גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש בדחיפות יורש הולם ל-K800i של אשתי, לקניה עצמאית (לא דרך מפעילה סולולארית). מדובר בטלפון ש"עובד קשה" גם מבחינת כמות השיחות וגם מבחינת תנאים פיזיים (זרוק בכל מיני תיקים יחד עם עוד 1000 דברים). כמו כן משמש כמצלמה לצילומים מזדמנים של הילדות ביומיום כך שחשובה מאוד יכולת צילום ראויה - גם בתנאי תאורה לא מושלמים. תקציב: ברור לי שבסביבות 2K ומעלה יהיו לא מעט חלופות אבל הייתי מעדיף להוציא הרבה הרבה הרבה פחות (~1000 ש"ח אם ניתן). הדגש הוא מחיר שפוי ותמורה גבוהה למחיר ביחס לדרישות המפורטות בהמשך. דרישות: 1. מעל הכל, איכות שיחה טובה, ספיקר ראוי לשמו ושימוש נוח ביד אחת (עדיף סטנדרטי או סליידר ולא צדפה). 2. מצלמה ראויה (לפחות ברמה של ה-K800i המצויין) עם פלאש נורמאלי. רצוי מאוד ע…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חלמתם על ה-Yotaphone אבל לא הצלחת להשיג אותו, או שסתם בא לכם לבלוט בשטח? הכירו את סמארטפון ה-Oukitel U6, שכולל מסך משני מבוסס טכנולוגיית דיו אלקטרונית ומוצע להזמנה מוקדמת כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-כפול-המסכים-המדליק-של-oukitel-זמין/
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם אני קונה אייפון דור שלוש עם עברית, כשאני מעביר אליו שירים דרך אייטיונס עם שמות קבצים וגם טאגים בעברית, אני אראה אותם במכשיר בעברית בצורה חלקה, לא מהופך ולא בג'יבריש? ועל הדרך, חייבים להשתמש באייטיונס כדי להעביר אליו קבצים?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יצרנית אביזרי מכשירים חכמים טוענת כי יש בידיה פרטים אודות המימדים והצורה הסופיים של מכשיר הדגל הבא מבית סמסונג, וגם דגם בגדול 6 אינץ שלכאורה יושק לצידו כבר קיבלנו הפתעות ודחיות של הרגע האחרון בעבר, אך בינתיים נראה כי כל הסימנים מעידים ומצביעים על השקה מוקדמת לדגם ה-Galaxy S הבא – אולי כבר בחודש הבא. אנחנו כבר יודעים בוודאות כמעט מוחלטת מה יהיה השבבשיפעיל את המכשיר שאמור להמשיך את המסורת ולהיות סמארטפון האנדרואיד הנמכר ביותר בשוק, וכעת אנחנו מגלים גם כי מימדיו יהיו דומים מאוד למימדים של ה-Galaxy S6, כביכול. חברה בשם Itskins אשר עוסקת בייצור כיסויים ושאר אביזרים לסמארטפונים וטאבלטים חשפה את המימדים המיועדים למכשיר הגדול הבא של סמסונג – ומהם עולה כי הוא יהיה זהה כמ…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! שאלה טיפשית אולי: האם בגלקסי ACE אפשר לשמור אפליקציות בכרטיס הזיכרון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אחותי ביקשה ממני עזרה לקראת תערוכה שהיא תציג, היא מעוניינת שאנשים יוכלו לסרוק תמונה למכשיר החכם ושזה יכניס אותם ללינק...היא לא רוצה להשתמש בקוד הפשוט של QR. היום קיימת חיה כזאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. לסבא שלי יש בעיה בעיניים, בעקבותיה נורא קשה לו לראות. הוא איש שצריך לקרוא כל היום, וכמובן שבמצב הנוכחי - זה מאוד קשה לו. לשם כך בניתי לו מערכת שמורכבת ממסך גדול (32") שמחובר למצלמת וידאו. הפתרון עובד, אבל חשבתי שיהיה לו הרבה יותר נוח עם טאבלט (אפשר לחבר גם אותו, אבל אפשר גם להשתמש בנפרד). מכיון שאני צריך את זה למטרה הזאת בלבד - אני מחפש מכשיר מאוד ספציפי - הנתונים ש(נראה לי ש)אני צריך: רזולוציית מסך גבוהה מצלמה אחורית איכותית חיבור HDMI או חיבור כלשהו לטלוויזיה. אודה למי שיוכל להמליץ לי על טאבלט כזה במחיר זול (לא אכפת לי גם להזמין מסין, DX או EBAY, העיקר שיהיו לו את הנתונים הללו). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. אני מניח שזה אולי תקף לכל מכשיר אנדרויד. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? כרגע אני לא מצלי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הגדרות לשנות?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS. http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.html עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי כתבה באתר שיהיו כרטיסי זיכרון חדשים עם מהירות גבוהה יותר ואפשרות לשמור שם אפליקציות, רק לא ככ הבנתי במה הם יהיו שונים חוץ ממה שהזכרתי מכרטיסי ההרחבה שיש היום, והאם אפשר לשים אותם בכל מכשיר או רק במכשירים שיצאו בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה DVD נייד , אני צריך המלצות , תקציב - 400-1400. אפילו שיהיה זול ואיכותי. שיקרא DIVX. תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי כולם.. בהמשך לת'ראד שפרסמתי לפני 3 ימים יש לי שאלה חשובה כי אני נוסע עוד פחות משלושה ימים ראיתי שיצא נגן חדש לארכוס, ה- Archos 404 עכשיו, מבחינת נתונים הוא אמור להיות קטנטן עם מסך 3.5 אינצ' (עצום יחסית לגודל שלו..) השאלה עכשיו מה עדיף?? 1. Ipod Video 30G הקלאסי 2. Creative Zen Vision:M 3. או הארכוס 404 החדש??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נגן אודיו/וידאו לקנות, ההורים נמצאים בארה"ב ולכן המבחר גדול יותר, והמחירים נמוכים יותר. חשוב לי ווליום גבוה, זמן בטריה מכובד ונוחות, החל מהשימוש במכשיר עצמו עד להעברת קבצים אליו. אשמח לקבל המלצות, עד עכשיו ראיתי את ה IRIVER CLIX, שנראה ממש חמוד וקיבל ביקורות טובות, עולה 150-170 דולר בארה"ב, ואני אוסיף את ACCESSORIES KIT, עוד 20 דולר ואולי גם את הCRADLE. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מכשיר אחר, או לתת ביקורת על המכשיר הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,היום כנראה אני הולך לקנות פלאפון חדש. אני הולך לקנות את המכשיר בחברת פלאפון עם המבצע של הפלאפון השני ב10 שקל. ואני מתלבט בין N85 או s8300 אולטרה טאצ'. אני רוצה לדעת קצת חוות דעת ומה יותר שווה לי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן למטרות MP3 בלבד (סרטים לא מעניינים אותי בנגן), שיהיה איכותי ונוח לשימוש עדיפות לאחד שיש לו אופציה לנרתיק/רצועה ליד היות ואני מעוניין להשתמש בו לספורט (רכיבה). חשבתי על SANDISK קליפ, אבל הוא קטן מידי. אני מתלבט המון לגבי הSANSA E250. יש למישהו המלצה יותר איכותית?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברת Chuwi מקווה לספק לצרכנים מראה ותחושה דומים ככל הניתן לאלו של הטאבלט היוקרתי ממיקרוסופט, במחיר שיהיה קרוב למחצית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-