גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מכיר מניסיון? ורצוי קישורEBAY
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? נוקיה X2 ב454 שח? סמסונג ביט די ג'יי M7600 ב680 שח? או סוני אריקסון X8 ב817 שח? הX8 הוא טוב? אם נניח לשימושים בסיסיים ולא יותר מדי? הוא לא נתקע או איטי? ואיך הX2? מעבר לזה שהוא מכשיר בסיסי והוא גם נוקיה (S40)? ואיך הזמן סוללה של הביט די ג'יי? בתור קניה בשבילכם אם היו רק האופציות הנ"ל מה היא האופציה העדיפה? איזה הוא מכשיר שישרת אותכם לאורך זמן ולא יעשה יותר מדי בעיות? מאפיינים שמעניינים אותי זה רמת קרינה שהמכשיר עובד בה, מוסיקה,3.5 מ"מ, נגן מדיה (MP3), חיי סוללה, אם הוא סמארטפון כמובן שזה יותר טוב אבל השאלה איך הX8, מצלמה גם זה טוב שיש, ומעבר לזה בין המכשירים הנ"ל איזה מכשיר יותר טוב ועדיף? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מכשיר הביניים הבלתי רגיל מבית היצרנית הקוריאנית שמהווה יורש למשפחת ה-G יוצג רשמית בעוד יומיים - טרם ברור אם בגרסת ה-5G או בגרסת ה-4G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לחברי הצוות. רכשתי שלשום לאבי (קשיש) טלפון מדגם Mio F310 G3. הצלחתי להגדיר ספר טלפון וחיוגים מקוצרים. החיוגים המקוצרים הם עבור מספר מ 2 ועד 9. בעלון ההסבר שהודפס באותיות טל ומטר רשום שכדי להפעיל את החיוג המוקצר יש להשתמש ב *, #. ניסיתי את 2 האפשריות למשל #2 או 2# ואחריהן לחיצה על הכפתור הירוק לחיוג בתגובה אני מקבל הודעה כגון 'לא הסתיים' או 'אין איש קשר'. מישהו יודע איך מפעילים את החיוג המקוצר במכשיר זה ?? תודה לסייענים.
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המיזם החדש של אחד ממקימי OnePlus נכנס להילוך גבוה עם השקה של מכשיר חכם בעל עיצוב חריג - שאותו ניתן לשריין להשקה במהלך החודש הבא ב-2,000 שקלים כבר עכשיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה בארץ או בחו"ל, ולא חייבת להיות זולה, העיקר איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ASUS משתפת פעולה עם Microsoft ו-Qualcomm כדי לספק למשתמשים את חווית הבינה המלאכותית הטובה ביותר עם מחשב 15.6 אינצ' דק וקל במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך עלויות בכך שאני יתקין סקייפ. כרגע יש לי NOKIA 6120C ואין לו WIFI. על איזה פל' של נוקיה אתם ממליצים לי בטווח של 200 דולר מEBAY.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מי שרכש או מכיר - LG Viewty KU990 אשמח לקבל ביקורת על המכשיר הזה...האם הוא מומלץ / איכותי ? יש איתו בעיות ? ועוד דבר - במכשירים בעלי מסך מגע - האם זה מתחמם באוזן כשמדברים בטלפון ? תודה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/v55-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%96%d7%99%d7%94%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a7%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לDOK עד 60 ש"ח 1 GB מהיר וקטן ושלא עושה יותר מידי צרות...אם יש אחד שגם יודע לקרוא כרטיסי MMC אז זה בונוס ענקי... ראיתי כמה בZAP אבל אני ממש לא מבין בזה ואני מעדיף להעזר במישהו שמבין בזה... תודה...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ערב טוב חברים. לפני שחצי שנה הטלפון שלי מסוג - אנדרואיד LG G4 התחיל לעשות בעיות בעלייה והיה מתחמם ייתר על המידה ברוב המקרים. בעת העלייה המכשיר היה תקוע לפחות 15 דק' על ההודעה : " ממטב יישום 1 מתוך 1 " עד שלבסוף הוא היה עולה. לפני כ-חודשיים ביצעתי למכשיר איפוס FACTORY ונדמה היה שתקלת העלייה וההתחממות נפתרו עד שביצעתי שחזור מגיבוי אחרון. לפני כ-חודש ביצעתי למכשיר שוב איפוס FACTORY ללא שחזור מגיבוי ואכן נדמה היה שהתקלה נפתרה עד היום ... אז : לאחר שחרשתי - קראתי - בדקתי - ישבתי - ניסיתי - נכשלתי - ניסיתי שוב - שוב נכשלתי - מצאתי פתרון! מחיקה של אפליקציה פשוטה בשם - ZEDGE פותרת את הבעיה ... למה אני מפרסם את זה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתעניינים ב-Redmi 7 אך שואפים לאיכות צילום מתקדמת יותר? לשיאומי של עוד דגם להציע לכם, בעלות נמוכה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המכשיר מיועד לאדם בן 60. דגש על מערכת הפעלה ידידותית ונוחה, בלי יותר מדי פונקציות עודפות אלא התמקדות בניווט וזהו. מהן האפשרויות העומדות בפני?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד בשביל לשים זיכרונות, לכתוב דברים, יומן וכמובן שיחות. אופציה שימושית מאד תהיה עט שרושמים איתה על המסך של המכשיר בכתב יד ולא במקלדת- זאת אומרת לרשום עם העט ושזה יצוץ כתזכורת. כל האופציות הנוספות והפיצ'רים הנוספים לא עד כדי כך חשובים. חשוב שהמוצר יהיה זמין בחנות פיזית ואמינה כמו באג.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
פאנלים של 120 הרץ עלולים להפוך לחדשות ישנות - דגם ה-Nubia Red Magic הבא עומד להציע לנו גיימינג בקצב רענון גבוה אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
השבב השני של חברת קוואלקום עם מודם 5G מובנה בתוכו הוא גרסה מואצת של קודמו - ו-Xiaomi היא זו שמרימה את הכפפה ומנצלת את ההזדמנות החדשה לפני כל השאר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים יצאה ויסטה ועדיין אין שום אפשרות להעביר מויסטה לסאנסה בשום מצב לא MTP ולא MSC ידוע לכם משהו ממיקרוסופט יוציאו עידכון או משהו..?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המותג הצעיר והפעלתני מתקרב במהירות אל עוד השקה רשמית - עם מפרט ביניים מבטיח שישולב עם Dimensity 1200 וגם עם Snapdragon 870 במקביללכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-