גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחזור השדרוג הצנוע של היצרנית הסינית מספק תוצר שנראה מרשים בהחלט ביחס לתגי המחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Galaxy A51 וה-Galaxy A71 יובילו את המתקפה של היצרנית הגדולה ביותר בקטגוריה על שוק המיינסטרים עם מפרטים מחוזקים ותקוות לשיפור החסרונות הבולטים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא כבר יצא בארה"ב במחיר זול מאוד ויש עליו ביקורות ממש טובות - איכות סאונד מעולה לפי הרבה אתרים, אחד מהם: http://www.anythingbutipod.com/archi...lip-review.php הוא אומר שיש לו הרבה נגנים וזה בין הטובים בסאונד... אז קיצר ... מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ וכמה בערך הוא יעלה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אחרי ההדלפה הבלתי מכוונת אודות מכונת משחקים מבית חברת Razer עם מסך של 18 אינץ' - כעת טיזר רשמי של חברת Dell מעיד כנראה על חזרה שלה אל קטגוריית הניידים הגדולים במיוחד לאחר הפסקה של כמעט שמונה שניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 318 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפתח משחק חדש(בנוסף למשחק מירוץ מכוניות) שבו אתה יורה עם שוט גאן(איך כותבים את זה בעברית?) במפלצות לפני שהן הורגות אותך. את הצד הטכני יש לי, הבעיה היא שקשה לי לחשוב על המשחקיות. בעקרון אתה פשוט מכוון רובה ויורה על המפלצות. כל שתי יריות אתה צריך לטעון מחדש את הרובה(כי זה שוט גאן) כך שאי אפשר סתם לירות הכי מהר שאתה יכול. הבעיה היא שאין לי כל כך רעיון כרגע על איזה משחקיות לעשות. אני רוצה שיהיה POWER UPS, אבל איך המפלצות יהרגו אותך? האם ברגע שמפלצת אחת מגיעה אז אתה מת? באיזה קצב הם ילכו? האם הם יתנו לך מכות? בקיצור אני צריך רעיונות או דוגמאות למשחקים אחרים. אשמח אם תעזרו. הנה ווידאו אחרון שיש לי של המשחק(WIP):
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94-xperia-z4-%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. זה כבר כמה זמן שאני מחפש מכשיר ניווט אמין ומדוייק לכבישי הארץ. ביררתי על כמה דגמים, אבל בנוגע לכולם שמעתי ביקורות חלשות הן על איכות התוכנה, והן על טיבו של המכשיר. אשמח לשמוע המלצות מנומקות על מכשירי ניווט טובים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מכשיר GPS של חברת ASUS דגם R300 מכשיר נחמד מאוד ביקשתי שלא ישימו לי בו תוכנה כשקיבלתי את המכשיר התחלתי לחפש באינטרנט תוכנה האופציה הראשונה שמצאתי היא התקנת תוכנה של מיו שממירה כביכול את הFRIMWARE למשהו של מיו נכנסתי לאתר של ASUS ושם ביצעתי עדכון תוכנה אך לצערי לא שמתי לב שאין תמיכה בעיברית ואין מפות לישראל הבעיה כרגע איך להתקין עברית שוב או למצוא איזשהו עידכון בעיברית אשמח אם למישהו יש פתרון בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש נגן, והנגנים שיש ביניהם התלבטות הם: Sandisk clip 2GB Sandisk Sansa e250 2GB השימוש בנגן הוא מן הסתם שמיעת מוזיקה , אך גם חשוב שההקלטה תהיה ברמה טובה. התקציב הוא 300¤ +-. איזה מהמכשירים עדיף? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות galaxy s 3 בארה"ב בקרוב , רציתי לשאול אם מישהו מכיר חברה בישראל (אמינה) שמוכרת אחריות על מכשירי אלקטרוניקה חדשים שנקנו בחו"ל. אני מחפש תקופה של 12 חודשים , לא צריך יותר מזה... תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמתחילה לצבור יותר ויותר כותרות בימים אלו עורכת מכירה מרשימה לסמארטפונים המוכרים ביותר שלה, ויש גם שעון חכם במחיר מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-טובה-להתחדש-המכשירים-של-oukitel-זמינ/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי להתחיל לקחת את החברות הסיניות הצעירות האלו ברצינות? לפי נתונים עדכניים, לנובו ושיאומי נדחקו החוצה מהחמישייה המובילה על ידי שמות מפתיעים לצד דיווחים כספיים של כל היצרניות המובילות בשוק עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 שהגיע לסיומו לפני בסוף החודש שעבר, אנחנו מקבלים בימים אלו גם סטטיסטיקות שונות שנוגעות לעולם הטכנולוגיה ועולם החומרה, משלל חברות אשר עוסקות באנליזה וחקר השוק. דיווח אחד כזה שמכה גלים ברשת כעת מגיע מחברת IDC – וטוען כי שיאומי ולנובו הודחו שתיהן מרשימת חמשת יצרניות הסמארטפונים הגדולות ביותר בעולם ברבעון הראשון של השנה הנוכחית, על ידי שתי יצרניות סיניות אלמוניות הרבה יותר: Oppo ו-Vivo. שתי השחקניות הללו חוו צמיחה אדירה של יותר מ-100 אחוזים…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם משהו ראה חנות ששוברת מחירים בצורה מטורפת או משהו כזה...
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את הטאבלט אתמול ואני לא מבין הרבה במחשבים אבל כאשר אני נכנס ל WIFI כדי לאתר רשתות פתוחות הטאבלט מראה שהוא מאתר רשתות פתוחות אך הוא לא מצליח להתחבר ואני לא רואה את הסימן (שאמור להיות בצבע ירוק או כחול) שהוא מחובר לרשת. האם הבעיה היא בטאבלט או בהגדרות שצריך לשנות לקליטה של אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר את התמונות שצילמתי באיפון בסינכרון לאיטונס במחשב מי שיודע ויכול לעזור לי (להסביר) אשמח
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ספקית המחשבים Eluktronics מאמצת פאנלים חדשים ומתקדמים למוצריה, אשר מיועדים לספק תחרות חשובה למסכי FullHD השולטים בקטגוריה בצורה נרחבת כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט עומדת לחשוף טאבלטים וניידים חדשים לעולם, עם לא מעט שיפורים ושאיפה להעניק את חוויית השימוש הטובה ביותר במערכת ההפעלה החדשה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית ניצלה את תערוכת MWC השנתית בברצלונה על מנת להרחיב את זמינות דגמי הדגל שלה אל מחוץ לסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-