עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

ההתקדמות האיטית המאפיינת את מערכת ההפעלה Windows Phone מקבלת שינוי במעט, עם עדכון חדש בשם \"Lumia Denim\" המתחיל להופיע במכשירים ושמביא מספר שיפורים משמעותים מאוד לפלטפורמה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/lumia-denim-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. ניתן לחבר למכשיר אנדרויד שאין לו מסך מגע כל מיני מכשירי קלט. כגון גיימ פאד, מקלדת ועכבר. הבעיה שהאינטרפייס של האנדרויד(4.4) בנוי למסך מגע וזה די סיוט לעבוד בצורה אחרת? אוליי אני צריך איזה אפליקציה שתהפוך את הטלפון שלי למכשיר קלט? איך אתם מעדיפים לשלוט במשכיר אנדרויד ללא מסך מגע?(עם מערכת הפעלה 4.4)

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by amit_amit,

שלום כולם, הסתכלתי באתר קריאיטיו באמריקה ושם כתוב שלנגן יש 18 שעות סוללה וכשאני מסתכל בכל מיני אתרים ישראלים שמוכרים את הנגן רשום 14 שעות ושהיא ניתנת להחלפה, האם יצאו שתי גירסאות לנגן? איך אני יודע אם אני קונה אחד עם 18 שעות או 14 שעות?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by snoweather,

אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  5. אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, האם קיימת אפליקציה שנותנת להשלים משפטים\לתרגם מילים(אמריקאי) וכו' על מנת להתכונן לפסיכומטרי ? לצורך העניין יש לי מכשיר אנדרואיד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום ראיתי את 2 המכשירים הללו של חברת TERIO ושל חברת EXP שיודעים לשדר AV OUT לטלויזיה, רציתי לדעת אם משהו אולי מכיר אותם: http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1586&catId=118 http://exp.shopy.co.il/products/127684 http://exp.shopy.co.il/products/146560

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by TUTURU,

מתלבט בין שתי המכשירים האלו פתוח לשמוע דעות. האמת זה שהZ1 עמיד במים מאוד נשמע לי טוב במיוחד שבעבודה בתפקיד אצלי בצבא יוצא לי לעבוד בחדר ניקוי דבר שלא כול כך מתחשק לקנות G2 וידפק אחרי זה קצר.. אך ממשק ההפעלה בZ1 עובד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omri_ro,

אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Jaman,

שלום, אני מחפש GPS פשוט לרכב, לא צריך שיציג תמונות ינגן סרטים או מוזיקה או דברים בסגנון (לא אכפת לי שיבוא עם אפשרויות כאלו, אבל זה לא נחוץ). מהמעט שקראתי הבנתי שהמכשירים של Mio עושים את העבודה, זולים יחסית, ובאים עם תוכנה טובה (MioMap). אשמח להמלצה על דגם איכותי ומשתלם עד כמה שאפשר במחיר של מספר מאות שקלים, נגיד עד 650~. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by mwalker03,

פירסמתי בטעות פעמיים, תמחקו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבב הדגל הבא של קוואלקום מתקרב אלינו במהירות - והדגמים המובילים של סמסונג עשויים להיות מהראשונים שיעשו בו שימוש מסחרי, אם לשפוט על פי התוצאות הטריות שמתחילות לצוץ במאגר המבחן Geekbenchלכתבה

13. Started by avipaz,

יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש

14. שעון חדש שנוצר בשיתוף פעולה בין מעצב האופנה מייקל באסטיאן לחברת HP מתיימר להיות יותר שעון מאשר גאדג\'ט, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/mb-chronowing-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by תושב העיר,

אני רוצה לקנות מכשיר חדש המוכר בחנות אומר שהיבואן הוא יבוא מקביל (כלומר לא היבואן הרשמי) 1 האם זה אומר שהמכשיר מזוייף ? 2 במידה והוא לא מזוייף איך אני יכול לבדוק את זה ?

16. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. טוב ,למען האמת התלבטתי קשות בינו לבין ה E71 של נוקייה (שניהם ברשת החדשה של פלאפון) בסוף הלכתי על הסמסונג ומה אני אגיד לכם דבר כזה עוד לה היה לי , איכות צילום , מהירות המערכת (אמרו שהיא איטית?? איזה שטויות!) קלות הפעלה ואיכות דיבור , הכל מקבל אצלי ציון של 9 מ10 אמנם צריך להטעין את הטלפון בלילה , אבל כל הסמארטפונים כאלה , הטלפון במצב רגיל החזיק לי יומיים שלמים בלי בעייה בכלל עכשיו בלי שום קשר , רציתי גם ללכת על מודם סלולארי בפלאפון , הבנתי שהמהירות שם היא הכי מתקדמת היום ברשתות , מישהו יכול להגיד לי כמה המודם הזה יכול לתקוע לי את נמחשב והאם מומלץ ללכת על מודם סלולארי ברשת החדשה שלהם??????????????

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. היי אנשים.. אחרי שה Nokia N73 שלי טבע בחצי ליטר בירה (וכמובן לא שרד את זה גם אחרי ייבוש של מעל שבוע) הצלחתי (למרות שלא מגיע יל ואין לי ביטוח עליו) לקבל מכשיר חדש.. לא היתה לי ממש אפשרות לבחור. אם היתה לי אפשרות לבחור סביר להניח שהיתי בוחר מכשיר אחר. המכשיר שאני מקבל הוא LG Viewty או בשם שלו בחברה : Ku 990 בסה"כ יש לו מצלמה טובה ואינטרנט 3.5 על מסך גדול (3 אינץ) וזה מה שחשוב לי.. בכל מקרה, מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בזה : - באיזה כרטיס זכרון המכשיר תומך? מישהו אמר לי שהוא שם 4 גיגה מיקרו וזה עבד.. באתר של LG כתוב Up to 2gb . יש לכם מושג? - איפה אני מוצא גירסאת תוכנה חדשה יותר? (באתר היצרן לא הצלחתי) יש בכלל? ואיזה מערכת הפעלה יש לו? אני מניח שזה לא סימביאן. - מכירים אתר…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by eran256,

לפני כ 3 שבועות קיבלתי אייפון מה בקופסא: המכשיר עצמו כבל העברת נתונים שדרכו גם טוענים את האייפון. אוזניות עם מיקרופון מטען שמתחבר לחשמל שאליו מחברים את הכבל העברת נתונים כדי לטעון (צריך רק מתאם לשקע שנרכש בנפרד ולא צריך שנאי) עריסה שעליה שמים את האייפון לטעינה או לחיבור למחשב דרך הכבל של ההעברת נתונים, העריסה כוללת גם line out לחיבור האייפון לרמקולים. האייפון מגיע טעון, בהתחלה אין לך מה לעשות עם האייפון חוץ מslide to unlock ובדיקת הגירסא,כדי לבדוק גרסה צריך לחייג *3001#12345#* ואז להיכנס לversion ואם רשום 04.04.05_g זה אומר שיש לכם 1.1.4 . לאחר ה****** רמקול מאכזב=מאוד חלש. מצלמה סבירה, בהתחלה אין למצלמה שום פונקציות ולכן צריך להוריד camera pro אין מצלמת וודיאו בשביל זה צ…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. צריך רצועת דופק כי גם מתאמן על אופני כושר. הבעיה? על האופניים הוא לא מודד צעדים. לכן אם יהיה מד דופק זה אולי יפתור את הבעיה כי הוא ימדוד לפי דופק ולא צעדים. לא? אשמח לדעת על ההתלבטות שלי חסרונות ויתרונות.. תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Rapi,

CLDC = Connection Limited Device Configuration למי שלא יודע. (CDC זה ללא הLIMITED, נותן יותר אפשרויות תכנות). קיצור אחרי חיפוש בגוגל לא ממש הצלחתי להבין האם הפלאפונים דור שלישי החדשים תומכים בCDC או שרק בCLDC?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Itaylasman,

אהלן, קבלתי את ה PalmTop TV של LEAFTEK. מהרגע שהתקנתי אותו המסנג'ר הפסיק לעבוד... יש למישהו עצה? עוד דבר, המכשיר בא עם תכנת WinFastPVR משום מה, אחרי שאני מקנפג את הערוצים איך שאני רוצה ושומר אותם, וסוגר את התכנה. ולאחר מכן פותח אותה שוב... כל הקינפוג נעלם ואי-אפשר להחזיר אותו... כל עצה תתקבל בברכה... תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by dog,

הטאבלט החדש לשל לנובו שבניגוד לקודמו ( 700) בא עם מעבדי i . כרגע נמצא למכירה רק בקספ וחסר אצלם דגם מסוים אותו אנו מעניינים לקנות. מדובר בדגם עם i7 , 16 גיגה ראם ו 512 דיסק ssd. http://www3.lenovo.com/us/en/tablets/windows-tablets/miix-series/Lenovo-MIIX-720-12IKB/p/88IPMX70799 קספ הביאו מדגמי ה 16 גיגה i7 רק כוננים של 256 ו 1 טרה. כרגע המכשיר הזה עדיין לא מופיע בשום חנות אחרת בארץ. בהפצה הרשמית בארהב, שגם היא החלה ממש לא מזמן, יש את דגם ה 500 גיגה. התקשרתי למה נקרא " לנובו ישראל", לנסות לברר אם ומתי מתוכנן להגיע הדגם הנל, אבל מסתבר שהם רק מעבדת תיקונים ולדבריהם אין להם על מידע על נושאים כאלו. בכלל, כל הייבוא של לנובו לארץ נראה כמשהו קצת לא מסודר. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הבנתי שיש עדכון OS6 למכשיר שלי 9300 רציתי לדעת אם כדיי לי לשדרג? ויש תמיכה בעברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות נגן, וראיתי את שני הנגנים ושניהם נראים טוב והייתי רוצה חוות דעת עליהם.. עוד לא החלטתי בקשר למקום שאני ארצה.. אני מתלבט מאוד בקשר לכך.. :\ אני אחליט בקרוב .. בנוסף, ההבדל של הפלאש וההרדיסק רציני?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.