גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר רב של אלבומים שבהם יש מספר אמנים. כשאר אני נכנס לרשימת האלבומים הוא מציג לי מספר פעמים את אותו האלבום רק תחת אמן אחר. איך אני פותר את הבעיה וגורם לו להציג לי רק את האלבומים ולא אלבומים ע"פ אמנים? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לנגן לסבא שלי. יש לו בעיות ראיה ככה שרצוי מסך די גדול, בנוסף עדיף שיהיה אפשר להטעין דרך המחשב ועדיף מאד שיהיה ממשק ברוסית וכפתורים גדולים. בנוסף שלא יעלה יותר מידי.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברים אני מחפש אפליקציה לסימביין שמאפשרת לעקוב אחרי מניות ישראליות (לא משנה אם בזמן אמת או בעיקוב של 20 דקות) מאוד אודה למי שיעזור לי ,אני פשוט לא מצליח למצוא. נ.ב המכשיר שלי זה 5800 אם זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש היכן אפשר לקנות אייפון במנהטן בלי התחייבות ובלי תעודת תושב תודה רבה. נ.ב iphone 3gs
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות ספר אלקטרוני, ומחפש המלצות מה שיצא בסטימצקי די יקר עבורי, ואני מחפש משהו יותר זול לא חובה שיתמוך בעברית אבל כמובן רצוי חוץ מזה הדבר העיקרי שחשוב לי זה מסך ברור וכמה שיותר גדול תודה לכל מי שיעזור אם יש כבר שרשור על רידרים אני אשמח עם יפנו אותי לשם
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ממש כמו OnePlus עם ה-Nord 2 - גם מכשיר הביניים המתקדם החדש מבית היוצר של Xiaomi מתעדף את המוצרים העדכניים של מפתחת השבבים מהמזרח הרחוק על פני אלו של המתחרה המערבית קוואלקוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
סמארטפון חדש שני במשפחת ה-Poco נחשף בפנינו באותו שבוע - עם פוטנציאל לספק אחסון מהיר מרשים של 256GB בפחות מ-1,000 שקלים, ממש כמו אחיולכתבה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
עסקי ייצור השבבים של אינטל צוברים תאוצה עם תוספת לקוחה משמעותית מאוד - שעתידה לאמץ את התהליך הראשון שיעבור לספירה באנגסטרומים כתחליף לננומטריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
התומכים הנלהבים ביותר של משפחת שבבי Snapdragon מקבלים הזדמנות להתחדש באחיו החורג של ה-ROG Phone 5, עם נפחי זכרון גדולים במיוחד - במחיר התחלתי של כמעט 5,000 שקלים לפני מסיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים הטרי והשאפתני זמין לרכישה מקומית - במחירים גבוהים יותר מהדורות הקודמיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
מתגעגעים לימים בהם מכשירים חכמים עם מסכים של פחות מ-4 אינץ' נחשבו לנורמה? ה-Mint Mony מתנדב להחזיר עטרה ליושנה עם חומרה מודרנית. בערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
הי. להורי המבוגרים יש טלפונים של Samsung Galaxy J7. גודל מסך: 5.5 אינטש. הכל עובד יחסית טוב רק שהטלפון קצת "התעייף" עם השנים וגם כבר די מתמלא בלי אפשרות של ממש לנקות הרבה מקום ממנו - זכרון פנימי יחסית קטן של 16GB והרבה סרטונים שלא רוצים למחוק ולכן יש בעיה של מקום כי באמת שאין מה למחוק וביצענו ניקוי וכו'. לפעמים קצת נתקע ואולי אחרי 5 שנים הגיע הזמן להחליף לטלפון חדש מכל הסיבות האלה. כידוע למבוגרים יותר קשה להסתגל לשינויים ולטכנולוגיה ולכן אני מחפש טלפון די דומה רק חדש יותר עם כפתור בית פיזי וגודל מסך דומה. הכי חשוב עם כמה שיותר זכרון פנימי, אם אפשר 64 או 128 או עם כרטיס זכרון. התקציב גמיש יחסית, נניח סביבות 1000-1700 ש"ח. על איזה טלפון הייתם מ…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המדליפים ממשיכים לעבוד שעות נוספות ומספקים לנו את מלוא הפרטים המעניינים אודות צמד הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג, קצת לפני נקודת ההתחלה של האירוע התקשורתי הרשמי מהחברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה סלולר נותן איכות שמע של סטרימינג מוסיקה יוטיוב ? אני מנוי ליוטיוב ושומע מוסיקה באוזניות סוני או סמסונג ומחפש סלולר שיתן לי את האיכות שמע הכי טובה שניתן לקבל מחפש את ההסבר למה לבחור בסלולר כזה או אחר שנותן שמיעה של מוסיקה הכי טובה שניתן או שבכלל יש מכשיר אחר שיתן לי תוצאות טובות יותר לסטרימינד יוטיוב ?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הגלגול החמישי של ה-Mi Pad יוצע בתצורה סטנדרטית ובתצורת Pro מחוזקת, עם מקלדות ועטי מגע שנועדו להרחיב את השימושיות באופן משמעותילכתבה
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר הביניים החדש של סמסונג לא מציע הרבה שינויים לעומת קודמו - אך עם שבב עוצמתי הרבה יותר ולכאורה גם יעיל יותר ותמיכה בטעינת סוללה מהירה יותר, יתכן שזה מתכון מספק לסיפור הצלחה חדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
קפיצת הראש של המותג הסיני הצומח במהירות אל שוק ה-PC מצליחה להפתיע לטובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
Xiaomi ממשיכה את הרחבת ההיצע במותג הצעיר שלה, בסיוע משבבי הביניים המחוזקים של Mediatekלכתבה
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
- 1 follower
-
-
היכונו לנחיתתו האפשרית של דגם ביניים ראשון עם אחד השבבים הבכירים במשפחת Snapdragon 700לכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi שדרגה משמעותית את הנתונים של דגם ה-Redmi הבסיסי ביותר שלה - ותציע אותו עם סוללות של 5,000mAh או 6,000mAh במקומות שונים בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור הבא של משפחת הסמארטפונים הנמכרת ביותר אי-פעם במרחק נגיעה? כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון עבור השוק הסיני שיוכל להוות תקדים ובסיס למכשיר Poco בינלאומי עתידי אמור לכלול הגנה רצינית בפני מים ואבק וגם טעינה בהספק גבוה מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
סלולר שמגיע עם מעבד של Snapdragon מול סמסונג מכיל שפות עיבוד aptX HD, aptX Adaptive לסאונד שפות אלו נותנות סאונד טוב יותר ? דרך סטרימינג כמו יוטיוב ? מה יתרון של עיבוד זה ? ראה כאן ? איזה סלולר יתן לי את איכות הסאונד הטובה ביותר מסטרימינג ולמה ? לאוזניות Bluetooth או אוזניות כבל
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-