאני לא אצטער אחרי זה ששכחתי לבדוק)? האם יש קוד טכנאים לבדיקה אוטומטית לW880? - איך אני בודק ומבטיח שהטלפון …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת הענק היפנית ממשיכה לאותת לנו על כך שהיא כנראה היצרנית העקשנית ביותר בעולם המובייל כולו, גם בשנת 2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-