עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב. מכר טס בחודש בקרוב לברצלונה (מרץ), לא מצאתי בגוגל מחירים של המכשיר בעיר הנ"ל. אפשר עזרה, האם כדאי? מה המחירים שם? חיפשתי בארץ את המכשיר ואין לו מלאי, ובתגובה גוררת לכך המחיר שלו הרקיע שחקים ! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Eternal Thought,

שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by amiteliav1,

שלום, אני מתכנן לרכוש את מכשיר הגלקסי אס 3. לאכזבתי גיליתי שבארץ מוכרים אותו עם מטען מיושן של גלקסי אס 2. השאלות שלי: 1) מהם החסרונות במטען מיושן? 2) איפה אפשר לרכוש מטען של גלקסי אס 3, או מתי הוא יהיה זמין לרכישה בארץ? תודה מראש על העזרה! עמית.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shimi 1,

שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by ori007,

שלום לכם, אבקש את המלצתכם לטאבלט הבא של אינול בהשוואה ל ASUS ומה ההבדלים בעצם (ה ASUS פשוט יקר והמפרט של האינול נראה לי בסדר לא?): http://www.aliexpress.com/item/Ainol-Novo9-Spark-Quad-Core-A31-Tablet-PC-9-7-Inch-Android-4-1-Retina-IPS/739502812.html והאם מישהו יודע כמה אשלם מס בארץ אם אזמין את האינול הזה? בכל מקרה אני מחפש טאבלט 10 אינץ טוב בעל ביצועים טובים שיעלה לי סרטים HD תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by ha,

כרגע יש לי את ה NOOK HD 10" של B&N, טאבלט 10" (במקור היה קורא ספרים בלבד אך התקנתי אנדרואיד) שמרגיש איטי ועלוב. בפסח אהיה בארה"ב לשבועיים וחשבתי למצל את ההזדמנות ולרכוש טאבלט אחר. -האם ניתן לרכוש לכתובת המלון ממקומות כגון אמאזון? אם ההפרש מתבטא באחוזים אעדיף לרכוש בחנות אבל בכל מקרה, מה המקום המומלץ לרכישה(אינטרנט/רשתות גדולות)? -הדרישות שלי הן פשוטות: *טאבלט 10" (או גדול יותר אם ניתן) *חזק (נמאס לי לחכות שניות במעבר בין אפליקציות). *מסך איכותי (רצוי ללא השתקפות) שיאפשר קריאה ואולי גם קצת סרטים. *זמן עבודה (קריאה /ואו מוזיקה) של 8-10 שעות (ה NOOK מחזיק בקושי 5 שעות) *כרטיס SD (אני רוצה לקחת את הספרים שלי איתי) *WIFI כמובן. …

7. היי חברים אני מתעניינת לגבי רכישת טאבלט 10" (אפשר קצת מעל או מתחת אבל לא מתחת 9". עליו להיות בעל מסך IPS איכותי מספיק, חריץ הרחבה לזכון וכיוב. מוכנה לרכוש מכל חנת אמינה בעולם (אצטרך לשלוח לארץ). אבל שיהיה טוב ולא יקר. האם יש משהו מומלץ כזה היום או אמור לצאת מתישהו בקרוב? תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by EE044,

שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by kalda01,

אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alanir,

מעוניין לקנות טאבלט סמסונג גלאקסי (דגם פרו או s). חשוב לי שיהיה חיבור גם באמצעות סים ולא רק wifi. איזה דגם מומלץ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Jesper,

דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות …

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. אני טס לקוריאה ורוצב לקנות טלפון סלולרי Samsung Galaxy S4. האם ישנו דגם מסוים שמתאים לישראל?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום יש ברשותי טלוויזיה 32 אינץ של סמסונג עם 2 חיבורי HD אך ללא חיבור USB. אני רוצה להריץ עליה אנדרואיד מלא ומתעניין במכשיר הזה MK802 III . האם אוכל להפעילו ללא USB בטלוויזיה? האם הוא חייב גם חיבור חשמל? האם יצא משהו טוב יותר לשוק שאתם ממליצים? מאיפה הכי זול להזמין אותו כיום? תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Roni Nehanevich,

אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ברצוני לרכוש גלקסי NOTE . לפי ZAP יש הבדלים של 10-15 אחוז בין החנויות כאשר IVORY עם 2550 ש"ח , VMOBILE עם 2700 ש"ח , ELINE עם 2893 ש"ח ישירות מ SAMSUNGMOBILE , עם 2599 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804762 בקיצור , שאלתי היא , האם יש הבדל בין המכשירים ? אני ב HOT MOBILE וב ORANGE האם בעת בעיה ... תהיה בעיה ? האם מישהו רכש NOTE והיה מרוצה בחנויות הנ"ל ? אודה על מידע נוסף . תודה רבה ושנה טובה לכולכם (נ.ב. אני מבצע הגירה מ BLACK BERRY ) מה אתם אומרים על זה ?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום, אני כרגע נמצא בחברת פלאפון במסלול חיילים. אני משלם לפי דקות ובערך 50 ש"ח על חבילת אינטרנט ככה שכל חודש אני משלם בין 80 ל 100 ש"ח כי המכשיר הסלולרי לא נקנה דרכם. אז יש לי N86, ולפני הגיוס אני רוצה להחליף לסמארטפון. עכשיו ביררתי עם נציגה של פלאפון ומציעים לי לשלם 200 ש"ח בחודש אחרי החזר על הגלאקסי 2 בשנה הראשונה, ושנתיים שלוש אחרי זה עלה 220 ואם אני רוצה ביטוח אני יכול לבטח מתי שאני רוצה אפילו שהמכשיר תקול ב 50 ש"ח בחודש ואני מתחייב לביטוח לשנה. אם אני קונה דרך חנות פרטית אז המכשיר עולה לי 2500 ש"ח (5040 בפלאפון) ואני יכול לקבל החזר אם אני מגיע לסכום של 250 ש"ח בחודש שאת זה אפשר דרך המסלול והחבילת גלישה ככה שיוצא כל חודש 130 ש"ח לפלאפון אבל אין אפשרות לבטח ואני משלם ל…

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by etrog68,

אני מתעניין ברכישת סלולרי. המצלמה היא אחד הרכיבים החשובים לי ביותר. האם זה נכון שה - n8 הוא הטוב ביותר לעניין זה. איך הוא בשאר הפרמטרים. גם ביחס לאייפון או לגלאקסי או ל - x10. תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי,אני מעוניין לקנות טלפון סלולרי בעל מסך גדול. כמובן באופן פרטי. גודל הפונט של הכתב בתפריט יהיה גדול . בעל מקשים גדולים הנוחים ללחיצה. עם מצלמה טובה מאוד. כמובן שלא יהיה מגע. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by AdiD,

ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל? ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות? תודה .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Frozen,

שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by N0mad,

אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת נייד אנדרואיד עד עתה רכשתי תמיד ניידים סיניים אני ובמי משפחתי Xiamoi כרגע משתמש ב Meizu 6 PRO לפפחות כ שנתיים וחצי עד שלוש נהנה מהמסך של 2K בקיצור הנייד מגע'גע וחייב חדש. הכי חשוב לי יותר מהמצלמה זה איכות המסך שתעמוד לפחות על 2K כמעט כל הניידים בעים עם מסך של FHD. חשבתי לששנות כיוון וללכת על Samsung S10 Plus בגלל המחיר יבואן מקבילי באילת 2180 בערך יש לכם הצעות \ אפשרויות אחרות במסגרת התקציב הזה ??\ תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.