עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ophir555,

אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by theyoyo,

אני מעוניין לרכוש את הסוללה הנ"ל http://www.dx.com/p/xiaomi-10400mah-usb-mobile-power-source-bank-w-4-led-indicators-silver-white-311565#.VA1r_PmSw0I היה לי ניסיון לא טוב עם סוללת Romoss מזויפת עם חצי מהקיבולת, הביקורות על הXIAOMI יחסית טובות והמחיר הגיוני. קיימים זיופים כמובן גם לסוללה הזו אפשר לסמוך על כך שהסוללה מקורית (DealExtreme)? ובמידה ואכן מקורית מה תהיה הקיבולת האפקטיבית שאני אקבל מהמכשיר (בmah)? ביקורת http://www.hardwarezone.com.sg/review-xiaomis-10400mah-mi-power-bank-review-and-teardown-s14-crazy מפורטת על המוצר. תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. יש לי חבר שטס לקייב, ויש לי חבר אחר שרוצה S2 וישמח לקנות מחו"ל בזול. למישהו יצא להתנסות בזה? חיפוש בגוגל לא מוביל למשהו מועיל במיוחד.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MrAlex,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matan13,

אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zglazer,

אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by zglazer,

אני יהיה שבוע הבא בפרנקפורט וחשבתי לרכוש שם למישהוא יש המלצה על חנות זולה ומ הכי משתלם לקנות באזור ה 400 דולר תודה

9. Started by brighi,

שלום, שבוע הבא אני עתיד לטוס לסינגפור/הונגקונג ואני מעוניין לרכוש שם סלולרי או שתיים האם יש חנות מומלצת שניתן לרכוש דרכה? איזה תדרים עובדים בארץ? עקרונית מה שחשוב לי בטלפון זה שהוא יהיה מהיר (למשל אני לא אוהב את הרום של סמסונג עם כל הדברים המיותרים עליו, סתם כבד) והכי חשוב GPS מעולה. טווח המחירים הוא 1000 ש"ח +- לטלפון הראשון ו1300 ש"ח +- לטלפון השני. האם יש סיכוי להשיג שם XIAOMI MI3 ואת הONE PLUS ONE?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Doron17,

שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shashaa,

קריטריונים: חובה: עד 1500 ש"ח+- אנדרויד 4.2 ומעלה תמיכה בmircoSD , או כרטיס הרחבה שאפשר להכניס לפחות 1GB RAM תמיכה בדור שלוש 4-5 אינצים גודל רצוי: חיי בטריה ארוכים מהממוצע תמיכה בדור 4 לפחות 16GB זיכרון תמיכה בסים כפול תמיכה בעברית עדיף לא סיני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by bennash,

מחיר: עד 3500 חריגה: 1000 חברה מפעילה: פלא-פון זמן קניה: השבוע הזה דרישות מיוחדות: זמן סוללה ארוך, צפיה בהעלאות שלי לערוץ באיכות 4K ביוטיוב, משיבון, איכות שמע טובה, פחות חשוב לי: איכות מצמה, סוג מערכת הפעלה, אני לא משתמש בהרבה אפליקציות על המכשירים. יש לי אקספריה S ולפני כן היה לי אריקסון ווקמן & לייף ולפני כן היה לי אקספריה X1. כך שאני רוצה לשמור על הרצף.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם 8), עוד חודש אני מתגייס והחלטתי להתחדש בפלאפון חדש. עד היום היה לי פלאפון telit לא מתקדם במיוחד. החלטתי שאני רוצה לרכוש פלאפון דור 3 מתקדם. אני בחברת פלאפון ולאחר בירור במכשירים שהם מציעים הבנתי שאני לא רוצה להישאר בחברה גם כי המכשירים שם לא משהו וגם המחירים לא משהו לעומת הסחורה שמקבלים. ביררתי גם בחברות סלקום ואורנג' ונראה לי שאני אעבור אל אחת מהחברות הללו (נוטה יותר לאורנג') במיוחד שיש את הקטע עם השמירה של המספר הקודם. הסתכלתי על כל המכשירים שיש. מאוד מאוד התלהבתי מהמכשירים של sony ercsson. העיצוב שלהם פשוט יפה וגם מה שיש בפנים מעולה. תראו אני לא פריק של פלאפונים, ואינטרנט וGPS זה דברים שלא ממש מלהיבים אותי. מה שחשוב לי שהנגן יהיה יפה, שתהיה בו מצלמה טובה (…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)

16. Started by berner,

הי חבריה אני חושב להחליף המכשיר , המחירים בארץ יקרים מאד ויש אתרי מכירות בחו"ל במחיר נורמלי האם כדאי לרכוש בחו"ל למי יש ניסיון בזה אשמח לקבל מידע בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אם תוכלו לתת לי קצת טיפים והפניה למדריכים אני אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Chymes,

U2 התפגר בפעם השלישית ומחוסר ברירה נאלצתי לרכוש נגן חדש. החלטתי ללכת על הפשוט ביותר, כי ממילא כל החרא הזה מיוצר בסין ויתפגר אחרי שנה וקצת. (אחרי סוף האחריות, מן סתם) אם אשקיע יותר כסף אחר כך יכאב לאבד את הנגן כמו במקרה של U2. הנגן עלה 450 שקלים ברשת באג. הנגן בנפח 2GB, לא 1GB כמו שכתוב באתר. זו הייתה הפתעה נעימה. באריזה: כלום. טוב, לא כלום. מקבלים אוזניות, כבל USB, דיסק התקנה וחוברת הדרכה. אפילו סוללה AAA לא טרחו להוסיף ונאלצתי לרכוש סוללות בחנות אחרת. אם ימשכו לצמצם את הבאנדלים עוד שנה - שנתיים נגנים יתחילו להגיע ללא אוזניות. ניתן לרכוש נרתיק, אבל מחירו עומד על 100 שקלים. (נרתיק מקורי של iriver) אם היה מדובר בנגן ב-1,000 שקלים אז ניחא, אבל לקנות נרתיק ב-100 בשביל נגן…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by chelsky26,

שלום, רכשתי את הטאבלט הנ"ל וסה"כ דיי מרוצה ממנו חוץ מבעייה אחת שמצאתי עד עכשיו שבערך במרחק 8+ מטר מהראוטר, הויי פי טופס ממש חלש ו אפילו מתנתק, האם יש דרך להתמודד עם זה? איכשהו להגביר את הקליטה? כי הטלפון שלי והלפטופ באותו המרחק ואף יותר כן תופסים את הויי פי בקליטה מלאה. השאלה השנייה היא, אני מוריד קבצי APK דרך גוגל ישירות לטאבלט ורושם שהמכשיר לא יכול לפתוח קובץ זה, מה עליי לעשות כדי שהוא כן יקרא קבצנים מסוג זה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם יש רום מומלץ עם עברית למכשיר? איך אני מתקין רום על המכשיר הנ"ל? יש מדריך טוב? האם כדאי לי להתעסק עם החלפות רומים במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הסמארטפון המשוכלל ביותר מבית סוני יציג את רוב התכנים שלו ברזולוציית FullHD סטנדרטית - ויביא את מלוא יכולות המסך שלו לידי ביטוי רק במספר אפליקציות ייעודיות לכתבה: http://hwzone.co.il/רמאות-או-הגיון-בריא-ה-xperia-z5-premium-לא-תמיד-יציג-ב-4k/

24. המהלך העדכני של רמי לוי בניסיון לשבור את שוק הסלולר הישראלי כולל חבילות סלולר זולות במיוחד עם שיחות והודעות בלתי מוגבלות עם אחד, שלושה או חמישה גיגה-בייט של נפח גלישה (ללקוחות חדשים בלבד) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%9e%d7%99-%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Biatch,

יש הבדלים ברמקול ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.