גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות לעשות עידכון גירסה למכשיר בלי לגשת למוקד שירות כי הפלאפון לא מחברה החלפתי עם חבר זה מכשיר טוקמן עם סים פרי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלי בקושי יום אחד או - יומיים ואני צריך להטעין אותו. כמה זמן זה אצליכם ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי נגן של סוני מתילאנד (לא חיקוי). נגן של 1GB עם אפשרות להוספת כרטיס זיכרון. צבא שחור.. הכול עובד כמו שצריך שמתי שירים וזה. עכשיו בנגן יש רמקול מאחורה לא מי יודע מה איכותי אבל עדיין רמקול.. עכשיו שמגבירים עד סוף הוויליום עם הרמקול שומעים גרוע (הווליום עד 40) שמתי רמקול הגברתי עד הסוף ופתאום השיר ניהיה מקוטע ולא שמעו יותר מהרמקול שחיברתי את האוזניות הכול עבד מעולהה!! אחרי כזה זמן חיברתי אותו ל USB מפני שהסוללה הייתה חלשה.. מההתחלה עוד היא הייתה ככה. אחר כך רציתי לבדוק אולי ה רמקול עובד וכן הוא עבד... ושוב כמו אידיוט הגברתי עד הסוף ושוב זה קרהה ועכשיו זה בנתיים לא מסתדר.. אולי זה ביגלל שהסוללה חלשה? אבל לא ניראה לי כי ככה זה היה גם שהוא עבד הרמקול. אולי יש אפשרות שכיבי…
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הי חברה אני מחפש נגן MP3 עד 500 אפשר חריגה קלה בעיקר למטרות ריצה ולנסיעות חשבתי על משהו בכיוון של 1 ג'יגה הכי חשוב אבל לא של סאנסה והאם יש לא שלהם עם אפשרות לכרטיס הרחבה? תודה על כל עזרה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ואז לצפות בהם בטלויזיה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הכשיר בזמן האחרון מתחיל לעלות לי על העצבים!! 1.אני לא יכול להעביר אליו שירים-המחשב כל פעם נתקע(וניסיתי על חמישה מחשבים שונים) 2.גם את השירים שכבר הכנסתי ישנם שירים שאם אני בוחר אותם המכשיר פשוט נתקע הערה: המכשיר הוא אמריקאי תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין מרוצה ממני... מכשיר מדהים!!! סאונד פשוט מעולההההה קניתי ב-870+כרטיס 4ג'יגה ב-270. שווה כל שקל! מחר גם יום הולדת אני הולך להביא אוזניות משו בסט(אם יש משהו שעוקף את ה-PX100 שלי).
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שכאשר שאני מפעיל את הנגן הוא נתקע על המסך פתיחה (ראיתי שבנאדם אחד רשם בפורום בעבר על הבעיה אבל לא היה כל כך תגובות) שלחתי את הנגן לתיקון ושלחו לי נגן חדש בחזרה (באריזה מלאה [אוזניות, כבל וכו'..]) , אחרי יומיים של שימוש אותה בעיה קרתה לי, חבר שלי שגם רכש נגן כזה נתקל בבעיה הזאת. השאלה שלי האם זו בעיה ידועה ומה כדאי לי לעשות בקשר לזה, אני לא רוצה כל כמה ימים לשלוח את הנגן לתיקון ולקבל נגן חדש, והמשלוח עולה לי גם כסף (אני גר באזור טבריה והחנות תיקון של היבואן ממוקמת בנתניה אז אני צריך לשלוח את זה בדואר רשום לשם).
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את האיי פוד ווידאו 30גיג'ה ואין לי עברית יש אפשרות להתקין פאץ בעברית ? אם כן איך ואיך מעדכנים אותו ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=15804 לא כל כך מצאתי מאמרים עליהם האם האיכות שלהם מתאימה למחיר הדי גבוה שלהם?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תמונות הדגמה: Clickwheel - מוכר מנגני ה-iPod לדורותיהם. התחיל בדור הראשון כגלגל פיסי, עבר בדור השני והשלישי לגלגל מגע ומהדור הרביעי הפך כבר לגלגל מגע לחיץ. Touchpad - מוכר מנגני ה-Zen של Creative ומנגני ה-HX0 של Iriver. כולל פד מגע צר וארוך המאפשר לבצע בחירה ע"י משיכת אצבע אנכית ואף בנגנים מסויימים ניתן ללחוץ על הפד עצמו לאישור הבחירה. ג'ויסטיק Cowon - מוכר מנגניה של חברת Cowon, המוכרים בהם הם מסדרת iAudio. הג'ויסטיק כולל חמישה מקשים, ארבעה בצדדים שמתפקדים בווריאציות שונות כגון רמת ווליום ומעבר שירים ומקש בחירה אינטגרלי באמצע. למרות שברשותי Creative Zen Touch ואני שולט מצויין בתפקודו, בחרתי ב-Clickwheel מכיוון שלפי דעתי הוא הכי נוח והכי ידידותי למשתמש החדש. אז.…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעים 2 הדגמים? שמעתי ה-95 כבר במרץ... הבעיה, שלאחר שהייתי בטוח שזהו הפלא' הבא שלי... הוא קיבל ביקורות צוננות מאוד! ממש התאכזבתי ממנו! לעומתו, ה76 בעיצוב שאני יותר אוהב וזהה לו לגמרי מלבד המצלמה... מה עדיף? תמונות: 76 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_184.jpg 95 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_164.jpg לינק למאמר המאכזב שקראתי: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEyAAFVlVkQzVyjSfe&tmpl=pocket5&style=pocket5 נואש... וחייב פלא' חדש דחוף!!! [מחיר לא עקרוני]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סוני אריקסון k750i וקניתי כרטיס זיכרון חדש רציתי לדעת איך אני מעביר עכשיו שירים שיש לי לדוגמא ב itunes לטלפון. או אם אני מכניס דיסק רגיל לכונן באיזה אפשרות לבחור כי זה נותן לי מיספר אפשרויות. האם אני זקוק להמרה? מודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
(שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-